Jag vil ha en italienare…

Denne novellen er vist 32948 ganger.

Anne strakte seg i solen. Nå var livet godt. Klærne var av, og kroppen hadde begynt å få farge igjen etter vinterens lange mørke. Lyset og varmen fra solstrålene gjorde henne het på mer enn én måte. Og det var bare henne og en flott mann på stranden.

Det startet slik:


Torsdagen hadde begynt slik en sommerdag skulle begynne. Klar luft, stille hav, sol fra skyfri himmel. Anne satt utålmodig og bladde i et gammelt Se og Hør mens hun ventet på å komme på stranden. Hun hadde tatt en tidlig ferieuke for å være sammen med moren på hytta ved sjøen, men nå i formiddag skulle endelig Geir komme for å ha en langhelg på hytta sammen med dem. Anne hadde faktisk lengtet etter mannen sin denne uken, det kriblet i magen og hjertet slo litt raskere da hun så ham parkere bilen og komme gående med bagen mot hytta. Hun hadde sexlyst over gjennomsnittet, og uken i sølibat hadde hatt sin virkning.

Geir smilte til svigermoren, og fikk et langt, vått kyss av Anne.
«Oi sann, det var da voldsomt, jeg mister nesten pusten, jo! Er alt bra på hytta?»
«Ja da» svarte Anne «men nå vil jeg på stranda! Jeg har bare fått solt meg her på terrassen til nå, det er ikke så fristende å ta båten ut alene.»

Et kvarter senere stod Geir ved styringen på skjærgårdsjeepen med solen i ryggen. Han holdt båten akkurat i plan, slik at den fløt over vannflaten uten slag og hopping, og det var komfortabelt for Anne som hadde rigget seg til for soling foran vindskjermen. Hun lå vendt mot sola og Geir, iført en minimal sort stringtruse og ellers ingen ting. Her skulle det ikke bli noe skille. Geir merket seg at bikinilinjen var behørig barbert, og at tåneglene hadde fått den røde lakken. Det var definitivt sommer.

Da de nærmet seg stamstedet for solbading, tittet Anne over båtripen og konstaterte at det allerede lå tre båter der, og at favorittplassene allerede var okkupert av barnefamilier.
«Vi kjører ut på Kalven» ropte hun til Geir. «Jeg har behov for å være litt alene i dag.» Geir nikket og satte opp farten. Kalven hadde fått navnet fordi den lå ved sørenden av en større øy, forbundet med en lang, smal odde. På begge sider av odden var det fine sandstrender; en østvendt for formiddagsbesøk, og en vestvendt for kveldsbadet. Man måtte ha båt for å komme dit og det var litt lenger å kjøre, så man fikk ofte stedet for seg selv. Derfor var vi litt skuffet da vi la til på vestsiden og så et vandretelt og fire kajakker litt borte på stranden. Like mange unge menn, antagelig utenlandske backpackere, satt utenfor og spiste.
«Italienske strandgigoloer, noe for deg» ertet Geir og sendte i land den siste bagen. «De har nok leid kajakker inne på Marinaen.» Anne så på dem. En av dem vinket med hånden.
«Tja, kanskje det» ertet hun tilbake, vrikket litt på baken og begynte å gå over odden til solsiden.

Der var de heldigvis helt alene. Snart lå de side ved side på strandteppet, i perfekt vinkel mot solen, hun i den sorte stringen, han i en badeshorts hun så vidt hadde akseptert, siden bena var forholdsvis korte.
«Jeg synes ikke det er sexy med brune legger og hvite lår, skjønner ikke hvorfor dere menn skal ha sånne digre shortser når dere er ute i solen» var hennes standardkommentar til den typen klesplagg.

