Gøteborg turen

Denne novellen er vist 13267 ganger.

Gjengen satte seg på bussen klare for å innta Gøteborg med storm. Tre dager vekk fra problemer, unger og mas. Egentlig skulle det være jentetur men i siste liten hadde vi fått for oss å høre med to gode kompiser også. Det hadde vært lett å få med han ene, det var verre med deg. Du hadde tross alt et ansvar. Du skulle bli far, uansett hvor lite du likte det, men vi hadde klart å overtale deg til slutt. Turen var jo gratis! Alle var glade og vi begynte å drikke allerede på vei mot E6. Vi hadde tatt de bakerste setene i bussen og skjulte så godt vi kunne, hvor mye vi egentlig drakk. Hele veien var vi i godt humør, til tross for at du så heller skeptisk ut. Det så ut som om du tenkte mer enn du ville innrømme. Vi hadde flørtet hele sommeren, hatt oss opp til flere ganger og jeg var så betatt som et menneske kan bli. Jeg ante ikke om du hadde skjønt det, jeg vet bare at du hadde sendt altfor mange uklare singnaler. Jeg hadde begynt å gi opp, samtidig som kroppen min stadig verket etter berøringer fra deg. Jeg hadde ikke store forhåpninger til å få deg i løpet av turen, jeg syntes bare det var koselig at du ble med.
Bussen kjørte inn på bussterminalen i Gøteborg og fulle og gale bar vi bagasjen vår ut og praiet en taxi til leiligheten vi hadde leid. Hege hadde alt kapret det store soverommet med dobbeltsenga, så jeg kapret den nederste delen av køyeenga. Steinar tok oversenga og du ble henvist til sovesofaen i stua. Etter å ha kommet i orden, noe som kun innebar å hive fra oss bagene, fortsatte drikkinga. Jeg bestemte meg for å ta en kjapp dusj for å fikse meg litt etter bussturen, mens de tre andre ble sittende i stua med volumet ganske så høyt på. Jeg kledde meg naken på det store badet og hoppet inn i dusjen som var stor nok til å romme hele gjengen. Jeg ble stående å synge etter gladmusikken fra stua mens jeg fordelte sjampoen i håret. Og mens jeg sto å lot såpa skylles ut tok jeg en kjap sjekk om det var hår jeg hadde glemt å barbere bort. Til slutt skrudde jeg av det varme vannet og brukte omhyggelig lang tid på å tørke meg. Smurte meg inn med en velduftende bodylosion og oppdaget at jeg hadde glemt å ta med meg hårtørkeren inn på badet. Dermed knyttet jeg håndkle rundt meg og lot det dryppende håret henge slapt nedover skuldrene, før jeg gikk ut for å hente den. For å komme inn på soverommet måtte jeg gjennom stua og lot et lite blikk skli rundt meg. Du var den eneste som satt i sofaen og jeg har aldri sett deg stirre så mye som du gjorde da.
– Hvor er de andre?, spurte jeg uanfektet og lot som ingenting.
– De dro bort på systembolaget for å handle inn mer drikke, svarte du og holdt blikket mitt.
– Åja, svarte jeg og tuslet sakte inn på soverommet. Jeg visste at du tittet etter meg. Kjente blikket ditt brenne meg i ryggen og jeg kjente hva det gjorde med meg. For første gang følte jeg at jeg hadde en viss makt over deg. Jeg rotet gjennom bagen min og fant hårføneren før jeg gikk ut igjen. Du satt fortsatt helt stille og jeg smilte mitt lureste smil mens jeg hoppet inn på badet og lot håndkle falle ned på gulvet. Jeg låste døren og ble stående foran speilet å betrakte meg selv lenge. Der sto jeg klin naken og du var i naborommet og hva du drev med ante jeg ikke. Jeg bare antok at du tenkte noe sinnsykt. Jeg lot hånden min gli over magen min. Magen min som jeg skulle ønske var mye mindre. Magen jeg skammet meg over. Jeg tittet på brystene mine og ønsket at de var litt fastere. Lot hånden gli videre over lårene og kjente på den myke huden min. Du hadde flere ganger kommentert at jeg hadde så utrolig myk hud. Akkurat som en baby, nesten. Til slutt begynte jeg å kle på meg og tok på meg en liten truse og en bh som matchet, før jeg fønet håret mitt. Slang kjapt på meg de nye buksene mine, en topp og noe maskara når jeg hørte Hege og Steinar komme tilbake. Musikken var ikke like høy lenger og jeg hørte det klirret i flasker ute i stuen. Når jeg kom ut møtte jeg blikket ditt igjen. Som om alt du hadde gjort, var å stirre på døren til jeg hadde åpnet den. Hege letet etter shotteglassene og vi var alle klare for en real runde shots. Steinar helte opp og vi satt rundt bordet og tenkte alle våre tanker om hvordan dette kom til å gå. Jeg hadde aldri vært glad i å shotte, men det var heller ikke på tale å utebli en shottekonkurranse.
