Hjemmeseier

Denne novellen er vist 48437 ganger.

Maj hadde egentlig planlagt en koselig hjemmekveld med kjæresten sin, men hun skulle få se en side av mannen sin, som hun aldri før hadde opplevd.

Regnet ville ikke ta så mye som fem minutters pause denne lørdag ettermiddagen. Selv om klokken ikke var mer enn halv fem, var det bekmørkt ute, og regnet hamret på stuevinduet som et buekorps på lykkepiller.  Fra sofaen kunne Maj se lyktestolpene skjelve og vaie i uværet. Det passet henne egentlig perfekt, for hun hadde håpet at hun og Ståle for én gangs skyld skulle få en koselig sofadag sammen, bare de to.

Maj hadde forberedt seg på dette, for de seneste ukene hadde de nesten ikke sett hverandre. Han hadde kommet hjem sent. Han hadde beklaget sin trøtthet, og verken kos eller sex hadde engang vært tenkt på. Ståle var en svært god kjæreste, og dette med arbeidstiden hans hadde aldri vært et problem før. Hun ville ikke klage, for hun visste godt at han egentlig ikke ville ha det slik. Derfor hadde hun forberedt seg på denne lørdagen. Hun hadde satt fram telys i vinduene og på bordet, og kjøpt inn vin og noe godt til kvelden. Alt var klart, men akkurat da hun skulle krølle seg inntil ham i sofaen, hadde det ringt på døren.

Dette var en halvtime siden, og nå satt de altså der. Maj, Ståle og Thor, som er Ståles bestekompis. Telysene på bordet hadde Ståle elegant flyttet bort, til fordel for en overdimensjonert, stygg plastbolle med potetgull, og tre flasker pils. På fjernsynet var det tippekamp. Liverpool mot Tottenham. Ståle og Thor var i hundre. Veivet med armene. Forbannet dommere og linjemenn. Kranglet. Lo. Jublet. Kranglet igjen.

Maj kunne ikke brydd seg mindre.

Hun ble sittende litt og studere de to karene i sofaen ved siden av henne. Ståle, som alltid var så behersket, som alltid var så lavmælt og høflig. Her satt han og skjelte ut fjernsynet, og brølte som en vårkåt bavian. Og Thor, revisoren Thor, som ikke kunne gå på butikken uten kalkulator, og som ikke forlot huset uten finjakke. Her satt han med Liverpooldrakt og sølte øl. Dette var en ny side av dem, som hun ikke hadde sett så tydelig før. Det var tåpelig. Det var lavmål. Det var dyrisk. Det var opphissende.

Kanskje var det mangelen på interessant prat som gjorde det. Kanskje var det de siste ukenes mangel på sex som spilte kroppen hennes et puss. Hun lo litt inni seg, for nå satt hun faktisk her og fantaserte om å bli tatt av både typen sin og kompisen hans. Hun så for seg hvordan Ståle kunne presse henne ned på kne i sofaen, og trenge inn i henne bakfra, mens Thor tok godt tak i håret hennes, og styrte munnen hennes ned rundt pikken hans. Hun kjente hun var i ferd med å rødme der hun satt. Det var en råskap og brutalitet over det hun fantaserte om. Hun var vanligvis glad i å bli kost med, kjælt med. Hun elsket lange forspill, men nå ville hun bare bli tatt. Hardt og nådeløst. Av to hensynsløse menn.

Hun og Ståle hadde snakket om trekanter et par ganger. Han hadde ikke virket overinteressert, så det hadde blitt med praten. Men én ting hadde han sagt, som hun nå hadde friskt i minnet. Han hadde oppgitt Thor som den eneste mannen han kunne delt henne med, om det noen gang skulle bli aktuelt. Kunne hun slenge ut et hint eller to? Midt i fotballkampen? Kanskje hun kunne stryke Ståle litt antydende oppover låret?

Hun kikket på guttene igjen, uten å si noe. Fantasien hennes hadde gjort henne så kåt at hun kjente det litt i magen, og synet av de to gjorde noe med henne, som ikke hadde kjent før. Hun hadde alltid syntes Thor var en pen mann. Ikke hennes type kanskje, men en maskulin og velstelt kar. Han var mørk av utseende, og hadde et markert men vennlig ansikt. Hun la merke til at han hadde kraftig hårvekst på underarmene, og hun så at hendene hans lett hadde grepet rundt rumpeballene hennes. De var grove, og så ikke ut som revisorhender. Hun ville at de hendene skulle gripe fatt i henne og…

– Går det greit med deg eller?