«Smører du meg inn bak?» spurte hun, rakte ham solkremen og la seg på magen. «Men ikke så mye, bare øverst på ryggen og litt på rumpa» Ryggen gikk fint, men da skinkene skulle få sitt strøk klarte han ikke å la være å erte henne. Han sølte litt slik at han måtte hente kremen nede i sprekken og gni den utover, bak og langs innsiden av lårene. Men i stedet for å føyse ham unna, trakk hun bare pusten og skjøt baken opp mot hånda hans. Mer invitasjon trengte han ikke, og begynte en mer målbevisst utforskning av området. Det mikroskopiske plagget var til lite hinder og gjorde det bare mer spennende. Han la en finger under G-strengen oppe i korsryggen, lot den gli nedover i sprekken og så vidt berøre den lille rumperosen i det den passerte så hun gispet til, og så møte de overraskende våte foldene lenger nede. Anne sukket.
«Jeg har hatt lyst på deg i et par dager, jeg» forklarte hun «Sola gjør meg litt ekstra kosete, skjønner du.» Hun snudde seg på ryggen igjen, og la hendene under bakhodet. Brystvortene var blitt stive, og hun lot bena ligge lett sprikende.
«Hvordan står det til med kameraten, da» sa hun og nikket mot teltet som var i ferd med å reise seg i shortsen til Geir. «Har den hatt lyst på meg, eller?» Geir nikket, og lot den fremdeles våte pekefingeren streife lett over kilen i trusen hennes. Han merket hvordan hun trakk pusten i det han berørte henne. Så trakk han stoffet til siden, og førte to fingre rett inn i henne, mens tommelen landet på klitoris.
«Åh, deilig» sa hun og så på ham med det slørete blikket hun fikk når hun var skikkelig kåt. «Ikke slutt.»

Men det var akkurat det han gjorde. I venstre øyekrok så han plutselig en oransje kajakk som hadde rundet Kalven og lydløst glidd oppover langs stranden. Anne så den ikke. Hun klynket bare misfornøyd, fanget hånden hans og la den bestemt tilbake i skrittet. Geir strittet imot, og endelig lettet Anne på hodet og oppfattet at de ikke var alene. Hun fikk det brått travelt, men fikk ikke rettet på trusene før kajakken var rett utenfor dem, med perfekt utsikt til det våte kjønnet hennes. Padleren – en av teltturistene – så bort i det Geir møtte blikket hans, men han måtte ha sett hva som skjedde.

Etter 10 sekunders stillhet begynte plutselig Anne å knise. Knisingen gikk over til undertrykt latter, og snart satt begge og lo med hodet i hendene. Da de roet seg, så de at padleren var i ferd med å trekke kajakken opp på land bare 50 meter lenger nede. Han la ut et håndkle i sanden, og la seg på ryggen i solen, tilsynelatende upåvirket av det elskovssyke paret like ved.
«En sånn en kan du kjøpe.» Anne nikket mot strandløven, som bare hadde en svart Speedo på sin veltrente kropp. Geir skjønte hva hun mente, men ertet tilbake:
«Tror ikke han er til salgs. Jeg spøkte da jeg sa de var gigoloer, altså». Anne kniste litt igjen, så la hun seg tilbake på strandteppet, brettet ned truselinningen foran så skillet skulle bli så lite som mulig og gjenopptok solingen.

Straks etter ringte mobilen hennes. Hun betraktet displayet. «Det er mamma. Hva er det nå da?» Litt oppgitt vippet hun opp dekselet.
«Anne! Jeg må ha hjelp til å ….» var alt hun rakk å høre før det ble stille. Tomt batteri! «Nå som jeg endelig er på stranda» utbrøt hun. «Og mobilen min ligger igjen i hytta» sa Geir, «men jeg kan kjøre inn og ser hva det er. Det tar meg maks en halvtime. Vi må nesten finne ut hva hun må ha hjelp til.»
«Gidder du, så er du en engel» smilte hun tilbake. «Og så kan du jo ta med noe morsomt å lese på tilbake.» Hun elsket nemlig å bli lest for. Erotiske noveller lagde mer opphissende bilder i hodet hennes enn filmer av samme slag. Anne var åpenbart kåt i dag, og motivasjonen for å ta en tur inn på hytta ble plutselig mye sterkere. Nye utskrifter fra Erotikknett lå i bagen.
«Skal bli» sa han, og småløp opp skråningen for å krysse over til båten på den andre siden av odden.

