Hovedretten

Denne novellen er vist 12930 ganger.

Middagen var forberedt, en herlig indrefilet, med bernaise, dampkokte poteter og broccoli til. Stykkene var stekt forskjellig, slik at begge ville bli fornøyd. Jeg hadde ordnet maten denne gang. Du derimot, skyldte meg en helt spesiell natt, slik som vi avtalte i veddemålet. Som du herlig nok tapte:-) Alene var vi også…

 Du satt allerede ved dekket bord, kledd i den fine hvite kjolen din, som kler deg så fantastisk godt. Jeg elsker å se deg i den, så mange fine minner, og den fremhever figuren din på en utsøkt måte. Du smilte forventningsfullt, men jeg vet ikke helt om det var maten du så mest frem til…kanskje tenke du også på dusjen vi tok sammen i sted. Jeg bar maten frem til bordet, og kunne ikke motstå å kysse deg når jeg først var så nær. Den magnetiske kraften som virker på meg fra deg ble for sterk. Så inn i de vidunderlige øyesjatteringene dine, mest blå i dette lyset, og kysset de myke leppene dine.  Du gjengjeldte kysset heftig, kanskje var du allerede begynt å bli litt utålmodig. Spesielt med tanke på de andre foranstelningene som var ordnet i forkant… Holdt rundt deg mens vi råklinte, lot en hånd hvile på de perfekte brystene dine, strøk lett over dem, kjente på stoffet du hadde under kjolen mens jeg flirte inni meg. Kjente tungen din ved siden av min i den forente grotte som var dannet.  Du strøk meg med hendene over mage og bryst, og det tok lang tid før jeg klarte å rive meg løs… Vi måtte jo spise først, selv om jeg var fristet til å kaste meg over meg straks. Og, jeg hadde jo dessuten en plan, hadde tenkt å nyte deg til fulle.

 Jeg satt meg ned, og vi begynte å spise, og prate slik at tiden fløy fort, som alltid. Både maten, samtalen, og ikke minst samtalepartneren var utsøkt. Av og til ble jeg fryktelig ukonsentrert, i det jeg fortapte meg i tanker over det søte ansiktet ditt, de frekke små fregnene, eller forestilte meg den spretne rumpen din. Du merket nok at jeg falt litt bort, men jeg tror du vet hva jeg tenkte på…  Av og til kunne vi ikke la være å strekke armene mot hverandre over bordet, eller fotflørte, selv da det hindret oss i å spise.  Lysten på hverandre var betydelig større enn lysten på mat.

 Da måltidet hadde vart en stund, prøvde jeg ut det nye jeg hadde tenkt ut…det var jo tross alt du som skulle være hovedretten i kveld. Jeg elsker å se deg ha det godt, å se deg bli kåtere, og kan gjerne ta meg god tid til å gradvis ta deg til nye høyder. Dessuten, i kveld skulle du jo være mitt sexleketøy, det var jo avtalen. Derfor hadde du det pirrende sorte antrekket jeg kjøpte til  deg under kjolen…jeg gledet meg vanvittig til å se deg i det igjen. I tillegg hadde du allerede et vibrerende egg på plass i deg, plassert inn så nært som mulig g-punktet. Du fikk det inn etter dusjen i sted, uten at vi satt det på… Da hadde vi sikkert ikke kunnet holde oss til middag. Kontrolleren var trådløs…og den lå beleilig nok i lommen min. Strakk armen innunder bordet, befølte deg lett på innsiden av dine bare lår. Satt vibreringen på. Det gikk et lite støt i deg med ett, men du ble fort vant til det. Den var på laveste styrke…foreløpig. Holdt deg i hånden, så at du var begynt å rødme litt, smilte betryggende til deg. Det så ut som om du likte det så langt.