Det var Ståle. Han hadde med ett lagt merke til at Maj var helt fraværende.

– Jaja.. Jeg bare synes Liverpool har ganske tøffe drakter. Var det Torres det sto bakpå eller? Er det en spiller det da… eller? 

Maj hørte selv at hun pratet vrøvl, og gjorde en rask retrett til kjøkkenet for å «hente mer øl». Hun kjente at hun aldri kom til å klare å foreslå noe som helst. Hun hadde jo mistet helt fatningen der inne! Nei, om det skulle skje noe, måtte hun være smart, og friste mennene på en eller annen måte.

– Vent litt, regnet det ikke heftig ute? tenkte hun. En vag idé begynte å ta form. Uten å veie fordeler mot ulemper, eller å i det hele tatt å tenke la idéen utvikle seg, grep hun søppelposen under vasken, og marsjerte gjennom stuen.

– Går bare ned med søppelet jeg, sa hun.

– Mhm, kom det monotont fra sofaen.

Regnet fosset ned, og dannet små mørke, gjennomsiktige prikker på Majs lysegule topp. Hun gikk sakte. Hun kunne kjenne at vannet tynget håret hennes, så det festet seg til nakken. Det rant i årer nedover pannen og kinnene hennes. Hun fikk regnvann  i munnen, i ørene. Overalt. Nedover halsen, på innsiden av toppen. Hun ble dyvåt, akkurat som planlagt.

Vel tilbake i leiligheten, var det knapt en tørr flekk på hele Maj. Det dryppet fra henne, og hun grep med seg et håndkle fra badet, og gikk rett tilbake til de to guttene i sofaen. Hun stoppet opp rett ved siden av fjernsynet, og bøyde seg framover. Hun tvinnet håndkleet rutinert et par ganger rundt det rennende våte håret, og kastet hele greien bakover i en bevegelse som var umulig for de to å ikke legge merke til.

Den tynne, våte toppen hadde sluppet taket i kroppen hennes da hun hadde stått framoverbøyd, men nå klistret den seg rundt brystene og magen hennes. Brystvortene var harde og nuppete etter den våte og kalde turen ut, og dette gjorde bare konturen av kroppen hennes enda mer fristende der hun sto.

Hun så i sidesynet at fire øyne hadde forlatt Anfield, og var nå rettet dit hun hadde ønsket det. På henne.

– Uff… Jeg fryser litt jeg. Jeg burde kanskje gå og hive på meg noe annet, eller kan du varme meg litt, spurte hun Ståle, og krøp inntil ham i sofaen. Hun la seg til så kompisen hadde god utsikt til puppene hennes, som stadig var struttende og deilige under den påklistrede toppen. Ståle holdt rundt henne. Hun merket at han stadig lot hånden stryke over kinnet hennes, og over halsen hennes, nærmest som i et kvelertak, bare uten kraft. Hun kjente mannen sin, og hans små hint når han var kåt. Hun kunne merke at han satt med mye som ville ut nå.

Det var langt stillere i stuen nå. Brølingen hadde gitt seg, og etter å ha sittet litt og tvunget blikket mot fjernsynet, reiste Thor seg, og gikk mot toalettet ute i gangen.

Uten snev av forvarsel, ble Ståles grep rundt halsen til Maj fastere, og hun skvatt til da han i en mektig bevegelse trykket hele overkroppen hennes ned i sofaen, og reiste seg litt opp ved siden av henne. Hun kjente at hjertet med ett pumpet intenst, da han så henne inn i øynene. «Er du klar over hvor kåt du har gjort meg nå?» sa han, og før hun fikk svart, tok han tak i strikket på joggebuksen hennes, og dro både den og trusen hennes ned på knærne, i et røsk som gjorde at baken hennes ble løftet opp av sofaputen.

Han så hardt inn i øynene hennes, dro det ene låret bort fra det andre, og presset langefingeren sin rett inn i henne, så langt som den kom. Hun var deilig og våt. Hun hadde jo fantasert om at han skulle gjøre akkurat dette. Hun klynket, men han trykket den andre hånden over munnen hennes. «Nå skal du bare være helt stille», hvisket han.

Han holdt henne så hardt nede at det gjorde litt vondt, men hans brutalitet var så overraskende, overveldende og opphissende at det kun føltes godt. Hun var ikke redd, men strittet litt imot, bare for å få kjenne at han presset henne ned igjen.Hendene hans var så sterke som hun aldri før hadde kjent, og det at mannen hennes hadde dette i seg, gjorde henne kåt på en måte hun aldri før hadde opplevd.

