Gode naboer – Vennlig hjelper

Denne novellen er vist 33670 ganger.

Jonas og Trude var naboene mine og de hadde et sommerhus. De hadde leiet det ut store deler av sommeren, men en håndverker de hadde leid som skulle sette opp et skap på soverommet og fikse gulvet på terrassen hadde vist seg å være helt ubrukelig. Jeg var egentlig snekker, selv om jeg tjente til livets opphold i oljebransjen. Jonas skulle på jobbreise i to uker og det var bare en uke til de de første gjestene kom. Jeg var akkurat ut av et forhold og nettopp i land etter to uker offshore, så hadde jeg tid og anledning til å hjelpe dem. Det var en ukes arbeid og jeg kunne bo der ute så lenge jeg holdt på.
Sommerhuset var stort. I tillegg til hovedhuset var det to anneks og en brygge med et badehus. Eiendommen lå for seg selv i en liten bukt. Det var mye jeg skulle ha med av materialer og utstyr, så jeg var litt forsinket ut av byen. På veien snakket jeg med Jonas på telefonen om de siste detaljene.
Det var en varm og fin ettermiddag og værmeldingen for den neste uken var knallbra. Planen min var «å spreng-jobbe» slik at det var tid til avslapping mot slutten av uken. Da alt utstyret og alle materialene jeg trengte var sjauet inn fra bilen, tok jeg meg en runde. Det var et flott sted.
Jeg ville begynne med det letteste, nemlig å sette opp skapet på soverommet. Da jeg kom inn for å ta mål, så jeg straks at jeg måtte flytte litt rundt på en del møbler, blant annet en stor kommode. Den var kjempetung, så jeg måtte ta ut skuffene før jeg fikk flyttet den. Skuffene var full av Trude sine ting.
Trude var ikke bare kona til Jonas og naboen min. Hun var en veldig vakker kvinne. Av og til lå jeg og tenkte gjennom hvem av kvinnene i nabolaget jeg kunne tenke meg å knulle. Jeg stod alltid igjen med to; Trude og Sandra – en på min egen alder, og en sexy ung jente…
Trude var nabokona, og således en klassisk fantasi. Hun var en vakker 40-åring som hadde tatt godt vare på kroppen etter to fødsler. Hun var ofte på trening og dette hadde gitt henne en stram og fin kropp. Visst hadde hun noen ekstra kilo, men det var bare deilig. Hoftene og den deilige rumpa hennes stod fint til det som tente meg mest, nemlig de store puppene hennes. Noen ganger lurte jeg på om hun hadde forstørret dem, mens andre ganger så de veldig naturlige ut. Trude var alltid i godt humør og hennes smilende ansikt og strålende øyne var nesten magisk. Det virket også som hun likte å flørte med andre, for hun gjorde og sa ting som ikke var til å misforstå. Ofte tenkte jeg på hvordan hun var i sengen, og at Jonas var heldig som hadde en så flott kone. Jeg ble kåt av å tenke på Trude.
Sandra er en annen historie, hun jobbet på den lokale Kiwi-butikken hvor jeg pleide å handle. Selv i en kjip grønnrutet Kiwi-uniform var hun deilig, og jeg tenkte ofte på hvordan de ville være å treffe henne uten uniform. Jeg ble godt kjent med henne, og fikk nyte henne mange ganger men den historien kommer senere…
Jeg dro ut den øverste skuffen. Den var full av sminke, børster, bodylotion og kremmer. Neste skuff var straks mer interessant. Den var full av undertøy samt en sort skoeske. Turte jeg åpne den? Selvfølgelig, jeg er en nysgjerrig type… Jackpot!! Oppe i esken lå det mye rart. Det første jeg så var en Mr. Rabbit dildo. Jeg tok den opp og skrudde den på og så av. Joda, friske batterier… Ved siden av lå en mindre sak jeg ikke var sikker på hva før jeg leste på esken hvor det stod We-Vibe. Underst fant jeg en hvit konvolutt som jeg selvfølgelig åpnet også. Nå var jeg kommet så langt, så det var ingen vits å stoppe. I konvolutten var det en bunke bilder. På et par poserte Trude i hagen helt naken. Utrolig sexy. Jeg ble hard på sekundet av endelig å se henne naken, og hun var vanvittig sexy! Brystene hennes var like deilige som jeg hadde innbilt meg, og det glattbarberte kjønnet hennes var helt etter min smak. Et av bildene var tatt bakfra hvor hun stop på alle fire. Jeg skulle gjerne stilt meg bak henne og kjørt pikken hardt inn…
Så var det et par bilder av Jonas. Også han en flott slank mann. Pikken hans hang slapt ned på et av bildene, mens den på den neste stod i stram giv akt. Utfra det jeg så var han «godt utrustet» for å bruke en klisje. Heldigvis så det ut som jeg til sammenlikning ikke var mindre enn ham. De neste bildene var de mest spennende, da de viste Trude i lek med Rabbit’en som også lå i esken. Den glinset av fuktigheten hennes der hun førte den inn i sitt glattbarberte kjønn. Inne i konvolutten lå det også en cd. I bagen nede lå PC’en, skulle jeg tørre å hente den? Selvfølgelig!!
