Min nymfomane kone, del 2

Denne novellen er vist 17903 ganger.

Etter å ha ventet lenger enn nødvendig ved gaten fordi en eller annen gnom i systemet hadde gjort flyet et drøyt kvarter forsinket, ble vi ledet inn i flyet som en bøling kveg. Da vi nærmet oss flaskehalsen ved inngangen til flyet ble køen stående og vagge seg fremover med museskritt, og varmen fra vinduene slo innover som om vi sto i en ørken. Man skulle tro at i en slik situasjon, på vei gjennom en varm korridor, nærmest fastlåst i en flokk svettende pattedyr, så ville ikke humøret være på topp. Allikevel var det langt ifra negative tanker som gikk gjennom hodet mitt for øyeblikket; vi var på bryllupsreise og hadde det ikke travelt, og vi var dessuten i hverandres selskap. Jeg hadde på meg en lett hvit skjorte, og følte meg slett ikke varm.

Jeg sto tett inntil henne, la ansiktet mot halsen hennes og snuste inn duften av henne. Hun hadde på seg den tettsittende, sorte sommerkjolen jeg elsket å se henne i. Kroppen hennes passet perfekt til denne; hver eneste kurve ble en velsignelse å beundre. En rimelig dyp utringning gjorde de deilige, myke puppene halvveis synlige. Hver gang blikket sveipet over dem gikk tankene umiddelbart til hvor mye jeg elsket å stryke fingrene over dem, kna dem mykt med hendene og smake på hver eneste kvadratmillimeter. Jeg bare visste at alle mannfolkene som var i nærheten ble harde av synet av Lisa i den trange kjolen, og det visste hun også, den lille tøsen. Den snertne, runde rumpa ga meg en nærmest uimotståelig trang til å stille meg bak henne og gripe tak, løfte henne opp og stikke fingrene inn mellom de nakne lårene. Jeg gjorde det. Kunne ikke la være. Stilte meg bak henne, la den ene armen rundt henne og trakk henne inntil meg. Kjente hvordan hun trakk et lite gisp idet jeg lot hånden gli inn mellom kroppene våre og stryke henne over huden. Hun skilte forsiktig på bena og lot meg gli fingrene over kjønnet hennes. Midt i folkemengden. Jeg lot hånden gli sakte, nærmest umerkelig frem og tilbake. Jeg forsøkte å skille kjønnsleppene med pekefingeren og langfingeren, men det var nesten umulig å få til slik vi sto. Hun kunne ikke skille bena mer uten at noen la merke til det, så slik ble vi stående. Køen sneglet seg av sted, men vi ble stående, slik at de få som sto bak oss gikk forbi. Hun grep tak i gelenderet på høyre side og dro oss inn mot glassveggen. Jeg hadde lagt haken over skulderen hennes og koste med henne. Høyrehånda holdt jeg fremdeles mellom lårene hennes. Jeg følte meg fram og fikk presset tommelen oppover. Hun gispet idet den gled inn mellom de våte leppene. Jeg holdt henne tettere inntil meg og kjente hvordan kroppen hennes stivnet til.

"Koser du deg?" hvisket jeg og prøvde samtidig å holde pokerfjeset slik at folket rundt oss ikke fikk snusen i hva vi drev med. Det så ikke ut til at noen var oppmerksomme nok til å ta oss på fersken; de fleste var varme, slitne og i reisemodus. De var kun fokusert på køen, og hvordan de raskest mulig kunne komme seg inn i flyet for dermed å få reisen raskest mulig unnagjort. For paret som sto bakerst var det derimot reisen det handlet om; ikke bare destinasjonen. Vi hadde tid til å vente, til å kose oss og nyte turen.

