gynokologstolen

Denne novellen er vist 42374 ganger.

Jeg møter opp til avtalt tid og må sitte å vente litt på gangen. Ut fra kontoret kommer en dame i sykepleier uniform. Med seg har hun et spørreskjema som må fylles ut. Må svare ja og nei på forskjellige ting om jeg liker, ikke liker og kan tenke å prøve. Alle spørmålene gjør meg enda mer spent og kroppen sitrer fantastisk mye. Bekrefter også at jeg som avtalt ikke har hatt utløsning på 10 dager, slik at undersøkelsen skal få best effekt.

Etter at jeg er ferdig må jeg inn på kontoret. Blodtrykk og puls måles. Så får jeg beskjed om å kle av klærne. Sykepleieren finner så barber saker og tar bort alt hår på rumpen, pungen og rundt pikken. Deretter er det inn på undersøkelsesrommet hvor den kvinnelige legen sitter å venter i en latex catsuit. Gynokologstolen er perfekt, jeg skjelver litt når jeg setter meg oppi. Foran står videokamera og kamera, som avtalt skal alt filmes og det skal tas bilder. På plass i stolen. Armene bindes fast, bena blir spredd til siden så rumpen og pikk er til fri bruk for legen og sykepleieren. Legen studerer skjemaet og liker det som er krysset ja og vil prøve på. Pasienten er veldig åpen for det meste. Pikken måles, lengde, omkrets, vekt, størrelse på testiklene osv. Den er så stiv og hard nå. Det prøves ut om isbiter har noen effekt. Det hjelper lite. En penispumpe brukes for å se om den kan bli lengre. Sykepleieren tar is i munnen og suger på pikken. En syk følelse.

Legen har ikke sett virkningen av ingefærrot tidligere, men det skal prøves ut. En stor rot skjæres til, lukten gjør meg enda mer kåt. Det lages også en liten som skal inn i pikken. Først blir det pikken. Det svir veldig, men så kommer en syk kåthet. Jeg ber om å bli pisket, smerte er veldig godt nå. Sykepleieren pisker hardt, hun liker reaksjonen. Hun heller stearin på pikken, pungen og brystet mitt. Den gode følelsen smerten nå gir meg. Etter en stund avtar virkningen, men da skal den store roten i anus. Kjenner den blir presset inn. Den tapes fast for å ikke skli ut. Virkningen blir enda kraftigere nå. Hele kroppen dirrer. Piskeslagene blir ikke harde nok, det helles varm stearin fra tlys. Legen får en genial idé, å gi støt. Festes elektroder på pungen og rumpen. Støtene pirrer kroppen. Virkningen varte lengre nå, men også denne gir seg.

Jeg må inn i dusjen får å vaskes, stearin må bort. Jeg skjelver når jeg går bortover gulvet. Er så kåt og opphisset. Sykepleieren gjør en grundig jobb med vaskingen. Hun tar av seg klærne å dusjer med meg. Men det blir ikke noe på meg der, pasienten er ikke ferdig med undersøkelsen enda. Hun tar på seg engangshansker og sjekker at anus er ren og tom. Den blir ihvertfall det nå.

Så er det inn i undersøkelsesrommet igjen. Legen har skiftet nå, korsett og hotpants. Hun har også rullet fram et bord med masse leketøy som nå skal brukes. Jeg ser bare noe av det før jeg får bind for øynene. Jeg blir leid bort til gynokologstolen. Om ikke jeg var spent i sted når jeg satte meg i den, er jeg så opphisset nå at jeg nesten kommer. Armene bindes også denne gangen fast. Jeg kjenner lekende fingre på kroppen min som oljer meg inn fra topp til tå. Så kjenner jeg en finger oppi bak som smører på med glid. Legen sier det er så vått inni der at det renner, og at det nesten ikke er behov for glid. Men det smøres godt på. Flere fingre brukes, det er lett plass til 4, men går det med alle 5 så jeg kan fistes? Sykepleieren har gjort det mange ganger, så hun får beskjed om å prøve. Hun tar seg god tid og gjør meg videre og videre. Legen passer på at alt kommer på film og bilder. Hun klarer det, fister pasienten og gir meg en god omgang. En så utrolig herlig følelse. Jeg kommer nesten, men må vente enda lengre på det. Det prøves nå ut med buttplugger i forskjellige størrelser, for å se hvor vid jeg er. Det noteres. Så finner legen en manhandler, en herlig og hendig sak som kan gi en hard omgang bak. Det noteres at jeg tåler 9" lengde. Sykepleieren får beskjed om å ta på seg den største strapon de har, den er på 9" og vibrerer. Hun knuller meg hardt. Dype og lange støt. Legen setter seg over meg så jeg kan slikke henne mens hun filmer. Så skjer det, jeg får den sykeste analorgasmen jeg noensinne har hatt. Så utrolig herlig. Legen samler all sæden i en tube som var festet til pikken. Dette var en utrolig drøm om gynokologstolen som til de grader gikk i oppfyllelse. Den er en glad gutt som forlater kontoret den dagen.

Legg igjen en kommentar