I have a dream

Denne novellen er vist 24896 ganger.

Hun klorer seg fast rund halsen min. Med alle klørne ute akkurat som det ville kattedyret hun er. Jeg presser henne opp mot veggen, løfter henne opp og kjenner klørne hennes klorer dype forer nedover nakken og ryggen min. Nå skal jeg edelig få kjenne henne rundt meg igjen, denne uvirkelig flotte jenta som jeg har higet etter dag og natt siden to ville og uforglemmelige netter i jula. Hun hopper opp og folder beina rundt meg kjapt. Endelig skal jeg få kjenne henne rundt kuken min igjen, så våt, så krevende og så ubeskrivelig deilig. Jeg merker at hodet møter hennes våte…

Bzzzzzzzz, Bzzzzzzzz, Bzzzzzzzzzz. Hva faen?!?! Fordømte jækla møkka mobil-helvete… Arggghhh… Nok en fantastisk drøm ødelagt av en totalt uviktig og meningsløs melding fra et brødhue som tror at verden går under hvis ikke de sender DEN meldinga til 12 venner innen 1. April eller no, tenker jeg i det jeg prøver å spore opp gledesdreperen og gir den en luftetur ut gjennom vinduet. Selvfølgelig må jeg stable meg ut av senga på 3 bein for å finne mob’en. Godt gjemt inni den siste jakkelomma jeg leter i. Hvem pokker er synderen for å ha torpedert den perfekte drømmen min, og hvilke kreative avstraffelser jeg skal gi min såkalte SMS-venn er det eneste som så vidt klarer å konkurrere med beruselsen av drømmen jeg var alt for innlevd i. Jeg får fisket frem sabotøren av jakkelomma og prøver å finne ut hvem jeg skal kjølhale neste gang jeg får kloa i ham.

                «Hei, det har blitt litt for lenge siden sist vi var på tomannshånd… Og siden du sa at du hadde fri i dag og hadde tenkt til å tilbringe dagen i senga så stikker jeg en tur innom og joiner deg. ;-)» Kos Lisa.

                Øhhhh, ehhhh…. Hæææææææ???? Greit at jeg er nesten i delirium etter en uvirkelig heftig og vill drøm, men jeg er våken nå eller? Leser meldingen fire ganger til og konkluderer omsider med at jeg leste rett første gangen. Lisa er drømmedamen som jobbhelger, barnevakter, venner, venninner uvenner og ørten andre uheldige tilfeldigheter har sabotert alle anledninger til å møtes igjen. Og det har nesten gjort meg sexgal. Litt mer enn normalt sulten har jeg alltid vært, men dette fantastisk veldreide og sexy vesenet har virkelig fyrt opp urinstinktene i meg. En intelligent og kunnskapsrik frøken med en eks ballettdansers slanke og perfekt kurvede kropp. Lange velformede ben som møter en sprettrumpe stram og rund, med hofter og midje Marilyn Monroe hadde blitt grønn av misunnelse av. En nydelig V-rygg halvt dekket av langt smårufsete lyst brunt hår, og et ansikt som smiler konstant med et stort, men entydig glimt i øyet hver gang vi sees. Alltid stilrent og flott kledd på sin egen sjarmerende Fretex-stil. Som fremhever den sexy kroppen hennes akkurat nok til å drive meg nesten til vannvidd, men allikevel være langt ifra vulgær. Jeg er godt inni en ny dagdrøm når jeg hører noen gå opp trappen til inngangsdøra mi.

