Forelsket

Denne novellen er vist 12252 ganger.

Det hele startet som en uskyldig forelskelse på ungdomskolen. Marianne hadde fra første dag av hatt veldig godt øye til en gutt som gikk to år over seg. Men ved lite napp og endt skoleår ga vel Marianne delvis opp, men gutten var alltid i tankene hennes. En sen natt på byen når Marianne var hjemme fra folkehøyskole på juleferie blir hun grepet hardt i armen og får en saftig klem av en alt for kjekk gutt som hun får brusninger i magen og underlivet av å tenke på. De ble stående og prate en stund, vekslet telefonnummer og avtalte og møtes igjen siden.
Månedene gikk igjen, men Marianne tenkte fortsatt på den mørke kjekkasen.

En het sommerdag hjemme på ferie møter Marianne på en uventet person på stranda. De startet å prate og la seg sammen på stranda. De ble liggende hele dagen og snakke sammen uten å merke at tida fløy forbi. Etter en stund begynte Marianne og bli litt kjølig så Jonas la et teppe rundt Marianne som han og smøg seg under. De tittet litt rundt og fant ut at de eneste som var igjen var en barnefamilie lengre borte, nesten ute av synsvidde som holdt på å pakke sammen. Nysgjerrig snek d seg en hånd rundt livet på henne som varmet godt, hun valgte å besvare med et kyss som varmet flere plasser. Kyssing på munnen, øreflippen og nedover halsen samtidig som Jonas bøyde henne bakover og la seg litt over ho.
En hånd gikk bak på bikinitoppen og åpnet snøringa forsiktig. Han kysset henne forsiktig på puppene, godt i skjul av alt sivet rundt dem. Kjente at pusten hennes hev seg fortere og fortere, brystvortene ble harde og varme. Hun la hendene bak på ryggen hans og rispet forsiktig med neglene nedover mot rumpa til Jonas, han stønnet lett. Hun kjente mot lårene at det var noe som var hardere enn vanlig, og førte derfor hånda mot snøringen i badeshortsen, fikk den lett av og trakk forsiktig av shortsen. Uten at ho merka det hadde samtidig Jonas snørt opp bikinitrusa.
Hun kjente selv hvor varm og våt hun var nedentil. Jonas tok fingrene lett mellom kjønnsleppene og kjente hvor klar hun var for han. Han la seg sakte over henne mens han kysset henne i nakken og på øreflippene og videre over på munnen.
Han lot penisen gli mellom kjønnsleppene og på klitoris, ville terge henne til hun trakk han inn i seg. Hun klarte ikke å stå imot, og trakk han inn i seg, styrte penisen mot d varmeste på hele kroppen. Han gled sakte inn i henne, ville bruke lang tid. Marianne gled lenger opp, snudde seg rundt Jonas og snudde han rundt. Hun satte seg på toppen og rullet sakte opp og ned på den steinharde penisen til Jonas.
Hun terget med å ri han sakte, og på tuppen med kontrollerte bevegelser han aldri hadde opplevd før. Han tok rundt hoftene for å få henne til å ri fortere, hun klarte ikke å stå imot. Samtidig lirte han to fingre på klitorisen hennes og masserte henne. De begge pustet tyngre og tyngre, til det til slutt endte i et høyt sukk og glis fra dem begge. Marianne gled ned på brystkassa til Jonas med et stort smil om munne, og så hun ikke feil, så gliste han like breit som henne. De begge visste at dette ikke var siste gangen, og sa derfor ikke ha det til hverandre.

Legg igjen en kommentar