Inspirert av erotikknett

Denne novellen er vist 23642 ganger.

Inspirasjonen til historien kom med tittelen på et forum som het "Hvem er de mest spennende menneskene du har hatt sex med?" Jeg satt lenge å tenkte på dette spørsmålet og etter hvert kom flere episoder inn som "velkvalifiserte" for temaet. Men, jeg fastnet for en historie som i utgangspunktet var helt utenkelig, inntil den faktisk skjedde for kort tid siden.

Som de fleste andre, så lider jeg av divese stressymptomer. Det er spente muskler, hodepine etc som gjør at jeg ikke alltid yter fullt på jobben. For et par år siden fikk jeg kontakt med ei jente som driver på med avspenningsmassasje. Etter et laaangt foredrag av damen spurte jeg om jeg kunne få en "prøvetime" av henne. Jeg hadde egentlig ingen forhåpning om bedring av situasjonen, men, hvorfor ikke? Man vil jo prøve det meste for å bli kvitt dritten.

Jeg fikk beskjed om å stille opp på et senter midt nede i sentrum på den kommende fredagen, medbringende to lette enkeltlakner. Jeg var naturligvis nervøs for hva som skulle skje, men roet meg selv med at det ikke kunne være farlig. Dama var helt ordinær jente og hun virket veldig seriøs, så jeg tuslet ned med lakner og godt humør.

Innledningen til disse timene la hun veldig stor vekt på avslapning av hele kroppen. Vi satt overfor hverandre i hver vår stol og første gangen endte det med at jeg holdt på å sige sammen i stolen. Ble helt satt ut jeg. Det var like før jeg sovnet i stolen min, da hun da konkluderte med at jeg neppe kunne bli mer avspent 🙂

Hun ba meg om å kle av meg og legge meg ned på massasjebenken med ansiktet ned. Jeg syntes det var litt skummelt å kle meg naken, men tenkte ikke så mye over det. Hun så jo ikke så mye av meg. Hun var aldri i nærtheten av mine edlere deler og hele seansen forløp uten pinlige episoder for min del. Det er jo litt av en påkjenning å ligge der totalt naken…

Jeg vandret ut etter halvannen time som et nytt og bedre menneske. Det er mange år siden jeg hadde opplevd slik velvære og avslapnig, kun av massasje.

Den jenta har de siste årene gitt meg så mange gode stunder at livet mitt ble endret på en rekke områder. Det ble en del hundrelapper som skiftet eier med et av de mest rolige og sidige menneskene jeg har møtt og som har gitt meg større nytelse enn de fleste jeg har vært i seng med, bare på helt og totalt forskjellige måter.

En ettermiddag jeg kom til henne la jeg merke til at hun virket litt anspent. Jeg spurte selvsagt om vi skulle avlyse timen, men det avviste hun nærmest bryskt. Hun skylte på masse jobb, deriblant oppussing av leilighet. De av oss som har prøvd slikt vet at det er tungt, så jeg tenkte ikke mere på det – jeg levde meg bare inn i situasjonen hennes. At hun var alene om prosjektet, gjorde faktisk at jeg syntes litt synd på henne. Dette snakket vi om, når hun begynte med massasjen.

En eller annen plass inni seansen må jeg ha duppet litt av, noen som skjedde ganske ofte. Da jeg våknet igjen var hun langt på innsiden av lårene mine og jeg merket en ørliten reaksjon som ikke hadde vært der tidligere. Jeg reagerte faktisk sexuelt på berøringene hennes, for første gang i de behandlingene vi hadde hatt. Hun fortsatte som om hun ikke hadde lagt merke til den reaksjonen som begynte å vises i det lakenet som lå over meg. Hun må jo ha hatt det…

Hun fant noen "hårde muskler" som hun ville løse opp. Selv i dag funderer jeg på om hun helt bevisst jobbet fram en reaksjon fra min side. Hun kan jo få fram det hun vil i kroppen min, har jeg oppdaget, Bevegelsene hennes gjorde ihvertfall sitt til at ting begynte å skje under lakenet. Det vil si…pikken min begynte å anta uvanlige dimensjoner.

Når hun til slutt så dette, så sukket hun dypt og sa at hun trodde at hun ikke kunne finne de punktene som frambragte slike reaksjoner, men det hadde hun altså klart nå.

