I mørket del II

Denne novellen er vist 10431 ganger.

Etter du fikk gjort deg ren på badet hadde du gått ut og satt deg på sengekanten, det var ingen klær i rommet så du sitter naken. Når du kommer ut igjen er rommet ryddet og sengen er fikset. Jeg hadde gitt deg et kvarter og du var sikker på at du hadde brukt nesten akkurat den tiden. Allikevel blir du sittende og vente. Hele tiden tenker du at jeg kommer inn hvert øyeblikk. Men du blir sittende ventende og ventende. Du begynner å bli søvnig og legger deg på sengen for å hvile litt. Du blir liggende og høre etter lyder, men det er fullstendig stillhet. Øynene begynner å bli tyngre og du kjemper imot, men til slutt sovner du. Du våkner brått igjen. Du reiser deg raskt opp og kikker rundt deg, ingen andre i rommet. Det eneste du ser er et brett med mat på gulvet foran døra. Du går forsiktig frem og spiser på det lille bordet i hjørnet. Når du er ferdig går du tilbake til sengen igjen. Igjen blir du sittende på sengekanten, usikker. Usikker på hvor lenge du sov, usikker på om jeg kommer inn snart. Usikkerheten varer en liten stund før du hører fottrinn. Døren åpnes, jeg åpner den bare så vidt og tar ut brettet med mat. Så lukker jeg døren igjen, uten et ord. Etter noen minutter bestemmer du deg for å legge deg ned på sengen igjen. Du kjenner at du nesten ufrivillig blir trøtt. Du vil reise deg opp, men kroppen lystrer ikke. Det virker som hele rommet dirrer litt, så roer det seg ned. Du føler deg tung og er på vei til å falle i søvn igjen. Det siste du husker at du tenker at jeg har hatt noe i maten din.

Når du våkner igjen er det helt mørkt. Du forsøker å bevege deg, men skjønner fort at du er fastspent. Du kremter og hoster litt. Ut ifra lydene så skjønner du fort at du er tilbake i skapet. Etter tankene har roet seg forstår du at du står på knærne, bundet fast til underlaget ved anklene og knærne. Kroppen din er fremoverlent. Rundt halsen merker du at du har et halsbånd som er festet til taket i skapet. Det samme gjelder reimen rundt livet ditt. Du har også en reim festet rett under puppene dine, også denne holder deg opp. Armene er bundet foran deg og festet til skapet. I munnen har du kulekneblet igjen og bindet for øynene er også på plass. Du merker at rumpa di er helt inntil den ene veggen i skapet. Plutselig hører du døren åpne seg. Du skvetter litt når jeg smeller hånda mi i skapet. «Er hora våken der inne?» Kneblet gjør det vanskelig for deg å snakke, men du får frem noen lyder som bekreftelse. «Du som er så kåt har vel ikke lagt merke til at jeg allerede har knullet den fitta di litt. Måtte gjøre den klar. Den fitta di roper på pikk uansett om du er bevisst eller ikke den. Og nå skal den