– Hepp hepp!
Vi løftet de små glassene og helte nedpå. Jeg grøsset og var ikke den eneste. Nesten før vi rakk å sette glassene ned på bordet med et brak, var Steinar igjen klar for å fylle de. Slik fortsatte vi til jeg holdt på å brekke meg og åpnet en øl. Det var deilig å skylle vekk den ekle smaken med en kald øl. Hege blandet drinker som om hun aldri skulle gjort noe annet og jeg fyrte opp en røyk. Gutta drakk nesten mer ivrig enn oss jentene og den ene fyllehistorien verre enn den andre ramlet ut. Vi lo godt av soving i parken, klining med diverse udelikate mennesker og hvordan man hadde våknet opp steder man ikke kunne huske å ha lagt seg. Til slutt nærmet tiden seg ut-på-byen-tid og vi gjorde oss klare til å dra ut. Leiligheten lå fem minutter unna avenyen og høstkvelden var mild. Nå var vi alle klare til å ta Gøteborg med storm! Vi fjaset nedover til første og beste utested vi fant og endte opp med å betale en liten sum for å komme inn. Utestedet var fullt av skjønne svensker i full gang med å drikke seg snydens og vi var verken verre eller bedre. Steinar fant kjapt ei lita blond berte han prøvde å sjarmere, før jeg og Hege hev oss ut på dansegulvet og svingte oss mellom noen heite svenske gutter. Du ble stående å passe på drinkene våre å titte utover lokalet. En svenske danset seg nærmere og ropte, for å overdøve musikken, at jeg virkerlig var flink til å danse. Jeg danset meg nærmere og tittet kjapt bort på deg for å se om du fulgte med. Når du så at jeg tittet på deg, tittet du kjapt ned i drinken og tok en stor slurk. Jeg danset lenge med både svensken og Hege før vi bestemte oss for å ta en pause. Svensken ble med bort til bordet og vi ble stående å snakke. Han presenterte seg som Patrick og lurte på om jeg ville ha en drink, noe jeg selvfølgelig takket ja til. I det han forsvant så tittet jeg etter han og så på de sterke armene hans som hadde holdt rundt meg for et øyeblikk siden.
– Kjekk, ikke sant?, sa jeg og henvendte meg til Hege.
– Jeg hadde tatt han jeg, om ikke du tar han!
– Tja, jeg vet ikke helt jeg.. Jeg dro på det.
– Vet ikke? Hege tittet på meg som om hun ikke skjønte noen ting.
– Njæ, altså han er jævla heit, men ikke helt min type.
– Ikke din type? Det trenger jo ikke være din type for å ha sex med han, sa du.
– Og hva vet du om det?, svarte jeg og unnskyldte meg for å gå på do. Jeg hadde gitt deg en anledning til å tenke litt. Vise at jeg virkelig kunne få andre enn deg og at jeg ikke lenger var personen du kunne sjarmere bare ved å titte på meg. Jeg trengte meg gjennom en gjeng mennesker da jeg kjente en hånd på skuldra. Det var Patrick.
– Hvor skal du? Skal du gå? Han virket skuffet der han sto med drinken i hånden.
– Neida, skal bare på do ropte jeg tilbake.
– Bare gå tilbake til bordet og snakk med vennene mine imens du, blunket jeg lurt. Han blunket lurt tilbake og lot hånden gli ned ryggen min over kløp meg forsiktig i baken, før han snudde seg å gikk bort til deg og Hege.
