Vibeke and the Naked Chef

Denne novellen er vist 38475 ganger.

”Hei det er Vibeke, skal du på hytta i helga? Jeg trenger litt hjelp med maten på lørdag, jeg har bursdag og skal feire med jentelag på hytta, kan du hjelpe meg? «Jo, det skal jeg gjerne, og vi avtaler at jeg skal komme innom henne på hytta når jeg kommer frem. Hun skal ha klar mat og vin så jeg trenger ikke spise middag underveis. Det er fredag og jeg skal bruke helgen til å få ordning på vinterveden. Vibeke og Martin har nabohytta og vi har kjent hverandre i over 20 år, vi kjøpte hyttetomten av de for 15 år siden og har alltid vært mye sammen når vi har vært på hytta. Før det, mens vi bygget hytta bodde vi hos Vibeke og Martin, de har god plass slik som det ofte er på gårder.
Klokken var nesten 20 da jeg kom frem, tømte bilen, fikk maten på plass i kjøleskapet og fyrte oppi ovnen. Jeg ringte Vibeke og sa at nå var jeg fremme og kommer bort til henne om en halv time, må jo si at jeg var litt spent på hva hun trengte hjelp til, hun er vanlig god til å lage mat, men jeg har mat som hobby så jeg kan nok tilføre noe.

Ringer min kone Johanne og forteller at jeg er kommet vel frem og at jeg er invitert over til Vibeke og Martin på middag nå i kveld, hun ber meg hilse. Johanne er på jentetur med venninner i Paris og kommer tilbake mandag formiddag.

”Så fantastisk at du skulle på hytta denne helgen, jeg trenger hjelp som jeg fortalt med maten i morgen, kom inn så spiser vi og snakker mer om opplegget” Vi klemmer hverandre som vanlig ganske heftig. Inne i stuen er det fyr på peisen og hun har dekket på til to, jeg spør hvor er Martin og får som svar at han er på weekendkurs i skogeierlaget og barna er hos farmor og farfar. ”Så i kveld er det barre oss to, skål!” Vibeke har laget en deilig indisk gryte med ris og mye god vin til, vi spiser og koser oss. Hun forteller at hun ønsker at jeg skal lage følgende mat i morgen: Forrett skal være risotto med kamskjell, hovedrett rypebryst med mandelpotetmos og russiske erter, det hele skal avsluttes med hjemmelaget karamellpudding.
Vi blir fort enige om at dette skal gå greit, jeg skal komme bort ca kl fem og gjestene kommer ikke før klokken åtte. Hun spør om jeg har lyst på å ta badstue, den er varm så vil hun vaske opp i mellomtiden. Selvfølgelig det er supert, jeg takk for maten og går til baderom og badstue, kler av meg og finner et stort badehåndkle som jeg setter meg på. Badstuen er ganske liten, bare to benker, legger meg på håndkledet på den øverste benken, kaster vann på oven og har det veldig bra. Jeg har ikke ligget lenge før jeg hører at Vibeke kommer inn i dusjen, hun roper til meg at hun også vil ta badstue. Jeg setter meg opp og legger halve badehåndkledet over skrittet så det dekker alt. Vibeke dusjer og det tar ikke lang tid før hun kommer inn med et stort håndkle surret rundt seg. Jeg spør om hun vil sitte ved siden av meg, men nei hun vil ligge på benken nedenfor så kan vi ligge på hver vår benk. ”Jeg pleier alltid å være helt naken i badstuen så jeg håper det er OK for deg ” Hun åpner håndkledet og står splitter naken foran meg, legger håndkledet på benken.” Du får gjøre det samme, du pleier ikke å være så blyg akkurat” Jeg reiser meg og kan ikke unngå å vise henne at jeg har kraftig ståpikk selv i badstuen, legger meg på øverste benken i motsatt retning av slik hun har lagt seg. ”Den ståpikken tar jeg som et stort kompliment, mange takk” ”Takk i like måte, for de stive brystvortene dine tar jeg som et stort kompliment” ”Jeg har et spesielt ønske for i morgen kveld. Jeg har sagt at tema for kvelden er The naked chef. det betyr at jeg ønsker er at du skal være helt naken når du serverer oss og du skal spise sammen med oss, du får lov til å ha på et stort forkle, vi andre skal ha på samme utstyret. Hva sier du til det?” Jeg tenker meg om og svarer at det var jo litt av et ønske, men jeg tar sjansen, avtale” ”Supert du er en knupp, det skal bli så spennende. Det er Laila og Marit som kommer og du kjenner dem godt fra tidligere, de er jo ingen festbremser noen av dem så dette blir nok årets fest” Jeg legger meg over på siden slik at ser rett ned på henne, hun smiler og så åpner hun lårene helt jeg ser rett inn mot kjønnet hennes som nå tydelig glinser av safter fra det aller helligste. Hun har trimmet håret slik at det er en rektangulær landingsstripe over med hår som går nedover begge kjønnsleppene, nydelig syn. ”Slik har jeg aldri før fått lov til å se deg, for et herlig syn.”