Hun hadde hele tiden Thor i bakhodet. Han ville komme tilbake til stuen hvert øyeblikk. Tanken på at han skulle komme inn og se Ståle ta henne på denne måten, gjorde henne bare enda kåtere. Hun ville at Ståle skulle fortsette. Hun ville at Thor skulle se dem. Hun prøvde å puste rolig, men Ståles faste grep over ansiktet hennes, og fingeren som masserte inni henne var mye å takle.

Ståle slapp grepet litt, men da hun forsøkte å flytte litt på seg, ble hun ettertrykkelig lagt tilbake. Hun tok seg selv i å knipe seg fryktelig hardt i det ene brystet. Det var akkurat som hun lengtet etter å føle den varmende smerten det ga henne.  Hun elsket følelsen av å være maktesløs i Ståles grep. Bare han visste å utnytte dette…

Maj la seg bakover, og bare nøt. Hun ville vise Ståle at hun underkastet seg ham. Hun ville vise ham at han kunne gjøre som han ville med henne. Bruke henne, og gjerne dele henne. Han fingret henne fortsatt dypt og bestemt, og i sidesynet hennes kunne hun med ett skimte Thors ansikt. Så vidt.

Han sto i åpningen ut mot gangen, litt skjult. Han så på dem. Maj så tilbake på ham. Hun gjorde ingen mine, bare så ham rett inn i øynene, mens hun flyttet låret sitt litt til siden, så han kunne se bedre hva Ståle gjorde med henne. Thor så ikke bort lenger. Han så rett på henne, og han lot ikke blikket flakke ett sekund. Han så ikke usikker ut, ikke nølende.

Ståle så på Maj, og holdt fingeren i ro inni henne. Han holdt henne fortsatt i fast grep.

– Vil du bli tatt skikkelig nå? Du har jo ikke fått så mye i det siste, så hvis du vil, skal du få dobbelt igjen nå, sa Ståle. Han hadde en litt vennlig mine i ansiktet, og strøk henne litt gjennom håret, som om han ville vise at han fortsatt var seg selv.

Maj var anpusten fra de røffe minuttene som hadde gått. Hun visste ikke om hun virkelig hørte rett, men hun nikket tiggende. Hun ville ha. Hun ville alt.

Med ett kjente hun en tunge som gled vått på innsiden av kneet hennes. Det stakk litt av skjeggstubber. Det var Thors tunge. Hun gispet, og skjønte hva Ståle hadde ment med «dobbelt».  Ståle sto fortsatt på kne ved siden av sofaen, og holdt henne fast. Han holdt hodet hennes bakover, så hun ikke kunne se noe. Hun kunne ikke tro at mannen hennes hadde planlagt dette. Hun dirret av spenning, mens hun kjente Thors tunge gli oppover, på innsiden av låret hennes.

Hun lå med hodet lent bak, over armlenet på sofaen. Det ene benet lå oppå sofaryggen. Det andre ned mot gulvet. Ved siden av henne hadde Ståle dratt av seg buksen med én hånd. Han holdt henne i håret nå, og styrte det litt opp igjen. Hun rakk akkurat å se at Thor åpnet munnen godt, før han la hele munnen over fitta hennes. Han slikket henne i lange bevegelser, og sugde seg av og til fast, mens han lot tungen bevege seg rundt klitten hennes. Det føltes helt annerledes enn når Ståle gjorde det. Hun kunne kjenne hånden til Thor, som holdt fast i det ene låret. Den føltes litt mer ru og litt større enn Ståles. Den var varm, og grep lett rundt det aller meste av låret hennes.

Ståle kom nærmere henne fra siden. Pikken hans var alltid deilig. Den passet henne perfekt, og nå holdt han den tre centimeter fra ansiktet hennes. Han stelte alltid godt med den, og den var helt glattbarbert, med unntak av en finstusset liten stripe som gikk opp mot magen. Han var steinhard, og holdt pikken sin i fast grep, før han presset den kontrollert ned, så den så vidt kom i kontakt med leppene hennes. «Vil du ha den», sa han, og tok bedre tak i håret hennes. Hun prøvde å nikke.

