Inn på teppet

Denne novellen er vist 19363 ganger.

Du hadde meg under dine vinger, du har makt over meg og «eide» meg for å tilfredsstille dine behov. Du innkalte meg på teppet, og jeg var villig å gjøre alt for å beholde jobben.

Det at jeg hadde sneket meg av gårde en time før arbeidsdagen var over, og det var ei som hadde sladret til deg. Jeg fikk konsekvenser for det, men det var akkurat som du forstod meg at jeg «gjorde» dette med vilje, spesielt fordi jeg hadde fortalte min lille «hemlighet» til hun som hadde sladret.

 

Din bestemte stemme gjorde meg liten, men du så at jeg tente på deg på alle måter. Kåtheten lyste ut av øynene mine og avslørte at jeg likte din behandling. Grepet du tok om meg, holdt meg fast i håret og tvang meg til å suge deg mens jeg stod på kne foran deg. Øynene møtes og du så hvor liten jeg var der jeg måtte se opp til deg. Jeg kjente kuken buttet langt ned i halsen på meg, tårene sprengte og jeg var nær på å brekke meg. Men du merket min grense, lot meg få noen få sekunders pause som trøst og så jukket du munnen min igjen. Dine øyne røpet at du likte sugingen, og du storkoste deg fordi jeg sugde deg så bra. Min lille sugetøs du er, du skal virkelig få jobbe for den timen du var borte fra jobben den dagen…

 

Så satte du deg på stolen foran meg, kommanderte meg med å strippe foran deg. Satte på litt musikk for at jeg lettere skal følge rytmen og tenne deg slik du ønsker. Ikke helt fornøyd ble du, til tross for at jeg iherdig prøvde alt jeg kunne. Men jeg stod nå der helt naken, sårbar og ante ikke hva du skulle gjøre med meg. Ydmykende å stå slik å vente, naken og kåt.

 

Jeg ble bedt om å snu meg rund, bøye meg fremover og jeg kjente første slaget på rumpa. Din håndflate kjentes godt, vekslet om harde til små klaps. Og jeg måtte gjenta at jeg nå var hans lille sexslave, horetøs og sexleketøy som var hans eiendom. Og måtte svare høyt og tydelig på min rolle heretter, ellers kunne jeg bare se etter en annen jobb. Plutselig kjente jeg ble fylt av den deilige kuken din, du jukket meg lenge der jeg stod fremoverbøyd. Du tok tak i brystene og knadde de forsiktig. Du merket at jeg stønnet høylytt og likte behandlingen. Kjente du tømte dine safter i meg, du stoppet opp, gikk foran meg og ba meg slikke kuken ren for mine safter. Mens du tok tak i niplene mine og knep de skikkelig. Kuken din ble ren igjen og du nikket fornøyd til meg.

 

Du gikk til skrivebordet, fant frem tau som du bandt meg fast med. Hendene bak på ryggen og du ba meg lene meg over skrivebordet med spredte ben. Kjente det rant på innsiden av lårene mine, følte at jeg trengte å tørke meg. Kjente to fingre smøre analen min, og du stakk fingrene inn. Jeg klarte ikke la være å ynke meg, det var så utrolig deilig og opphissende. Og du visket meg i øret at kuken skal fylle hele analen om ikke så lenge. Plutselig gikk du ut av rommet, ba meg ligge helt stille. Du var borte i 5 minutter, 5 lange minutter. Var livredd for at noen andre skulle komme inn på kontoret ditt, jeg lå jo der bindt fast helt naken og blottet til alles skue.

 

Du kom tilbake, kjente noe renne ned mot analåpningen og du presset noe inn. Først noe tynt, som små kuler på en måte, og så ble det bare større og større. Det gjorde litt vondt, men samtidig utrolig deilig. Butpluggen skal stå og godgjøre seg litt forteller du meg, og jeg bare nikket medgjørlig og svarte Ja Sjef. Denne gangen var du borte i 10 minutter, føltes som en evighet.

   

Til min store skrekk kom du tilbake med henne som hadde tystet på meg, hun stod med bar overkropp og miniskjørt. Jeg ble bedt om å slikke kuken ren igjen, og du spurte om jeg kjente en annen smak av ham. En litt mer søtlig smak, annen fittesaft….

 

Hun som hadde sladret på snudde seg rundt og lettet på skjørtet, bøyde seg fremover og jeg så hele kjønnet hennes der jeg lå forover bøyd på kontorpulten.. Jeg så hennes fittelepper var svulmet opp, og det rant safter ut av henne. Først nå skjønte jeg at Sjefen hadde pult henne og siden jeg hadde røpet meg at jeg likte å smake på andres safter så fikk jeg tilbudet og sjansen nå.  Hadde vel ingen valg der jeg lå bundet, så jeg slikket til meg saftene hennes. Merket ikke engang at but pluggen ble fjernet og at den ble erstattet med Sjefens kuk. Først når han holdt meg fast i hoftepartiet og jeg kjente ham langt inni meg kom jeg fort tilbake til nåtiden.

 

Til tross for kåtheten, måtte jeg virkelig konsentrere meg med å slikke saftene fra henne slik at Sjefen ble fornøyd. Hun snudde seg rundt og ba meg småbite hennes nipler slik jeg vil at hun skal gjøre mot meg sa hun. Hun la en pute under meg, slik at brystene kom mer frem og var mer tilgjengelig. Hun lekte med de, veide de og godkjente de på vegne av Sjefen. Følte meg så flau der jeg lå.

 

Igjen fylte du analen min med dine to fingre, mens du fylte hele meg med din kuk. Du ba meg melke kuken din, bruke alle musklene jeg hadde. Kjente igjen din håndflate mot rumpa, merket varmen og regnet med at jeg var rødflammet der. Du pumpet meg full av dine safter igjen, og som en avslutning fikk jeg bare nyte synet av at hun slikket din kuk ren.

 

Du visste jeg var nær med å få orgasme, du lot meg kle på meg, Fortsatt kåt og lysten var jeg.

Men du var tilfredsstilt og fornøyd der du satt i stolen.

 

Avtalen nå var at jeg skulle gå med skjørt heretter på jobben og at jeg måtte regne med at det ble noe overtid innimellom. Jeg nikket og takket Sjefen for at han ønsket å beholde meg. Møtte også blikket til hun som hadde sladret på meg, og vi begge skjønte at vi kom til å møtes oftere sammen med Sjefen. Og jeg var igrunn glad for at jeg røpet min hemlighet til nettopp henne…..

Legg igjen en kommentar