Hun smiler enda mer utfordrende og sier ” Har du glemt den gangen vi dusjet sammen da du bodde hos oss i tre uker. Det var tidlig en lørdags morgen Martin var dratt på rådyrjakt og du var i dusjen og jeg spurte om det var OK at jeg kom inn på do mens du dusjet. Mens jeg satt der så jeg hvordan du stilte deg slik at jeg kunne se når du vasket pikken din vel og lenge, eller kanskje du runket for å vise meg at du var så tent.?” ”Det var nok det siste, kanskje vi skal gjenoppfriske det minnet nå, hva med en dusj sammen?” ”OK, kom igjen” Vi begge nesten løper ut i dusjen og holder rundt hverandre, jeg finner munnen hennes og starter et heftig tungekyss som hun så absolutt besvarer. Hendene våre glir opp og ned langs våre rygger og rumper, pikken min står stivt inn mellom lårene henne, men jeg er ikke inni. Hun tar den og drar den opp og ned over den våte sprekken og klitoris som er så hard og klar. Jeg kjenner at det kommer til å gå for meg ganske snart og ber henne slippe taket. Hun gjør det og lar den få plass mellom lårene, men så tente som vi begge er så er det umulig å så i ro. Vi begge jukker hardt mot hverandres underliv og jeg kjenner at nå kommer jeg, jeg tar pikken og drar den opp slik at den ligger mellom oss, det går i stor spruter opp over magen. Hun er rask ned med hendene, samler opp all sæden smører den ut over brystene og inn i skrittet, hun nesten skriker at jeg skal slikke henne nå. Hun lener seg med ryggen mot veggen og skrever så mye som hun kan, jeg står på kne mellom lårene og slikker og suger henne som en villmann. ” å så godt, enda hardere, fingerpul meg også, å ååååååå . press fingrene dine oppover så hardt du kan, jaaaa slik, det er godt, mer, mer, det går for meg nååååååååå, åååååå, sug meg, sug meg enda hardere. ”Så kommer saftene hennes i kraftige strømmer ned over tunga mi inn i munnen og nedover ansiktet mitt, alt er bare herlig, utrolig godt. Vi reiser oss igjen og står fortsatt og trykker oss tett sammen, kysser og kysser.
Den gangen vi dusjet sammen for mange år siden sto vi sammen i dusjen og kysset, men ikke mer enn det og så tørket vi hverandre etterpå. Det gjorde vi nå også før vi gikk nakne ut i stua for å drikke opp resten av vinen. Klokka var blitt nesten elve og det var på tide å komme seg hjem, det kom sikkert til å bli sent i morgen.

Jeg kler på meg jeg takker for mat, vin og spennende kveld, det blir et kort godnattkyss før jeg går hjem.
Sender en sms til Johanne og forteller om hva jeg skal lage i morgen, men ikke om alt det andre. Hun svarer ganske snart og forteller at de er på disko i hotellet, at hun nettopp har danset med en tysker som hadde en voldsom ståpikk som han ikke var det minste flau over at hun merket. Jeg svarte at ”pass på, borte bra men hjemme best”
Legger meg og sovner nesten momentant, helt utslitt.

