Aleneferie

Denne novellen er vist 290289 ganger.

Min kone og jeg var på Gran Canaria på en lenge etterlengtet aleneferie. Vi bodde på et av de mindre hotellene ved Taurito. Etter å ha tilbrakt de første par dagene ved bassenget, bestemte vi oss for at fargegrunnlaget nå var tilstrekkelig til å ta sjansen på en dag på stranden.

Det var definitivt lengre dit enn vi hadde trodd, og ikke var det rare stranden heller, bare en liten vik omgitt av skarpe klipper. Det var først etter at vi hadde klatret helt ned at det gikk opp for oss at det var en nudiststrand. Vi orket ikke tanken på å gå helt opp til hotellet i varmen, så vi bestemte oss for å slå oss ned likevel. Helt øverst på standen, lengst fra havet, stakk noen klipper opp av sanden og dannet naturlige levegger, der kunne man ligge relativt usjenert.

Nå var det ikke mye folk på denne stranden, men vi fant oss uansett en usjenert plass mellom to klippevegger, omtrent 200 meter fra havet, med kun utsikt (og innsikt) direkte til vannet, og slo oss ned.
Jeg bestemte meg for å la det stå til, og dro av meg shortsen og la meg ned naken i offentlighet for første gang. Til min overraskelse fulgte min kone mitt eksempel; hun er vanligvis betraktelig mer sjenert enn meg. Jeg skjulte selvsagt min overraskelse, og tilbød henne å smøre henne med sololje på ryggen.

Hun hadde allerede fått en del farge, så de lysere delene, som hadde vært tildekt, fikk selvsagt ekstra omtanke under smøringen. Hun lå på min høyre side, litt mer i le for den svake brisen som strøk mellom klippene.
Jeg er meget stolt av min kone, og slik hun lå på magen med den stramme, hvite rumpa glinsende av sololje, ville ingen ta henne for å være en 40 årig tobarnsmor. Hun er nøye med utseendet sitt, og sørger alltid for å holde kjønnet sitt nystelt, med en smal stripe kjønnshår pekende ned mot glatte kjønnslepper. Hun er svært glad i å holde seg i form, og tilbringer mange timer ukentlig på helsestudio. Dette gjør at hun har en kropp enhver 25 åring ville misunt henne, med små, faste pupper og en smal midje. Vi nyter et aktivt seksualliv(så langt man kan gjøre det med to barn i huset), og jeg sverger at ingen kan slå henne når det gjelder å suge. Selv holder jeg meg også godt, men det skyldes mer manuelt arbeid enn helsestudio.

Vi hadde begge med bøker, men jeg hadde problemer med å konsentrere meg, så jeg ble for det meste liggende å se på folk som spaserte langs vannkanten. Min kone virket imidlertid helt oppslukt av sin bok. Vi hadde begge snudd oss på rygg, og jeg hadde lagt sekken min bak ryggen, så jeg satt mer oppreist enn henne. Hun lå flatt og holdt boken sin opp foran ansiktet og leste, samtidig som boken skygget mot solen
Mens jeg lå slik, kommenterte jeg med jevne mellomrom de som passerte, uten å få den store responsen, så jeg holdt etter hvert opp med det. Vi lå stille en lang stund, helt til en usedvanlig velskapt neger gikk forbi nede ved vannet. Han var svært mørk i huden, høy, slank og med lange muskuløse lemmer, smale hofter og flat mage. Da han snudde seg og så opp mot der vi lå, glapp det bare ut av meg:
«Men i jøssenam for en pikk på den fyren».

Jeg så den helt tydelig. Selv på den avstanden, og det var helt klart noe av det mest imponerende jeg hadde sett. Min kone sa ingenting, og gjorde heller ingen tegn til å titte. Jeg tror hun hadde nok med vissheten at hun selv lå naken i alles påsyn, om ikke hun i tillegg skulle begynne å studere andre.

Den mørkhudede spaserte sakte tilbake mot den siden av stranden han kom fra og forsvant ut av syne.
«Den skulle du ha sett» sa jeg til min kone,
«den var like stor som min når jeg er stiv, og den hang bare rett ned»
«Jeg har vel ingen interesse av å se på andre menns pikker» svarte min kone, uten å ta blikket fra boken.

Jeg kommenterte ikke dette, og gav boken min et nytt forsøk. Men, med samme dårlige resultat som tidligere.

Etter omtrent en halv time kom «den velvoksne» igjen inn i synsfeltet mitt. Vi var, så langt jeg kunne se, de eneste som lå her oppe, så han hadde helt klart kurs rett mot oss.

