Min gode tid med Rapunzel

Denne novellen er vist 7465 ganger.

Jeg fant henne på et chatte sted, der hun kalte seg Rapunzel, du vet jenta i tårnet med det lange magiske håret. Jeg klikket på privat chat, og ventet spent på om hun svarte. Det gjorde hun og vi startet en litt famlende samtale. Vi fant snart tonen med hverandre, og spørsmålene haglet fram og tilbake. Plutselig var klokken 2.30 på natten og vi måtte motvillig slutte av.

Noen dager senere etter mange chatter, ville jeg spørre henne om noe, men litt beskjeden som jeg var, nølte jeg litt. Hun oppfattet at det var noe, for på den tiden hadde vi blitt godt kjent, så hun spurte hva det var. Jeg svarte at det var noe jeg ønsket å spørre om. Sitter du å runker, når du chatter med meg, spurte hun, og ler. Jeg ble helt stum, så hun spurte om jeg ble sur.

Nei…da, svarte jeg, egentlig ville jeg spørre om å treffe deg. Det ble stille en stund, så svarte hun at vi kunne møtes i det veikrysset vi hadde diskutert før.

Dagen opprant og jeg var megaspent på å få treffe henne. Så dukket hun opp på stien nedenfor krysset. Jeg gikk bort og ga henne en klem. Skal vi gå en tur langs vannet spurte hun?

Ja hvorfor ikke sa jeg, kan vise deg noen fine usjenerte steder her, om du tør. Jeg tror faktisk du ikke er farlig, sånn som man leser om på nettet, svarte hun. Jeg viste henne et liten bukt, med en odde, der det sjelden kom folk. Så koselig det var her sa hun. Her satt vi lenge og pratet om alt mulig, med så måtte vi gå hjem. Vi kom til krysset, der vi møttes, og jeg holdt rundt henne og ga henne en klem. Kan vi møtes igjen spurte jeg? Ring meg sa hun og ga meg telefon nummeret.

Tiden gikk og vi ringte hverandre ganske ofte, men så en dag måtte jeg på jobbreise til utlandet. Da jeg hadde sjekket inn på hotellet, i en aldeles topp mini suite, ringte jeg henne.

Kjære deg sa jeg, her skulle du ha vært med. Tenk deg hvordan vi skulle kost oss her, he,he.

Du er gal, svarte hun, hvordan skulle det gått til? Enkelt min kjære, jeg hadde spandert turen på deg. Hva med datteren min, sa hun. Hun kunne vel vært hos sin søster. Nja, svarte hun.

Hm, hun var ikke avvisende, heldigvis.

En måned senere ba jeg henne om å møte meg ved krysset igjen, for som jeg sa, det er godt å varmt, så vi kan bade og kose oss. Jeg tar med en piknik kurv, med mat og drikke.

Det gleder jeg meg til sa hun, er der klokken tolv, OK? Supert svarte jeg.

Vi møttes i krysset og vandret til den lille bukta, og jeg la ut et pledd og vi kledde av oss. Hun hadde på en gul bikini, som kledde den slanke kroppen helt nydelig. Jeg hadde på meg en liten shorts. Vi spiste litt og jeg bøyde meg over og ga henne en klem, da hun holdt rundt ansiktet mitt og ga meg et kyss. Jeg var ikke vond å be, så jeg lot tungen min gli inn i munnen hennes. Hun svarte på tungekysset. Jeg ble heit der vi holdt rundt hverandre.

Vi pakket bort maten, og la oss ned på pleddet. Jeg la en hånd på magen hennes, noe hun syntes å like. Jeg strøk over brystene hennes, og jeg kunne ane et lite sukk.

Det var varmt den dagen, sikkert 28 grader, så jeg begynte å bli våt av svette. Skal vi ta en dukkert spurte jeg? Ta en du, sa hun, jeg venter litt. Må få litt farge. Jeg lette i baggen etter badebuksa, som jeg selvfølgelig i hastverket hadde glemt. Pokker sa jeg og hun spurte hva det var, og jeg svarte, som sant var at jeg hadde glemt badebuksa. Bad uten da vel, om du tør, sa hun med et skjelmsk smil. Jasså sa jeg, du vil vel det. Du er kanskje litt småkåt nå? Mm, svarte hun, men jeg vedder på at du ikke tør. Hva vedder du imot? Hvis jeg bader naken, så skal du også. Det ble stille, så sa hun at det kom an på. Skitt la gå, tenkte jeg og dro av meg shortsen, og sto der naken foran henne. Jeg så det vurderende blikket hennes på meg, og var ikke uten reaksjon på lillemann. Jeg snudde meg og vasset ut i vannet. Kom du også sa jeg, der er herlig varmt. Jeg svømte litt rundt, så kom hun ut i vannet, med bikinien på. Hun kom bort til meg og tok rundt meg. Hva med veddemålet sa jeg. Det kommer an på lo hun, og tok tak i penisen min, som var steinhard. Jeg tok hintet og løsnet bikinitoppen, og lot brystene hennes fri, jeg strøk over dem og hun likte tydeligvis det. Jeg tvinnet vortene hennes og hun sukket høyt. Er det lenge siden spurte jeg, litt frekk. Ja visket hun, veldig lenge. Jeg tok tak i bikinitrusa hennes og dro den sakte ned. Jeg tok hele bikinien og kastet den på land. Vi sto i vann til knes og jeg bøyde meg ned og lot tunga gli oppover låret hennes. Spre bena dine, sa jeg og hun gjorde det. Tunga mi fant sprekken hennes, og jeg kjente at hun skalv lett. Jeg fant klitorisen hennes og sugde lett på den, lot tunga gli rundt i sprekken. Hun stønnet, og sa at det var deilig. Jeg presset tunga inn så langt jeg kom, samtidig lot jeg en finger trenge seg inn i henne. Jeg roterte finger rundt inni henne og prøvde med en til. Hun var så trang og deilig.