Neste morgen står jeg tidlig opp og det er kommet en sms fra Johanne ”Jeg er enig, hjemme er best, han ville ha oss med hjem til seg, noe vi selvfølgelig ikke ville. Håper at du ikke sliter deg ut med både vedhogst og matlaging for damene!!!!”

Lager frokost og ringer Vibeke , hun hadde ikke stått opp enda, men fortalte at leppene var ganske såre både oppe og nede. ”Da får du smøre de med den beste pomade og olje du har”

Jeg går ut og begynner arbeidet med vedkløving og å legge opp i lag. Må nok innrømme at tankene mine kretser mye rundt hva som vil komme ut av kvelden i kveld.

Presis klokken fem er jeg borte i hytta til Vibeke, hun tar imot meg med en stor klem og kyss, ”så herlig vi hadde det i går, har nesten ikke lyst til å ha selskap, men jeg har jo invitert så da blir det som bestemt. Hun viser meg ingrediensene og jeg starter forberedelsene, i løpet av den neste timen er nesten all forberedelse unnagjort. Jeg skjenker opp vin fyrer opp i peisen og vi setter oss i sofaen, Vibeke kryper tett inntil meg og legger seg i armkroken, ”husker du sist St. Hans da du og jeg ble igjen på festen hos Mette og Per, mens Martin og Johanne vill gå hjem før, begge var ganske godt på en snurr. Det jeg husker best var når vi gikk hjemover

Og du foreslo at vi skulle sette oss å ”kline” bak det stor vedlaget til Martin. Jeg satte meg på en hoggestabbe og du satte deg over skrevs på meg, og begynte vi en vill tungekyssing sammen med at vi tok på hverandre over alt. Jeg fant fort ut at du ikke hadde truse på og lirket inn et par fingre i den våte grotten din, det hadde du ikke noe imot. For det tok ikke lang tid før du hadde fått tak i pikken min og lirket den helt ut slik at du kunne nesten sitt opp den, det var jo så godt, men du ville ikke at jeg skulle inn i deg, bare i åpningen og mot klittten, men det var jo herlig likevel. Du kom mens vi satt slik og saftene dine rant nedover pikken min, jeg smørte saftene utover magen din og min, så vi luktet fitte på sikkert 100 meters avstand.

”Du vet jo Anders at jeg var heltent den kvelden, men du vet også at jeg liker bedre å ha petting ennå pule, så derfor ble det slik.” Jeg har vel ikke fortalt deg hvordan det va med Johanne da jeg kom hjem+” Nei, det har du ikke, fortell”