få mer.» Du venter på at jeg skal åpne døren, men skvetter til når du merker at pikken min plutselig roter rundt i fitteåpningen din. Du skjønner at det er et hull i skapet. Jeg trenger meg bestemt inn i deg. Kjenner at du ikke er helt våt enda, men det forandrer seg raskt. Jeg knuller deg sakte, men sikkert. Kjører pikken min inn og ut av deg i en fast rolig takt. Kjenner hvor deilig det er å ha fitta di som omsluker pikken min. Tar det helt rolig, sakte inn og ut. Holder den litt inne i deg, du kjenner at det rykker i pikken min. Fortsetter så å knulle deg rolig og kontrollert. «Du er bare en våt fitte for meg å tømme meg i. Og det har jeg tenkt å gjøre nå.» Etter noen rolige tak til klarer jeg ikke mer. Mens jeg fortsetter å knulle deg rolig kommer jeg. For hver gang jeg pumper inn i deg stønner jeg. Du kjenner tre, fire stråler som fyller fitta di med sperm. Jeg beveger pikken inn og ut et par ganger til mens jeg stønner. Så trekker jeg meg sakte ut. Uten å si noe mer forsvinner jeg ut av rommet igjen. Etter jeg har gått ut kjenner du hvordan sperm og din egen saft renner ned over beina dine. Du kan ikke gjøre annet enn å vente, vente på hva som enn måtte skje. Så åpnes døren igjen. Skritt mot skapet, klær som faller mot gulvet. Så stillhet en liten stund, du skjønner at hvem nå enn som står der runker seg selv. Du hører lyder bak der og vet hva som kommer. Men allikevel blir du overrasket når du kjenner hvordan det sprenger i det pikkhodet begynner å presse seg inn. Det gjør vondt, du kjenner at pikken er stor, skikkelig stor. Den kommer ikke så langt inn ved første støtet. Det neste støtet fører den enda lengre inn. Du ynker deg litt, kjenner at det gjør vondt og godt på en gang. Pikken fyller deg helt og litt til. Det tredje støtet kjører pikken til helt bunns i deg. Du kjenner at den treffer bunnen i fitta di. Pikken skyver nesten deg fremover. Så begynner den å bevege seg. Det er så trangt at det blir vanskelig. Det at du er så våt hjelper til, og pikken begynner å jage inn og ut av deg. Det kjennes rart ut, både smerte og lystfølelse. Hver gang pikken blir kjørt inn i deg treffer den bunnen hardt. Du vet ikke helt hva du skal føle, men når kjenner pikken strammes i deg og spruter ut mengder med sperm helt inn i deg kommer du voldsomt. Så trekkes pikken ut av deg. Uten et ord forsvinner personen ut, men akkurat idet døra lukkes hører du stemmen si «utrolig deilig fitte å tømme seg i det der. Si gjerne ifra om jeg kan komme tilbake, betaler gjerne om nødvendig jeg.» Så blir du etterlatt til deg selv igjen. Du er utslitt og holder nesten på å sovne. Du kjenner at det nesten verker mellom beina dine. Det går flere timer før du hører lyder igjen.