Jeg har ofte fantasert, som jeg antar mange menn gjør, om en ekstra mann til henne i sengen. Men jeg hadde tidlig i forholdet fått temmelig tydelige signaler på hennes oppfatning av den saken, så jeg nevnte det aldri igjen – men fantasere om det, det gjorde jeg.

Jeg regnet med at han skulle stoppe, eller snu, da han kom nær nok, men det virket som om han hadde tenkt seg helt bort til oss. Så da han bare var 10- 15 meter unna, advarte jeg min kone om at «den store negeren» var på vei rett bort til oss.

Brystene og området rundt kjønnet til min kone hadde i løpet av dagen antatt en lett rosa farge i det brune, og hun var glinsende av svette og sololje. Hun kastet et blikk på meg, knep øynene igjen og la boken over ansiktet
«Si fra når han har gått» formelig hveste hun til meg.

Han kom helt bort til oss og satte seg på huk på min kones høyde side, slik at hun lå mellom oss, helt naken, og holdt boken med begge hender over ansiktet.

Han henvendte seg til meg, men kunne nesten ikke ta øynene fra min kones kjønn. På bredt Amerikansk presenterte han seg som John, og han kunne fortelle at han denne sommeren arbeidet som massør på et av de store hotellene ikke langt unna, mens han egentlig studerte til fysioterapeut hjemme i USA.

Han spurte meg om jeg trodde min kone hadde lyst på en massasje her på stranden. Han kunne til og med lære meg hvordan jeg skulle gjøre det.

Mens han snakket lot han liksom tilfeldig forsiden av sin høyre hånds pekefinger gli sakte nedover langs min kones midje. Jeg så at hun skvatt litt til, men lå fortsatt stille. Han stoppet bevegelsen ved hoften, og jeg så nesten hypnotisert på at han lot fingeren sakte gli oppover igjen. Jeg hvisket til min kone:
«Han lurer på om du vil ha massasje»

«Jeg skjønner engelsk» hvisket hun tilbake mens hun løftet boken på den siden som vendte mot meg.
«Si at jeg ikke er interessert» fortsatte hun mens hun senket boken igjen.

Jeg så opp på John, og sa at min kone nok ikke var interessert i massasje i dag. Fingeren hans strøk fortsatt langs midjen til min kone, og han hadde fortsatt problemer å holde blikket vekk fra kjønnet hennes. Til min store forbauselse la jeg merke til at han med den andre hånden holdt om den enorme pikken sin; det lilla hodet glinset og rakk nesten ned i sanden.
Han rev løs blikket fra kjønnet hennes og så på meg mens han reiste seg og sa at hadde bare denne uken igjen av sommerjobben på hotellet, og at han kanskje kom til å være her etter klokken tre de neste dagene også – om min kone skulle komme til å ombestemme seg med hensyn til massasjen.

Pikken hans hang fortsatt ned, men var merkbart lengre og tykkere nå, og jeg kunne ane at den vippet lett i takt med det jeg antok var pulsen hans. Han smilte et hvitt smil, snudde og spaserte sakte mot andre enden av stranden.

«Han har gått nå» sa jeg til min kone, som la vekk boken og satte seg opp på albuene.
«Var det han?» spurte hun og nikket mot ryggen til John som nå var kommet omtrent 50 meter unna. Noe jeg bekreftet.

«Du tente på det der» sa hun brått og nikket mot pikken min.
Jeg hadde ikke lagt merke til det selv, men pikken min sto rett opp, og var dunkende hard.
«Du må da innrømme at det var temmelig opphissende» sa jeg og blunket til henne, men hun blåste det bare bort.

Ikke lenge etter ble vi enige om å forlate stranden; ingen av oss hadde noe ønske om å bli solbrente. Så vi kledde oss og begynte på den lange, varme veien oppover mot hotellet. Pikken min hadde riktignok trukket seg pent tilbake, men jeg kjente et sug i magen hele veien oppover.

Tilbake på hotellrommet gikk hun i dusjen først, og mens jeg lot kaldt vann roe pikken min ytterligere, ropte hun fra sengen at NÅ måtte jeg komme.

Jeg kan ikke huske at jeg har sett henne så tydelig kåt tidligere. Hun lå på ryggen helt ute på kanten av sengen, med vidt adskilte ben, og en finger glidende dovent over klitoris.
Hun har aldri onanert foran meg før; det er for privat, brukte hun å si.

Nå glinset det i kjønnet hennes. Jeg slapp håndduken på gulvet, satte meg på kne foran sengen, lente meg over henne og lot tungen gli rundt navlen hennes. Men hun var uvanlig utålmodig og skjøv hodet mitt bestemt ned til kjønnet. Her var det ikke snakk om å forlenge noe som helst. Hun ville ha en orgasme – og det nå!

