Hotell helg i Trondheim

Denne novellen er vist 38962 ganger.

Det er fredag morgen og det er høst ute med regn og sur vind, og min kone Eva og jeg ligger i sengen enda. Hun går på toalettet en tur og kommer tilbake og ser at jeg har en knallhard morgenereksjon, hun blir straks kåt når hun ser at pikken min står som et spett. Hun smyger seg inntil meg og begynner å kysse seg nedover brystkassa og ender opp mellom mine ben og etter ei stund kjenner jeg at kuken glir inn i munnen hennes hun suger som om hun ikke har gjort annet hele sitt liv. Etter ei stund skrever hun over ansiktet mitt og jeg får fitta hennes rett over munnen og går i gang med å slikke den våte fitta og når jeg finner tappen så merker jeg at hun stivner og begynner å riste når orgasmebølgene jager gjennom kroppen hennes. Hun snur seg rundt og stiller seg på kne og sier til meg at jeg må ta henne hardt å rått. Hun elsker at jeg tar henne hardt samtidig som jeg snakker litt dirty til henne og kaller henne rennestensludder og hore. Jeg smekker henne hardt på skinka mens jeg knuller henne hardt og lenge og hun uler av nytelse når det går for henne igjen, jeg spytter på fingrene og smører rompehullet hennes og stikker et par fingre inn og utvider rumpehullet hennes og hun stønner og bærer seg så jeg begynner å lure på om naboene hører oss. Etter noen harde støt drar jeg kuken ut og presser den inn i rompehullet hennes og hun hyler av nytelse, jeg strekker meg frem til nattbordskuffa og henter frem den store 22 cm lange og grove dildoen hennes og presser den inn i fitta hennes og etter noen harde jukk går det for meg og jeg spruter tarmen hennes full av sæd. Hun blir liggende på siden med dildoen vibrerende i fitta mens sæden siver ut av anus.
Det er et herlig syn og jeg går og henter digitalkameraet og knipser noen nærbilder av fitta og det siklende rompehullet hennes. Vi blir liggende i sengen å snakke om sex og ting som vi kunne ha tenkt oss å prøvd. Hun forteller at det er en fantasi hun har som hun kunne tenkt seg å prøvd og det er trekant med to menn eller at hun hadde blitt rundpult av flere menn samtidig. Jeg forteller henne at en av mine fantasier er å se henne bli skikkelig rundpult hardt og brutalt helt til hun måtte be om nåde. Vi blir skikkelig kåte begge to av å snakke om våre fantasier og vi bestemmer oss for å bestille oss rom på P-Hotellet som ligger midt i sentrum i Trondheim for helga. For som hun sier så er været så guffent at det er ikke noe å finne på hjemme så vi kan like godt reise inn til Trondheim for å ta en pub til pub runde og etter på gå på hotellet å knulle for harde livet. Som sagt så gjort, kl 15.00 tok vi toget inn til byen og sjekka inn på P-Hotellet, men først var vi innom Byhavens polutsalg og kjøpte oss ei flaske konjakk. Når vi kom på rommet så ordna vi oss en kopp kaffe og skjenkte oss en dryg konjakk og ble sittende og diskutere hva vi skulle gjøre. Vi ble enige om at vi skulle ta en tur rett over gata på CarlJohan pub for å ta oss en øl men Eva vil ha seg en dusj før vi skal ut. Hun tar av seg klærne og stiller seg med spredte ben mens hun støtter seg til skrivepulten og ser ertende på meg og sier » kand du ikke knulle meg hardt og fort nå med en gang?» og jeg som allerede har fått ståkuk er ikke tung å be. Jeg river av meg klærne og kjører kuken til bunns i fitta hennes så hun gisper. Det blir et hurtigritt og vi kommer samtidig etter bare et par minutter. Etterpå går vi begge i dusjen og såper inn hverandre og kjønnsorganene får en ekstra omgang med såpe og vi blir kåte igjen men bestemmer oss for å vente med knullinga til vi har vært en tur på byen.