Hun svarte ikke på spørsmålet mitt, men var tydelig opphisset. I forholdet vårt var det hun som hadde pleid å ta initiativet til slikt som dette, hun hadde lært meg å ignorere omverdenen og bare tenke på henne. Nå var det hun som sto som frosset og nøt opphisselsen, lot meg lee på tommelen og kjenne hvor glatt hun var på innsiden. Etter hvert som køen sneglet seg fremover dyttet jeg henne foran meg, men nå som jeg hadde fått presset en finger opp i henne, ville jeg ikke trekke den ut igjen. Jeg holdt hånda mellom lårene og fortsatte å røre tommelen rundt og rundt, frem og tilbake, til Lisas skjelvende glede. Hun sto stiv i kroppen og dirret av kåthet, og jeg lot stadig flere hemninger fare. Presset hånda lenger opp mellom bena hennes og gned hardere frem og tilbake. Jeg kunne formelig kjenne hvordan hjertet hennes slo raskere i opphisselse. Hun strevde med å holde seg alvorlig; jeg kunne kjenne hvordan bena hennes dirret som om hun var nær ved å kollapse.  Vi var bare et par meter unna døra og kunne høre flyvertinnene ønske velkommen idet hun stivnet til helt og et tydelig gisp unnslapp henne. Hun rant over.

"Heisann," sa jeg til flyvertinnen i døra og smilte mens jeg raskt dro til meg hånda og tørket den på kjolen til kona. Jeg dyttet henne inn foran meg mens hun gjenvant balansen. På vei forbi den lille blonde jenta i uniform sa jeg at vi var nygifte, og hun smilte tilbake med perlehvite tenner.

Vi satte oss på plassene våre og ventet utålmodig på avgang. Heldigvis gikk det radig unna; straks kvegflokken var trygt plassert i setene ble mannskapet svært så effektivt. Sikkerhetsprosedyrene ble tatt mens flyet takset ut mot rullebanen, og snart var vi på vei opp i luften. Jeg visste hva hun ville. Hun hadde alltid drømt om flysex. Hun hadde fortalt om en tur hun hadde hatt for et par år siden; hun hadde møtt en kjekk fyr hun ble tent på og det var han som flørtet mest ivrig. Da det kom til stykket hadde han feiget ut og ikke turt å bli med henne på toalettet. Hun hadde svinset forventningsfullt opp midtgangen og ventet på toalettet et drøyt kvarter før hun innså at hun ikke ville få utløp for lystene sine… jeg visste hun ønsket seg at jeg ble med dit. Hun satt bare og ventet på at flyet skulle være oppe i luften og at de fleste trøtte menneskene rundt oss skulle sovne eller fokusere på flymaten, jeg merket det på henne etter hvert som minuttene tikket av sted, hvordan hun ble mer og mer utålmodig. Hun hadde blitt kåt av det raske knullet på toalettet i avgangshallen, og enda kåtere av orgasmen hun hadde fått i køen tidligere. Slik var Lisa; én orgasme gjorde henne bare mer opphisset, og hun ville ikke stoppe før kroppen hennes var utslitt. Nå begynte hun å vri på seg og holde et øye med toalettet. Til slutt tok jeg hånda hennes og kysset henne.

"Du klarer knapt å vente, hm?"

Jeg la hånda hennes innunder den tynne sommerjakka jeg hadde lagt på fanget. Lot henne kjenne på meg gjennom buksestoffet. Jeg hadde blitt god og hard igjen av leken i køen, og at hun nå raskt åpnet glidelåsen og befølte meg med de slanke fingrene, gjorde meg bare stivere.

"Hva ønsker du deg?" hvisket jeg og smilte lurt.

"Jeg vil smake deg…" sa hun forventningsfullt og bedende. Hun dyttet til meg og brydde seg ikke engang om å dempe stemmen. "Vil, vil, vil!"

"Ja, du skal få," sa jeg og kysset henne igjen. De varme leppene hennes fikk en deilig kiling til å bre seg fra nakken og nedover ryggen. Hun la hånda rundt nakken min og presset meg mot seg, og vi kysset lidenskapelig til vi mistet pusten. Resolutt tok hun av seg beltet, reiste seg og gikk mot toalettet uten å se seg tilbake. Jeg så henne passere den lille blonde flyvertinnen med et par ord i forbifarten, før hun åpnet døra og forsvant innenfor. Jeg prøvde å holde meg, for å ikke gjøre det altfor tydelig overfor enhver som måtte ha fått med seg at hun gikk inn dit før jeg gjorde det samme. Jeg klarte imidlertid ikke holde meg mer enn et par minutter. Etter at jeg hadde dratt opp glidelåsen igjen presset pikken hardt mot innsiden av buksa og hjertet banket vilt i brystet. Jeg reiste meg jeg også, kikket meg raskt rundt og gikk besluttsomt mot toalettet der Lisa ventet på meg. Et par meter unna støtte jeg på flyvertinnen, og jeg skvatt til idet jeg skulle til å gå forbi henne. Hun snudde seg brått og så på meg; jeg var tatt på fersken, intet mindre. Jeg begynte å svette og stotre frem et eller annet idet hun smilte lystig og nikket mot døra.