Jeg førte tungen forsiktig oppover den våte spalten hennes opp til klitoris og lot tungespissen sakte rotere rundt den. Hun kom etter kun få sekunder. En rystende og høylydt orgasme som sendte henne inn i vridende spasmer mens hun knep lårene sammen for å melke all nytelse ut av den.

Jeg reiste meg og sto med bankende pikk og betraktet henne, mens de siste rykningene gikk gjennom kroppen hennes. Etter nesten et minutt åpnet hun øynene og vinket meg bort til sengen mens hun satte seg ut på kanten. Hun tok tak rumpa mi og trakk meg til henne, deretter formelig slukte pikken min med de myke leppene sine. Hun tok tak i rumpa mi med begge hender og sugde meg med seige tak mens neglene boret seg inn i skinkene mine. Jeg advarte henne at dette ikke kom til å vare lenge, men hun murret bare langt nede i halsen og sugde enda hardere. Like etter kom jeg og sendte satsen langt ned i halsen hennes – noe hun vanligvis ikke setter pris på – men nå virket det som at det var nettopp det hun var ute etter. Jeg kunne kjenne orgasmen helt fra hårfestet og ned til tærne – som krøllet seg oppover. Knærne mine sviktet, og det var så vidt jeg klarte å holde meg på bena. Hele kroppen ristet mens hun grådig slikket meg helt ren. 

«Det virker som du også tente på det som skjedde på stranda i dag» sa jeg da vi etterpå lå på rygg ved siden av hverandre på sengen og nøt etterdønningene av orgasmene. Hun var stille et par sekunder før hun tok sats:
«Uhumm»
Jeg kjente straks at pikken begynte å reise seg igjen; det var overhodet ikke likt henne å innrømme slikt. Misforstå meg ikke: vi har som sagt et godt seksualliv, men hun liker ikke å snakke om det. Nå virket det imidlertid som hun satte døren litt på gløtt.
Jeg la meg på siden og støttet hodet med den ene hånden, mens jeg lot den andre stryke forsiktig over magen hennes. Hun lå med lukkede øyne. Hun kunne tydeligvis snakke om det, men ikke se på meg mens hun gjorde det. Jeg lot hånden gli lett oppover mot brystene hennes, forsiktig siden de tydeligvis hadde fått uvant mye sol og hadde antatt en sjarmerende rosa farge. Jeg løftet hånden slik at bare fingertuppene strøk fjærlett over brystvortene, som straks knoppet seg.

«Fikk du sett pikken hans?» sa jeg stille mens jeg fortsatte med fingertuppene nedover magen hennes.
«Nei, jeg så bare rumpa hans» 
«- og den var virkelig fin» sa hun etter en liten pause, fortsatt med lukkede øyne.
Jeg skjulte min forbauselse over et så frivolt utsagn fra henne, og lot fingrene sakte gli ned mot det glinsende og rosa kjønnet hennes. Hun lot bena gli fra hverandre for å gi meg bedre plass. Dette var heller ikke likt henne; hun foretrakk tunge foran harde fingrer, men hun var tydeligvis svært opphisset. Langfingeren hadde nå nådd ned til klitoris som kjentes hard ut. Jeg lot fingeren fortsette ned til den myke spalten hennes som flommet av saft, hentet litt glatt fuktighet og smurte det over klitoris. Hun trakk pusten i korte hiv mens jeg gjentok operasjonen noen ganger, til klitoris var fullstendig glatt. Så lot jeg fingeren sirkle sakte og lett rundt den i en stødig, langsom rytme.
Jeg passet på å holde rytmen mens jeg spurte:
«Hadde det vært deilig å kjenne en så stor pikk inni seg?» jeg holdt pusten og ventet på reaksjonen, men hun lå bare og nøt behandlingen min noen sekunder før hun hvisket:

«Ja»

Det ordet førte pikken min opp i en ny grad av stivhet, og nå dryppet det blankt ut av tuppen. Sekundet etter rullet hun over meg og tredde seg nesten brutalt ned over pikken min. Ingen av oss trengte å styre den inn; tror aldri jeg har vært hardere. Hun satt stille noen sekunder, mens hun – fortsatt med lukkede øyne – tydelig nøt følelsen av en hard pikk inni seg. Så begynte hun sakte å gli oppover skaftet til hun nesten nådde tuppen før hun sakte senket seg ned igjen. Hun holdt hendene sine på skuldrene mine og presset meg ned i sengen, mens hun lot underlivet gjøre jobben. De faste, små brystene hennes var rett foran ansiktet mitt, men grepet hennes gjorde at jeg ikke klarte å nå brystvortene med tungen, så jeg lot hodet falle bakover mens jeg nøt behandlingen.

