Min venninne og hennes mor

Denne novellen er vist 34320 ganger.

Jeg var på fest med ei jente jeg likte fryktelig godt, det var henne som hadde invitert meg. Vi satte oss ned å snakket, det var koselig. Vi snakket om venner, skole, hobbyene våre osv. Plutselig kjente jeg hånda hennes på låret mitt, jeg merket at det sprudlet litt da. Vi begynnte å kysse/kline. Dette hadde jeg ønsket altfor lenge. Plutselig visker hun inn i øret mitt at hun vill at jeg skal følge henne hjem nå, og at hun er alene hjemme hvis jeg har lyst til å være med inn litt. Vi satte oss ned i sengen på rommet hennes, kun ett lite lys fra nattbordet som lyste opp litt av rommet. Jeg kjente hånda hennes dillet med glidelåset på olabuksene mine. Nå lå jeg i bokseren, å hun sank sakte lenger og lenger ned under dynen med ansiktet. Jeg kjente ett lite bit i kuken, det var litt vondt men samtidig det beste jeg hadde kjent noen gang. Vips så var hele kuken ute av trusen å inne i munnen hennes. Hun var en hai til å suge, hun svelget hele greia, ikke for å skyte , men vennene mine kaller den bare anakonda;) Så litt må hun jobbe. Mens hun holder på blir jeg litt reven med, jeg har skjønt at hun er villig til litt av hvert. Jeg dytter hode hennes lenger å lenger ned å ber henne slikke ballene samtidig som hele kuken er inne i munnen hennes. Jeg holder hode der så hun nesten blir litt kvalt, det var fantastisk. Det så ille ut for hennes del men det så ut som hun likte det, for hun fortsatte å pushe hele greia litt. En gang til sa hun , å jeg dyttet så hardt jeg kunne mens jeg ble enda litt mere revet med , så jeg gav henne ett litt hardt klast på kinnet å tok tak på nesa så hun ikke fikk puste. Der holdt jeg henne til hun fikk gode rykninger etter pust. Nå var ville jeg bare komme, det var så godt å bli sugd så jeg ville ikke pule henne i fitta i dag. Så jeg tok tak å knulla henne i munnen med alle min krefter nesten helt til jeg kom over hele trynet. Ikke lenge etter vi var ferdige skulle jeg gå, men jeg ville ikke at det skulle være første og siste gang dette skjedde, det var som heaven. Jeg spurte henne om det var noen mulighet om dette kunne skje igjenn. Ja svarte hun å smilte. Hun fulgte meg ikke ut for hun hadde ikke noen klær på seg. Like etter jeg kom ut døren til rommet som hadde stått åpen under hele akten hørte jeg en viske stemme sa kom hit. Jeg fulgte stemmen der jeg plutselig stod rett opp å ned på rommet til min veninnes mor, sammen med henne. Hun stod der helt naken. Den eneste hun sa var neste gang er det min tur lillegutt, og nå kan du gå.
 
Fortsettelse kommer

Legg igjen en kommentar