                Jeg roper «Kom inn!» i det hun banker på døra «God morgen, Sunshine», sier hun mens hun legger  motvillig fra seg ytterjakka og hutrer. «Har du noe varme å låne bort under dyna?» «Selvfølgelig, bare du spør pent,» svarer jeg med et stort flir. I det hun smetter under dyna og klenger seg godt fast i armkroken min og hutrer litt til. Kulden fra henne slakker litt på teltet som var fullt oppslått i boxer'n min, men ikke nok til at hun ikke lett legger merke til morrabrødet mitt. «Jasså? Hva drev du med her da?», spør hun ertende. «Lå uskyldig og sov» prøver jeg meg, men blir avbrutt av en stort knis og «Mer enn nok bevis her nede til at du er veldig skyldig…» Ingen mulighet til å ro seg unna dette finner jeg fort ut og sier at jeg drømte litt godt. Veldig godt. «Åh? Fortell, fortell!» Jeg forteller om min sexy drøm og overdriver stort skuffelsen av å bli avbrutt og vekket når ting begynte å bli interessant. Med litt rødere roser i kinnene, sier hun leende «Du drømmer om den natten enda du også? Og du skal fortsette drømmen din, men først skal jeg leke litt med deg!» Hun setter seg over meg, løsner skjerfet sitt og fort og resolutt binder fast hendene mine i sprinklene på senga mi. En målrettet og effektiv bevegelse fjerner boxer’n og smilende ser hun en nybarbert og hard pikk. Et lett kyss på hodet før hun legger leppene rundt den og lar tunga leke litt. Et par prøvende munnfuller før hun tar nesten hele pikken langt ned i halsen. Og mens jeg er i ferd med å virkelig å nyte sugingen hennes slipper hun junior løs og reiser seg opp stående i senga. Drar genseren rolig over hodet og blotter den flate magen med de nydelige hoftene hennes. En sexy og minimal aprikosfarget BH løsner hun og lar falle av. To faste og små bryster som aldri har blitt brydd av tyngdekraften strutter i mot meg. Beltet forsvinner, gylfen blir opp hun vrikker seg ut av bukse og truse. De lange og atletiske ballet beina hennes gir meg frysninger hver eneste gang jeg lar blikket følge de opp til hennes lille velfriserte dusk. Hver eneste bevegelse denne Afrodite'n er så grasiøs som bare en ballerina kan. Og synet av henne splitter naken setter seg ned, skiller leppene sine med to fingre og styrer pikken min inn må være definisjonen av sexy. Og kjenne hele hennes trange fitte omfavnelse er pur nytelse. «Jeg husket ikke godt nok hvor sinnssykt stor, tykk og deilig pikk du har.» Gisper hun nærmest i det hun har tredd seg til bunns. Hver eneste nervetråd i kroppen min holder på å tilte av overdose endorfiner og ekstase. Etter å ha kjent godt etter hvordan hun blir fylt med pikken min lener hun seg litt bakover og beveger seg rolig opp til nesten hodet er ute. Så resolutt til buns og opp, og til bunns. Synet av hele pikken bli ridd til bunns tenner meg enda mer. Brystene er nærmest uberørt av hennes riding så faste er de. Blikket hun gir meg mens hun småbiter på underleppa si forteller til overmål alt om at hun nyter og sin fangst. Tempoet stiger hennes øker og stønnet hun gir fra seg hver gang pikken min går til bunns blir til et høyere og høyere «JA!» De minuttene hennes ville ritt føltes som en evighet i paradis, men denne ville og herlige behandlingen av meg er det ikke mulig å holde imot. Med et skjelvende stønna stotrer jeg at jeg kommer veldig snart. Og veldig veldig heftig… Om hun hørte meg har jeg ikke en anelse om for hun fortsetter uforandret sitt resolutte skampuling av meg. Orgasmen kom hardt og brutalt som det ville rittet hadde fortjent, hver sprut fikk meg nesten til å gå i bro med pikken så dypt inne i henne som absolutt mulig. Hun klamrer seg fast etter beste med alle klørne godt klort fast i ryggen og nakken min. Tror ikke jeg var helt til stede under hele orgasmen for noen sekunder er borte for alltid. Og et alt for høyt vræl, som de fleste naboen må ha hørt. Fikk jeg omsider kontakt med virkeligheten igjen og roet meg ned til en ellevill sitring av nytelse i hele meg.

                Hun holder meg inne i seg mens pikken min går fra steinhard til bare halvstiv og som den fristerinnen hun er leker hun med musklene sine som om hun nesten håndhilser på kuken min. Så stålkontroll på musa trodde jeg ikke var overhodet mulig. Og å beskrive det som opphissende er nok tidenes understatement… Vi ligger der bare og kjeler med hverandre uten å si stort bare nyter hverandre mens hun sakte men sikkert tenner meg mer og mer med fittemusklene sine. At hun småbiter meg i nakken og klorer meg litt her og der hjelper definitivt det også. Ikke siden tenårene har junior restartet så fort. Med en fullt brukbar og hard pikk i musa hennes er det min anledning til å gi henne alt det jeg kan mønstre av nytelse. Med henne fremdeles godt hengende fast reiser jeg meg opp og dytter henne opp til veggen. Et frydefylt gisp kommer fra henne i det jeg tar det første jukket i henne oppetter veggen. Hardere og hardere knuller jeg henne mens hun bokstavelig talt biter seg fast i meg. Før jeg river ned kjøkkenskapene og hyllene så bærer jeg henne bort til pulten og legger henne på rygg. Fortere og hardere kan jeg se hvordan jeg går inn og ut av hennes dryppende våte fitte. Det djevelske og kåte blikket hennes blir fjernere og fjernere og ropene er mere en konstant hyl. Jeg lar noen fingre finne klitten hennes og maserer den flittig mens jeg puler henne taktfast og hardt. Hun reiser seg opp biter i skulderen men s jeg ettertrykkelig kjenner at hun kommer. Hun strammer seg rundt meg hardt og slipper litt løs før hun strammer seg til igjen gjentatte ganger. Hylet har forsvunnet og hikstende og ristende kommer hun. Hun holder seg så hard fast at jeg ikke får beveget meg en millimeter det halvminuttet orgasmeriene strømmer gjennom hennes glinsende sexy svette kropp. Omsider så slapper hun slitt av og andpustent sier «Fy faen du er jo helt dyrisk deilig, mann!!» «Og du gjør Afrodite til ei nonne selv» svarer jeg med et enormt glis. «I had a dream… That you made real…» ler jeg og gir henne et stort vått og hett kyss

Legg igjen en kommentar