Jeg kunne se på henne at det ikke var lenge til hun ville få nok en orgasme, så jeg tok tak i hoftene og presset meg mot henne i hver bevegelse. Jeg kjente at det begynte å knyte seg for meg også.
«Hadde det ikke vært deilig å suge en sånn pikk?» hvisket jeg.
«Jo» svarte hun «også så opphissende at han var svart»
«Jeg har alltid drømt om å knulle en neger» sa hun fortsatt med lukkede øyne.

Jeg kunne nesten ikke tro mine egne ører, var min prektige kone i ferd med å bli en tøs? Men samtidig fikk ordene hennes orgasmen til å bølge fram i meg. Jeg økte tempoet, og kom med et brøl. Hun kom like etter med et langtrukket stønn, og falt sammen over meg.

Vi måtte begge dusje på nytt før vi kledde oss for middag. Hun i en lett sommerkjole, jeg la merke til at hun droppet undertøyet, men kommenterte det ikke.

Tidlig neste dag pakket vi for stranden på nytt. Vi hadde ikke snakket mer om hendelsen dagen før, men det var tydelig for oss begge at vi skulle på stranden. Vi la oss på samme plass som forrige dagen, det var definitivt den mest usjenerte plassen i hele viken. Nå kastet vi klærne begge to som om det skulle være den mest naturlige ting i verden. Vi la oss begge ned for å lese, og dagen gikk nesten uten at vi vekslet et ord.

Ut på ettermiddagen dukket John opp. Han kom ikke rett bort til oss, men slo seg ned om lag 50 meter nedenfor. Vi lå begge og fulgte ham med blikket mens han gjorde seg i stand. Min kone hadde solbrillene langt nede på nesen og tittet interessert over. Han sto vendt mot oss da han kledde av seg, og jeg hørte at hun trakk pusten da han rettet seg opp etter å ha dratt shortsen av seg. Han la seg ned på handuken sin og begynte å smøre seg med sololje. Den glatte oljen fikk den mørke huden hans til å anta en mørkere tone og kroppen hans glinset i sola da han la seg ned.

Det gikk over en time før han begynte å røre på seg. I mellomtiden la jeg merke til at min kone fikk større og større problemer med å konsentrere seg om boken. Hun snudde seg nesten hvert femte minutt, og jeg kunne se at hun sendte lange blikk over solbrillene ned mot der John lå. Ingen av oss sa noe om at han var ankommet, vi utvekslet bare selvfølgeligheter.

Klokken var nå passert fire, og de fleste øvrige soltilbedere begynte å trekke bort fra stranden. Vi var så godt som de siste tre igjen da han reiste seg og kom forsiktig gående mot oss. Min kone så at han kom og la seg bakover på albuene mens hun holdt boken i ene hånden. Han satte seg på kne foran føttene hennes, smilte og spurte meg om min kone ønsket massasje i dag. Blikket hans trakk seg, som dagen før, hele tiden mot min kones kjønn mens han snakket. Før jeg fikk anledning til å svare begynte han å massere føttene hennes. Jeg kunne se at hun stivnet litt og så seg litt nervøst rundt, men hun sa ingen ting, så han fortsatte. Etter en stund begynte han å stryke henne oppover leggene mot knærne. Han så på meg med et spørrende blikk, og jeg nikket svakt. Jeg kjente et voldsomt sug i magen samtidig som pikken min begynte å reise seg.

Min kone la seg nå flatt ned på ryggen mens hun tydeligvis nøt behandlingen. Hun var glatt av svette og sololje, så de mørke hendene hans gled lett over kroppen hennes. Hun hadde ligget med benene ganske samlet, men nå tok han tak i anklene og løftet benene fra hverandre. Samtidig satte han seg opp på knærne og krøp opp mellom min kones ben. Pikken hans var nå blitt helt stiv, og da hun fikk et glimt av den i hele sin prakt hvisket hun til meg:
«Ikke faen om han kommer inn i meg med den der»

Jeg svarte ikke, men begynte bare å stryke henne forsiktig over brystene. Selv i den varmen knoppet de seg hardere enn jeg kan huske å ha sett dem. Han fortsatte forsiktig å massere henne oppover lårene. Kjønnet hennes var nå helt blottet for denne totalt fremmede mannen, og det så ut til at hun tente voldsomt på situasjonen. Hun hadde store problemer med å ligge stille, og pusten gikk i korte hiv. Hun begynte å rotere sakte med underlivet, og ønsket tydeligvis at han skulle slutte å somle.