Jeg spiste litt mer, mens vi så på hverandre…og satt vibreringen opp et hakk til. Du kjente at du ble våtere, kjente på den deilige duringen, som malte rett ved det praktiske godpunktet i skjeden din. Da jeg så deg hive litt mer etter pusten, klarte jeg ikke å holde meg lenger.  Jeg reiste meg fra bordet, og kom nær inntil deg. Kysset deg igjen, grådig, men samtidig deilig, strøk deg over rygg og bryst. Viet oppmerksomheten til øreflippen din, sugde på den lett, forflyttet meg til halsen og prustet over nakken din. Løftet deg opp av stolen, la merke til at du var litt ustø. Ansiktet ditt, særlig kinnene, var røde og levende. Stod tett inntil deg på gulvet, mens vi strøk over hverandres kropper, det var så lett å finne veien gjennom det løse kjolestoffet. Smøg armene rundt deg, og kjente på den herlige rumpen din, som nok ikke står tilbake for noen annen i denne verden. Under kjolen var den bare dekket av den svarte g-stringen som hører til settet, kunne stryke og kna den uten stengsel fra tøystoff. Kyssene dine ble stadig heftigere, og hendene dine hadde snart kneppet opp skjorten min, for å få tilgang innenfor. Kjolen din forsvant, og du stod der endelig; vanvittig sexy, utrolig deilig; i kun det minimale antrekket du fikk av meg. En sval during av vibratoren var så vidt hørbar. Jeg holdt ikke ut lenger, løftet den nette kroppen din lett opp, og bar deg rett inn i sengen. Du var overasket, men akkurat like kåt som meg, så du følte det var det beste som kunne skjedd. Men da visste du ikke hva annet jeg hadde planlagt…

På soverommet var alt allerede klart, med tente lys, og passende musikk.  Jeg la deg på sengen, og la meg ved siden av… Vi lå en stund og bare tok på hverandre mens vi kysset, men ingen av oss ville holde ut særlig lenge med bare det. Jeg lå allerede over deg, og du presset deg opp mot meg, svært ivrig. I stedet for å ta deg der og da, fant jeg heller frem et par håndjern under hodeputen, og lenket til sengestolpen, så du lå på rygg under meg. Denne kvelden skulle vare;-)

 Nå som du lå der, fikk jeg viet mer oppmerksomhet til brystene dine, de var vanskeligere å komme til i antrekket du var kledd i. Tok på dem først utenpå tøyet, lette meg frem til der knoppene din bulte ut fra stoffet, sirklet rundt dem. Kjente på den flotte håndfullen hvert bryst var. Så trakk jeg av toppen din, så jeg hadde fri adgang. Sirklet rundt knoppene dine igjen, denne gangen med litt glatt massasjeolje på fingrene. Masserte dem, beveget knoppene lett, og slikket rundt den høyre mens jeg befølte den venstre, og presset kroppen min mot din. Lot begge hendene mine kose med dem, mens jeg kysset deg. Jeg hørte fra stønnene dine at du virkelig satte pris på det, og kjente deg vri deg under meg. Hadde du hatt armene fri, ville du sikkert fått meg til å sette enda mer fart i prosessen. Men, det hadde jeg jo sørget for at du ikke kunne;-)

 Nå kysset jeg brystet og magen din, på vei nedover. I det jeg var nede med ditt våte og bankende kjønn, trakk jeg av stringen, og tok et godt tak under rumpeballene dine…lot dem få litt av den samme massasjen brystene dine allerede hadde fått.  Av og til kan jeg ikke bestemme meg for hvilken del av deg jeg liker best, alle delene dine er så perfekte. Så opp på deg, sjekket lyset i øynene dine, så at du lot tungen gli langs leppene dine som tegn på intens nytelse.

