Intimt på treningssenteret

Denne novellen er vist 41147 ganger.

Det er sjelden jeg er i kontakt med menn rent seksuelt. Er liksom godt gift og får det jeg trenger hjemme, men likevel er det noe udefinerbart som sniker seg inn på meg fra tid til annen.

Dette «tid til annen» skjedde her en sen kveldstime på det lokale treningssenteret for noen uker siden. For en gangs skyld droppet jeg løping og sykling og tok en meg en runde blant vektapparatene som det var rikelig av. Vanligvis er det nok av mannfolk rundt disse, men denne sene kveldstimen var det bare meg og et par andre der. En eldre kar som aldersmessig kunne vært faren min og en langt yngre kar, kanskje rundt ti år yngre enn meg selv.

Sistnevnte hadde en flott trent kropp, og ei ryggtavle som hvilken som helst gresk gud hadde nikket anerkjennende til. Jeg hadde lagt merke til ham tidligere, både når han pumpet jern så armene bulet og også noen ganger i dusjen når han vasket seg bedagelig etter ei hard treningsøkt. Jeg husket at jeg hadde slitt med å ta skråblikket fra hans flotte kropp og ikke minst hans lange lem som han hang tungt mellom lårene hans. Og ikke minst da han bøyde seg for å vaske føttene og jeg fikk et herlig blikk av de tunge ballene hans som kunne sette tankene i gang om både virilitet og styrke i parringsakten.

Jeg ble stående vedvektbenken ved siden av hans egen og hørte han pustet tungt mens han slet med å gjennomføre de to, tre siste benkpressene. Jeg beveget meg automatisk bak benken hans for å sikre at han ikke kom i klem om kreftene ikke strakk til. Med et tungt stønn fikk han presset den siste stanga opp og hev etter pusten.

– Takk skal du ha, peste han. – Ikke noe å takke for, sa jeg. – Du greide det jo selv, la jeg til.

– Likevel var det greit at du var der, sa han med et smil. – Kan jo gi deg en håndsrekning også, om du trenger, sa han.

Jeg gikk mot et apparat for å ta noen armløft og kjente blikket hans i ryggen. Etter å ha dratt meg opp etter armene en ti, tolv ganger, var det bom stopp. Da hørte jeg stemmen hans samtidig som hendene hans la seg rundt hoftene mine.

– Jeg pusher deg opp noen ganger, så får du mer ut av treningen, sa han lavt. Jeg kjente de sterke nevene hans rundt hoftebena mine og overraskende nok var det både godt og spennende oppe i anstrengelsen. Etter å ha tatt noen ekstra løft, slapp jeg taket i stanga. Jeg trodde jeg skulle dumpet rett i gulvet, men de sterke armene hans tok i mot å dempet nedslaget mot gulvet. Han ble liksom stående bak meg og holde ekstra lenge i hoftene mine, før han sakte slapp taket og avsluttet med en markert streif over rumpeballene mine. – Lekkert, hørte jeg hans svake stemme si, før han snudde seg og gikk mot garderoben. Jeg kjente en het varme i øreflippene og så med dårlig skjult interesse etter ham da han svingte inn døra til garderoben.

Jeg ruslet etter ham noen minutter etterpå. Ikke i garderoben var han ikke å se, men jeg hørte dusjen sprutet heftig. Jeg beveget meg noen skritt inn i lokalet slik at jeg fikk et blikk i dusjen. Der stod han med rank kropp og et lem som var halverigert, mens han vasket det grundig. Så hørte jeg han slo av vannet, sukket litt og beveget seg inn i badstua.

Jeg ble stående litt rådvill, smått yr og lurte på jeg skulle gå etter ham. Etter noen minutter i dusjen var beslutningen tatt. Jeg måtte se mer av ham, få han skikkelig på netthinna liksom, for når kvelden kom skulle han fylle tankene mine mens jeg onanerte, hadde jeg bestemt meg for.

Med håndkle rundt livet gikk jeg inn i badstua og så straks at han satt lent opp mot veggen i det mørkeste hjørnet av rommet. Jeg satt meg på bekken midt i mot, bare for ikke å presse meg på, men samtidig mens jeg fikk en perfekt utsikt til hans flotte kropp.