Til slutt hadde hendene hans kommet helt opp til kjønnet, der jeg tydelig kunne se klitoris stikke fram mellom glinsende kjønnslepper. Han holdt blikket mitt mens han sakte lot en finger trenge inne i henne. Det gikk en skjelving gjennom henne da hun kjente fingeren hans trenge inn, og like etter førte han sakte inn to fingrer, noe hun tydeligvis nøt til fulle. Han begynte sakte å fingerpule henne, og jeg kunne høre på pusten hennes at det var like før hun kom. Jeg kikket meg rundt men så ingen, og hvisket til henne at det var ingen som så på oss. Han begynte nå å bruke tommelen på klitoris, og hun kom med et skjelvende ul. Hun tok hånden min, som hun nesten knuste, mens rystelsene gikk gjennom henne.

John satte seg opp på kne mellom min kones ben og rullet på et kondom, han må ha hatt det i en av hendene hele tiden, tenkte jeg. Han akte seg frem og begynte å gni pikkhodet mellom min kones kjønnslepper.
«Nei, jeg klarer ikke hele den store der» hvisket hun til meg. Hun holdt meg fortsatt i hånden, men gjorde ingen forsøk på å stoppe ham.

Hun knep øynene sammen, holdt pusten og buet ryggen da han sakte førte den massive, svarte pikken inn i henne. Da han var helt inne, løftet hun knærne helt ut til sidene, slapp pusten ut i et langt skjelvende sukk, og han begynte rolig å bevege seg ut og inn. Hun slapp hånden og tok tak i den dunkende pikken min, og jeg forsto at hun ville ha meg i munnen samtidig. Jeg lot meg ikke be to ganger, og satte meg på kne ved min kones hode, og hun sugde meg grådig, mens John begynte å øke tempoet med den store pikken sin.  Jeg så meg rundt, og så en eldre mann stå omtrent 50 meter unna. Han runket sakte og nøt tydeligvis synet.

Etter kort tid stønnet min kone så hardt at hun klarte ikke å holde meg i munnen lenger:
«Åh herregud, åh herregud, åh herregud – knull meg med den store svarte pikken din –  åh herreguuud ååååååhhh jeg kommer!»
Bare et øyeblikk senere kom hun rundt denne totalt fremmede mannens pikk, i nok en rystende orgasme. Hun lå nå med begge bena opp mot brystet, hodet kastet bakover med neglene boret inn i rumpa hans. Jeg så at John nærmet seg også; takten økte dramatisk, og han krummet ryggen på strake armer. Så kom han med et langtrukket stønn mens han formelig klasket pikken inn i henne. Min kone vred seg under ham og prøvde å tre seg lenger inn på pikken hans under etterdønningene av orgasmen.

Etter omtrent et halvt minutt trakk han seg sakte ut, satte seg opp på kne og dro av kondomet, det dryppet fortsatt hvit sæd ut av det store hodet og ned i sanden. Min kone lå med vidt skrevende ben og hev etter pusten, kjønnet hennes var rødt og hovent. John reiste seg og sa raskt farvel; han håpet vi ville komme til stranden den påfølgende dagen. Ingen av oss svarte egentlig på det. 

Mens han gikk bort til sakene sine, strøk jeg hånden over kjønnet til min kone, som var vått og varmt. Jeg hadde fortsatt ikke fått orgasme, og pikken min hadde nesten begynt å verke. Hun dyttet meg ned på rygg, stilte seg på alle fire og tok meg i munnen. Hun sa at hun ikke klarte mer pikk inni seg nå, hun var fullstendig sår, men jeg skulle nok få mitt. Så hun sto med rumpa i været og sugde pikken min nesten helt ned i halsen mens hun kjælte med ballene med den ene hånden. Hun hadde ikke lagt merke til den eldre mannen som nå hadde en fantastisk utsikt til baken og det våte kjønnet hennes. Jeg kunne se at han økte takten, og ikke lenge etter kom han i korte harde rykninger. Det tok ikke lang tid før jeg også kom, og sprutet munnen hennes full av varm sæd. Noe hun uten å blunke svelget og avsluttet med å slikke meg helt ren.

John hadde i mellomtiden forsvunnet, og like etter pakket vi sammen sakene våre og gikk opp til hotellet.

I sengen den kvelden begynte vi faktisk å snakke om det som hadde skjedd, og det var min kone som tok initiativ til det. Dette førte temmelig raskt til at vi begge ble kåte igjen, og vi hadde nok en fantastisk og høylydt seanse før vi sovnet.

