Spennende fest

Denne novellen er vist 35066 ganger.

Det var en varm sommerkveld. Jeg og kjæresten hadde nettopp kommet fra syden og var brune og fine. Vi var invitert på fest til en kompis av meg.
Vi gledet oss skikkelig og jeg spurte damen om hun kunne ta på seg noe skikkelig sexy. Hun svarte med å ta på seg en svart kort kjole og svarte boots! Jeg ble kåt av å se henne så sexy.
Kompisen min er singel og en typisk dame jeger. Han og kjæresten min pleide alltid og flørte litt på fester, men jeg syntes det var greit så lenge det ikke ble alvor ut av det. En fantasi jeg alltid har hatt er å ha trekant, så og se at kompisen min jaktta damen min gang på gang gjorde meg litt pirret.
Da vi kom var festen godt i gang og kompisen min stod og flørtet med en annen dame. Da han så oss kom han og ønsket oss velkommen, og jeg la merke til at øynene han falt ned på utringningen til kjæresten min hele tiden.
Festen gikk sin gang og underveis hadde kompisen min kommet med både forslag om trekant og ytret hvor utrolig sexy damen min er.
Vi bare lo av forslagene og sa vi var med på det meste beruset som vi var. 
Da festen nærmet seg slutten var begge yre av sommervarmen og  alkohol innabords.
Litt tidligere hadde damen min dratt meg inn på toalettet og låst døren. Hun var vill i blikket og begynte å suge meg samtidig som hun lekte litt med seg selv. Hun hadde begynt å stønne høyt da kompisen min begynte å banke på døren og lurte på hva som skjedde der inne. Vi bestemte oss for å gå ut, begge røde i kinnene. Kompisen min bare smilte lurt.
 
Folk bevegde seg hjemover, mens vi satt igjen og drakk litt til. Da jeg ytret at jeg begynte å bli trøtt kom kompisen min med forslag om at vi kunne sove over der slik at vi slapp taxikø. Vi så på hverandre og takket etterhvert ja. Jeg gikk inn og la meg i håp om at kjæresten min skulle komme etter og fullføre det som skjedde på toalettet. Jeg lå og kjente kriblingen i kroppen da jeg hørte de to flørte og le der ute i stuen. Jeg klarte ihvertfall ikke sovne. Plutselig ble det stille. Jeg listet meg ut og hele kroppen min stivnet da jeg så de to kysse. Kompisen min hadde hånden sin godt plantet under den korte kjolen til damen min. Jeg klarte ikke å bli sint jeg kjente bare kåtheten ta meg. Jeg gikk bort til dem og kjærsten min hoppet vekk da hun så meg. Hun unnskyldte seg med at det bare var en spøk. Jeg dro henne bestemt opp av sofaen og snudde hun slik at hun stod med ryggen mot meg og ansiktet vendt mot kompisen min som fortsatt satt sjokkert i sofaen. Jeg begynte å kysse henne på nakken og lot den ene hånden min gli sakte ned langs låret og under kjolen. Jeg kjente at trusen var trukket til siden og at hun var kjempe våt.
Nå hadde hun begynt og puste tungt. Kompisen min så forståelig nok på dette som en invitasjon og reiste seg. Han stilte seg opp mot damen min og begynte å kysse henne samtidig som han dro ned hempene på kjolen. Hun hadde ikke bh den kvelden så brystene hennes ble fort synlige. Han var ikke sen om å kysse og kjærtegne de stive brystvortene hennes.
Hun ga fra seg små stønn etterhvert som munnen hans bevegde seg lengre og lengre ned på kroppen hennes. Han begynte så å slikke henne forsiktig og presset to fingre inn i henne, mens jeg kjærtegnet de søte små brystene henne. Kompisen min reiste seg opp og tok av seg på brystet. Overkroppen var muskulær og maskuling med masse hår. Nå virket kjæresten min mer bestemt og trakk ned buksen til kompisen min. Jeg registrerte at penisen hans var ganske stor. Da damen min begynte å suge han.
Damen stod på alle fire og jeg så mitt snitt til å ta henne bakfra samtidig som jeg presset et finger inn i rumpen hennes. Hun stønnet høyt.
Nå begynte kompisen min å bli litt utålmodig. Han førte damen min inn på rommet sitt og kastet hente på sengen før han la seg over henne og presset den store kuken inn i henne.  Jeg satt meg på en stol og onanerte til det hele. Jeg så at han fylte hele hullet, mens hun holdt en hånd på den stramme rumpen hans og en annen holdt hun på den hårete brystkassen. Etter de hadde holdt på en stund kastet hun kompisen min vekk og kom mot meg. Hun skrevde over meg og lot seg senke ned på den nesten pulserende kuken min.
Det holdt på å gå for både henne og meg da kompisen min løftet hun av meg og ba henne ride ham. Hun måtte nesten ha hjelp av ham for å klare å senke seg nedpå det store lemmet. Hun red ham hardt og bestemt. Nå ville hun ha en orgasme. Jeg kom bak henne og pulte henne med en finger i rumpen. Hun hylte og bar seg da det gikk for henne. Det gikk for ham ca samtidig. Jeg onanerte og sprutet over rumpen hennes. Alle sovnet søtt i den sengen. Da vi gikk hjem morgenen etter ble vi enig om å holde tett om den deilige hendelsen.

Legg igjen en kommentar