Båten lå der den skulle. Geir løsnet tauene og hoppet om bord, startet motoren og lagde en sving foran teltet på stranda for så å rette kursen mot land. To av telterne spilte strandvolleyball i vannkanten, mens den tredje satt og snakket i en mobiltelefon. Jeg dro av gassen. Kanskje han kunne låne den bort?

«Hjelpe deg med fugl på ti bokstaver som begynner med F og slutter med to T’er?» Geir ristet vantro på hodet. «Flaggspett!! Vi trodde det var noe galt.»

Han takket for lånet, tilbød seg å betale, og leverte telefonen tilbake til eieren, en av teltturistene. De viste seg å være italienske mastergradsstudenter som tok norsk ved universitetet i Firenze. Nå var de på kombinert ferie og studietur til Ibsen-land. De var svært ivrige etter å øve seg i norsk, så Geir syntes han måtte bli og prate litt med dem før han ruslet tilbake til sin egen side av stranden. Uten opphissende lektyre til Anne, men Geir trodde sikkert det ville være mulig å få henne med på litt strandsex allikevel. Det skulle vise seg å være en helt riktig antagelse.

Strandsexen var allerede i full gang. Da Geir kom over toppen av odden og så stranda foran seg, så han Anne stående på kne foran italieneren, som nå hadde Speedo’en nede rundt anklene. Hun kilte ham under pungen med den ene hånden mens hun med lukkede øyne lot pikkhodet hans gli ut og inn mellom leppene. Den ledige hånden hadde hun nede i trusen. Han visste ikke hvem av dem som hadde det best, men ingen av dem så ut til å være i stand til å ense omgivelsene, så han tok uoppdaget to skritt bakover og inn bak en busk. Følelsene raste i ham. Instinktene ville ha ham til å styrte fram, dra til italieneren og lage en scene som for alltid ville ligge som en skygge mellom dem, men stemningen hadde vært rar, og erotisk ladet i hele dag, og noe i ham ville fortsette langs samme sti. Han tittet frem igjen, og betraktet nå en kåt kvinne som lå på ryggen, mens en italiensk kjekkas hun aldri ville møte igjen slikket henne ivrig mellom bena. Det så ut som hun likte seg riktig så godt, og kanskje det ikke var så farlig? Det var bare rent begjær, sex uten forpliktelser. Men samtidig var han forbannet. Anne burde få straff. Han fattet en beslutning, og løp tilbake mot teltet.

Da han fem minutter senere sto på samme sted og betraktet de knullende, hadde han tre storøyde italienere ved sin side. Han hadde fortalt at hans kone alltid hadde drømt om å være eneste kvinne sammen med flere flotte menn, og nå bedt om deres hjelp.
«På norsk kalles det dugnad» sa Geir til de lydhøre studentene.
«Dug-nad» gjentok de, og nikket bare forståelsesfullt på hodet, som om slike overkåte kvinner var et velkjent problem. Geir begynte å lure på om myten om italiensk amore kanskje stemte allikevel.

Anne og elskeren på stranda hadde nå tatt skrittet fullt ut. Han lå på ryggen med henne skrevende over seg. Hun hadde ham helt inne i seg, rugget underlivet taktfast frem og tilbake, og utstøtte små klynk for hver bevegelse. De kysset heftig, og håret hennes hang nede foran ansiktene på dem begge, så en saueflokk kunne ha sneket seg innpå dem uten å bli oppdaget. Geir signaliserte til mennene at de skulle kle av seg, og merket til sin tilfredshet at alle var godt utstyrte, og allerede stive og klare for hans uskikkelige kone.