De neste dagene ble for det meste brukt til å kjøre litt rundt på øya, så vi var verken ved bassenget eller på stranden.

Ikke før tre dager senere. Vi ankom stranden rundt tolv, og vår «faste» plass var ledig så vi la oss til der. Min kone sa ingen ting, men jeg vet at hun håpet at John ville dukke opp.  Men det gjorde han ikke. Med ujevne mellomrom hendte det at en og annen mann gikk sakte forbi med halvstive lem mens de tittet sultent på min kone. Men med kroppsspråket viste hun tydelig at hun ikke ønsket noen nærkontakt, så de kom aldri helt bort til oss.

Ut mot ettermiddagen stilnet den lette brisen helt av, og det ble svært varmt på stranden. Min kone ble igjen urolig og begynte å snu seg ofte. Hun lå nå på magen, og jeg tilbød meg å smøre henne inn med sololje; skillet var nå så godt som borte, og hun hadde fått en flott gyllen farge over hele kroppen.

Jeg satte meg på kne ved siden av henne, begynte med skuldrene og arbeidet meg sakte nedover ryggen. Da jeg var kommet til rumpa, la jeg merke til at en ung gutt sto på litt avstand og fulgte oss nøye med blikket mens han sakte runket seg selv.

Jeg bestemte meg for å erte ham litt, så jeg flyttet meg mellom min kones ben. Slik hun nå lå på magen hadde han uhindret innsikt til det glatte kjønnet hennes. Jeg fortsatte å smøre henne oppover lårene og rumpa med rolige bevegelser. Hun tente tydelig på dette, og laget koselyder og presset underlivet ned i sanden da jeg lot en finger gli så vidt inn i henne.

Den unge gutten var nå kommet mye nærmere, og jeg kunne se at han hadde en velformet, omskåret pikk som han fortsatt runket sakte. Min kone var fortsatt ikke klar over at vi hadde tilskuere. Så jeg tok tak i hoftene hennes og løftet henne opp slik at jeg kunne trenge inn i henne bakfra. Det virket som situasjonen, det å knulle i fullt dagslys på en offentlig strand, tente henne og hun presset underlivet bakover og begravde ansiktet i strandpleddet.
Jeg var heller på ingen måte upåvirket av omstendighetene, så jeg måtte holde et svært rolig tempo for ikke å komme.
Nå var gutten bare et par meter fra oss, og jeg bøyde meg fram og hvisket til min kone:
«Ville du at jeg skulle ha stoppet om noen så oss?»
«Nei – ikke stopp» svarte min kone ned i strandpleddet
«Er det noen her?» spurte hun etter et par sekunder
«Ja – det ståren rett ved siden av oss og runker» svarte jeg mens jeg fortsatt sakte tok henne bakfra. Hun bøyde hodet til side og så rett opp på den unge guttens pikk, og synet var nok til at hun kom brått og høylydt. Jeg kunne kjenne hvordan kjønnet hennes i kramper klemte rundt pikken min mens hun hikstet ned i pleddet. Jeg fortsatte den rolige takten, og kjente at hun etter kun kort tid livnet til igjen og på nytt begynte å følge rytmen. Den unge gutten så spørrende på meg, og jeg nikket at han skulle sette seg ved siden av min kones hode. Hun tittet igjen opp på pikken hans og jeg sa til henne:
«Ta på den»

Gutten sto på kne på siden av henne, og hun tok forsiktig rundt den stive pikken hans. Hun kastet et litt forvirret blikk bak til meg og hvisket:
«Hvordan gjør jeg det med denne» – hun hadde aldri runket en omskåret pikk før, og var nå usikker på hvordan hun skulle gjøre det.
«Jeg tror du bare lar hånden gli fram og tilbake» svarte jeg mens jeg kjente at orgasmen min begynte å bygge seg opp.
Hun forsøkte å runke gutten, men tok i stedet pikken hans i munnen. Da jeg så den stive pikken gli inn i munnen hennes, ble det for mye for meg, og jeg sprutet henne full mens jeg hadde store problemer med å holde meg på knærne.

