Studentene

Denne novellen er vist 16999 ganger.

Det var altfor varmt ute. Svetten rant, og skjorten, som beleilig nok var av det mørkere slaget, gjorde ikke situasjonen bedre. Han kjente seg redusert helt ut i fingertuppene. Ånden som fortsatt hadde et snev av alkohol over seg, til tross for at han hadde hydrert på høyt nivå hele søndagen, den svake hodepinen som ikke ville slippe taket. Nei, dette var definitivt ikke dagen for sosialisering.

Det eneste lyspunktet var at fadderukene endelig var omme. Han hadde satt pris på dem, uten tvil, han hadde sjelden hatt det så artig og møtt så mange mennesker på så kort tid før. Men de utallige festene og drinkene hadde tært på kreftene, og nå sto han der, overbevist om at han fortsatt ikke var helt edru. Det var derfor på ingen måte tilfeldig at han valgte å sette seg så langt bak i forelesningssalen som mulig, til tross for ryktene om at matematikk-faget han skulle belæres i, og foreleseren som skulle belære ham, var det ypperste universitetet hadde å tilby.

¨

Salen fylte seg sakte opp til randen, irriterende nok fra fronten og bakover. Det eneste mer nedbrytende enn å ha bakrus, er å se mennesker rundt seg som så absolutt ikke har det. Gledelig, eller trist nok var det ingen som okkuperte setet ved siden av ham. Han valgte det første. Det var mens han satt slik og kjente at deodoranten under armene sakte men sikkert tapte kampen mot svettedråpene, at hun åpenbarte seg. Med lange, slanke bein dekket av et kort sommerskjørt, og en hvit skjorte som skjulte det han håpte var et par fyldige bryster, gikk hun selvsikkert tvers over gulvet og oppover trappene i retning ham.

Han måtte svelge. Det brune, halvlange håret hennes danset rundt et solbrunt ansikt som definitivt var det søteste i salen. Og det var en stor sal. Sakte gikk hun oppover trappetrinnene, mens hun uten hell speidet etter et ledig sete. Med ett fikk hun øye på setet ved siden av ham, og satte opp farten. Han fulgte henne med øynene idet hun tok de siste trappetrinnene med lette, raske skritt. På den ene siden håpet han for begges skyld at hun skulle finne en annen plass, slik at han kunne sitte der og svette ut bakrusen for seg selv. Men samtidig var hun et syn, og han kunne ikke annet enn å la seg trollbinde av dette flotte vesenet.

– Er setet opptatt, spurte hun med deilig jentete sørlandsdialekt. Han ristet på hodet, stemmebåndene ble plutselig veldig tørre. Hun slo seg ned, og en herlig søt sommerparfyme traff ham som en vegg som skjøv ham bak i setet. Han hadde aldri opplevd å bli så satt ut før, kunne ikke annet enn å trekke inn den deilige duften av denne kvinnelige gudinnen, fantasere om hvordan leppene hennes smakte.

¨

Det gikk plutselig opp for ham at hun hadde spurt ham et spørsmål. Kan du gjenta?, fikk han stotret frem gjennom lepper som føltes limt sammen. Han fikk lyst til å rive av seg håret. Gjenta? Hva var det for slags språk å bruke mot den søteste jenta i verden? Militærlivet hadde uten tvil satt sitt preg, tenkte han for seg selv, og svarte med et smil at han gikk et bachelor-studium i matematikk, og ja, han hadde også hørt at dette kurset var veldig bra. Hun fortalte at hun skulle begynne på et eller annet han ikke fikk med seg. Var for opptatt med å fortape seg i de store, kastanjebrune øynene hennes.

Samtalen gikk etter hvert tom for innhold, som den hadde hatt for vane å gjøre når han snakket med jenter helt siden han ikledde seg kongens klær. Hele året hadde han tjent fedrelandet så langt nord man kunne komme, bodd i små hytter fylt med gutter. Det hadde vært en fin tjeneste, men det var dessverre lite jenter å spore opp langs den norsk-russiske grensa, hvilket han ettertrykkelig fikk erfare de få gangene han skulle sjekke opp jenter med kompisgjengen på permisjonene han fikk. I fordums tid hadde han aldri hatt noe problem med å holde samtalene flytende, men nå var det som om han hadde mistet grepet. Og dessverre hadde også hans søte sørlandsgudinne fått oppleve nettopp dette. Nedbrutt sank han sammen i den store hettegenseren og småfurtet for seg selv, mens foreleseren snakket og hans venninne flittig noterte.

¨

Plutselig glapp hun pennen slik at den falt ned i fanget hans. Uten å snu seg, strakte hun ut armen for å plukke den opp. Hun lette med fingrene etter den, fortsatt dypt konsentrert om sine egne notater, da det plutselig gikk opp for henne hvor hun hadde plassert hånda. Hun snudde seg storøyd, og rødmet kraftig idet det gikk opp for henne at hun med fingrene satt og strøk ham sakte rundt det som kjapt holdt på å bli en temmelig stiv penis. Han møtte blikket hennes idet hun tok hånda til seg, og syntes å se noe han ikke hadde sett i øynene hennes tidligere. Kåtskap. Det var som å slippe en fakkel ned i hans indre, og han måtte kjapt lene seg fremover i et forsøk på å skjule hans knallharde manndom. Hun fikk frem et unnskyld, og snudde oppmerksomheten raskt tilbake til foreleseren med et lite smil på leppene.

