Fast

Denne novellen er vist 20607 ganger.

Kåtheten river i meg og jeg vil bare stønne høyt. Jeg kan rive meg i håret og skrike høyt. Så kåt er jeg!! Jeg trasker rundt i huset og føler at jeg er klar til å eksplodere. Men jeg kan ikke skrike høyt, fetteren min sitter foran pc-en. Han er vel for opptatt til å snakke med alle sine horer små at han ikke husker at jeg er her. Bare håper jeg slepper å møte dem. Hadde uvitende funnet noen av de private bildene hans. Fikk vite litt mer enn det jeg likte å vite.

 Jeg trasket der i tankene mine. Til slutt satte jeg meg foran min bærbare pc og begynte å skrive. Måtte få et utslipp for all kåtheten min.

 jeg hørte han begynte å bevege seg fra stua og kom inn på kjøkkenet. Jeg minimerte dokumentet og så på ham. Han strakte ut armene etter en klem og fikk en. «jeg har en liten oppgave til deg.» sa han. Jeg visste med en gang at det ikke kom til å bli noe hyggelig jeg måtte. En av mine slaveplikter. Ikke som i sex slave, men arbeidslave. «det er tomt for ved her inne så du må ut å hente mer.» det ante meg. Jeg så passe oppgitt på ham og fikk vedposene. Jeg trakk på meg et par av støvlene hans og trasket ut på glatta og snøen. Hatet å måtte hente veden. Det var tungt og kaldt.

 Når jeg kom inn på kjøkkenet igjen så jeg han sto foran pcen min og så på det jeg hadde skrevet. Jeg hadde ikke noe i mot det. Han hadde antagelig fått lese det senere uansett. Jeg hadde rukket å skrive mye før jeg måtte hente ved. Når jeg kom tilbake på kjøkkenet så han opp på meg det vanlige blikket som bare spurte «hva skjer?», var nesten litt irriterende at han ikke hadde et annet blitt. Et sjokkert eller kåt ett. Han kom bort til meg igjen og la armene rundt. «Jeg tror vi trenger å ta noen flere bilder av deg» sa han og tok kamera mitt. Vi gikk ovenpå og han begynte å rote rundt i skapet sitt etter noe av det utfordrene tøyet han hadde på lager. Han strakte meg et korsett og et kort skinnskjørt. Jeg skiftet fort over til skjørtet og han hjalp meg med korsettet. Jeg stilte meg foran bakgrunnen og vi begynte å ta bilder.

 «hmm.. jeg tror det vil se bedre ut om du tok av deg underbuksa» sa han til meg og så på meg. Jeg tenkte meg litt om før jeg gjorde som han sa. Jeg følte meg naken, jeg hadde aldri stått foran ham uten undertøy før. Jeg sto der med rompa bar for han. Han tok en del bilder til før han kom bort til meg og klemte meg igjen. Han slapp grepet om meg og gikk i skapet og rotet der igjen. Jeg ble stående med ryggen til å undret hva han holdt på med.

 Jeg kjente en lett kald bris stryke meg mellom beina og fikk en frysning. Snart kom han opp bak meg igjen. Han stilte seg bak meg og la den ene armen rundt meg. Den andre strøk meg over oppover låret og under skjørtet. Jeg kjente han holdt noe i hånda og gned det langs rumpesprekken min. han førte den nærmere rumpehullet og presset den forsiktig opp. Det slapp noen stønn mellom leppene mine når jeg merket hvor vanvittig kåt jeg ble av den. Jeg presset meg svakt mot han og ville ikke at han skulle gi seg med å presse den inn og ut. Han gjorde det også. Sakte, rolig og bestemt. Jeg stønner lavt og holder meg fast i ham og merker at jeg begynner å bli vill av kåthet. Knærne svikter under meg og han leder meg mot senga. Jeg setter meg på knærne og lener meg mot ham. Han lar hånden gli rundt låret og ned mot musa. Blodet strømmet gjennom årene i en forrykende fart. Jeg klarte ikke beherske pusten min, han skjønte hvor kåt jeg var. Han lot fingrene gli på utsiden av leppene og hvisket til meg «du får vente litt før du kommer, sitt stille i noen sekunder». Jeg satt stille og prøvde å få kontroll over meg selv igjen. Jeg kjente pluggen fortsatt sitte i og strammet musklene rundt den for å føle den bedre. Snart sto han bak meg igjen og la et sjal over øynene mine. Hendene hans ble liggende på skuldrene mine og han puster meg i nakken. Plutselig merker jeg han løsne kortsettet og trakk ut trådene. Jeg merket luften kile meg rundt magen og brystene, gåsehuden vokste. Hendene strøk over ryggen og sidene. Hodet hans lå på skulderen min og jeg følte at han så på brystene mine i det hendene begynte å ta lett på dem. Først gikk de lett over og var så vidt borti niplene. Han dro lett i dem før han klemte på dem litt hardere. En hånd gled langs siden ned mellom beina og lekte med pluggen igjen. Stønnene mine ble stokket og halv kvalte av den mektige følelsen. Han stoppet opp igjen og jeg hørt han rote etter noe i et eller annet. «gå lengre inn på sengen og snu deg mot meg mot meg igjen» sa han og jeg gjorde det. Han kom opp på siden av meg og la en hånd på brystet mitt og presset meg nedover. Jeg la meg på ryggen. Jeg merket han festet noe rundt håndleddet mitt. Han festet den videre rundt sengebeinet og gjorde det samme med den andre armen. Han dro av meg skjørtet og festet beina på samme måte. Jeg følte meg blottet. Helt naken. Aldri hadde han sett meg sånn før og jeg følte meg så sårbar. Men på en annen side slapp jeg å gjøre noe. Bare ligge der å bli behandlet. Jeg visste en hver berøring ville gi meg rykninger. Det fikk jeg alltid.