Jeg trakk meg ut og falt nesten bakover mens hun fortsatte å suge den unge gutten. Jeg kjente at noen la en hånd på skulderen min, snudde meg og der sto John med den svære pikken sin allerede med kondom på. Han holdt fingeren over leppene som tegn til at jeg skulle være stille, og tok min plass bak min kone, som fortsatt lå med rumpa i været. Kjønnet hennes dryppet av sæden min. Han lot pikken sin gli opp og ned i åpningen hennes et par ganger før han sakte presset seg inn. Det var nå helt klart for min kone hvem det var som var inne i henne, og hun slapp pikken til den unge gutten og begravde ansiktet på nytt i pleddet mens hun presset seg bakover. John var tydeligvis også svært tent, for han satte et voldsomt tempo. Med de sorte fingrene begravet i mine kones hofter klasket han pikken sin inn og ut av henne i stor fart. Den unge gutten stirret storøyd på dette og kom i voldsomme kaskader – uten å røre pikken sin. Sæden hans klasket ned på ryggen og på siden av ansiktet til min kone i sprut etter sprut. Dette førte min kone rett inn i en ny, stormende orgasme. Hun brølte ned i pleddet mens begge hendene hennes holdt i pleddet som i krampe. Kun få sekunder etter kom John, også han høylydt og hardt. De siste jukkene hans fikk de svarte ballene til å klaske mot min kones mage. Han trakk seg brått ut, dro av seg kondomet og sprutet i lange støt hvit sæd oppover ryggen og rumpa til min kone mens han frenetisk runket den massive pikken.

Min kone falt forover som i koma, hun var helt livløs, kun pusten gikk i korte hiv.
Både John og den unge gutten forsvant ganske raskt, og jeg hentet en håndduk og tørket av henne sæden på ryggen og rumpa. Det gikk mange minutter før hun livnet til igjen
«Det var det råeste knullet jeg noen sinne har hatt» sa hun stille, nesten til seg selv.

Etter omtrent en time samlet vi sammen sakene våre, og begav oss opp til hotellet. På vei inn døren traff vi på den unge gutten som hadde sprutet over min kones ansikt og rygg. Han var på vei ut, smilte litt usikkert og sa hei.
«Hei» sa min kone muntert og gikk mot heisen med meg etter. Jeg skjønte på oppførselen hennes at hun ikke hadde kjent ham igjen, og da jeg i heisen forklarte hvem vi akkurat hadde møtt, rødmet hun over hele kroppen. Hun hadde aldri sett ansiktet hans, bare magen og pikken.
«Vi blir nødt til å bytte hotell!» sa min kone
«Jeg klarer ikke tanken på å gå på ham her hele tiden»
«Slapp av – jeg tror ikke han kommer til å lage noe oppstyr, og dessuten virket det som han satte stor pris på det du hadde å tilby» sa jeg ertende.
«Kan vel til og med hende han kommer innom for litt mer» sa jeg og blunket
«Det tviler jeg sterkt på» mumlet hun da vi gikk inn på rommet.

Neste dag bestemte vi oss for å bli på hotellet. Da vi lå ute ved bassenget, la jeg merke til at den unge gutten lå et stykke bortenfor oss. Han smilte til oss, men gjorde eller sa ingen ting. Etter et par timer foreslo jeg at vi heller skulle legge oss på terrassen utenfor rommet sånn at vi kunne opprettholde brunfargen over hele kroppen. Vi hadde rom i toppetasjen, så ingen kunne se inn på oss der vi lå nakne og slikket sol.

Litt utpå ettermiddagen bestemte vi oss for å gå ned til bassengbaren for å ta et par drinker, det var happy hour, og klokken var rundt halv fem. Jeg i shorts og min kone bare i en liten bikini som virkelig viste fram den flotte kroppen hennes. Vi bestilte to Gin Tonic, og etter bare et par minutter kom den unge gutten bort til bardisken der vi sto. Min kone ble svært brydd og hadde store problemer med å se på ham. Han presenterte seg, fortalte at han var fra Stavanger og at han var 19 (snart 20) år gammel. Han var på ferie sammen med foreldrene, men de var på besøk hos noen venner som bodde fast her nede. De kom til å være borte et par dager, og han trivdes uansett best alene.

Han så på min kone og sa at han hadde tenkt mye på det som hadde skjedd på stranden i går. Hun rødmet dypt og stirret bare ned i drinken som hun raskt tømte, og vi bestilte en runde til.

Vi satte oss i et rolig hjørne av baren, slik at ingen skulle overhøre oss. Han fortsatte med å fortelle at da han hadde sett min kone ved bassenget i formiddag, måtte han gå rett opp på rommet for å runke mens han hele tiden tenkte på hva som hadde skjedd på stranden.