Kom sa jeg, så går vi opp før du sprekker. Vel jeg også, for junior var steinhard. Vi la oss på pleddet med meg på topp. Hun fikk et tungekyss, og så gle jeg litt ned over og begynte å behandle brystene henne. Lot tunga gli over vortene hennes, småbet i dem. Hun ynket seg og strøk meg over ryggen. Jeg gle ned til grotten, og lot tunga gli over sprekken, trengte inn, så langt jeg kom, lurte inn en finger og dro den ut og inn. Hun ble kortpustet, og jeg ante at det var like før det gikk for henne. Får du lett orgasme, spurte jeg. Nei, sa hun, det skal mye til. Hvor mange har du hatt etter hverandre da? Er du gal, det skjer bare i sexnoveller, svarte hun.

Mja, sa jeg, tror du ja. Jeg lot fingeren jobbe hardt med henne, inn, ut ,inn ,ut. Tunga sugde på klitten og snart kjente jeg at nå var det nære på. Hun hylte ut, gikk opp i bro og fikk en vill orgasme. Jeg slikket i meg saftene hennes så godt jeg kunne. Hun rykket lenge etterpå, og pustet tungt. Jeg la meg oppå henne og ga henne et langt kyss. Å Gud, sa hun det var heftig. Men hva med deg spurte hun. Kjære deg, vi har jo knapt begynt. Jeg rullet meg av og la meg på rygg. Din tur sa jeg til henne. Hun var ikke tung å be, men rødmet lett. Er alt lov, spurte hun. Jeg venter spent, svarte jeg.

Hun krabbet ned mellom bena mine, tok tak i staken og runket den lett. Den sto som en påle, så kjente jeg en myk tunge, som så vidt slikket den. Dette er litt nytt for meg, sa hun, så vær tålmodig. Hun lot tunga gli over kukken, så plutselig gled munne over staken min. Jeg stønnet, så godt var det. Hun sugde seg fast og beveget hodet opp og ned. Av og til helt ned til rota av staken. Å himmel, og hun kan ikke dette? Hun lekte med kukken, sugde og slikket, og jeg merket at nå var det like før. Jeg ba henne sette seg oppå meg og ri meg. Hun gjorde det, og gled lett nedpå meg. Så begynte hun et sakte ritt. Jeg tok begge puppene hennes og knadde dem, tvinnet vortene mellom fingrene. Jeg lurte en hånd bak på ryggen hennes og fant rumpehullet hennes. Lekte med det og presset sakte inn fingeren. Hun hylte ut og økte takten på rittet. Pusten hennes økte, herregud sa hun, jeg tror jeg snart kommer. Hun la ut på et vilt ritt, mens jeg runket henne bak med fingeren. Jeg kjente skjelvingen hennes, at nå er det like før. Hun ristet voldsom, så hulket hun høyt og der kom hun for annen gang. En voldsom orgasme, og saftene fløt nedover lårene mine. Hun sank ned over meg, ga meg et kyss mellom hikstene. Du er gal, hikstet hun, men så god. Vi hadde et langt tungekyss. Herregud, tenkte jeg, gutten er vilt forelsket.

Vi tok oss litt drikke og et bad, fremdeles nakne. Ute i vannet kom hun bort og tok tak i min slappe penis. Hvordan er det med deg lillemann, spurte hun. Han har det bra, sa jeg. Han er ferdig med første økta. Skal jeg få mer spurte hun, lett rødmende. Rekorder er til for å slås, sa jeg. Det går ikke an svarte hun. Nå har det gått to ganger for meg, så det er ikke mulig. Mulig eller ikke, svarte jeg, det vil tiden vise, om du orker. Hun rødmet igjen og sa at jeg hadde gjort henne så kåt hun aldri hadde vært. Er du kåt ennå? Prøv meg, svarte hun.

Vi gikk på land, og jeg ba henne stå på alle fire, noe hun villig gjorde. Jeg stilte meg bak henne og junior, som var på alerten, lot seg villig gli inn i henne. Jeg jokket litt sakte til å begynne meg, og øket tempoet mer og mer. Jeg tok tak i brystene hennes og reiste henne opp. Tvinnet vortene, og jokket hardere og hardere. Jeg merket at det begynte å nærme seg. Så kjente jeg at hun knep til, ganske hardt. Oh, så godt og trangt det var, jeg merket også de små rykningen i vaginaen hennes. Hun var på vei igjen. Jeg økte tempoet mer og så kom vi samtidig i en voldsom orgasme. Jeg pumpet henne full, helt i bunn. Saftene våre fløt nedover bena våres. Vi sank sammen på pleddet og holdt rundt hverandre. Det var det mest utrolige jeg har kjent sa hun. Du var så god med meg. Nå kan du angre på hva du har gått glipp av ,sa jeg, men det er mer å hente en annen gang. Om du har lyst da?

Dette var slik det skulle ha gått, men slik var det ikke.

For andre kvelden på hotellet ringte jeg henne, og merket at det var noe. Hun svarte at hun hadde kranglet med datteren sin, og var litt forbannet. Jeg prøvde å ro henne ned, men det hjalp ikke. Plutselig sa hun at ikke bry deg. Jeg prøvde igjen og roe henne, da hun sa, du er skummel, og la på.

Slik endte møtet med Rapunzel, ikke slik jeg ønsket at det var på stranden.

Raven S. Bruck

Legg igjen en kommentar