Naken under…

Denne novellen er vist 26103 ganger.

Det er en stille 17. maimorgen. Klokken er så vidt passert åtte om morgenen, og jeg hører korpsmusikken borte på skolen som spiller ved flaggheisingen, som alle år tidligere.

Jeg har dratt på meg slåbrokken og tusler barbent ut på balkongen for å få på plass balkongflagget. Den varme maivinden drar i flagget. Samtidig får den også tak i slåbrokken, slik at jeg et øyeblikk blir naken for alle som kunne sett det. Men ingen ser hva som skjedde og det gir meg en iling i mellomgulvet og forventning til resten av dagen.

Jeg strekker meg litt for å titte over til naboen som jeg tror er alene hjemme. Jeg ser ingen der, men ute på veien går et par bunadskledde jenter rolig forbi innover mot sentrum. Naboen er en singel herremann på ca 30, kjekk som bare det, trent og solbrun året rundt. Jeg har han ofte i drømmene mine, og våkner rett som det er med skikkelig ereksjon av hva som hendte i drømmen.

Naboen, som heter Anders, har vært innom noen ganger på noen øl, og vi har hatt noen samtaler om alt og ingenting. Noen ganger har det blitt ganske sent, før han har brutt opp og tuslet seg hjemover. Jeg har spurt ham og hvorfor han ikke har damefølge, men har fått mest unnvikende svar på det. – For sjenert, sier han. – Jenter liker ikke utseendet mitt, smiler han. Det siste er i beste fall en hvit løgn, for han kunne fått hvem han ville hatt av damene i nabolaget, om han ønsket. Såpass har jeg da fått med meg av snakket rundt postkassene og nede på Kiwi’n.

Selv har jeg vel en forkjærlighet for mannebein, og det har vært noen stunder hvor jeg har latt sæden flyte i håndflatene mens jeg onanerte og drømte om Anders. Siste gang han ruslet hjem i halv-totiden en søndags natt, ble jeg stående ute i mørket på balkongen i skjorta, helt naken nedentil. Anders har soverom bare 3-4 meter bortenfor meg, og jeg hørte han puslet der inne mens vinduet var åpnet. Så ble lydene annerledes med små stønn og grynt, før han brått lukket vinduet sitt og stengte meg ute. Jeg ble stående med full ereksjon under skjorteflakene og litt frustrert. Skulle gjerne kjent lemmet hans da, men listet meg inn til meg selv og runket meg selv fort, før spermen sprutet oppover brystet mitt. Der ble den hengende og duftet av fullendte lyster som dessverre ikke endte på Anders sin vakre kropp.

Lett beruset som jeg var, smakte jeg på spermen min, og slikket det meste i meg. Jeg syntes det smakte deilig og kjente lysten komme igjen. Pikken stod hard og stolt og jeg begynte å kjæle med meg selv igjen. 10 minutter senere satt jeg på en dildo fra nattbordskuffen og red sakte mens jeg runket fram en ny utløsning. Etterpå sovnet jeg tilfredsstilt, men uten en vetterlengtet varm kropp ved siden av meg.

– Hei, hører jeg plustelig fra naboen. Anders er kommet ut på sin balkong, i bar overkropp, og jeg bråvåkner fra tankene jeg stod i. Han setter flagget sitt på plass med en litt doven bevegelse, før han setter blikket sitt i meg.

– Noen planer i dag eller? spør han.

– Nei, blir vel å ta en tur inn til byen og se på barnetoget og kanskje ta et par øl, svarer jeg.

– Vi kan kanskje slå følge, eller? – Eller skal du treffe noen etterpå? sier han.

– Nei, blir nok alene i dag, og føler ufrivillig at jeg har blottstilt meg litt.

– Da feirer vi sammen da vel, smiler han bredt. – Og vi kan avslutte hjemme hos meg eller deg med noe grillmat jeg har liggende?

– OK, svarer jeg og føler på ny en kribling i underlivet. – Ser deg om en times tid da, eller? avslutter Anders. – Bare dusje og få på finstasen først, blunker han lurt.

En time senere banker han på balkongdøra mi. Han er kledd i bunad med stilig linskjorte, vest, bukse, sko og strømper. Herregud, svelger jeg inni meg. Han er jo bare skjønn!

– Tok med litt sjampis jeg, så tar vi et glass før vi stikker innover?

Vi blir sittende å nippe til sjampisen, og et glass blir til tre før jeg ser Anders legger hodet lekent bakover og melker de siste dråpene ut av glasset som han skulle hatt noe helt annet fore. Jeg kjenner jeg er stiv og reiser meg litt kjeitete. Jeg føler Anders følger meg med blikket og ikke kan unngå å se kulen min, men han sier ikke noe.

Vi rusler innover til byen. Over alt er det vakre jenter i bunad, og Anders høster mange blikk fra jenter i alle aldre, men han bryr seg liksom ikke. Vi snakker litt om det, men han mumler bare om noe jeg ikke får tak i. Festlighetene går sin gang, før jeg tar Anders på skulderen og trekker han med meg inn på en pub som har åpent.

– Nå må vi ha noe å drikke, sier jeg og finner et bord litt unna vinduene for oss selv. Vi blir sittende ved siden av hverandre og betrakte lokalet og stemningen. Ølet nytes i stillhet mellom oss, før jeg plutselig kjenner hånda hans på låret mitt. Jeg lar den ligge og snur meg mot ham. Hånda presser litt hardere, da han skjønner at det er greit at den ligger der den gjør. Blikket mitt liksom spør ham, og han svarer: – Ja, det er derfor jeg ikke bryr meg om jenter.