Med ett reiste hun seg brått opp fra setet, og gikk kjapt ut salens bakdør. Han fulgte henne med blikket, og idet han snudde hodet tilbake fikk han øye på en lapp på plassen hennes. Han måtte svelge idet det gikk opp for ham hvilket ord de tre bokstavene foran ham dannet. KOM. Hva skulle det bety? Han funderte noen sekunder før nysgjerrigheten tok overhånd og han kom seg kjapt på beina. Han nærmest spurtet ut etter henne og idet han lukket døra, kjente han en hånd som dro ham bort til seg og dyttet ham inntil veggen. Et par kastanjebrune øyne nærmet seg hans, og en våt tunge traff leppene hans og trengte seg gjennom. Han kjente hele ham smelte sammen av kåtskap idet hun grep hånden hans og førte den under skjørtekanten.

– Jeg vil ha deg. Hun hvisket det inn i øret hans, og idet ordene sank inn traff fingrene hans en varm og fuktig truse. Han var beinhard, og alt var hennes fortjeneste. Hun gned seg inntil pikken hans, mens hun med sin egen hånd styrte fingrene hans inn i den våte fitta hennes. Fortsett, hvisket hun, og begynte å åpne buksesmekken hans. De stønnet høyt sammen idet hun sakte men sikkert begynte å runke ham, mens han masserte klitoris rolig og forsiktig.

Legg deg på bordet der, sa hun plutselig og trakk seg unna. Det gikk plutselig opp for ham at de befant seg i et slags kontor, med et skrivebord plassert mitt i rommet. Han lystret kjapt, og la seg på rygg. De deilige puppene hennes duvet fyldig idet hun kneppet av seg skjorta og dro ned skjørtet. Ertende snudde hun seg med ryggen til ham og bøyde seg fremover, slik at fitta struttet ut mellom de solbrune lårene hennes. Har du lyst på meg?, sa hun med et lekent smil, og gikk sakte mot ham. Hun tok et fast tak rundt den stive pikken hans og rørte den så vidt med tunga. Sakte slikket og sugde hun ham, varierte mellom å ta ham helt inn og å så vidt slikke ham rundt pikkhodet. De varme, våte leppene hennes gjorde ham glatt og hard, og hun så ut til å like det like mye som ham. Så fantastisk pen hun var, den stramme, solbrune kroppen hennes med perfekte kvinneformer. Hun oste sensualitet i alt hun gjorde, og det slo ham hvor ufattelig heldig han var som fikk være med henne.

¨

Med ett klatret hun opp på bordet og satte seg over skrevs på ham. Med hendene førte hun pikken mot fitta hennes, gned den mot kjønnsleppene, lot hodet så vidt innenfor og ut igjen. Hun jobbet seg lenger og lenger ned på ham, før hun til slutt tok ham helt inn. Den trange, varme fitta hennes kjentes utrolig deilig mot pikken hans, og de rytmiske bevegelsene hennes gjorde ham kåtere enn han noensinne hadde vært. Det brant inni ham, som om han ikke lenger var fornuft, ingen tanker opptok ham. Han var redusert til en deilig følelse av begjær, et behov for å tilfredsstille denne vakre skapningen foran ham. Hun var så deilig der hun med svai rygg lente seg bakover mens hun så ham dypt inn i øynene. Kjønnsleppene hennes som danset rundt pikken hans, den glinsende væsken som avdekket hvor kåt hun var. Det var magisk, for mye, og han visste at han snart ville måtte gi tapt.

Det sildret vellyst i ham, og hun merket det. Rytmen økte, og hun stønnet høylytt for hver gang han bunnet henne. Hun begynte å skjelve, mens pusten gikk kjappere og kjappere. Hun knep øynene sammen og lente seg fremover, trengte seg inn i munnen hans med tungen og grep ham hardt i håret. Med ett kjente han krampetrekningene hennes rundt pikken, og hun sank sammen oppå ham, svett og deilig. Han var på randen av total tilfredsstillelse nå, og som om hun visste det kastet hun seg kjapt av ham og omsluttet pikkhodet hans med leppene sine. Hun hvinte av fornøyelse idet hun fikk kjenne sin egen saft på hans beinharde pikk.

Han klarte det ikke lenger. Denne seksuelle skapningen mante frem et begjær i ham han ikke kunne holde inne lenger. Hele kroppen hans spente seg idet han kom i den kraftigste orgasmen han noensinne hadde opplevd. Den fantastiske følelsen varte i det som virket som en evighet, mens sørlandsgudinnen hans fortsatte å suge ham, hele tiden med blikket festet på ham og med kåtskap i øynene.

¨

Skal du på forelesning i morgen også? Han måtte smile av den søte sørlandsdialekten hennes, den herligste stemmen i verden. Hun smilte tilbake, kneppet igjen siste knappen av skjorta, og gikk ut med lette, raske skritt. Han lente seg tilbake, plantet hendene bak hodet og smilte mot taket. Nei, dette var definitivt ikke dagen for sosialisering.

Legg igjen en kommentar