Herregud du er deilig

Denne novellen er vist 11276 ganger.

Han hadde en effekt på henne som hun ikke hadde kjent på mange år. Han kunne kaste et blikk i hennes retning og sette i gang en reaksjon i hele kroppen hennes. De dypbrune øynene var vennlige og varme, men hadde en evne til å love unevnelige ting uten at han trengte å si ett ord.

Han hadde det med å legge hånden om ansiktet hennes, dra henne inntil seg og kysse henne ertende og intenst. På tross av at han alltid nektet, visste hun at han var klar over at hun likte det. Spesielt når han dro henne inntil seg med den ledige armen. Hun ble alltid varm i hele kroppen når han gjorde det, ville dra av seg alle klær og la han ta henne som bare han kunne.

Det var i grunn ikke så lenge siden de traff hverandre, men av og til treffer man noen der kjemien bare er veldig bra. Dette var et sånt tilfelle, to mennesker som bare klaffer og tar livet med ro. Press var ikke for dem, ingen ønsket mas eller forventninger som ingen av dem ville være i stand til å oppfylle.

Dette var en av de kveldene de var hos henne. Med unntak av en var alle lampene av. Han lå over henne, hendene utforsket kroppen hennes som om det var første gang og han ikke allerede visste om dens hemmeligheter. Hun presset seg mot ham, stønnet lavt når han kløp henne i brystene. Hvisket at det var deilig å høre henne stønne, og fikk adrenalinet til å skyte gjennom kroppen hennes, gjøre henne om mulig mer tent. Fingrene hans flettet seg inn i håret hennes og grep tak idet leppene traff hennes og den ledige hånden fant veien ned mot linningen på hipsteren. Hun ville at han skulle rive av henne det siste plagget og komme inn i henne, men han hadde andre planer. Et halvkvalt stønn fant veien ut mellom leppene hennes idet en finger sakte strøk over klitten. Hoftene skjøv seg opp av egen vilje, hjertet banket vilt og hun fikk ikke til å bevege på armene. Han hadde den effekten på henne, hun smeltet helt og ble slukt av hvordan han fikk henne til å føle det.

Likevel hadde hun sin grense, og han nådde den til slutt. Etter hva som kjentes som en vidunderlig evighet med erting og lav latter når hun ba om mer, fant hun krefter nok til å velte han over på ryggen. Satt seg overskrevs og kysset han hardt mens fingrene nærmest slet opp beltespennen. Et halvt minutt etter hadde hun fått av han bukse og bokser, og hun skjøv bort hendene hans da han ville at hun skulle sette seg på han. Med leppene lagde hun en sti av kyss fra halsen og ned til hoftene hans. Det lille gispet idet hun kysset tuppen av pikken hans fikk henne til å smile. Tunga gled nedover undersiden og fant veien til ballene hans. Hun var kanskje svak for hva han gjorde med henne, men hun hadde da plukket opp et og annet hint selv siden de hadde startet å treffe hverandre.

Hun brukte god tid, lot tungen gli over og rundt, brukte hele munnen og runket han uendelig forsiktig mens hun holdt på. Av pusten og stønnene hans visste hun at han var dratt mellom å la henne fortsette og å ta henne. Til slutt vant det siste, han dro henne opp til seg, rullet henne over på ryggen og styrte seg på plass. Litt av det lange håret hans falt ned på kinnet hennes, og da hun tittet opp på han kjente hun adrenalinet igjen. Han hadde så fantastiske øyne, og nå var de mørke av kåthet. Han lente seg ned, kysset henne og begynte å bevege på seg. Hun ville egentlig at han skulle ta henne hardt, men han var tydeligvis i det hevngjerrige hjørnet. Uendelig sakte bevegde han seg, roterte med hoftene og fikk henne igjen helt paralysert av hvor deilig det var. Han bet henne på halsen og øret, og da han stønnet og fortalte hvor deilig det var å være inni henne ble hun iskald i hele kroppen. Herregud, som han tente henne!

Med ett startet en velkjent følelse å spre seg gjennom kroppen hennes, sakte og intenst. Beina hennes låste seg om livet hans og hun presset imot, ville at han skulle øke takten. Igjen denne lave latteren, stønningen og små ord i øret. Takten forble sakte, og hun trodde hun skulle miste seg selv da orgasmen drev sakte gjennom henne. Da skjelvingene hadde gitt seg og hun begynte å få alt på plass i hodet igjen satt han opp tempoet. Alt hun kunne gjøre var å holde seg fast i han mens han traff akkurat der han skulle, og rett før han sa han holdt på å komme smalt enda en orgasme gjennom henne og fikk henne til å nesten skrike. Hun fikk ikke med seg at han også hadde kommet før hun kom til seg selv og han ikke lenger var inni henne.

”Herregud, du er deilig!” hvisket hun, smilte og krøp inntil han.

Legg igjen en kommentar