Han styrte ansiktet hennes framover mot pikken sin. Hun kjente at kroppen pulserte av Thors taktfaste og våte tunge. Ståle holdt Maj i håret, og bøyde henne bakover igjen. Han stilte seg enda nærmere, og dunket den harde pikken sin mot munnen hennes. Hun gapte for å få den, men han lot henne ikke. I stedet fikk hun kjenne hardheten hans dunke hardt mot leppene og kinnet sitt. Herregud så hard han var. «Vær så snill», klynket hun, og lukket igjen opp munnen.

Han styrte hodet hennes framover igjen, og slapp håret hennes. «Vær så god».
Hun stønnet av opphisselse da hun lot pikken fylle hele munnen. Hun sugde ham så dypt hun bare klarte. Det bare forsterket følelsen av hans makt, og hun hev etter pusten mellom hver gang hun presset seg innpå. Han stønnet høyt, og hans opphisselse over den heftige behandlingen gjorde henne bare enda mer tent. Hun prøvde å presse pikken hans helt inn, men klarte det bare nesten. Hun så opp på ham, og ansiktet hans viste en blanding av vill nytelse og sjokk. Hvis han skulle være sjenerøs, skulle han få betalt for det, tenkte hun.

Maj elsket det hun kjente i kroppen nå. Mannens deilige pikk, som han nå førte bestemt inn og ut av munnen hennes. Thors faste grep om låret hennes, og tungen som fikk henne til å svimle.

Med ett grep Thors hender fast i begge lårene hennes. Ståle trakk seg en halv meter tilbake. Thor vendte henne nærmest i et kast, så hun havnet på magen i sofaen. De kraftige hendene hans tok fast tak i hoftene hennes, og trakk henne opp på kne, med baken rett opp i været. Hendene hans beveget seg forover langs ryggen hennes, og nå var det hans pikk som sto som en påle foran ansiktet hennes. Hun rakk ikke å studere den i mer enn ett sekund, før hun kjente at Ståle hadde stilt seg opp bak henne, og presset pikken inn i henne. Han måtte være større enn han pleide. Det kjentes i alle fall slik ut. Kanskje var det forarbeidet hennes som hadde gjort ham slik? Hun stønnet høyt, i overraskelse og nytelse. Hadde han vært større enn dette, hadde det gjort vondt.  Dette var helt på grensen, men etter hvert som han gled inn og ut forsiktig noen ganger, var det bare deilig. Overveldende og deilig.

Og hun hadde Thor foran seg. Akkurat som hendene hans, var pikken grov og kraftig. Den hadde markerte blodårer, og hadde et kraftig hode. Han hadde kraftig hårvekst over selve skaftet, men var barbert ellers. Pikken var litt kortere og tykkere enn Ståles. I sin fullstendige mangel på hemninger, grep hun tak i den, og lot leppene omringe hodet. Hun lot tungen rulle rundt, og lot hånden gli ned og kjærtegne ballene hans. Han brummet litt, og hun kjente pulsen i kjeppen hun hadde i munnen. Ståle hadde satt opp tempoet nå, og holdt fast grep i hoftene hennes, og knullet henne hardt med hele pikkens lengde. Det klasket når han støtet i henne, og hun klarte ikke å la være å stønne. Høyt. Hun prøvde å suge Thor, men klarte det bare innimellom. Det var for deilig.  Han økte tempoet ytterligere, og Maj måtte slippe pikken til Thor, for å holde seg fast i sofaen med begge hender. Hun skrek i nytelse, før Ståle roet seg gradvis ned, og trakk seg ut.

Thor hadde satt seg ned i sofaen, og han satt med pikken i hånden, da Ståle dro Maj opp av sofaen. Han holdt henne fast i skuldrene. «Sett deg ned på denne nå», sa han,  og geleidet henne helt til hun ble tredd ned på kompisens tykke pikk. Hun gled ned på ham, og kjente at han fylte hver millimeter av henne. Hun bøyde seg fram, og la armene rundt halsen hans. Han satt helt i ro, og lot henne styre tempoet. Hun red først opp og ned, for å kjenne følelsen av at han fylte henne opp. Så ble hun sittende å gynge seg ned mot ham, for å stimulere klitten sin skikkelig. Hun red ham hardere og hardere, og var nær ved å få orgasme, da han lot kroppen sin gli lenger ned i sofaen. Det passet henne bra. Hun kunne presse seg bakover mot pikken, og få full effekt mot klitten sin.

