Hvorfor vil han dele meg? Fortsettelsen

Denne novellen er vist 44851 ganger.

Fra virkeligheten

Vel hjemme i hverdagen gikk alt som før. Full fart med jobb og fritid. Etter opplevelsen i Berlin (les om den i Hvorfor vil han dele meg?) tenkte jeg i rolige stunder på den. Det gjorde meg alltid kåt. Mannen min og jeg hadde mer og deiligere sex etter turen. Jeg spurte litt for gøy og litt for å teste han når vi skulle på ny helgetur. Vi må vente til høsten blunket han tilbake. Det kriblet i musa mi umiddelbart. Jeg fikk bare vente, eller vi:-) Vi skulle jo på ferie til Spania med ungene samt svigermor og svigerfar. En småvill plan begynte å ta form.

Ferieturen til Spania var godt igang. Som vanlig var opplegget bra. Mye sol og bading og ungene hadde det helt topp på alle slags aktiviteter. En av guttene som jobbet med underholdninga var utrolig flott. Hver gang jeg fikk muligheten stakk jeg bortom og sjekket at ungene hadde det bra og samtidig kunne jeg stirre på gutten bak de dyre designsolbrillene. Han var sikkert i midten av 20 årene. Muskuløs på en diskret måte. Et pent markert ansikt og halvlangt mørkt hår. En fransk aksent avslørte opphavet. Det gjorde meg stolt at blikket hans gransket meg fra topp til tå. Jeg passet selvsagt på å ha på bikini som fikk frem rompa og silikonpuppene på en tydelig måte.

På fredagskvelden skulle svigers ha med barna ut og spise og på overnatting i dems leilighet. Vi hadde fri:p Vi kunne gå ut å spise og feste men først tok vi et glass i solnedgangen på takterrassen. Jeg skulle sette planen ut i livet.

Etter å ha drukket opp første glass tok jeg av meg bikinien. Mannen min bare måpte der han halvveis lå på solsenga. Jeg spurte om ikke han skulle gjøre det samme. Han var ikke vond å be. Vi hadde jo ikke hatt sex hele uka. Den deilige kuken hans var allerede litt tykkere og på vei opp. Kan jeg binde deg spurte jeg? Han rakk ikke svare før jeg surret gaffatape rundt hvert bein og videre rundt beina på solsenga. Jeg ba han ligge så surret jeg gaffatape rundt armene ved albuer og rundt ryggen på solsenga. Der lå han. Pikken hans svulmet videre når jeg startet med å smøre meg inn i sololje. Den ble bankene hard når jeg smørte inn hans overkropp og pikk. Han rykket kraftig til da det ringte på døra. Hørte ikke helt hva han sa da jeg gikk for å åpne. Ansiktet hans måpte da jeg 2 minutter kom ut på terrassen med en naken og klar franskmann. Han var utrolig deilig å ta på. Fast og hårløs. Pikken hans var deilig og uprøvd og hårløs. Jeg satte meg på kne og tok den i munnen. Den smakte fortreffelig. Hvorfor ville mannen min dele meg? Jeg ba franskmannen om å være med å løfte spisbordet med glassplate. Fikk satt det til rette over solsenga til mannen. Så la jeg meg oppå. Den franske begynte straks å slikke meg. Situasjonen gjorde meg utrolig kåt og kombinert med at han kunne sitt fag så måtte jeg raskt avbryte slikkinga.

Jeg kom meg ned fra bordet og leide han med meg inn i senga. Der dyttet jeg han ned og startet å ri den deilige mannen. Brukte hele kroppen. Han masserte og sugde puppene. Så gikk vi over til misjonær. Med hodet hengende utenfor senga og med en ung pikk langt inni meg så jeg oppned ut av vinduet på terrassen der mannen min lå bindt til sol senga. Han stirret inn på oss samtidig som han runket pikken sin sakte. Derfor ville han dele meg:-)

Det begynte å skumre idet vi kom ut på terrassen igjen. Jeg la meg på magen på bordet. Puppene mine ble presset mot glassplaten og gnidd frem og tilbake like over fjeset til mannen min samtidig som han franske tok meg hardere og hardere bakfra. Er redd stønninga og klaskinga vår hørtes helt ned på stranda. Når mannen min spruta sin ladning på undersiden av glassplata og franskmannen like etter fylte fitta mi med varm sperm så kom jeg også i en sprutorgasme. Noe som ikke er vanlig.

Franskmannen forlot oss raskt. Jeg slapp fri mannen. Frekt var det første ordet han sa på terrassen. En ny plan begynte å ta form;-)

Legg igjen en kommentar