Julen jeg aldri glemmer

Denne novellen er vist 19421 ganger.

Det var julaften, var hjemme hos mine foreldre.

Alle var der, store søsteren min, med mann og 2barn og storebror med kone og 3barn og meg single med mine 3barn. Den perfekte julen.

Ut på kvelden da barna var i seng ble ting ikke like hyggelig, jeg kjedet meg.

Plutselig pep det i mobilen min, jeg åpnet meldingen og den var fra min Master, han var hjemme til sin familie og kjedet seg. Da jeg åpnet meldingen leste jeg  » Reis deg opp fra der du sitter, gå midt ut på gulvet sett deg på kne å svar på denne sms, dette er din straff for at du ikke er nær meg å kan leke. Vis ikke skal du straffes uten nåde, når du kommer hjem fra juleferie»

Hva gjør jeg? tenkte jeg. Jeg klarer aldri å lyve for han, hva vil min perfekte familie si?

Jeg reiste meg , gikk en runde i stua, stoppet ved spisestue vindu, gjorde klar en ny sms, men da så jeg til min største lykke og gave den kvelden, på plenen sto det  4 dådyr. Jeg ropte med min fulle stemme kraft på alle, alle kom å ble fasinert av synet. Da løp jeg til en annen del av stuen, ned på kne, «Sitter på kne nå Master. Savner deg».   Jeg reiste meg og gikk til de andre .

Da vi satt oss, pep det en i mobilen. » Flink tøs, nå skal du få stå i X om noen dager og få kos»

Jeg ble sittende i min egen verden å drømme meg bort og håpe at det snart var 4juledag å kunne sette meg på flyet hjem til Oslo og min kjære Master.

4 juledag kom endelig, fikk levert barna og dro til flyplassen, hele kroppen kriblet og så våt, å endelig skulle få se min kjære Master igjen.

Da jeg ankom Gardemoen tok jeg fram mobilen » jeg er på Gardemoen er hjemme om ca 1 ½ time, håper å se deg snart min kjære Master»

Ingen svar kom, men etter 2timer pep det i mobilen » kommer til Oslo først i morgen, vær klar da»

Sukk enda et døgn til..

Klokken 0600 pep det i mobilen igjen.

» Ankommer til deg om nøyaktig  12timer. Vær klar i det siste antrekket jeg plukket ut for deg»

Der var den søvnen borte, huff 12lange timer..jeg sto opp fikset kaffe og frokost.

Vasket hus. Fikk på nytt sengetøy. Satt opp X min som er av den typen som pakkes bort.

Klokka er 17.15. finner mine siste innkjøpte fetsih klær, en lakk korset i svart men med 2 røde striper som går ned under brystene og åpen over brystene, lakk sko som går til kneet, de er svarte med røde striper ved snøringene og strømper men store hull. Dusjer, barberer bort alt av hår, har bare mitt lange svarte slette hår igjen.

Får på meg sminke og klær.

Plutselig hører jeg en nøkkel settes i døren, jeg løper til gangen, setter mg raskt ned på kne, ser ned i gulvet. Så går døren opp, inn kommer master. Ser ned på meg » Flink tøs..sitt pent til jeg har fått av meg sko og jakke». Han går mot meg, så ser jeg hans foter foran meg, rekker å registrere sorte sokkene hans , da jeg plutselig kjenner hans hånd gripe mitt sorte hår, å dra hode mitt hurtig tilbake, ser meg skarp i øyene «Du skal straffes hard for å ikke gjøre som jeg ba deg om!!! Reis deg»

Reiser meg, «Snu deg» ,snur meg lydig med ryggen til han, så tar han  hard i min høyre arm, drar den bak min rygg, setter håndjern på min høyre arm, tar så min venstre arm å gjør det samme .

Fører meg så inn på soverommet.  Inne på soverommet «Ned på kne!¨!   Du har gjort en god jobb hær, det skal du belønnes for!!»  Han tar fram sin stive kuk, tar så tak i mitt hår, å fører det hardt mot hans stive store kuk, jeg åpner munnen å suger ,suger så jeg nesten mister pusten , lenge.

Plutselig tar han å drar meg bort fra hans  kuk jeg trekker pusten dypt, med engang jeg har gjort det  tar han et hardt tak med begge hendene, jeg åpner munnen igjen han tar så å presser meg helt til hans boten, holder lenge, i  det han ser jeg MÅ trekke pusten dra han meg ut igjen, å en gang til, dette gjør han mange ganger.

«Reis deg din tøs ! ! !  å snu deg» han løsner så håndjerna. Tar min venstre hånd å fører meg bort til Xen. Sette så fast armer og ben. Så går han inn i mitt skap å henter fram mine pisker å legger på rekke å rad. Tar så å setter på meg en catemaske i gummi og den dekker halve ansiktet mitt ,fra nesen og opp, kan ikke se noe som helst. Så tar han hånden sin å stryker opp det høyre låre mitt til han når mine lepper » Du er våt…..sa jeg du fikk lov til det?»  presser så 4 fingre inn i meg , jeg stønner, han trekker seg ut, kan høre han går, så kjenner jeg mmm ridepisk flippen som strykes først opp mitt venstre ben, vidre opp min venstre arm, så ned min arm over brystende, leker litt med brystende mine før han fører  den opp min høyre arm, ned igjen mot min høyre ben, ned høyre benet å opp igjen før han fører ned over min fitte,  så starter han rolig med flippen å smekker min våte fitte, jeg bitter tennene sammen for å ikke gi lyd fra meg, men så plutselig får jeg en orgasme som får meg til å sprute og jo mere han smekker meg med flippen jo mer kommer ut av meg. Veit han liker å se jeg spruter. Plutselig stopper han opp. » Hvem sa du får sprute?»

Han løsner meg, tar tak i håret mitt å vrir meg rundt, slenger meg mot Xen , sette meg fast meg ryggen vent mot han. Kjenner så harde slag mot min rumpe, hardere og hardere. lenge. Det gjør vondt fryktelig vondt, jeg bitter sammen tennene ingen lyd kommer ut. «Dette får du for æ være så ulydig, pisker mer og mer hardt,å enda hardere. Så fører han pisken forsiktig over hele meg før han pisker ryggen, rumpa og lårene mine. Dette gjør han lenge, å så grusomt vondt jeg har, aldri mere sprute uten lov..

Plutselig blir d stille, veldig stille, lenge stille, kjenner jeg ikke klare å holde igjen tårene, tenker gla jeg har maske på. Står sikkert en time, tårene triller og alt er stille, jeg kjenner smerten i kroppen.

Så løsner venstre armen min, så høyre, så høyre ben, så venstre ben.

Han snur meg mot seg, tar av masken, ser mine røde og tårefylte øyne.

Tar meg godt inn i hans favn hvisker så «Var vist for hard mot deg i dag, men jeg er så stolt over, at det ikke kom en lyd fra deg..nå skal vi kose forsiktig «

Legger meg så i sengen og vi har deilig sex uten smerte, bare føle hans deilige kropp, uten komando bare oss 2som smelter sammen.

Dette er min beste julegave i mitt liv….

 

 

Legg igjen en kommentar