”jo , jeg kom hjem, det var jo en ganske varm natt og det første jeg møtte i gangen var Johannes kjole og truse, trusa hennes hadde store flekker av størknet saft så hun må ha vært skikkelig kåt i løpet av kvelden, samtidig som hun jo var ganske full når hun gikk hjem sammen med Martin, jeg tror at hun og Martin hadde et eller annet på gang da. Inn på soverommet lå Johanne helt naken i X-stilling nesten over hele senga. Jeg så på fitta hennes og alle fittehårene var helt sammenklistret, så jeg tror at Martin hadde tømt en ladning i henne den kvelden, hva tror du?” ”kanskje du har rett, for da jeg kom inn så lå han og sov, men jeg var fortsatt kåt, jeg tok forsiktig dyna til side og satt meg oppå ham, men han ble bare halvvåken og pikken hans ble ikke stiv, men han luktet fitte det er jeg sikker på. Han var ikke til å få våken så jeg lot ham sove. Neste morgen spurte jeg hvorfor han ikke ville i natt, da svarte han at hadde runket da han kom hjem og hadde ikke mer lyst. Han hadde prøvd seg på Johanne men hun ville ikke, hun var for full hadde hun sag. Skal vi tro på dem, Anders? ”Uansett så gjør det vel ikke noe for oss om de knuller og koser litt de også, så har vi litt å gå på, ikke sant min venn og naked chef!”
Klokken nærmet seg 20 o jeg gjorde klar velkomstdrinken, god fyldig Chablis. Snart kom jentene og det ble mye klemming og kos vi de kunne sette seg foran peisen. Da lot Laila bomben springe, hun fortalte at jeg Ander skulle være den nakne kokken og at alle jentene skulle være nakne de også med forkle, ingen skulle få tafse med kokken eller andre under middagen. Det ble kjempestemning og masse hysterisk latter så dette kom nok til å bli spennende.
Så var alt klart og de satte seg, jeg serverte, det flagret hele tiden av kommentarer og nesten tafsing, men ingen brøt reglene. Det var en regel som Vibeke hadde glemt å si noe om, benflørt. Under hovedretten kjente jeg en forsiktig berøring mot min høyre legg, det måtte være Laila hun satt rett ovenfor meg, jeg så på henne , men hun røpet ingenting. Det var ganske deilig, tærne hennes var nå inne mellom lårene mine og jeg klemte sammen og holdt dem der, så slapp jeg opp og lot henne komme enda lenger opp, jeg akte meg litt frem så hun kunne nå frem, sakte begynte hun å trykke tærne lett mot pikken og ballene, det var ikke ubehagelig, snarer tvert imot, hun fikk holde på helt til jeg måtte skjenke mer vin. Da jeg sa at nå må jeg visst skjene damene mer vin så jeg over på henne og hun trakk foten forsiktig tilbake, jeg hadde selvfølgelig en kjempe stå, men den ville vel bli skjult av forkledet. Damene fikk sin nye omgang med vin og praten gikk på nytt mot de store høyder, jeg hadde nå passet på å sette meg slik at min fot kunne komme inn mellom Lailas lår, forsiktig lot jeg tærne søke oppover legger og innover mot hennes våte områder,

hun var helt åpen og sakte glir hun mine tær i møte og til slutt kjenner jeg musehårene og den våte åpningen, jeg beveget stortåen sakt opp og ned og frem og tilbake, så ser jeg at hun tar sin høyre arm ned og hånden kommer inn under forkledet, hun tar fort stortåen og presser den inn så hardt hun kan mot klitten, jeg prøver å bevege den og nå kan jeg faktisk høre at hun puster annerledes, klemmer og åpner lårene samtidig som hun presser seg hardt fremover mot meg i små nesten umerkelige bevegelser, slik sitter vi lenge og leker med hverandre uten at de andre merker noe. Vibeke spør om det ikke snart er tid for dessert, vi har avtalt hvordan det skal skje. ”når vertinnen nå vil ha dessert må vi omorganisere litt, først dekker vi av bordet, i mellomtiden kan dere gå inn i omkledningsrommet så skal jeg gjøre klarte her for servering av dessert.”

Avtalen med Laila var at hun skulle legge seg på spisebordet og så skulle jeg dekorere henne med krem og litt av karamellpuddingen, de andre skulle så komme inn og vi skulle alle ta av våre forkle, fra nå av skulle vi nakne spise dessert og kose oss med hverandre eller hver for seg

Jeg skulle stå på kne over Laila og la henne suge pikken min samtidig som de andre gav henne pudding og krem innimellom hvert sug.

Vi skulle også dekorere henne med krem på puppene og rundt musa, all skulle få slikke og suge der de hadde lyst til.

Jeg slokket alle store lys og tente enda flere telys og noen røkelsespinner i tillegg.

Så ropte jeg på Vibeke , og sa at hun kunne komme, men de andre måtte vente litt til. ”Ikke for lenge, vi er er så spente på hva dere har pønsket ut” Vibeke tok av seg forkledet og jeg hjalp henne med å komme opp på spisebordet, hun la seg på ryggen med en god pute under hodet og en under rumpa. Så sprutet jeg krem på puppene, på klitoris og rundt musa, i navlen, på innsiden av lårene og i halsgropen. Nå ropte jeg på de andre, de kom som to kanonkuler og bråstoppet da de så Vibeke ligge på spiseborder med dekor: ”Herre gud hva skjer, skal Vibeke være dessertbordet? ” ” Ja det var liksom meningen her skal vi nyte på mange plan, men først skal vi ta av forklær så er det fritt frem til å spise, slikke og suge i seg det som er på dessertbordet. Jeg skal gi henne litt å suge på mens dere slikker og suger i dere desserten .