 Så skrudde jeg egget opp et hakk til. Nå durte det kraftig, men ikke så mye at det ble ubehagelig. Før du fikk satt fullt ut pris på dette, la jeg meg ved siden av deg, kysset deg igjen, på munn, øreflipp og avstivete knopper. Du så ubeskrivelig deilig ut der du lå, fantastisk deilig og klar, lett glinsende fra oljen. Lekte meg på innsiden av lårene dine, kom stadig nærmere skamleppene dine med hånden. Med ett var jeg der, presset litt på, strøk opp og ned i en svært fuktig sprekk.  Du gav to dype stønn som svar, det var tydelig at du var svært klar for mer. Gikk over til klitten din, sakte men sikkert konsentrerte jeg meg stadig mer om det området der du var aller mest følsom. Kunne kjenne deg svulme der nede, og enda mer så etter hvert som jeg rytmisk og mykt sirklet rundt den. Olje var helt unødvendig, det nærmest dampet av fuktighet i området.

 Etter lang tid med stimulering med hender, der du nesten kom, gikk jeg over til å bruke tungen. Det var en herlig følelse å gi deg glede på det viset, mens du rykket i lenkene, og ikke kunne gjøre annet enn å nyte. Og, jeg ville beholde deg slik, helt til du kom… Begynte i et godt tempo, du var allerede på randen fra fingerbruken i sted. Sirklet rundt på samme vis, varierte litt, kjente hele tiden på den oppsvulmete gledesknappen. Brukte hendene mine til å kjenne på brystene dine, på rumpen som strammet seg. Du kjente en ubeskrivelig deilig følelse fra klitten, akkompagnert av en deilig, durende følelse i skjeden.  Du hadde ikke ord til å beskrive hvor deilig det kjentes.
 Slik holdt jeg på, helt til stønnene dine ble til et lite rop, og jeg kjente at du trakk deg sammen. La meg opp til deg, nøt å se rødheten som spredte seg på brystet ditt, lot meg varme av det vellystige smilet ditt.

 Løsnet deg fra håndjernene, lå litt med deg til den siste bølgen hadde skylt over deg. Orgasmen din hadde vært intens og langvarig, bygget opp over lang tid, og med dobbel stimulering…
 Siden rullet jeg deg over på magen, enda hadde du en liten del av antrekket på deg som en utilstrekkelig topp. Du strakte den yppige rumpen din opp mot meg, som en katt. Du var ekstremt klar for siste runde… og det var sannelig jeg og. Tok et godt tak i lårene dine, presset meg rolig inn i deg, hørte et lite rop unnslippe leppene dine da du endelig ble fylt opp. Du var nesten i ekstase. Begynte rolig, nøt hvert støt, kjente hvordan du omsluttet meg når jeg beveget meg inn og ut. Nøt å se brystene dine rulle frem og tilbake i takt med pulerytmen. Lot hendene mine gli gjennom håret ditt, kontrollerte at brystvortene enda stod som spir, tok deg hardt og godt bakfra. Knadde rumpen din, lekte småfrekt med rumpehullet ditt, lot din egen kraft dytte fingeren min mot åpningen, uten å trenge inn.  Presset deg ned i madrassen, mens jeg lot alle hemninger fare…vi var som to dyr i lang tid.
Før det ble for mye, trakk jeg meg ut, og lot deg ligge på rygg. Tok deg nå mens jeg så inni ansiktet ditt, så på jenten jeg elsket. Våre øyne møttes. Trakk bena dine opp, tok deg i nesten 90 graders vinkel, kjente hvordan jeg støtet ned der du liker det beste, nøt ropene dine. Kjente hendene dine på brystet mitt, hvordan du lekte med brystvortene mine, kjørte på enda hardere, enda hurtigere. Til slutt kjente jeg hvordan det bygget seg opp i meg, kjente en ildstråle først riste pikken min, før den ble pumpet inn i deg, mens jeg fremdeles støtet. Fortsatte, til jeg kjente at siste dråpe var borte. Ble liggende over deg, mens jeg småkysset deg, lot deg kjenne vekten min, lyttet til den tunge pusten din…

 Trakk meg til sist ut. Rullet meg inntil deg, holdt deg fast i armkroken min, mens jeg kysset deg og fortalte hvor mye jeg elsket deg.  Og vi hadde hele morgendagen, til å bare nyte hverandre… 

 

 

Legg igjen en kommentar