Gunn på besøk

Denne novellen er vist 10837 ganger.

Dørklokka plinger på slaget 6 som avtalt og jeg hører døra blir åpnet og at du kommer inn, jeg har sittet i spenning å ventet på om du turte komme .

Har hatt lyst på Gunn helt siden jeg så henne på en konsert for 2 år siden, men ikke fått muligheten siden hun er gift, men vi har stadig treftes i sosiale sammenhenger og for 2 uker siden fikk vi lurt oss vekk litt og da sa hun at hun også hadde lyst på meg og vi avtalte at måtte møtes, etter noen meldinger at og fram på Facebook bestemte vi tid og at hun skulle komme til meg ..

Jeg går ut i gangen og suger inn synet av deg, svarte støvletter, lite skinnskjørt og en minimal topp under kåpen som du henger ifra deg i gangen.. Kjenner det iler i kroppen bare ved synet av deg, du smiler til meg og snur deg rundt en gang så jeg får sett hele deg …

Jeg gikk imot deg og presset deg opp mot veggen mens hendene begynte på en oppdagelsesferd over den deilige kroppen din, begynte med det lange svarte håret ditt og fortsatte nedover den 178 cm lange kroppen din, stoppet litt opp ved di deilige brystene dine, blåste forsiktig på vortene og så de vokste før jeg lot tungen sirkle rundt de, gikk så ned på kne og lot tungen følge den deilige formfulle kroppen din nesten ned til knea for så å sakte sirkle oppover låra dine mens hendene sakte dyttet skjørtet opp så jeg fikk se det deilige nybarberte kjønnet dit og kjente en svak lukt av kåtskap ifra deg, pikken min hadde vokst og sto stiv og bankende i shortsen men hadde bare tanke for å gjøre det deilig for deg nå, sakte lot jeg tunga gli over og rundt fitta din og kjente du spente kroppen og dyttet hoftene ut imot den og kjente saftene begynte å strømme ut av deg og jeg slikket de begjærlig i meg, du smakte himmelsk..

Gunn tok tak rundt hodet mitt og presset meg imot kroppen hennes og stønnet svakt mens jeg sugde klitorisen forsiktig inn i munnen og kjente den vokste seg stiv , tok en finger og lot den gli over leppene før jeg lot den gli inni henne, da spente hun kroppen enda mere og stønnet frem, åja sug og la meg kjenne fingrene dine inni meg, enda så lyst jeg hadde til å kjøre pikke inni henne og kjenne hele den deilige kroppen mot min så fortsatte jeg å slikke og suge mens fingrene gikk inn og ut av henne til jeg kjente rykningene begynte og hun dyttet kroppen stadig hardere mot meg mens hun stønnet av kåtskap , da lot jeg en finger fange opp noe av saften som nå strømmet ut av deg og nesten rant nedover ansiktet mitt og lot den gli bakover imot rumpehullet og begynte å masere det forsiktig, hun stivnet først litt før jeg kjente at hun slappet av og jeg lot forsiktig fingeren gli inn mens fortsatte å slikke stadig hardere mens jeg både hørte og kjente at hun nærmet seg orgasmen…

Så kjenner jeg at leppene vokser litt og du tar tak og presser hodet ditt inn imot fitta di så jeg nesten ikke får puste mens kroppen rister og saftene dine strømmer ut mens orgasmen rir kroppen din og du siger ned på gulvet mens jeg bare holder rundt deg, etter litt så kysser du meg begjærlig og sier at nå er det min tur til mens du klemmer rundt det stive bankende lemmet mitt….

Fortsettelse følger J

Legg igjen en kommentar