Jeg kom meg opp på spisebordet og stilte meg overskrevs slik at pikken min nesten nådde leppene hennes, jeg bad Marit ta kremsprøyta og så sprøyte inn krem under forhuden, hun lot seg ikke be to ganger og lun holdt i den slik at Vibeke kunne nå den, i et sug var jeg inne i Vibekes munn, herlig. De andre hadde begynt å slikke Vibeke på innerlår og i klitten, det gikk ikke upåaktet hen, hun begynte å puste forte og småstønne samtidig som hun jukket opp og ned mot den som sugde. Plutselig kjenner jeg at en av jentene kommer opp på borde og setter seg opp på Vibeke like bak meg, jeg snur meg og ser Laila sitte oppå musa til Vibeke, hun jukker og jukker mot Vibeke og får samme reaksjon tilbake, nå blir suget til Vibeke helt vilt og hun skriker at jeg må bar komme for nå går det for henne, jeg trenger visst ikke mer signaler for nå spruter jeg munnen hennes full, sæden renne nedover kinnet samtidig som hun svelger og svelger, så blir hun stille og bare ser på meg med et stor smil. ”Dette er den beste sex jeg noen gang har hatt, takk for en kjempemessig ide, takk alle sammen. Nå må vi bare sørge for at Laila og Marit får sitt i kveld ” Hva har dere lyst på ?”

Marit er først ut og veldig klar, jeg vil prøve bakdøren min, det vil ikke min man, er det OK for deg Anders? Jeg bekrefter.
Laila sier at hun ønsker å leke med begge jentene samtidig, noe de aldri har gjort før, hun har være med på jente seks en gang på gymnaset, men det er så lenge siden at hun knapt husker det. Både Vibeke og Marit sier at de vil de gjerne kose, så kan Anders få slappe av og kanskje lage litt kaffe og finne noe kaldt å drikke.

Vibeke reiser seg opp og sier at nå når dere er ferdige med desserten så går dessertbordet og vasker seg, så kan dere fortsette kosen.

Jeg går bort til Marit og tar rundt henne , presser henne hard mot min stå, den har reist seg igjen nå. Jeg ber Laila gå inn til Vibeke på badet og få en glidekrem eller en olje eller noe annet som smører godt. Marit har et fantastisk herlig fransk tungekyss, samtidig som hun berører lett og herlig de mest vital erotisk punkter på kroppen min, jeg kjenner at nå blir jeg veldig klar så jeg roper på Laila at nå må hun skynde seg, hun kommer med en tube Glid, jeg ber henne smøre Marit med mye inni hullet og i tillegg meg både pikken og under forhuden. Jeg ber Marit bøye seg fremover mot spisebordet og skreve alt hun kan slik at rompa blir lett å komme til, jeg bøyer meg fremover og holder rundt Marit, kysser ryggen hennes og koser med brystene, noe hun visstnok ikke har noe i mot, hun har masse godlyder og presser seg hele tiden bakover mot pikken min. ”Laila ta pikken min og led den inn mot Marits rompe, men først skal du dra den opp og ned i fitta hennes slik at hun også får en liten forsmak der. ”Laila lar seg ikke be to ganger og gjør dette ganske lenge, Marit blir mer og mer kåt , hun stønner og nesten rope at nå må du ta meg, rumpa roterer voldsomt. Laila holder henne fast og presser hardt mot åpningen hos Marit, hun er så hard at jeg lurer på om jeg virkelig kan kommer inn. Jeg ber Laila ta enda mer Glid og samtidig presse langfingeren inn, det går så vidt, Marit skriker at det gjør vondt, men nesten samtidig sier hun at det er godt. Laila forteller henne at hun må slappe av , ikke klemme samme, Laila har fortsatt en finger langt inne i rumpa til Marit og roterer kraftig der inne , Marit skriker at hun kommer og at jeg må inn henne nå med en gang, raskt tar Laila ut fingeren og presser enda mer Gild inn og så trykker hun pikkhodet inn, det er utrolig trangt, nesten vondt, men nå må jeg bare inn og støter hardt mot henne et par ganger, Marit uler ”neiiiii, neiiiii, jo kom mer, mer, enda lenger inn ååååååå.” Så plutselig slapper hun av og jeg kan pule henne i sakte jukk, det nyter hun og presser hele tiden rumpa mot meg samtidig som hun roterer rundt. Jeg stønner frem at nå kommer jeg inni deg Marit, ”ja bare kom jeg er helt klar, trykk deg så langt inn du kan, jaaaaaa slik , å ja nå kjenner jeg spruten din inni meg, herlig, herlig. Det var vondt til å begynne med, men så fikk jeg slappe av og da var det superdeilig, takk Andreas.”