 Han satte seg over meg og kjente en hånd berøre meg lett igjen. Den strøk meg og streifet brystet mitt. Han lente seg nedover og kysset det ene brystet før han begynte å nappe i nippelen med leppene. Han klemte på det andre brystet og vridde nippelen. Jeg stønnet lavt og spente ryggen. Han beveget seg nedover mellom beina mine. Den ene hånden strøk over låret og langsom mot innsiden. Hånden strøk over musa og ned mot pluggen. Den gled inn og ut av meg i et rolig tempo mens en hånd hadde begynt å smette fingrene gjennom leppene og ned mot klitten. Han kysset meg på innsiden av lårene og de ble tettere jo nærmere sentrum de kom. Det føles ut som om jeg holdt på å bli grepet av panikk og tok noen lange dype pust for å få litt av selvkontrollen tilbake. Tungen hans hadde nå begynte å lirke seg mot klitten og sugde forsiktig på den. Den fortsatte nedover mot åpningen og slikket om den. Han dro ut pluggen helt, like etterpå kjente jeg noe kaldt berøre åpningen igjen og den ble presset forsiktig i mot så jeg kunne venner meg til tanken på den. Han presser den hardere og jeg merker fort at denne er større og lengre. Stønnene mine avslører smerten og plutselig dytter han den inn med hard kraft. Jeg prøver å vri meg mens jeg ynker meg. Hånden hans glir over rompa og klemmer hardt på musa. Ynkene går over til stønn igjen selv om jeg fortsatt vrir meg. Vridingen gled over å ble gynging i takt med massasjen av musa. To fingre gravde seg inn i meg og gled inn og ut. Han la seg over meg og lot tungen leke med brystene mine. Jeg merket han satte seg opp og hørte at han åpnet opp beltet og skjønte han hadde tenkt til å dra ned buksene. Buksene falt ned på gulvet og jeg følte han dro underbuksa ned til knærne. Han la seg over meg og jeg kjente den stive kuken berøre leppene. Han gned det opp og ned samtidig som han presset den sakte innover. Centimeter for centimeter ertet han meg. Kysset brystene ømt før han kløp meg i brystvortene. Han hadde lirket seg helt inn, men var så lang så han press enda mer på. Alt rundt forsvant og bare den deilig følelsen var igjen. Kyssene og sugingen av øreflippen blir mye mer tydelig. Stønnene var høy som skrik i nytelse. Jeg ville han skulle øke tempoet, akkurat som om han hadde lest tankene mine økte takten. Hendene mine knyttet seg og kloret meg selv i håndflaten. Det var ingen måte jeg kunne holde orgasmen tilbake og skrekk ut. Jeg kunne igjen høre hva som skjedde rundt meg og hørte han stønne og var nær ved å komme. Han stønnet høyt og satte i de siste harde støtene før jeg kjente det sprutet i meg.

Han dro på seg underbuksa igjen, og begynte å løsne meg. Han løftet av sjalet. Jeg følte meg utslitt og ble bare liggende i senga og tenke. Han la seg ned ved siden av meg og la armen under hodet mitt.

Alt var endret nå. Vårt forhold kom til å være endret for alltid. En hemmelighet. Noe ingen kunne få vite. Men kom det til å skje igjen?

Legg igjen en kommentar