Helvetes Dani

Denne novellen er vist 23718 ganger.

Det var en helt vanlig kveld på hybelhuset. Martin satt inne på rommet sitt og spilte på den nye bassgitaren sin. Mens han spilte og tonene strømte ut i rommet, hadde han kun en person i tankene…
     Nesten alle de andre hybelboerne var dratt hjem i helga, så han var inntil videre helt alene. Han kjente det kriblet i kroppen når han tenkte på hvem som snart skulle komme hjem. Det var nå lenge siden Martin sist hadde blitt knullet skikkelig. Hele hans kropp higet etter å få oppleve det igjen, å ha en kuk dyp inni rumpa, bare tankene på de harde støtene gjorde han yr.

Dani hadde akkurat vært på karatetrening og svetten dryppet fra håret hans. Han hadde trent ekstra hardt i dag. Musklene var såre, og han lengtet etter å kjenne det varme vanne renne nedover han og kjærtegne kroppen sin. Han kledde av seg og gikk gjennom fellesrommet, kun iført et håndkle rundt livet, og inn i dusjen. Han hadde akkurat kjøpt seg ny barberhøvel, og begynte å gni inn skrittet med skum. Han sto lenge i dusjen, for i dag hadde han kjøpt seg nytt massasjedusjhode.  Det kjentes godt…
      Da han var ferdig i dusjen gikk han fornøyd ut, og inn på rommet. Han satte seg glad ned kun iført håndkle og spilte playstation.

Martin hadde lagt ifra seg bassen nå, han lyttet og hørte lette trinn i fellesrommet, det var nok hans hjertens kjære som trippet. Han hoppet opp og så seg selv i speilet. Han likte det han så, men bestemte seg for å gre håret en gang til. Han tok på seg deodorant, og en sprut av den nye parfymen han hadde kjøpt.
     Han gikk så og banket på døren til Dani, og fikk til svar et mandig(syntes Martin) «YO!» det var klarsignal, så Martin gikk inn og satte seg i stolen ved siden av senga. Dani begynner å prate om hva de har gjort på treninga i dag. Martin kommer hele tiden nærmere og nærmere. Dani klager over den stive nakken sin, og Martin tar seg friheten til å begynne å masere den ømme nakken hans.
     Først reagerer Dani med overraskelse, men det føltes herlig, så Dani lar han fortsette. Et stønn unnslipper Danis lepper, og hann legger merke til at hendene til Martin er lagt ut på vandring. Han kjenner den varme pusten til Martin mot nakken. Den går i tunge tak. Dani vurderer å be hann om å stoppe, men det føles så godt, og Martin lukter så deilig. Har han kjøpt seg ny parfyme? Martin sier «Ehhh, Dani, du veit du træng ikke jær nåkka du ikke vill» Dani prøver å svare, men han vet ikke hva, dette er noe nytt og spennende- noe forbudt. Dan svarer så «Kem sei at eg ikke vill?» Dani reiser seg fra stolen og snur seg mot Martin. Han lar håndkledet falle, bøyer seg ned, og de møtes i et heftig tungekyss. Martin griper hard tak rundt Danis rumpe, og maserer den samtidig som han maserer Danis tunge med sin egen. Martin merker til sin store glede og overraskelse at Danis store elskovsstav har reist seg og blitt stiv, sånn som hans egen har vert lenge.

Martin reiser seg og Dani begynner å kle av ham, når han har kledd av ham skjorta. Han merker at treninga til Martin virkelig har gitt resultat. Han lar hendene glid nedover magen til Martin, og ned til buksesmekken, som han så åpner med vante hender. Han legger merke til den store bulen på bokseren til Martin. Han lar hodet lenes framover mot den og slikker den ømt på utsiden av bokseren. Tungen etterlates seg våte striper på det hvite tøyet. Martin stønner høyt. Pusten hans går i kjappe hikst.  Dan drar så av Martin bokseren. Den stolte pikken hans vipper begeistret frem. Nå kommer det- øyeblikket Martin har ventet på så lenge. Dan står stille en stund. Dette vil bli hans første homoerotiske opplevelse.
     Martin begynner å bli utålmodig. Han har ventet på dette alt for lenge. «Ta den i munn. Vær så snill. Eg træng deg så…!» Dani nøler et lite øyeblikk, men gjør det han har fått beskjed om. Han liker at Martin har tatt kommandoen… Han slikker først av den salte lille dråpen på tuppen av hodet. Han kjenner den salte, gode smaken- han vil ha mer!!
     Martin støter forsiktig mot hodet til Dani. Den går lenger og lenger inn hver gang. Det føles godt, det føles deilig. De deilige ilningene sprer seg i kroppen og han gir beskjed om at han snart kommer. Dani suger nå enda hardere. Han kan ikke vente på å få smake mer.
     Plutselig skyter Martin ladningen sin i ganen til Dani. Dani gjør alt han kan for å svelge unna, men det er ikke alt som går ned. Han kjenner sæden renne nedover haken. Martin bøyer seg ned, kysser Dani på munnen og slikker bort dråpene som slapp unna. Han kjenner den salte smaken av seg selv. Han liker det. Han vil nå kjenne smaken av Dani.
     Han dytter Dani ned i stolen og setter seg på huk framfor, legger hendene sine på knærne hans og sprer bena. Han slikker først Dani ømt på ballene og pakker de i munn. Dani stønner ukontrollert. Det lenge siden han har kjent noe så godt. Dani ber Martin slutte. Martin ser rart på han. «Jeg vil ha deg på alle fire!», hvisker Dani, «Jeg har glidemiddel… med sjokoladesmak.» Martin nikker og hiver seg på gulvet. Rumpa hans strutter ut. Dani henter glidemiddelet og smører pikken sin inn. Han setter seg på kne bak Martin og lar pikken gli opp og ned rumpesprekken hans for å smøre inn hullet. Det føles deilig for dem begge. Uten advarsel støter Dani seg hardt inn rumpa til Martin. Han ynker seg… Det er vondt, men godt på samme tid. Dani fortsetter sine harde rytmiske støt. Han kjører kuken langt inn i Martin, og bruker hendene til å spre rumpeballene hans ekstra for å komme enda dypere inn. Det føles trangt og godt. Martin stønner for hvert støt og merker at han kommer snart. Han begynner å støte hardt imot. «La oss kom i lag!» roper Dani. Et par sekunder etterpå skjer det. De slipper seg begge løs, og Martiin kan kjenne sammentrekningene fra pikken til Dani i rumpa si, samtidig som han selv spruter ned Dan sitt gulvteppe.
     De faller sammen på gulvet, og Martin legger seg i armkroken til Dani. Dani pjusker i håret hans. Martin spør forsiktig «Dani… Dæ hærr va bærre SÅååå godt! Ælsk du meg?» Dani reiser seg og svarer «Martin, dæ hærr va verkeli deili, mæn dæ bi aldri å sje ijænn, va bærre ein sånn once in a lifetime thing, bærre før å finn ut korsn dæ va… Eg lik fortsatt småjente, Martin! Du e før gammal før meg! Førstår du ikke dæ…? Dæ e meg dæ e nåkka feil me, ikke deg.» Martin sitt skjøre pikehjerte brister. Det svir i nesen og han kjenner tårene komme. Han reiser seg fort opp og går ut døren. Han stopper rett utfor og sukker tungt i håp om at Dani skal høre det og følge etter han. Men Dani kommer ikke.
     Martin tar på seg joggeskoene og løper ut i regnet hvor ingen kan se at han gråter.  I det han løper forbi rundkjøringen roper han ut i natten «HÆLVETES DANI!!!» 

 

Legg igjen en kommentar