Julia og Berit på ferie – del 1

Denne novellen er vist 21923 ganger.

Siden jeg ble avslørt som Julia har jeg og Berit hatt mange deilige opplevelser sammen, vi har prøvd ut mye forskjellig. Noe av det vi begge liker best er treff med flere menn, der Berit som regel er midtpunkt og jeg ser på og nyter synet av den deilige dama mi som får massevis av pikk, noe jeg alltid blir skikkelig kåt av.

I April i år reiste vi for første gang siden vi fikk barn på ferie uten dem, turen gikk til Gran Canaria hvor vi har vært flere ganger før men da med barna. Andre dagen på GC spurte jeg Berit om vi ikke skulle dra til nudist stranda ved Maspalomas, det var en fin og varm dag og vi koste oss og badet. Jeg la fort merke til at de fleste mannfolka stirret på de deilige store myke puppene til Berit, de virker som en magnet på menn. Berit er ei formfull dame med store hofter og rumpe og store tunge E cup pupper, og her på nudist stranda er det jo fritt innsyn til hele herligheten, og ikke alle er særlig diskret. Jo mere folk som stirret på henne jo kåtere ble jeg og det merket Berit som så at jeg begynte å bli stiv. Liker du å vise meg frem til alle sa Berit, ja sa jeg. Jeg blir jævlig kåt av å se alle som har lyst på deg sa jeg, og la meg over på siden mot Berit og begynte å runke pikken som nå var blitt skikkelig stiv. Berit la seg og over på siden og strøk over puppene og tok en hånd ned mellom bena og stakk en finger i fitta som hun trakk ut igjen og puttet i munnen min, jeg luktet og slikket på fingeren som luktet og glinset av deilige fittesafter. Plutselig hvisker Berit til meg, har du lagt merke til han som har lagt seg bak deg og runker? Nei sier jeg, men jeg skjønner jo at han blir kåt av deg, kos litt med deg selv for han da. Berit begynner å kose med puppene mens hun ser på han og jeg legger meg på rygg slik at jeg ser begge to. Mannen som er ca 35-40 år har en middels stor barbert pikk som han runker hardt med blikket festet på Berit. Berit blir også tydelig kåt, for hun løfter det ene bent og begynner å gni fitta si, nå ser jeg at enda en har stoppet opp og ser på oss. Jeg hvisker til Berit at vi kanskje skal trekke opp i sanddynene og se hva som skjer? Hvorfor det spør Berit? Jo i sanddynene skjer det mye rart, og jeg kan se att du har lyst på pikk, og her på stranda kan vi jo ikke knulle. Berit smiler skjevt til meg og sier at hun ikke er sikker på hvem av oss som har mest lyst på pikk. Vi rasker sammen tingene våre og går mot sanddynene, mens de to beundrerne følger etter på litt avstand, når vi har kommet et stykke inn på dynene og funnet et litt mere skjermet sted legger vi oss ned og fortsetter der vi slapp. Berit gnir fitta si som nå er plaskvåt mens jeg setter meg over henne og dytter pikken inn i munnen hennes og munn knuller henne, jeg kan se på øynene hennes at hun er skikkelig kåt. Hvor mange pikker har du lyst på hvisker jeg hest inn i øret hennes mens jeg trekker pikken ut slik at hun kan svare og se seg rundt, for nå står det fire stykker rundt oss og runker. Uhmm jeg har lyst på alle sier hun og vinker dem nærmere, men du må og få litt pikk horegutt hvisker hun og vinker den første fra stranda helt bort til oss, sug han lille hore sier hun. Jeg gaper og en deilig stiv pikk finner veien inn i munnen min, han begynner å munn knulle meg mens han tafser på puppene til Berit. Nå kommer også de tre andre nærmere, og Berit begynner å runke og suge to av dem mens den tredje legger seg ned og begynner å slikke og fingre den glatte våte fitta hennes, jeg står på kne med pikk langt ned i halsen og kan se Berit suge og runke to pikker samtidig som hun smiler mot meg, han som slikker Berit har å tydeligvis lyst til å knulle henne, for han kryper oppover å prøver å legge seg oppå henne, men Berit dytter han unna og sier at han kan knulle meg i stedet. Mannen ser bare rart på henne og rister på hodet, Berit trekker på skuldrene og fortsetter å suge pikk i stedet, så han stiller seg på siden av henne og runker ei stund og spruter hele ladningen utover puppene hennes og forsvinner. Nå kjenner jeg at han jeg suger snart kommer, men istedenfor å komme trekker han seg ut og sier at han vil knulle meg, jeg ser på Berit som nikker mot oss og ser at mannen gliser og kaller meg sissyboy. Jeg gir han et kondom og stiller meg med rumpa mot han og hodet mot Berit, de to som Berit tar seg av tafser og grafser over alt og nyter munnarbeidet hennes, den ene er nå klar til å komme, og skyter ladningen ut over puppene til Berit. Og i det jeg kjenner pikken presse på mot rumpa mi får jeg beskjed av Berit om å slikke henne ren for sæd, jeg slikker i vei og kjenner samtidig at den deilige pikken bak meg er helt til bunns i meg, jeg