Inne på doen var det kø og en haug smekre jenter sto å snakket, sminket og fikset seg. Jeg følte meg ikke helt bra og klarte å snike meg foran i køen. Klappet fort igjen døren til avlukket og vridde om låsen. Dro ned buksene og satte meg ned på toalettsetet. Mens jeg satt der, ble jeg sittende å tenke. Jeg ville ha meg noe i kveld. Så klart var det. Men hva ville jeg? Jeg kunne få svenske Patrick. Heite, kjekke, svenske Patrick og jeg kunne få deg. Deg som jeg hadde lengtet etter i ukevis. Jeg tenkte på alle kveldene jeg hadde ligget alene og kåt i senga mi, mens jeg lot hendene fare over kroppen min og jeg fantaserte om at det var du som tok på meg. Jeg tenke på alle drømmene jeg hadde drømt og hvordan jeg hadde våknet opp dritkåt for så å finne ut at du ikke lå ved siden av meg. Jeg tenkte på hvor godt det hadde vært å kjenne de barske hendene til Patrick på hoftene mine og hvordan han hadde strøket over baken min ute i lokalet. Midt blandt alle andre. Jeg tenkte på hvordan blikket ditt hadde utforsket hver tomme av kroppen min når jeg kom ut av dusjen og det triste draget du hadde fått over ansiktet når jeg danset med svensken. Tankene mine ble forstyrret av dunking på døren og en skrikende stemme på utsiden som lurte på hvorfor i helvete det tok så lang tid. Jeg dro fort på meg buksene og gikk ut. Der ble jeg møtt av et blikk herfra til helvete, før jeg gikk bort å vasket hendene og fikset meg litt på håret. Klemte meg ut gjennom jentene og ut i det store lokalet. Ved bordet sto du alene og jeg tittet rundt meg for å speide etter enten Hege eller Steinar. Steinar satt i en stor stol med den svenske blondinen på fanget og delte spytt. Du fulgte blikket mitt og vi lo litt før vi begge ristet på hodet.
– Hvor er Hege?, spurte jeg og du nikket ut på dansegulvet. Hun og Patrick var svært så nærme, uten at det brydde meg et dugg.
– Du skulle aldri gått fra svensken din, sa du.
– Tja, kanskje jeg egentlig ikke var interessert i mer enn en gratis drink vettu.. Kom la oss danse! Jeg dro deg med ut på dansegulvet og vi hoppet opp og ned etter musikken, svingte hverandre rundt og lo. Vi sang med der vi kunne teksten og lo vilt når vi ikke kunne den. Det var varmt og svetten silte av oss begge. Du dro meg inntil deg og holdt meg rundt livet. Jeg la armene om skuldrene dine og trykket meg inntil brystet ditt. Leppene mine mot halsen din. Nesten helt inntil. Jeg kjente godlukten din. Gud, som jeg hadde savnet den lukten! Jeg søg den til meg og stønnet lett for meg selv, før jeg fuktet leppene mine ørlite grann og ga deg et lett kyss på halsen. Akkurat der jeg visste at du likte det. Jeg trakk meg litt unna og tittet deg lenge inn i øynene. Du smilte på en måte bare du kan og jeg så hvordan begge tenkte. Nesten før jeg fikk sukk for meg var leppene dine planet mot mine og jeg kjente en lett smak av en søt drink du hadde stått å nippet til. Tungen din smøg seg inn mellom leppene og rørte forsiktig bort i min. Du bet meg lett i underleppa. Du visste at jeg elsket det. Øynene mine ble salige og hendene mine smøg seg under t-skjorta di. Jeg kjente den varme huden din og lot fingrene gli hardt rundt og oppover magen.
– Hjem?, hvisket jeg i øret ditt. Blikket ditt sa alt og vi hentet jakkene våre i garderoben uten å si noe som helst til de andre. Utenfor møtte vi på Steinar, fortsatt sammen med den blonde jenta. Han bare blunket til oss og viste tommel opp bak ryggen hennes. Vi lot han være og styrtet mot leiligheten, glade for å slippe å gå mer enn fem minutter. I det vi rundet hjørnet trakk du meg inntil deg og kysset meg hett. Kløp meg i baken og tirret meg vil. Lot den ene hånden ligge der, mens den andre gled under toppen min og opp mot brystene mine. Jeg dro deg nærmere meg, ville nyte dette så lenge jeg kunne.