Men Ståle, som hadde stått ved siden av dem og bare nytt synet, hadde mer på lager. Thor tok tak rundt henne, og klemte henne mot seg, så hun kjente brystene sin mot den hårete brystkassen hans. Ståle kysset rumpeballene hennes, og lot tungen gli innover mot sprekken. Hun kjente hvordan han lot tungen presse mot rumpehullet. Han presset den litt inn i henne, og den våte tungen stimulerte nerver hun bare hadde hørt andre snakke om. Han pulte henne med tungen, mens Thor var dypt inni fitta hennes. Hun presset seg ned mot ham, og gynget seg fram og tilbake. Hun klarte ikke holde tilbake lenger. Hun presset seg bak, og kjente både tungen til Ståle  og pikken til Thor inni seg, da hun kom i en lang og skjelvende orgasme. Det rykket i kroppen hennes. Hun hadde null kontroll, men de to mennene holdt henne der de ville ha henne.

Hun kastet seg framover mot Thor, og slikket ham på munnen. Han stakk ut tungen til henne, og de lot tungene rulle sammen i et vått og dyrisk tungekyss. Han var fortsatt hard som et balltre inni henne, og han ville ha mer.

Hun kjente pikken til Ståle nederst på ryggen. Han lot hodet gli ned mot rumpehullet hennes, og presset litt på. Hun kjente det trykket, og ble enda mer kåt av tanken på å bli helt fylt opp. Hun ville slippe ham inn, og slappet av så godt hun kunne. Han presset forsiktig pikkhodet inn i henne, og hun klynket. Det var litt vondt.  Hun pustet heftig, og presset seg rolig bakover for å styre så godt hun kunne selv. Han gled inn, litt etter litt. Hun beveget seg fram og tilbake, gradvis raskere. Å ha Ståle inni seg i tillegg til Thor, var nesten mer enn hun klarte å takle. Det var en følelse av å være fullstendig full, og tanken var det aller mest opphissende av det hele.

Hun merket at Ståle hadde det godt bak seg, for han stønnet høyt for hvert eneste støt han fikk gjøre inn i den trange rumpa hennes. De holdt et rolig tempo hele tiden, for dette var bare så mektig at det måtte nytes.

Maj kunne høre på Ståle at han ville komme nå, og hun presset seg raskere og raskere bakover, til hun kunne kjenne ham sprute inni henne. Han brølte høyt idet han kom, og hun kjente hvordan varmen traff henne innvendig. Han nøt øyeblikket noen sekunder, før han trakk seg ut, og ba kameraten gjøre det samme.

«Sett deg på kne», sa Ståle til Maj. «Ingen andre enn meg får komme inni deg, Maj, men du kan godt hjelpe ham på andre måter hvis du har lyst», sa han.

Maj ville mer enn gjerne gjøre det som skulle til. Hun bøyde seg over pikken til Thor, og sugde den rolig. Hun lot det renne mye spytt ned på skaftet, og runket den rolig og taktfast, samtidig som hun sugde. I en jevn og våt bevegelse holdt hun det gående, til pusten hans ble mer og mer et stønn. Han kom i mange støt i munnen hennes, og hun kjente hvordan han rykket i kroppen mens han kom. Hun svelget unna det han hadde å gi, og fortsatte å suge ham lenge etterpå. Dette var bare så hinsides sprøtt, så hinsides rått, så hinsides deilig.

De ble sittende og puste ut i flere minutter etterpå, alle tre. Maj og Ståle på gulvet, og Thor i sofaen.

Maj kunne fortsatt ikke forstå hvordan Thor hadde virket så forberedt på dette.

– Dere hadde vel ikke planlagt dette, hadde dere, spurte hun. Ståle svarte.

– Vel, det var når du gikk ut med søppelet, at vi av en eller annen grunn kom inn på det. Du brukte litt lang tid, og da ble vi sittende og prate. Det var mitt forslag.

Maj reiste seg, og gikk på badet for å ta en kjapp dusj.Hun måtte le godt av tanken på hennes egen plan, som egentlig ikke virket, men virket likevel.

De to kameratene ble sittende ved stuebordet. De tente seg hver sin sigarett, og så på hverandre med fornøyde smil. Ikke lenge etter, kom Maj tilbake til stuen.

– Gutter. Nå tar dere med dere de sigarettene ut på kjøkkenet og røyker ut av vinduet. Jeg skal IKKE ha den lukten i huset.

De så begge skyldig ned i gulvet, som to skolegutter som var tatt på fersken, og kubbet sigarettene i askebegeret.

Nei da, det var ikke være tvil om hvem som EGENTLIG var sjefen her i huset.

Og om du lurte: Liverpool vant kampen.

Legg igjen en kommentar