jukker imot og nyter hvert støt samtidig som jeg slikker den deilige dama mi ren for sæden til to vilt fremmede. Nå har det kommet til to nye pikker som står rundt oss og runker, den ene blir dirigert bort til munnen min mens Berit vil ha den andre, Denne er virkelig stor og jeg kan se kåtskapen lyse av øynene til Berit mens hun suger den. Denne pikken viser seg å være temmelig brutal, og han mer eller mindre voldtar munnen hennes, hvordan hun klarer å ta imot er nesten uforståelig så hardt som han knuller munnen hennes. Etter en stund prøver han å ta plass for å knulle henne, men får beskjed om at hvis han ikke tar på kondom og roer seg litt ned så blir det ikke noe fitte på han, han trer på en kondom og stiller henne på alle fire og banker den digre pikken brutalt inn i henne mens han kaller henne ei hore, jeg hører henne gispe når han trenger inn i henne og skjønner at denne pikke fyller godt opp. Nå står vi altså side om side på alle fire og blir knullet og suger pikk mens andre står rundt og ser på og runker, hvor mange som er her til sammen nå er jeg usikker på, men vi betjener to hver mens i hvert fall fire til ser på og tafser på Berit. Jeg ser at Berit rister i en orgasme mens pikken jeg suger tømmer seg i munnen min før den trekkes ut og erstattes av en litt mindre en, jeg tømmer denne og, og svelger alt sammen. Berit har også tømt den hun hadde i munnen og blir nå lagt over på rygg av den store pikken som er ganske kinky og nasty i kjeften, han knuller henne etter alle kunstens regler mens han kaller henne hore og fitte og er helt vill i blikket. Så trekke han seg ut og spruter ned hele ansiktet og håret hennes, etterpå regelrett slår han henne i ansiktet med den digre pikken sin og bruker den til å gni sæden skikkelig utover ansiktet hennes før han drar på seg shortsen og går. Han som knuller meg trekker seg og ut og dytter meg mot Berit slik at jeg får slikket rent ansiktet hennes samtidig som hun suger en annen pikk som eksploderer i ansiktene våre. Så blir jeg dyttet unna igjen og han stiller seg på kne foran Berit og spruter over magen og fitta hennes, nå ligger det en mann på rygg ved siden av Berit som runker en deilig glatt stiv pikk. Denne karen er ung ca 25 tipper jeg, jeg setter meg på kne foran han og begynner å suge, etter en stund spør jeg om han har lyst til å knulle Berit? Han nikker og jeg setter på en kondom, Berit flytter seg bort til oss og trer seg ned på pikken hans. Hun rir han med harde støt samtidig som hun knar puppene sine, en ny pikk kommer og tar plass i munnen hennes. Jeg sitter på sanda bak Berit og har fritt innsyn mellom bena på han hun rir og den deilige store runde rumpa hennes. Jeg ser at Berit nå er små gal av kåthet og vet at når hun er slik er hun ganske kinky, så jeg slår henne på rumpa og kaller henne en liten hore og spør om hora vil ha enda mere pikk, ja grynter hun. En ny kar kommer til og stiller seg foran henne slik at hun bytter på å suge to deilige stive barberte pikker, jeg tenker at det er synd om hun ikke skal få noe pikk i det siste hullet og stiller meg bak henne og banker pikken inn i rumpa hennes, jeg kjenner henne stivne til litt med en gang før hun fortsetter å jukke imot, for hun er vanligvis ikke så glad i anal men når hun er så kåt som nå så tar hun imot. Nå har rollene skiftet litt og jeg roper at hun skal ta imot pikkene som den hora hun er, hun suger og jukker og stønner og tar imot det hun klarer, hyler av kåthet og kommer så hun rister. Han som knuller fitta hennes har også kommet og trekker seg ut og stiller seg på siden av henne slik at jeg får slikket pikken hans ren når han tar av kondomet, før han takker for lånet av fitta til Berit og går. Nå står Berit på alle fire med pikken min i rumpa og to pikker foran som gnis og daskes mot ansiktet hennes før de eksploderer i ansiktet og munnen hennes, samtidig som jeg fyller den deilige runde trange rumpa hennes med sæden min. Jeg trekker meg ut og ruller over på rygg samtidig som Berit bøyer seg over meg med et sæd dryppende ansikt og gir meg et dypt og deilig tungekyss, samtidig som en av de som sprutet henne ned sist slikker rumpa hennes ren for sæden min mens han gliser, blunker til meg og sier: thanks for sharing your slut with us. Nå er vi begge utslitt og tørker av oss resten av sæden og svetten og pakker sammen sakene våre og drar tilbake til leiligheten. Der tar vi en dusj sammen og blir liggende på senga og snakke om dagens begivenheter, vi er begge enige om at det var en vanvittig opphissende opplevelse men at han med kjempe pikken var i drøyeste laget. Vi blir enige om å gjenta opplevelsen senere i uka hvis muligheten byr seg.

[Total: 0   Average: 0/5]

Legg igjen en kommentar