Helt ut av det blå, del 2

Denne novellen er vist 11028 ganger.

Det er Chris som henger bak deg.
Jeg stirrer forbløffet på deg over at han er her.
Du bare smiler og spør om jeg ble overasket over å se ham her. Lurer på om jeg trodd han var en av dem som ikke ville ha meg. Jeg fortsetter å stirre, men lar blikket gli ned langs kroppene deres for å finne ut om dere er harde eller ikke.

Du ler som du alltid gjør når jeg drister meg til å la blikket vandre over kroppen din. Dere setter dere på vær side av meg og åpner buksene. Tar frem hver deres og tar en hånd hver. Jeg ser fra den ene til den andre og begynner så smått å runke dere.

Du er fremdeles hard etter i stad og det begynner å komme seg med Chris også. Jeg kryper ned på gulvet og begynner å suge dere etter tur. Etter en stund visker dere om noe og løfter meg opp fra gulvet. Plasserer meg på sovesofaen. Chris holder meg nede mens du finner tre-fire slips, et belte og et skjerf.
Dere binder armene og bena mine sammen. Fester skjerfet rundt hode mitt så jeg ikke ser hva dere gjør med meg. Snur meg så jeg står på alle fire. Kjenner du stryker meg over rumpa med belte. Jeg vet hva som kommer nå. Straff. Du er sint for et eller anna, jeg hører det på stemmen din.
«du har vært en slem liten jente du, har du ikke?» du er tydelig irritert for noe. «du har vært temmelig frekk mot et par av mine kompiser og det vet du at du ikke har lov til.» Jeg klynker. Prøver å komme med en forklaring, men du slår så jeg kommer ikke lenger enn; «det var ikke min feil, han begynte…»

Chris legger en hånd over munnen min i det du slår hardere en du pleier. Jeg skriker ut mot hånda hans. Hører dere ler lett. Du legger bort belte. Setter deg på sengen og klapper deg på fanget. Chris slipper meg. Jeg legger meg over fanget ditt slik at rumpa og fitta mi ligger rett over kuken din og venter. Jeg venter lydig på ris mens du stryker over merket fra belte. Jeg hater når du har slått så hardt med belte for så å stryke frem å tilbake over merket.

Etter en stund setter jeg i et skrik. Du gir meg et rapp over rumpa. jeg stønner, men gjør ikke den feilen at jeg skriker en gang til.

Du fortsetter å stryke meg over rumpa. Chris setter seg sånn at jeg kan suge ham. Jeg prøver febrilsk å vri meg unna, men han har et godt grep på meg så jeg lykkes ikke. Så jeg suger så best jeg kan mens du riser meg.

Etter en lang stund med den behandlingen får jeg endelig kuk i fitta, men skuffende nok i seg selv så er det ikke din. Men jeg er flink og tar imot det jeg får uten større protester en et skuffende stønn.

Når han har gjort seg ferdig med å rundpule fitta mi sier du «gå inn i dusjen å vask av deg sæden hans, så skall jeg komme inn til deg med en ren t-shorte, en pysh bukse og et hånkle om litt. Så kan vi slappe av å se en film og litt etter på.» Jeg bare nikker lydig og går inn på bade. Setter på dusjen.
Jeg står foran speilet når du kommer inn. Og selvfølgelig er jeg dum nokk til å snu på hode så du ser tårene som renner ned over ansiktet mitt. Maskaraen og eyelineren har rent utover så det er godt synelig at jeg har grått.
Du steller deg helt inntil meg, legger armene rundt meg og gir meg en lang klem. «hei. Hva er galt? Fikk den lille gode hora mi vondt av at Chris knulla fitta hennes hardt?» jeg hører latteren i stemmen din og vrir meg ut av armene dine. Kler på meg og går inn på rommet ditt. Jeg slenger døra igjen foran tryne på deg. Jeg vet du kommer til å bli sint for det, men bryr meg ikke fordi du lot Chris knulle meg og du vet jeg hater den drittsekken.

Du kommer inn. Jeg står ved vinduet i mørke og ser på stjernene utenfor, mens jeg lar tårene renne og holder rundt meg selv. Armene dine stryker sakte rundt midjen min og trekker meg innat deg. Du legger hodet ditt mot mitt og kysser meg lett på tinningen. Jeg står der helt stiv, slapper ikke av i favntaket ditt som jeg pleier. Du klemmer meg enda hardere mot deg. Har tydeligvis dårlig samvittighet for at du lot Chris knulle meg. Du kysser meg på halsen og visker inn i øret mitt at du er lei deg og ikke skal la det skje igjen om jeg bare slapper av mot deg. Jeg snur meg rundt. Ser deg i øynene og sier: «du lovet at du aldri ville få meg til å knulle ham.» Du ser i gulvet. Klarer ikke møte det dømmende, sinte blikket mitt.

«til gi meg er du snill» du kryper for meg. Du har aldri gjort det etter at jeg ble hora di. Jeg ser forundret på deg. Vet du ser det og liker det. Du elsker å overaske meg. Du trekker meg innat deg igjen. Kysser meg på panna og sier: «det var ikke meningen at du skulle bli sur og sint på meg, elskling, det var meningen at du skulle få mer nytelse ut av denne kvelden. At jeg skulle kose med deg mens vi så film og etter på skulle du få kuk i begge hull og en herlig runde med munnsex etter på.»
Legger hode mot deg. Du vet du er tilgitt nå og holder godt rundt meg.

Etter at Chris har dratt kryper vi i seng og ligger tett sammen. «vet du… jeg elsker deg hora mi.» Det er det siste du sier før vi sovner.
Morgenen etter elsker vi en lang stund før vi lager oss frokost og bare koser oss resten av dagen.

 

Legg igjen en kommentar