Jeg trekker den helslappe pikken ut av Marit, ”kom Marit så går vi på badet og vasker oss”, vi går dit og hun vasker meg og jeg vasker henne, samtidig som vi smører hverandre med lit Olje som vi fant i et skal. Vi er begge ganske ømme, men også veldig tilfreds. Marit foreslår at vi skal lage kaffe men de andre to har jentekos, det r ganske hørbart at de har det deilig for det er mye godlyd fra stua, spesielt Vibeke , men også Laila.

Marit og jeg lager kaffe finner frem konjakk og mer av desserten, nå skal vi alle slappe av og bare kose oss. Marit snur seg mot meg og hvisker ”har du vært utro før? Det var første gang for meg og det var bare helt super deilig fordi vi vet at dette er bare sex og det er bare oss. Vi må finne nye muligheter for slike møter når du er alene på hytta.” Jeg nikker og kysser henne
lenge i et skikkelig tungekyss, samtidig som vi holder om hverandre tett, tett. Det er ikke tvil dette vil vi mer, begge to.

Vi legger oss alle nakne på gulvet foran peisen, tar litt på hverandre og bare puster ut. Vibeke reiser seg opp på albuene og sier at nå må vi slappe av resten av natta, hun legger mer ved på peisen og legger et par laken på sofaen slik at den ikke skal få for mye synlige flekker. Jeg reiser meg og henter kaffe, Cognac, dessert og Coca Cola.

Alle jentene må tisse og vaske seg, jeg går sammen med dem på badet og vil vaske meg, Men da er Laila fort fremme og sier at den jobben tar jeg, hun trekker meg bort til vasken og gjør jobben herlig med deilige langsomme bevegelser for så til slutt å tørke forsiktig, avslutter med et skikkelig sugende kyss på pikkhodet.

Jeg går inn i stua setter eg i sofaen og skjenker opp Cognac til alle. De kommer nesten samtidig, men alle har tatt på g-string truser, men ikke BH, de er jo så sexy så der jeg sitter naken, ser de at reisning kommer svært for tilbake, men ikke helt. Vibeke sier at hun vil sitte i fanget mitt så får de andre gjøre som de vil, Marit skjenker kaffe og vi prater og koser oss.

Klokka passerer tre og vi finner alle ut at nå må vi rydde og få oppvasken plassert i oppvaskmaskinen før vi legger oss.
Vibeke forklarer at Marit og Laila skal ligge på samme rom og at hun vil ha meg i dobbeltsenga, de hetser henne litt for det, men alle forstår at her er det hun som bestemmer.

Vi er innom badet og pusser tenner, men legger oss helt nakne, hun på armen min og jeg med hånden min mellom lårene henne, vi ligger bare stille og nyter hverandre undr dyna. ”Du var utrolig deilig , jeg er så glad for at du torde ta utfordringen og at de andre ble med på hele opplegget. Vi må finne nye muligheter bare for oss to, men

Legg igjen en kommentar