Kristian og meg

Denne novellen er vist 40209 ganger.

Det banket på døren

"skal du åpne eller?"

Faen, dette passa dårlig. Tenkte jeg der jeg lå henslengt på soffaen med kuken i hånda.
Etter å ha kjørt i bil i 3 dager med mor og far, var det deilig å komme inn på hybelen og få letta litt på trykket,
så jeg lot være å svare og fortsatte med rolige tak. Fy faen så deilig, endelig å bo aleine, å gjøre hva man vil hvor som helst!

"Du må være han fyren fra Nord? Å faen!!!" IDIOTEN hadde bare gått rett inn uten svar, "ehm, jeg tenkte bare jeg skulle komme inn å hilse på jeg da. sorry"
men det så da ikke ut til at han var på vei ut, snarere tvert imot.

Vel ikke faen om jeg gidda å reise meg å hilse heller, så jeg ble sittendes der jeg var, kuken var fremdeles stiv og viste godt gjennom joggebuksa jeg hadde tredd på meg i farta.

fyren var høy og maskulin med rødt krøllete hår, en svær brei munn og en ekte stavangerdialekt.

"Kristian" sa han og skulle til å ta meg i hånda, men tok seg i det.

Jeg smilte fåret og lurte på hvem i all verden denne gutten var. "jeg, ehm, vi deler kjøkken og bad sammen, jeg fikk vite at du var fra nord, og heter Sondre?" Joda, det stemmer forsåvidt det, jeg hadde fått et skriv om at jeg skulle dele deler av kåken sammen med en stavangertype altså denne Kristian.

Jeg reiste meg og var på vei bort for å åpne vinduet, det var varmt her i vest på denne tida, Han fulgte etter og begynte å peike ut av vinduet "der e den beste uteplassen i byen, å der selge de den beste nattsnacken" Det var trangt der vi sto, klemt mellom en kommode og veggen, Kristian snudde seg mot meg og smilte, etter å ha veiva vilt med armene ut av vinduet lot han de falle, og høyrearmen sveipa forsiktig bort i den fremdeles stive kuken min. til min store overraselse gav jeg fra meg et lite stønn, og reagerte med å trekke meg bort, men det var jo da rett i veggen der jeg sto. Han kikka meg inn i øynene.
Helvette tenkte jeg, kåt som en villgris, Ikke faen om jeg syntes det der var no godt?

Kristian hadde også reagert på det lille stønnet mitt, han smilte litt og førte handa si rolig bort mot bulken på buksa mi, jeg var for sjokkert til å gjøre noe med det, og gav ufrivillig fra meg et stønn til.
Han begynte å gni forsiktig, fremdeles med øynene festet mot mine, etter et par sekunder lurte han buksa av meg, jeg sto som fjetret, uten å si et ord, Han satte seg ned på knærne, og fortsatte å kose med kuken min, han kikka lurt opp på meg, og lirka av meg boxeren, kikka litt på utstyret mitt, og tok tak i kuken, gav noen tak mens han blotta kukhodet, jeg var så kåt at det glinsa av safter, han smilte og blåste forsiktig på den, jeg grøsset litt, fytti helvette dette var godt, jeg var litt forskrekka, men innerst inne så skrek jeg så jævlig etter at han skulle ta meg i munnen.
Det gjorde han også, slikka meg på kukhodet, mens han runka skaftet. "åh, ja"
 Kristian flirte og fortsatte med å ta hele kuken i munnen og suge godt på den, fremdeles med en hand på skaftet, venstre hånd lukket han om ballene mine, og maserte dem i takt med sugingen.

Jeg har ALDRI noen sinne vært så kåt før! jeg holdt på å komme, og det merka kristian på pusten min, så han slutta å suge, og reiste seg opp, fremdeles med handa på ballene mine.

"Vi går inn på soverommet" hviska han inn i øret mitt. "Hælvette æ e ik no jævla……"
Kristian bare så på meg, løfta et øyenbryn og smilte.

Jeg var solgt

Når vi kom inn på soverommet sa kristian at jeg skulle legge meg ned på alle fire. jeg tenkte jo mitt, men var så kåt at jeg gjorde som jeg hadde fått beskjed om.  Han kløyv opp i senga, og tok tak i rumpa mi, mens han slikket med tunga i sirkler rundt på rumpeballene, jeg var så tent at jeg skalv. han fortsatte og sirkle seg ned mot rumpehullet mitt, hvor han stoppa opp litt, og presset litt på med tunga, jeg skrevde litt, så han kunne komme lettere til, og han fortsatte og sirkle rundt hullet mitt, jeg nærmest skrek av opphisselse når han tok en finger og dytta den forsiktig inn i rumpa mi, helvette så deilig og vondt det var på samme tid, jeg hadde aldri opplevd noe lignende!
han pulte meg rolig med fingeren, og etter en liten stund begynte han med både to og tre fingre.

På vei inn til soverommet hadde han snappa til seg flaska med glidemiddel som sto i stua etter min lille "runkesesjon" som han nå smurte rundt hullet mitt, jeg kjente noe uvant komme, noe godt og varmt, som ivrig lette seg vei mot rumpa mi,
Kristian hadde et godt tak rundt rumpa mi mens han sakte presset kuken sin inn, visst faen gjorde det vondt, men når han glidde inn, kjente jeg ikke annet enn nytelse, han fylte meg helt opp, og trødde den helt til bunns av meg, mens han samtidig trakk hoftene mine opp og ned.
"ja, dette liker du Sondre" sa kristian høyt, og jeg kunne ikke annet enn å stønne høyt, jeg kjente at det begynte å rykke noe jævlig i kuken min, jeg ville komme hvert øyeblikk, Kristian økte på og pulte meg hardt, jeg kjente det rykke i ham også, han kom inni meg, jeg kjente at det pumpa og sæden som bredde seg, Satan så deilig dette her var, og så tabu, jeg kom før jeg fikk sukk for meg, og spruta selv ut over senga.

Kristian la seg over ryggen min, mens han pusta tungt, der lå vi en liten stund, meg med sæden klint ut over magen. til jeg kjente at han trakk seg ut, og sæden hans rant varmt ut av meg, og ned mot ballene,
Jeg kjente at det begynte å bli liv i kuken igjen,
men Kristian hadde allerede komt seg ut av hybelen.

Legg igjen en kommentar