"En litt spesiell bryllupsgave…?" hvisket hun. Jeg nikket og prøvde å smile. "Bare gå inn," fortsatte hun før hun med en lett rødme snudde seg og fortsatte med å ordne kaffe på automaten. Jeg åpnet døra og gikk inn.

Lisa satt på kanten av toalettet med hånda mellom lårene og et opphisset uttrykk i ansiktet. Med lukkede øyne satt hun og gned seg febrilsk over musa, men hun stoppet brått idet jeg kom inn.

"Elskling, jeg er så kåt… jeg tror jeg dør …" sa hun og grep tak rundt rumpa på meg. Hun satte neglene i meg så hardt at jeg kjente dem gjennom stoffet. Jeg skyndte meg å åpne glidelåsen, og pikken spratt ut i ansiktet hennes. Uten å nøle tok hun den i munnen og begynte å suge mens hun stønnet fornøyd. Lisa var fantastisk til dette; det var som om hun levde og åndet kun for å tilfredsstille meg. Som om hun tilbad pikken min og ville gjøre alt for å glede den. Hun grep rundt den med myke, varme hender og sugde og slikket. Tunga hennes vispet over det glatte hodet og gjorde meg vill av kåthet, mens hendene strøk og kjælte over alle de mest følsomme punktene – det var som om hun visste hva som til enhver tid ville gi den beste følelsen, og agerte deretter. På denne måten kunne hun lokke frem orgasmen på under minuttet, eller trekke det ut i noe som føltes som timer. Her inne i det trange flytoalettet var det fint at veggene var så nær, for jeg klarte knapt å holde balansen slik som hun holdt på. Jeg ble stående presset bakover mot døra og nyte "bryllupsgaven". Hodet snurret som om jeg var ruset, og tanken på hvor vi var gjorde meg enda mer opphisset. Jeg ble kåt av tanken på at det ikke bare kunne være noen der ute som kunne oppdage oss; det var noen som visste hva vi holdt på med. Jeg tenkte på at rett utenfor døra var det en ung, yppig flyvertinne som visste at vi var her; lurte hun kanskje på hva vi gjorde? Om jeg hadde stukket pikken i min kåte lille brud eller om vi drev med noe helt annet? Hørte hun stønningen vår, eller de små dunkelydene fra skottet? Sto hun og lyttet? Var det kanskje flere der ute? Det gikk en serie små rykninger gjennom skrittet bare av tanken.

Lisa stønnet langdrygt mens hun lukket øynene og runket spruten utover seg. Hun løftet ansiktet opp mot meg og lot det treffe i fjeset med åpen munn. Siden det hadde gått for meg for bare en liten stund siden, var spruten tynn som vann. Allikevel hadde hun gjort meg så kåt at strålene skjøt ut av meg som av en vannpistol. Hun runket det ut av meg og styrte spruten utover halsen og ansiktet. Væsken rant ned i utringningen hennes og hun fortsatte å melke meg varsomt inntil det ikke kom ut en dråpe mer.

"Nå kan du gå.." sa hun og ga meg en liten dytt. Jeg smilte og fikk den bankende pikken på plass i buksa igjen, før jeg så diskret som mulig åpnet døra og gikk ut. Flyvertinnen sto et par meter unna og var travelt opptatt med et eller annet i et skap, men da jeg kom ut kastet hun likevel et blikk opp på meg og smilte. Jeg gikk nedover midtgangen med et smil om leppene, et verkende lem og et bankende hjerte.

Legg igjen en kommentar