– Vi må hjem, stønnet jeg.
– Nå! Og jeg dro deg med videre og du holdt meg i armkroken. Ville ikke slippe meg. Og vi sprang nesten bort til leilighetskomplekset. Fikk låst opp og styrtet inn i heisen. Og før heisdørene hadde lukket seg var vi over hverandre. Vi rev nærmest i tøyet til hverandre. Ville ha det av, kjenne kroppene inntil hverandre.
Pling! Dørene ble skjøvet til side og vi gikk ustøe og beruset ut av heisen. Gikk rundt og rundt til vi var fremme ved døren til leiligheten. Jeg dro nøkkelen opp av lomma og stilte meg med ryggen til deg. Lot deg massere baken min, mens du lot tungen kile meg på halsen. Døren spratt opp og vi inn, før vi smalt den igjen. Jakken din havnet på gulvet, min over en stol før jeg falt bakover i sofaen. Du fulgte ivrig etter. Dro ivrig av deg t-skjorta og dro meg opp i sittende stilling, før du dro av meg toppen. Jeg var ivirg. Det brant mellom lårene og alt jeg ville var at du skulle berøre meg der. Plutselig hørte vi lyder. Vi stoppet opp. Det kom fra gangen. Det var folk på vei! Du dro meg opp og vi styrtet inn på soverommet, lukket døren og slengte koffereten til Steinar og bagen min foran døren.
Vi fniste som to tenåringer av at vi nesten hadde blitt tatt på fersken og i det lyden på musikkanlegget ble skrudd opp hev vi oss over hverandre igjen. Nå rev vi av oss klærne begge to og la oss i underkøya. Jeg på ryggen, du ved siden av. Vi lå å stirret på hverandre.
– Du aner ikke hvor lenge jeg har tenkt på å kysse de leppene, sa du.
– Så hold kjeft og kyss meg da, sa jeg og mens vi fortsatte å kysse fulgte jeg hånden din fra brystene mine og nedover magen. Du la hånden min opp ved hodet mitt og jeg lot deg finne resten av veien selv. Du lot fingrene sirkulere et par ganger rundt navelen min, før du strøk over lårene mine og innover. Du rykket lett til da du merket at jeg var nybarbert og jeg hørte et lite murr langt bak i halsen din. Fingrene dine smøg seg inn mellom leppene og kjente hvor våt jeg var. Du trakk deg vekk fra munnen min og begge åpnet øynene. Jeg nøt hvordan du tok på meg og jeg lukket øynene mine å sukket høyt, før jeg sakte åpnet de igjen. Du holdt blikket mitt og bare smilte. Plutselig sto du over meg, kysset meg lett på munnen, før du lot tungen gli over halsen min og ned på brystene. Samtidig hadde du fingrene der nede. Jeg kjente noe hardt mot låret mitt. Du slikket på brystvortene mine og de var sprengharde. Jeg stønnet lett igjen og du kysset meg forsiktig nedover magen. Så var hodet ditt mellom lårene mine og det skjøt til i meg i det tungen din berørte det våte og varme. Jeg holdt fast i skulderen din med den ene hånden mens jeg grep fast i puta for å ikke skrike høyt over hvor deilig det var. Du tok en liten pause og kysset meg på magen igjen.
– Du…, stønnet jeg og forsatte; kom deg opp hit, jeg trenger deg! Du krabbet over meg og den kilte mellom beina mine, før du løftet meg litt opp og jeg kjente den synke inn. Jeg stønnet høyt høyt. Det var nesten så jeg kom på det første støtet. Det varte iallefall ikke lenge før jeg kjente ilden spre seg i hele kroppen, fra tærne og helt ut i fingertuppene.
 
Vi ble liggende sammenfiltra og trakk dyna over oss. Vi var begge i ferd med å sovne da du sukket og kysset meg i nakken.
– Hva?
– Vi må ikke vente like lenge til neste gang, sa du.
– Det trenger vi ikke heller, hvisket jeg i det jeg gled inn i søvnen.

Legg igjen en kommentar