In my dreams

Denne novellen er vist 11613 ganger.

Jeg ligger i sengen her og tenker på de stundene vi har delt. Vi har delt mange av dem. Det begynte forsiktig, men har tatt mer av etterhvert som vi har blitt kjent med hverandre, hverandres kropper og ønsker. Jeg ligger i en dobbelseng. Alene er jeg, og jeg snur meg rundt på andre siden og innbiller meg at du er der når jeg er kommet rundt. Ditt blikk møter mitt, og jeg kjenner en hand bevege seg opp på innsiden av låret mitt, smilende og lur som du er kryper du tettere inntil meg for å gi meg et kyss. Men jeg er like mye alene. Jeg lengter etter deg og vil så gjerne ha deg nær meg. Tankene mine flyr rundt i det fjerne og en kjent følelse lister seg inn over meg. Først blir jeg varm, så merker jeg lysten komme, jeg blir kåt og må få utløp for dette. Hvis ikke blir jeg gal. Av erfaring vet jeg man aldri skal la ei kåt og oppfyrt kvinne ligge utilfredstilt, det er som å be om bråk.

Selvom jeg er varm bretter jeg dynen godt over meg. Vibratoren ligger i skuffen rett ved siden av meg, og jeg kan uten å bevege så mange muskler strekke meg etter den. Jeg unner meg selv litt oppvarting. Jeg bruker vibratoren utenpå hipsteren, rett ved klitten og sirkler den rundt i ring, med et jevnt tempo og fast press. Jeg lukker øynene mine og forestiller meg at det er du som bruker den på meg, og tanken på at du ligger og studerer meg i nytelse gjør meg ennå kåtere, og jeg skulle så gjerne bare kjent tungen din mot min nå. Du kysser meg først forsiktig, så med åpen munn og tungene toucher såvidt, før du trekker deg unna og biter meg i leppen. "Kyss meg, kyss meg!". Teasingen driver meg fra vettet. Jeg er nødt å ha deg snart. Måten du bruker tungen gjør meg nysgjerrig på hvordan du kunne gledet meg oralt. Men jeg vet jo, og jeg digger. Hvorfor kunne du ikke bare være her nå?! Jeg foretrekker det de kaller "eat pussy", frigjør deg fra alle hemninger og bare kos deg mellom lårene mine. Og det er akkurat slik du gjør det, du glemmer ikke en eneste inch av fitta mi. Det gjør meg gærn, jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg så godt er det og så kåt er jeg at jeg kunne ønske du kunne pule meg og slikke meg samtidig.

Jeg snur meg på magen, og sklir hendene mine inn under hipsteren. Jeg er våt og mer enn klar. Først begynner jeg sakte og massere klitten og området rundt, og jeg bruker hele håndflaten. Skitne tanker flyr gjennom hodet mitt. Hvis du var her skulle jeg ønske du kom krypende over meg, bakfra. Kysse meg på innsiden av lårene, over rompen, før du sklir to fingre inn i meg og hardt og fort bruker dem for hva de er verdt. Deretter reiser jeg meg på alle fire. Du tar et godt grep om hoftene mine, fører den inn, drar meg i håret og støter. Akkurat i det du øker tempoet, skifter hånden min rytme også, vi er begge på vei mot et klimaks. Du stønner, sier navnet mitt mens du drar meg i håret, støter og gjør som gutter flest…..får en helsikkas god natts søvn..

Legg igjen en kommentar