Knut, sa hun. Du vet at jeg har vært alene i mange år og jeg vet at du knapt nok har et sexliv. Skal vi gjøre noe med dette sammen? Jeg tror at det kan være med på å løse opp en del flere spenninger enn en massasjetime kan gjøre. Jeg ble litt usikker fordi jeg trodde at slikt kunne være med på å ødelegge det fantastiske forholdet vi hadde og den utrolige tilliten vi hadde overfor hverandre. Hun har tross alt hatt tilgang til min bare kropp i flere år, uten engang å nærme seg mine edlere deler, selv om jeg lå der nesten naken rett framfor henne gjennom, etter hvert, mange timer.

Jeg var egentlig i det som i rettslig terminologi ville vært kalt nesten bevisstløs i gjerningsøyeblikket, men jeg sa bare, ja, du bestemmer. Vi gjør ikke noe vi begge ikke vil, men du bestemmer helt og holdent, som alltid så stoler jeg på deg.

Når jeg forsiktig åpnet øynene, så så jeg at hun hadde tatt av seg alle klærne mens vi snakket sammen. Hun hadde nydelige bryst, som hun hadde skjult under diverse løse ledige plagg i de årene jeg hadde sett henne. De så ikke ut til å tilhøre ei over førti år gammel jente. De var faste og struttene med store brystvoter, omkranset en en brun, stor, "gård". Det som skjedde videre var som om hun hadde planlagt alt til minste detalj. Hun bare ga meg små vink om hva hun ville og jeg fulgte disse slavisk. Hun kravlet opp på benken, satte baken sin over ansiktet mitt og bare lot meg holde på med å slikke henne i hele underlivet noe som resulterte i en sprutorgasme etter bare noen få slikk. Trodde ikke det var mulig, men, noen år uten mannlige kjærtegn har vel gjort sitt hos henne også. Hun kom seg fort etter sin raske orgasme og snudde seg resolutt med baken gradvis flyttende ned mot lemmet mitt.

Jeg trenger ofte litt stimulans før jeg blir helt klar, men den jobben tok hun med liv og lyst. Dama må ha visst like mye om mitt underliv enn det jeg selv gjør. Det var en meget kort stimulering før hun resolutt satte seg ned på pikken min og bare tok føringen over all aktivitet. For meg var det en ren nytelse fra hun satte seg over meg til hun kom i sin andre orgasme før hun omtrent hadde kjent pikken helt i bunnen. Hun red meg meget sakte til å begunne med. Jeg regner med at det var for å venne seg til å kjenne en pikk inne i seg igjen. Jeg regner også med at hennes to tidligere orgasmer hadde behov for å ta det litt med ro for å samle nye krefter. Etter hvert som hun økte takten og jeg pinte meg gjennom en orgasme, uten å få utløsning ble øynene hennes vidåpne og jeg begynte å kjenne sterkere og sterkere sammetrekninger rundt pikken min og til slutt komm hun i en ny orgasme. Da var det slutt for meg også, jeg kom og kom i noe som kjentes som en av de lengste utløsningene i mitt liv. Hun falt omtrent død over meg og vi lå lenge sammen uten å si noe. Sæden min og de utrolige mengdene av saftene hennes blandet seg sammen og rant ned over på massasjebenken og brått var hele seansen over. 

Det var 20 minutter til andre skulle overta rommet og vi kastet oss rundt for å lufte ut, pakke sammen laknene og gjøre oss klare til å gå. Det så ut som om den andre dama som overtok skjønte hva som hadde skjedd, men hun sa ikke noe til oss, bortsett fra "det er mulighet til å slappe av med litt god vin like her nede i bakken, det kan dere tydeligvis trenge…" Vi fulgte oppfordringen hennes og tok et par glass vin hver. Vi diskuterte ikke det som hadde skjedd og det er en "ikke sak". Vi har fotsatt våre massasjestunder uten at noe mer har skjedd, annet enn at jeg har fått massere henne et par ganger. Men, hvem vet, kanskje gjentar hun historien igjen…Jeg tør i hvert fall ikke å gjøre noen tilnærmelser, for jeg vil ikke miste henne som massør, til det er hun altfor verdifull for meg…

 

Legg igjen en kommentar