Jeg skjøv inn skuffen på spilleren på maskinen og hørte den begynte å jobbe. Filutforskeren viste at det var tre filmsnutter. Jeg klikket på den første filmsnutten som var tatt opp utenfor sommerhuset. Trude satt i solstolen sin iført en minimal knallrød bikini. Etter hvert begynte hun å ta på seg selv. Først rolige stryk over brystene. Etter hvert ble hun mer intens – dro bikinitoppen ned rundt livet og fingret seg under trusen i gjentagende bevegelser. Han zoomet inn brystene og jeg så to deilige harde brystvorter som hun knep og dro i. Åpenbart likte hun dette… Jeg tenner maks på damer som liker litt tøff behandling av brystvortene! Han lot kameraet gli nedover over magen og ned med fokus på de hardt arbeidende fingrene hun hadde under bikinistrusen. Hun sa hun nærmet seg orgasmen, og han zoomet ut. Det var råsexy å se denne deilige kvinnen komme. Hun holdt ingenting tilbake og likte tydeligvis å bli filmet. Hun lot seg i alle fall ikke affisere av der hun kom en lang høylytt orgasme.
Den andre begynte med at Jonas satt naken i en stol med pikken stram og fin. Jeg konstaterte kjapt at han satt i stolen som stod ved vinduet på soverommet jeg befant meg i. Kameraet ble satt på et stativ og så kom Trude til syne. Hun var også naken og satt seg ned på knærne foran ham og tok pikken i munnen. Kameraet var plassert slik at man så henne rett bakfra der hun satt mellom beina hans. Den deilige rumpen og synet av bevegelsene hennes der hun ga sin man en blowjob, var noe av det råeste jeg hadde sett. Bevegelsen intensiverte seg og det var tydelig at han kom. Avslutningen var nærmest legendarisk, da Trude snudde seg og smilte inn i kameraet med ansiktet og håret fullt i sæd.
Den siste filen begynte med Trude i ulike positurer på soverommet hjemme i rekkehuset. På seg hadde hun et frekt undertøysett med blonder. Det var sykt opphissende å se på henne. Snutten varte ca. ett minutt og avsluttet med at hun tok av seg BH en og masserte hvert av brystene. Kan se for meg det var en invitasjon Jonas ikke lot gå fra seg, for filmingen ble brått mer statisk da han hadde satt kameraet på et stativ.
Fortsettelsen var temmelig het – Han stilte seg foran henne med et forventningsfullt smil. Trude satte seg opp på kne og tok tak i dent stive og store pikken hans. I begynnelsen strøk det lett med hendene, samtidig som hun lekte med de glatte ballene hans og lot en hånd gli mellom bena hans og kjærtegnet rumpa hans. Han stønnet av behandlingen. Hun fortsatte med å kysse pikkhodet deretter å la tungen leke lett med åpningen. Så lot hun tungen bevege seg rundt hodet, mens den ene hånden beveget seg opp og ned langs skaftet. Pungen og området bakover fikk også god massasje. Etter en stund gled han inn i munnen hennes. Hun slukte så mye hun klarte, før hun lot den gli nesten ut. Hun fortsatte å slikke og suge på denne måten en god stund. Herregud så jeg ønsket meg en slik sugejobb selv… Hun dro ham ned på bakken og ba ham legge seg på ryggen. Trude stilte seg over ham, og satte seg ned på knærne. Han hadde tatt kameraet av stativet og zoomet inn, mens hun styrte det store pikken hans forsiktig inn mellom de deilige kjønnsleppene. Det var utrolig opphissende se på videoen da staken til Jonas gled inn mellom de barberte og nydelige leppene til sin kone. Han satte raskt kameraet tilbake på stativet før de begynte å knulle. I begynnelsen hørte jeg av lydene at han kjempet mot spruten. Det gikk tydeligvis bedre, og rittet ble heftigere og heftigere. De hadde, tilfeldig eller ikke, funnet den perfekte kameravinkelen for jeg kunne se hun lot den ene hånden finne klitoris slik hun kunne leke med seg selv. Med et vred han seg og spente nakken og ryggen. Han hikstet i det han kom, og fra bevegelsene så jeg han sprutet hardt inn i henne. Hun fortsatte å ri ham til hun kom også. Så var filmen slutt.
Det hele ble for mye for meg. Pikken var så hard at det gjorde vondt, og aller mest hadde jeg lyst til å dra av den der og da. Jeg pakket raskt samme og nærmest løp ned på toalettet, og etter tre drag kom jeg i heftige spruter. Det ble et sant søl av det. Da jeg hadde tørket opp etter meg var jeg fremdeles kåt og hard. Jeg måtte ta meg kraftig sammen for jeg hadde jo en jobb å gjøre. Fikk heller kose meg kose meg senere. Jeg la alt tilbake som jeg fant det i esken, la lokket på og lukket skuffen. Gikk i gang med arbeidet for å tømme hodet for temmelig frekke tanker. Det var kjapt å sette opp skapet. Etter en liten pause gikk jeg i gang utenfor med å ta opp de gamle gulvplankene fra terrassen.

Legg igjen en kommentar