Døren åpnes og skritt bort til skapet igjen. Denne gangen åpnes døra. Jeg løsner deg igjen fra alt og tar deg med inn på badet. Du får beskjed om å gå inn i dusjkabinettet og gjøre deg rein. Du går inn og slår på dusjen. Det varme vannet gjør deg godt. Du begynner å vaske deg selv, og du merker at jeg ikke har forlatt badet. Jeg har blitt stående og står nå og betrakter deg mens du vasker deg selv. Du lar hende dine vaske hele kroppen din. Når du er nesten ferdig hører du dusjkabinettet åpnes – jeg kommer inn. «Klarer ikke å stå og vente lenger, jeg må ha litt horefitte nå. Bøy deg ned nå.» Pikken min er stiv og klar allerede, så jeg skyver deg ned så langt du kommer. Jeg må bøye knærne litt for å komme ordentlig til. Jeg tar tak i tak i hoftene dine og kjører pikken min inn i deg. Jeg holder deg i et fast grep og knuller deg hissig. Jeg dasker deg på rumpa flere ganger mens jeg jager pikken min inn og ut av deg. Så tar jeg et ekstra hardt tak rundt livet ditt og støter deg hardt og kontant. Igjen, og igjen. Tar pikken nesten helt ut før jeg kjører den bastant inn igjen. Så noen rolige tak… elsker å se den stive pikken min skli inn og ut av fitta di. Lar pikkhodet så vidt komme utenfor, tar den bare litt innenfor. Gjentar dette flere ganger. «Kom igjen fitta mi. Vi er ferdige her.» Vi tørker oss og går inn til sengen igjen. Jeg ber deg legge deg ned på senga. Du legger deg midt på sengen, på siden. «På ryggen, helt her på sengekanten! Må du ha alt med teskje ditt dumme ludder!» Jeg står ved sengekanten og drar deg mot meg. Du blir liggende på albuene dine. Jeg sprer beina dine, og tar en hånd på fitta di. Jeg holder blikket ditt mens jeg kjenner på hvor våt du er, lar noen fingre gli inn samtidig som den andre finner klitorisen din. Jeg masserer deg så deilig. Jeg ser og kjenner at du nyter behandlingen. Du lukker øynene og bøyer hodet bakover. «Se på meg, se på meg!» Du ser på meg igjen. Jeg holder blikket ditt igjen. «Nyter du dette nå, hm? Liker fitta di denne behandlingen? La meg se hvor kåt du er nå.» Jeg holder blikket ditt mens jeg øker tempoet på behandlingen. To fingrer raser inn og ut av fitta di mens den andre hånden sirkler på klitorisen din. Jeg ser at du nesten er der, i ferd med å komme, så jeg stopper kaldt opp. Jeg drar deg opp av sengen og trykker deg ned på kne foran meg. Jeg dasker den halvstive pikken min i ansiktet ditt. «Hvis hora vil komme, hvis du vil ha pikk så sett i gang å sug.» Du tar pikken med den ene hånda og runker den lett, reaksjonen kommer umiddelbart og jeg er nesten stiv før leppene dine sluker pikkhodet mitt. Du fortsetter å runke meg mens du suger på pikkhodet mitt. Fører den inn og ut i takt med runkingen. Du gjør det så deilig. Du kjenner at jeg er steinhard og tenker at jeg snart må komme hvis dette fortsetter. Men jeg lar deg holde på, nyter det. Til slutt trekker jeg pikken min ut og ber deg gå opp i senga, jeg følger like etter. «Nå skal du ri meg.» Jeg legger meg på ryggen med pikken til værs. «Sett deg på pikken min, stå oppreist og bare senk deg ned på den.» Du står skrevende over meg og senker deg ned på den. Jeg holder den støtt for at du skal bare skli ned på den. Du bøyer deg litt fremover og hviler hendene dine på brystkassa mi. Så beveger du hoftene opp og ned, sluker hele pikken med fitta di når du går helt ned. Du øker tempoet litt, og fra denne stillingen har jeg fullstendig utsikt over der det skjer. Jeg ser pikken glise av saftene dine, der fitta di senkes og heves over pikken min. Jeg begynner kna puppene dine. Bøyer meg opp og slikker på vortene. Det virker som det har sin effekt for jeg kjenner at du kommer. Du støter deg helt ned på meg og presser pikken min godt inn i fitta di. Jeg kjenner at det strammer seg der nede. Jeg kaster deg ned på rygg og knuller deg hardt og brutalt mens du fortsetter å komme. Du ligger på rygge mens jeg knuller deg så du rister. Jeg ser de deilige puppene dine gynge og siden jeg begynner å nærme meg jeg også bestemmer jeg meg for å knulle de. Når du har roet deg ned ber jeg deg heise deg opp på albuene. «Klem puppene dine samme, jeg skal knulle de.» Du gjør det og jeg fører pikken min mellom de. Den er søkkvåt av dine safter og den glir deilig mellom dem. Du veksler mellom å se ned på pikkhodet som stikker opp mellom puppene dine og meg. Du kikker på meg og ser at jeg er der. Jeg kjenner hvor deilig det er når det løsner og jeg kommer så jeg skjelver. Jeg stønner høyt i det jeg støter pikken hardt mellom puppene. Du klemmer dem hardere sammen så det blir trangt og deilig for meg. Du kjenner varm sperm treffe halsen din og det renner sakte ned på sengen. Jeg runker meg selv over puppene dine og tømmer ut det siste. «Sug meg litt nå» kommanderer jeg. Du tar den litt i munnen. Den er allerede på vei ned, men det føles deilig når den er så følsom. Så trekker jeg meg ut. «Inn i dusjen igjen» sier jeg og tar deg med inn….

Legg igjen en kommentar