– Godt med varme etter treningen, sa jeg. – Mmmm, hørte jeg ham svare. Han rettet seg litt opp, og samtidig falt liksom håndkledet hans ned og åpenbarte hans mer en halvstive lem. Jeg ble litt paralysert. Hadde vel egentlig ikke ventet meg dette, selv om jeg hadde hørt hans kommentar etter han slapp tak i hoftene mine ute i treningsrommet.

Han satt de intense og vakre øynene rett i mine. – Jeg tror nok vi blir alene her inne, sa han med litt hes stemme. Setningen ble liksom hengende som et spørsmål, mens jeg så at han strøk seg sakte oppetter kukskaftet og den lange kuken ble knallhard. Under den strammet to harde baller uten noen form for antydning til skrukker i balleskinnene. – Jeg har sett og merket blikkene dine, sa han, mens han forsiktig vippet litt lekende med kuken ut i lufta mellom oss.

Jeg tipper det var rundt 17-18 cm hard kuk jeg satt og stirret på. Jeg greide ikke å si noe, og lette febrilsk etter et passe svar for å komme ut av situasjonen, men fant ikke ord. Han steg sakte ned fra benken han satt på og stilte seg opp foran meg. – Hva pokker skjer nå, merket jeg at jeg tenkte, før han tok hånda mi og la den tunge kuken sin i den og lukket hånda mi rundt den. Den andre hånda førte han bak pungen sin før han begynte å jukke krevende i håndflata mi. Jeg kjente at jeg ble våt i håndflata av hans safter, og det gikk ikke mange minuttene før han kvalte et tungt grynt og sæden hans sprøytet inn i håndflata mi.

Jeg så opp på han mens jeg lurte på hvor jeg skulle gjøre av sæden hans. Automatisk tørket jeg hånda mot mitt eget håndkle jeg hadde rundt hoftene og avslørte samtidig min egen kuk i giv akt, dog ikke så stor som hans, som presset seg opp og fram som en tydelig kul bak håndkledet.

Han tok et par raske skritt mot døra, liksom som for å sjekke at vi var alene i garderoben fremdeles. Så kom han tilbake, gikk raskt ned på kne og fisket kuken min fram fra hjemmestedet bak håndkledet. – Mmmmm, hørte jeg han si, før han gapte ivrig og tok den i munnen. Jeg stønnet tungt og kjente at jeg vill komme fort. Munnen hans var våt og ivrig, og det virket klart for meg at han ville gi meg nytelsen det var å komme mot munnen hans.
– Pass deg, hikstet jeg, før jeg kjente trykket gikk i taket og sæden min pumpet ut. Munnen hans gapte og slurpet og jeg tror faktisk ikke han mistet ei dråpe på gulvet i løpet av dirrende utløsningen min. Han så opp på meg med et par lekende øyne, mens han slikket av kukhodet for de siste restene av tykk hvit sæd.

– Da en vi skuls da eller? flirte han før han gikk ut til dusjen og en lang vaskestund. Jeg gikk etter og stod et stykke fra ham, litt forvirret, fremdeles kåt og ikke visste hva mer jeg skulle si eller gjøre. Han nynnet mens han kledde på seg, samtidig som han så litt nysgjerrig bort på meg. Kuken min var halvstiv igjen, men han virket fornøyd med det som var.

– Vi kan vel kanskje treffes igjen en dagen, eller? Han kneppet skjorta og dro treningsgenseren over den store brystkassa si og ventet på et svar. – Jeg heter forresten Terje, gliste han.
– Arve, svarte jeg. – Jo vi kan vel treffes om du har tid når jeg har mulighet, svarte jeg. Han rotet i lommeboka si og ga meg et visittkort samtidig som han ga meg en keitete klem. – Da ringer du meg da? sa han og forsvant ut døra. Jeg ble stående med kul i buksa og se på kortet hans. Terje Nilsen, massør og personlig trener, stod det, sammen med telefonnummer og mailadresse. Jeg kjente at jeg allerede gledet meg til neste treff og håpet at det kanskje kunne bli på hans massasjebenk en sen kveldstime etter stengetid.

Legg igjen en kommentar