Ingen ser ut til å bry seg om oss to, selv om det skal litt til å se hva som skjer, halvmørkt som det er der vi sitter. Hånda hans tar tak i min og flytter den til innsiden av låret hans, mens han visker lavt. – Kunne du ha lyst til å feire hjemme nå?

– Mhm, mumler jeg svakt.

Vi finner en taxi, som tar oss hjemover. Hele tiden har jeg lyst til å ta på ham der i baksetet, men holder meg i skinnet. Jeg kjenner fingrene hans leke litt mot oversiden av hånden min, og blir het om ørene. Jeg ser skrått ned mellom bena hans og ser en herlig bul avtegne seg i buksene hans og kan nesten ikke vente til vi kommer hjem.

Sjåføren ser litt rart på oss da vi betaler og rusler ut. Anders blunker til sjåføren på ren fleip, før   taxien snur og forsvinner. Anders låser oss inn i hans leilighet. – Greit å være her vel? – Så spiser vi etterpå?, sier han mens han griper ivrig etter beltespenna mi og åpner den lett. Han trekker buksa mi av meg med en elegant bevegelse og betrakter bulen i trusa mi. Så trekker han meg inntil seg, kysser meg heftig på munnen, før han begynner å bite meg på halsen og videre i nakken. Hånda hans fører min mot hans skritt. Jeg famler med knappene i bunadsbuksa hans som er noe helt nytt for meg. Så vipper det endelig ut en kuk, våt og glinsende. – Ingenting under? spør jeg, før jeg går ned på kne og snuser på ham. Han lukter ennå av morgenes såpedusj, og jeg lukker øynene og gaper over ham. Sulten som jeg er, strammer jeg leppene og synker helt ned på ham, slik at jeg kjenner hans lem berøre meg langt bak i halsen. Anders stønner høyt, og tar tak i hodet mitt før han rett og slett munnknuller meg. Det går et minutt, kanskje to før jeg kjenner det komme stadig mere safter fra ham inn i munnen min. Jeg svelger unna, stønner og trekker meg av han mens kuken hans er hardere enn noen gang. Vi river av oss resten av klærne som havner i haug på gulvet i stua hans. Så leier han meg inn på soverommet sitt.

– Jeg vet du har hørt meg runke her inne før, sier han. Men nå skal vi være sammen, du og jeg. Han drar meg ned på senga, legger seg underst, før jeg legger meg over ham igjen, og lukter, kysser, slikker kroppen hans til han ber om at jeg suger ham igjen. Jeg gaper på nytt over pikken hans og gir ham en avslutning som gurgler i munnen min. Da han kommer, kjenner jeg han presser sine lepper mot kuken min og suger hodet med trange lepper mens klemmer seg mot meg og kommer med kvalte stønn. Spermen han renner av munnvikene mine, og jeg smaker fornøyd på alt han gir meg. Han hiver etter pusten en stund før jeg kjenner jeg han begynner å suge meg heftig og sultenet, mens han drar kuken i seige bevegelser. Det går dessverre ikke så altfor lenge før jeg kjenner trykket eksploderer i meg. Han får spruten i munnen før han trekker seg unna og runker resten av utløsningen over halsen sin.

På senga ligger det to tilfredsstilte menn, sammenfiltret i 69. Begge har vi sperm på kroppene våre. Anders begynner å slikke meg ren og er nøye med å få med alt sammen. Jeg slikker det lille som er igjen av hans dråper, før jeg stryker han lekent bak ballene.

– Hurra for at du er naken under, smiler jeg

– Jeg har skjønt at du likte meg, svarer han.  

– Da du fikk ståpikk i morges mens vi drakk sjampis, bestemte jeg meg for å få deg.

– Jeg går alltid uten truse i bunaden, man vet aldri når flagget må til topps, flirte han.

Vi blir liggende å kjæle, fremdeles i 69. Anders blir ganske fort hard igjen, og nå vil han tydeligvis ta initiativet. Pekefingeren hans leker bak ved hullet mitt, før han begynner å slikke meg i rompehullet. Jeg nyter opplevelsen han gir meg, og da fingeren hans sakte presser inn i meg, er jeg klar. Han fingerpuler meg sakte noen minutter, før han snur seg rundt i sengen og drar meg opp på alle fire. Jeg er så klar for pikk som aldri før, og nå skal jeg endelig få Anders sin. Det er endelig slutt på dildo i stille stunder, tenker jeg, før Anders presser sin lange og passe tykke kuk inn i meg. Minuttene som følger kan beskrives som ren hengivelse, nytelse og det å kunne gi tilbake. Kuken min stivner under meg igjen og jeg kjente han stimulerer mitt innvendige G-punkt med sine seige bevegelser, mens jeg melker hans lem inne i rompa mi. Orgasmene skyller over oss og tar oss inn i en herlig blanding av svette og sperm, før Anders synker trett nedover meg, stadig med kuken inne i meg.

Hva som skjer senere under 17. maifeiringen, røper jeg ikke nå. Dagen er ennå ung, og flaggene skal ikke ned før kl 21. Jeg smiler fornøyd og vet det blir flere runder med stengene oppe hos Anders og meg, før vi kan avslutte nasjonalfeiringen med god mat og drikke og nattesøvn inntil en varm kropp.

Legg igjen en kommentar