Studentfest i Trondheim

Denne novellen er vist 17810 ganger.

For nye studenter i stiftstaden kan livet i en ny og ukjent by være litt tungt tidlig på høsten. Derfor kan en invitasjon fra ei trondhjemspi til privatfest  væresvært velkomment. Så også for meg i mitt første studieår i Trondheim. Ei jente i klassen, Line, skulle ha privatfest i hjemmet på Tyholt, og hadde forbarmet seg over meg og en kompis som var nye i byen.
 
Festen var godt i gang når vi ankom. litt sjenerte sto vi der, men Line var rask til å by om til en dans. Kameraten min var raskt frampå, og jeg ble stående igjen og se på de som danset. Plutselig kjente jeg noen pirket meg i ryggen,  og en blid trønderstemme spør om jeg kan tenke meg å hjelpe til litt på kjøkkenet. Det er lillesøsteren til Line. Tone er en lyshåret åpenbaring på 17 år (ifølge henne selv). Kjøkkentjenesten er riktig hyggelig og jeg spør om ikke Tone vil ha en dans når maten er ferdig, men hun sier hun har lovt å holde seg unna storesøsters hjemmefest. Men vi kan gå på mitt rom å høre på musikk, foreslår hun. Oj, tenker jeg… her blir det noe på meg også. Vi er kjappe opp trappen og vel inne på rommet låser Tone døren. Musikken er rolig og inviterer til en tett dans. Vi trykker oss mot hverandre og jeg kjenner de faste ungpikebrystene mot magen. Vortene står stive under blusestoffet. Tone er minst 40 cm kortere og veier sikkert ikke mer enn halvparten ev meg. Litt merkelig å danse og kline med en så liten jente så jeg løfter henne opp på sengen og vi forsetter å utforske hverandres kropper. Skjorten min havner på golvet, og snart kjenner jeg en hånd lete seg vei på innsiden av buksen og prøver å få tak i pikken som ligger stramt bøyd nedover ene låret. Jeg vil ligge med deg sier Tone, men jeg er ikke flink. Vil du ha meg? Jeg vrenger klærne av henne som svar, og hjelper henne med å få åpnet buksen min og lar pikken vippe opp i all sin prakt. Tone griper etter den, gisper og ser ned. Nei, sier hun, jeg tør ikke. Jeg har hatt bare en gutt, og han var mye mindre en du. Som gentleman så sier jeg at vi selvsagt ikke trenger å knulle. Vi kan bare kose.
 
OK sier Tone, men det er spennende også. Å prøve om den kan få plass inni meg mener jeg. Jeg kan slikke deg sier jeg. Det har jeg aldri prøvd, men har "studert teorien". Jeg blir helt flau sier Tone, men ikke se da, og så kan vi slukke lyset. I halvmørket leter jeg meg fram til en fuktig sprekk og begynner å slikke slik jeg har lest og sett på film. Tone stønner og vrir seg. Litt lenger opp, sier hun. Åå…åå….ja.. fortsett… ååååå.. hun skjelver, og jeg antar at det var en orgasme. Det er ikke saaant… hvisker hun når jeg glir ned ved siden av henne. Jeg holder rundt henne og stryker henne over ryggen og baken mens hun maler fornøyd i armkroken min.
 
Legg deg på ryggen sier hun, og følger etter og blir liggende skrevende over meg. Hun løfter seg prøvende og gler nedover til hun støter mot den steinharde pikken. Hun løfter hoftene prøvende slik at kukskaftet glir opp og ned i den glatte sprekken. Jeg holder henne fast om hoftene, men lar henne styre og bestemme hva som skal skje. Brått løfter hun baken og lar en hånd gli ned og tar tak rundt pikken og setter den mot åpningen. Jeg ligger musestille og venter. Hun presser forsiktig fitteåpningen mot hodet som snart er innenfor. Hun beveger seg og knuller pikkhodet forsiktig. Sakte.. sakte.. lar hun seg gli ned over skaftet helt til bunns. Jeg tar et fast grep om hoftene og holder henne rolig som i en strustikke, og hvisker i øret henne: flink jente.. kan jeg knulle deg nå, forsiktig altså. Ja..  ja.. knull meg.. stønner Tone, og ikke så veldig forsiktig..  Jeg tar et hint og etter et par rolige tak dunker jeg pikken inn i den deilige jenta som rir meg som en fjær. Jeg har bare ett mål, og det er å sende alt jeg har samlet opp gjennom uker inni den varme deilige grotten til Tone. I samme øyeblikk som jeg kjenner jeg komme svirrer tanken innom prevensjon og slikt, men det er borte i en lang deilig orgasme.
 
Jeg slokner nesten, men kjenner snart at ei varm fitte klemmer rundt en halvstiv pikk. Kjenner du sier Tone. Er jeg ikke flink. Jeg kan melke deg med fitta mi.. blir du stiv igjen? Og det ble jeg raskt… veldig stiv og stor.. og nå var ikke størrelsen lenger avskrekkende..  Tone rir på pikken min som om hun aldri har gjort annet…. og hun rir med landt og lenge….

Legg igjen en kommentar