Herren kommer hjem fra jobb

Denne novellen er vist 29090 ganger.

Jeg gikk å tuslet rundt hjemme jeg ser jeg har en del å gjøre, men Herren min kommer ikke hjem på 3 dager så dette skal gå bra. Jeg går i dusjen, kjenner det varme vannet renne ned over min nakne kropp, jeg står der å drømmer meg bort *BANG* baderoms døren smeller opp og min Herre har kommet hjem og han har ild i blikket.

 

Han river opp døra til dusjen river meg ut på badegulvet og jeg kneler for min Herre, men han tar tak i håret å sier " Ingen vits å trygle nå tøyte, er dette en svinesti du mener jeg er verdig? Jeg har vært på jobb i 3 uker å du har ikke gjort annet ennå drive hor å rote til for meg" *smakk* hånden falt mot ansiktet mitt. "Herre jeg skulle rydde opp, men…" "Men.. hvordan våger du å motsi meg, du er ikke barbert, du er våt, fitta di renner.. Ha ha du kan glemme alt om kos jenta mi, du skal i cella, men som alle horer skal du få en rettssak, gjør deg klar"

Herren går rundt i huset å tar notater, jeg går å tar på meg den hvite bomullskjolen som jeg skal ha når jeg skal straffes.

 

Retten min Herre snakker om er der han avhører meg, forteller ALT jeg har gjort som han ikke er fornøyd med, alle regelbrudd og han kommer med sin straff.

I kjelleren har vi en mini rettssal og mye utstyr, vi har ei lita celle der huff jeg håper.. "TØS på plass"

 

Han snakker i en time og jeg skjønner hvor dette ender jeg skal i cella, men hva mer vil han finne på….

 

"Jeg dømmer deg skyldig på alle punkter og idømmer deg maks straff på alle punkter, dette innebærer følgene straff: 30 Dagers fengsel, 3000 Harde piskeslag, Dusj 1 gang per uke, 1 toalettbesøk for nr 2 per dag, halmseng, fotlenke med kule, vann og brød.

Piskeslagene fordeles slik at du får 100 slag per dag i 30 dager. Du får ikke forlate cellen på disse 30 dagene og varm dusj får du først da du har sonet din straff.

Dette innebærer at du ikke får sex, pikk, eller lov til å røre deg selv de neste 30 dagene"

 

Han var endelig, ingen mulighet til å gjøre noe. Herren tar meg inn på vår politistasjon, her kles jeg av blir inspisert, han bruker hansker å kjenner godt i alle hull ingen nåde, så tar han mitt finger avtrykk, så tar han bilde av meg med fange nr og sist men ikke minst får jeg fotlenken på å kastes inn i cella som er mitt hjem i 30 dager.

 

Etter som dagene og ukene gikk å jeg var møkkete, sår og sliten kom jeg over tanken, man skal ikke ligge på lat siden for man vet aldri når Herren kommer hjem fra jobb.

 

Men etter 30 dager tok han meg til seg, fortalte hvor flink jeg hadde vært. Han tok meg med på badet der renset han huden min, vasket meg, barberte meg, smurte meg og kledde med så tok han meg med til sengen min hvor han festet mine armer og ben til en x så lekte han med sitt lille offer og koste. Å endelig fikk hun komme og hun lå og skalv i flere minutter. Hun sovnet i sin herres armer etter han slapp henne løs.

 

Slutt!

Legg igjen en kommentar