 Når vi har tørka oss setter vi oss splitter nakne og tar en liten konjakk mens håret tørker, vi er begge kåte og vi kommer inn på våre fantasier som vi diskuterte tidligere på dagen. Jeg spør henne rett ut om hun kan tenke seg å knulle med en fremmed mann og meg hvis anledningen byr seg og det svarer hun at det kan hun tenke seg hvis det er ok for meg.
Jeg får da en ide og sier til henne at når vi skal gå på puben så går vi hver for oss og later som at vi ikke kjenner hverandre og setter oss ved hvert vårt bord sånn at hun kan velge seg ut en mann der som hun kan invitere med seg på hotellrommet. Vi blir enige om at hun skal si til vedkommende at mannen hennes kommer senere og at han er inforstått med at hun skal ha med en ekstra mann. Etter ei stund tar vi på oss klærne og ordner oss for å gå ut, hun går ut en 10 minutter før meg og når jeg kommer på puben sitter hun ved bardisken og prater med to mannfolk. Jeg later som om at jeg ikke kjenner noen der og kjøper meg en øl og setter meg i et hjørne der jeg har full oversikt over det som skjer. Jeg vet at hun sitter der med et ganske kort skjørt og at hun ga blaffen i å ta på seg truse og at hun er skikkelig kåt. Den ene mannen reiser seg og går på toalettet og jeg legger merke til at den andre som sitter ved siden av Eva har lagt hånda si på låret hennes og at de sitter og diskuterer et eller annet. Den andre mannen kommer tilbake og setter seg på den andre siden av Eva, han legger handa si på det andre låret hennes og jeg legger merke til at begge begynnner å bevege seg farlig nær skjørtekanten. Jeg kjenner Eva så godt at jeg ser at hun er sprengkåt og at hun har lyst på begge. Eva sier noe til de to og reiser seg plutselig og går på toalettet, og litt etter piper det i mobilen min og det er ei melding fra Eva der hun skriver at hun tar med begge tilbake til hotellet og at jeg må gi dem en halv time før jeg kommer etter. Jeg skriver at det er ok og at hun står fritt til å gjøre hva hun vil med disse to og at hun ikke må tenke på meg for jeg elsker å se at hun har det godt og at hun bare må tenke på seg selv og virkelig leve ut sine sexfantasier.
Hun kommer tilbake fra toalettet og setter seg imellom de to mennene igjen og jeg legger merke til at hun sier et eller annet til dem og at de begge nikker, de drikker ut og de reiser seg alle tre og går ut og over gata til hotellet. Jeg kjøper meg en øl til og blir sittende å fantasere om hva som skjer på hotellrommet akkurat i dette øyeblikket. Omsider har det gått en halv time siden de forlot puben og jeg drikker ut øllen og rusler over gata til hotellet mens jeg kjenner at pulsen stiger og jeg er veldig spent på hvilket syn som møter meg på hotellrommet. Jeg tar heisen opp i fjerde og går bort til rom 412 og legger øret inntil døra og hører umikjennelige lyder av mennesker som har sex. Jeg lirker forsiktig nøkkelkortet inn i låsen  og det kommer et lite pip og et grønt lys så er døra åpen, jeg skyver døra forsiktig opp og jeg er glad for at de ikke kan se døra fra senga for da kan jeg komme meg ubemerka inn i rommet. Lukker døra forsiktig og tar av meg jakken mens jeg hører at de der inne stønner og peser. Det synet som møter meg overgår alle mine fantasier for Eva står på alle fire mens hun suger en kjempestor kuk og samtidig blir hun pult av den andre og ingen av dem legger merke til at jeg har kommet. Jeg blir stående å se på dem i minst ti minutter før de enser meg og jeg skal fortelle at hun blir knulla etter alle kunstens regler. Mennene blir litt forlegne når de ser meg men jeg sier bare til dem at de må knulle min kone skikkelig for dette er noe hun har drømt om i lengre tid.

 

 Etter at de har bytta plass en par ganger så spør den ene om hun kan tenke seg å prøve sandwich, oge det har hun så han med den største kuken legger seg på ryggen og Eva trer seg nedpå den svære kuken hans og jeg ser at fitta hennes er fyllt til bristepunktet, fitteleppene hennes omslutter kuken hans så stramt at de er blålilla. Den andre mannen bøyer seg ned og spytter i anus på Eva før han sakte begynner å presse kuken inn i det trange rumpehullet hennes. Eva er så kåt at hun hyler og stønner og etter ei stund har de begge to kukene sine inni henne og da starter det et vanvittig ritt der hun får så mye kuk hun bare kan ta imot. Jeg tar fram kameraet og knipser noen bilder og etterpå tar jeg av meg klærne og putter kuken min i munnen på Eva og hun har ingen problemer med å ta imot tre kuker på en gang. Etter ei lita stund så spruter begge nesten samtidig i fitta og rompa hennes og de trekker seg ut mens jeg stiller meg bak henne og kjører kuken i rompehullet og knuller hardt og fort til jeg også spruter i henne og når jeg trekker meg ut så flyter det sæd nedover lårene hennes. Vi setter oss og tar en kaffa og konjakk og prater litt om løst og fast men mest om sex, jeg sitter i den eneste lenestolen på rommet mens Eva sitter i sofaen med en mann på hver side som begynner å få ståkuk igjen. Hun tar en kuk i hver hånd og runker dem sakte mens vi sitter og prater. Den ene mannen spør meg om de får knulle kona mi en gang til og jeg svarer at så lenge hun vil ha kuk så er det bare å knulle for harde livet. Hun bøyer seg frem og tar tak i armlenene på stolen der jeg sitter og hun ber mennene knulle henne bakfa etter tur og de er ikke tunge å be og hun blir knulla så hardt og lenge at hun nesten besvimer og når han med den største kuken presser seg inn i rompa hennes så trodde jeg at hun skulle besvime for hun stønna og bar seg sånn at jeg skal garantere at det hørtes helt nedi resepsjonen. Når det hadde gått for begge karene så sugde hun meg helt til jeg spruta langt nedi halsen på henne og hun svelget allt og segner om på gulvet. Hun var litt av et syn der hun lå, det randt sæd utav fitte,rompe og munn. Jeg la meg i senga og rett før jeg sovna så hørte jeg at de to mennene knulla henne en gang til og det første jeg så når jeg våkna om morgenen var at hun ligger mellom de to mennene og blir knulla i begge hull en gang til. Etter at mennene var dratt spurte jeg Eva om hva de hette men det hadde hun glemt å spørre om. Og på kvelden når vi skulle ut å spise så hadde Eva store problemer med å gå p.g.a. at hun var sår i rompa og fitta etter det hardkjøret hun hadde vært igjennom det siste døgnet. Om kvelden traff vi ei venninne av Eva som jobber i byen og hun ble med oss til hotellet og overnattet sammen meg oss og da ble det litt fremmed fitte på meg men det er en annen historie.

Legg igjen en kommentar