Rorbua

Denne novellen er vist 43693 ganger.

Det var surt. Vinden hylte og tok tak i dem som om den prøvde å velte dem overende. Han pekte, hun lo lettet og holdt seg godt fast i hånden hans, mens bølgene slo inn mot klippene på den smale kystveien hvor de hadde måttet forlate den gamle bilen. Redningen var i sikte, en beskjeden rorbu ytterst på kanten av klippen. Der kunne de i det minste holde seg tørre til veihjelpen dukket opp.

Døra ga etter for vekten av kroppen hans. De ramlet inn begge to, lattermilde og glade for å finne ly. Det luktet tjære, salt og høst. De lette forgjeves etter lysbrytere, for parafinlampa over bordet var den eneste lyskilden. Hun fant til slutt en fyrstikk, og mens hun strakk seg etter veken så han en glipe mellom genseren og buksen hennes og kjente det sitre i kroppen. Tusen bilder raste over netthinnen og han snudde seg rødmende bort et sekund for sent.

– Hvem skal vi ringe til? spurte hun mens hun pirket i en gammel dregg som hang på veggen, ..om vi ikke skal vente litt? Hun kikket opp og møtte blikket hans. Men trakk øynene til seg, som om hun brant seg. De som hadde sittet i bilen flere timer og snakket som gamle venner til tross for at de ikke kjente hverandre så godt, ble plutselig oppmerksomme på hvor alene de var og at det lå mer i luften enn lukten av sjø og gammelt treverk.

Han trakk pusten, det var det hun mente, var det ikke? En beskjeden invitasjon, men den lå der og dirret. Mens han tente i peisen i kjøkkenkroken kjente han blikket hennes i ryggen. Flammene lekte seg og han fant motet og tok sats.

-Kom hit,  sa han mykt og gikk mot henne.

Hun nølte, men nysgjerrigheten og lysten veide tyngst, hun ga etter og hendene hennes møtte hans. Hun gled inn i armene hans og lot ham bli kjent med henne. Han pustet tungt og sukket deilig når han fant hoftene hennes, holdt henne fast mens han klemte seg inntil henne.

Hun kjente seg varm, selv om det var kaldt i rommet. Hun lot ham føre hendene sine over kroppen sin, uten å føle seg flau. Han snudde henne raskt rundt og dyttet henne oppetter veggen. Han fant leppene hennes og kysset henne grådig, mens bukseknappene løsnet både på hans og hennes bukser. Hun strøk ham over skulderbladene, nedover ryggen, over den deilige rumpa og de faste lårene. Hun stønnet da han kysset henne nedover halsen, og fingrene fant leppene hennes. Hun var våt, og han elsket det. Det rykket i henne mens han masserte henne. Hun bøyde knærne og klarte ikke lenger stå oppreist.

-Kom hit, hvisket hun ham i øret, og dro ham med seg bort i hjørnet hvor det lå noen madrasser og en stabel med ullpledd. Det gnistret fra peisen og varmen begynte å spre seg rundt i rommet.

Hun la ham ned under seg og kysset ham mer forsiktig mens hun stod på alle fire. Han strøk henne over rumpa og dro ned buksene hennes. Han dro av seg sin egen genser og t-skjorte, lukket øynene mens hun kysset ham nedover brystet. Hun strøk fingrene på siden av magen hans og endte opp på innsiden av lårene hans. Han kjente det kilte i pungen og ønsket at hun skulle rive av ham buksene, selv om han lå med lukkede øyne og nøt hvert sekund. Hun kneppet sakte opp resten av knappene i buksen hans og dro den av ham. I samme øyeblikk lirket hun seg ut av sine egne klær og ble stående over ham på alle fire med kun et pledd over ryggen.

Hun lirket ham ut av boxershortsen. Han lå der, naken og deilig foran henne, og hun kjente beruselsen av å ha makten over ham slik. Hun så ham inn i øynene, for å spørre om lov, og han nikket forsiktig mens han strøk henne over hoftene. Tungen hennes lekte forsiktig rundt toppen en stund, og lydene han lagde fortalte at han likte det hun gjorde. Han støtte mot henne for mer, og hun adlød. Hun brukte fingrene, tungen og varierte trykket og tempoet. Det var vått og varmt og hun ble så våt av å gjøre ham kåt. Hun åpnet munnen, slapp ham så langt inn som hun klarte og masserte ham med tungen sin og nøt det. Han stønnet, hun stønnet.

Forsiktig satte hun ned tempoet og mens hun strøk ham over magen satte hun seg overskrevs og trengte seg ned over ham. Han fylte henne og hun svimlet. Hun støtte seg på brystkassen hans med en hånd, og brukte den andre til å massere seg selv. Hun beveget seg frem og tilbake med rullende bevegelser. Han støtte i mot og de fant rytmen fordi han holdt fast i hoftene hennes og styrte farten.

Hun lente seg ned, ønsket å gi fra seg makten og han skjønte henne. Han var klar, han stelte seg på knærne bak henne, mens han dyttet overkroppen hennes ned i madrassen. Hun la merke til det gamle, sprukne speilet på veggen og så dem bevege seg sammen, møtte blikket hans og de vek ikke. Han plasket inn i henne og hun nøt følelsen av at lårene deres klasket sammen. Neglene hans raspet henne nedover ryggen, og han holdt henne fast i håret med en hånd, den andre klamret seg fast i hoften hennes. Han kjente at pusten hennes økte, hun gispet, og han la den ene hånden over hennes og hjalp henne å massere henne, hun var så våt, så deilig, og han ble om mulig mer tent nå når han så på dem i speilet.

Bølgen bygde seg opp i dem, og han kjente det hamre gjennom hele kroppen. Han skjøv seg så langt han klarte inn i henne, hun skrek, det eksploderte og han tømte seg, og kroppen hennes ristet lenge til hun ramlet sammen under ham.

Kun akkompagnert av vinden og lyden av knitringen i peisen lå de andpustne ved siden av hverandre.

-Skal vi gidde å si fra? De savner oss sikkert ikke ennå, smilte hun.

-Igjen? spurte han og strøk henne over rumpa.

Legg igjen en kommentar