Praten gikk forbausende lett med denne hyggelige unge mannen, og temaet for samtalen dreide seg stort sett om sex. Han gav min kone komplimenter i ett sett, og jeg kunne se at hun satte pris på dem. Hun nøt tydeligvis tanken på at en så ung og flott gutt kunne vise interesse for henne – som tross alt var mer en dobbelt så gammel. Etter hvert som drinkene gled ned begynte hun å flørte nesten skamløst med gutten. Halvannen time og fem store Gin Tonic senere, foreslo min kone at vi skulle gå opp på rommet vårt å sole oss litt til før solen forsvant helt. Vi hadde hele tiden sittet rolig ved samme bordet, så det var først da min kone reiste seg at jeg så at hun var temmelig påvirket av drinkene.

Straks vi var innenfor døra dro hun av seg bikinitoppen og trusa, og la seg til rette ute på terrassen. Unggutten fikk også av seg klærne i en fart; pikken hans klasket mot magen da han dro shortsen av seg. Han hadde hatt ståpikk lenge. Jeg gikk til kjøkkenkroken og laget tre drinker som jeg tok med meg ut.

Da jeg kom ut på terrassen satt min kone på kanten av solsengen og sugde med stor iver ungguttens struttende pikk. Han svaiet og så ut som at han hadde problemer med å holde seg oppreist. Han holdt ikke behandlingen lege, og før jeg hadde fått satt fra meg drinkene kom han med et stønn i min kones munn. Hun slikket alt i seg, og gav med sløret blikk beskjed om at jeg skulle komme og knulle henne.

Solsenger er ikke bygd for knulling, så jeg løftet henne opp og bar henne inn i sengen. Der la jeg henne på rygg og førte pikken inn i henne. Hun var varm og våt, så hun hadde tydeligvis vært kåt lenge hun også. Jeg la bena hennes over skuldrene mine og på strake armer begynte jeg å knulle henne – hardt.

Unggutten hadde på rekordtid fått ståpikk igjen og knelte ved siden av min kone som grådig tok pikken hans i munnen igjen. Hun hadde et godt tak i rumpa hans og gned ungpikken over hele ansiktet da hun kom. Hun ristet over hele kroppen, men klarte å holde seg noenlunde lydløs; terrassedøra sto fortsatt åpen. Sekundet etter kom jeg og sendte ladningen langt opp i det glatte kjønnet hennes.

Unggutten ville nå svært gjerne knulle min kone, så langt hadde han bare fått smakt munnen hennes, og det virket ikke som min kone hadde noe i mot det. Hun skjøv ham ned i senga, satte seg over ham og styrte pikken hans inn i åpningen. Så senket hun seg sakte ned over ham og lente seg forover. Hun var svært våt, både av min sæd og av egne safter, så pikken hans gled lett inn i henne. Jeg sto bak og nøt synet av den stive pikken som pløyde seg inn i min kone. Til min overraskelse kjente jeg at pikken min begynte å reise seg igjen.

Min kone har aldri vært noe for analsex, men nå var tydeligvis alle regler forkastet, så jeg fuktet en finger rundt skaftet på pikken som gled inn og ut av henne og smurte forsiktig rundt analåpningen hennes. Hun gjorde ingen tegn til at jeg skulle stoppe, så da hullet var vått nok, førte jeg en finger forsiktig inn. Hun vred om mulig mer på underlivet, så hun satte tydelig vis pris på det jeg gjorde. Jeg fjernet fingeren og satte hodet på pikken min mot åpningen og presset sakte. Først stivnet hun, men da hodet skvatt innenfor, rettet hun ryggen igjen og fortsatte rittet rolig – nå med to pikker inne i seg. Vi fant raskt takten, og det var en fullstendig uvirkelig følelse å kjenne en annen manns pikke bevege seg mot min inni min kone.

Unggutten begynte nå å få litt mer rykkvise bevegelser og det var tydelig at det var like før han kom igjen. Han bøyde seg opp og tok en av brystvortene hennes inn i munnen samtidig som han rystet i orgasme. Det ble for mye for både meg og min kone som kom samtidig. Hun ristet og bet ham i skulderen mens hun forsøkte å dempe hikstene mens jeg pumpet stråle etter stråle med varm sæd langt inn i henne.

Jeg trakk meg sakte ut, og hun veltet seg over på ryggen, drivende av svette. Pusten hennes gikk tungt og det piplet sæd ut av begge åpningene. Hun lå fortsatt med lukkede øyne og pustet tungt, da unggutten takket pent for seg og gikk.

Etter en lang, avkjølende dusj falt vi begge over ende i sengen og sovnet tungt uten å ha spist annet enn frokost.

Neste dag var det tid for hjemreise. Vi så aldri mer til verken unggutten eller John, og bra var kanskje det. Det er visse ting man bør skal holde adskilt fra hverdagslivet.

Til neste år kommer vi også til å ta oss en uke aleneferie – og vi kommer til å dra til samme plass.

Legg igjen en kommentar