Anne skvatt voldsomt og bråstoppet bevegelsene da hun plutselig oppdaget de tre nakne mennene som smilende og runkende stod rundt henne, klare til tjeneste. Deretter møtte hun blikket til Geir, og rødmet av skam mens hun forsiktig prøvde å løfte seg av den imponerende pikken som hadde vært helt til bunns i henne. Geir så først bare alvorlig på henne, så ristet han langsomt på hodet mens et lite smil bredte seg på leppene. «Hadde jeg visst du var så kåt, hadde jeg nok ikke gått fra deg. Dumt av meg. Men nå har jeg skaffet god hjelp. Strandgigoloene du ønsket deg var ikke billige, så du får nyte dem.» Han la samtidig en tung hånd på skulderen hennes, slik at hun på nytt sank ned på mannen under og fikk hele skaftet opp i seg igjen. Uten flere ord trakk så Geir ned shortsen, fant fram den steinharde pikken sin og skjøv den mot leppene hennes. Først nølte hun, men da italieneren igjen begynte å støte mot underlivet hennes tok hun et par dype åndedrag og gapte så begjærlig over ham. Snart var hun inne i en god rytme, og stønningen nådde nye høyder. Geir visste at Anne var av den typen som likte å ha noe mellom leppene, både oppe og nede, så to harde pikker på likt var noe av en ønskedrøm.

Han nærmet seg raskt utløsning. Anne var en mester med munnen, men vanligvis trakk han seg ut og lot henne avslutte med hånden. I dag følte han imidlertid for å la henne få smake steken, siden hun var med på leken, så han advarte henne ikke da spruten kom, og fylte munnen hennes med flere doser. Hun protesterte heller ikke, så kanskje hun selv syntes det var passende. I stedet svelget hun unna, og snudde straks hodet den andre veien, der hun allerede holdt rundt en masterstudents edlere deler, og fortsatte munnbruken på ham. Ett minutt senere kom også han, og italieneren under henne. De sprutet begge inn i henne, og ropte samtidig som i et fullkomment crescendo.

Det ble et lite øyeblikks stillhet. Geir lurte på om Anne hadde kommet også, for hun satt ubevegelig, med higende pust og senket hode, mens hun slikket seg rundt munnen og prøvde å svelge unna de siste restene av sæd.

«Godt vi har reserver i dag» sa Geir lakonisk, og gjorde tegn til de to som ventet utålmodig på tur at de kunne overta henne. De løftet henne forsiktig av padleren, pikken hans forlot henne med et svupp, og stilte henne på alle fire, på hender og knær. Sæden rant fra kjønnet hennes ned på strandteppet, og jeg innså at hun utrolig nok ikke hadde fått orgasme, for fitta var fremdeles vidåpen, og bad om mer. Ansiktet hennes, som smilte i kåt forventning, fortalte samme historie.
Geir bøyde meg ned mot henne og hvisket:
«Bare la meg ta deg bakfra etter at du har fått orgasme, så er alt tilgitt.»
«Avtale» sa hun helt alvorlig mens hun så etter de to mennene med ereksjon og vinket den ene bak seg mens hun vrikket kokett med baken. Den andre gikk ned på kne foran henne, og hun tok dem begge inn med stort begjær.
«Make her come» sa jeg til dem på engelsk, for jeg antok ikke de var i stemning til å lære norsk akkurat nå, og jeg må si de gjorde et heroisk forsøk. I sikkert 5 minutter tok de henne, fra begge sider. Hun var åpenbart i himmelen, og nær ved å komme flere ganger, men trass i at hun stimulerte seg selv, kløp seg i brystvortene og gned klitoris, kom hun aldri helt over kanten. Til slutt klarte mennene ikke å holde igjen lenger, og på nytt fikk hun munn og fitte fylt av mennenes utløsning.

Anne begynte nå å bli nokså utmattet, men like uforløst, så Geir tilbød henne en siste runde. Hun så på ham og nikket.
«Men det føles som jeg har sæd over alt, så nå er det jammen min tur til å komme» sa hun og la seg på ryggen. Med bustete hår, svett hud og dryppende fitte mellom sprikende ben var hun som tatt rett ut av siste scene i en pornofilm. De to første mennene ble nå i full vigør igjen, og stod og runket mens de betraktet henne. Det samme var Geir, så denne gang ville han gi henne full pakke. Han dirigerte derfor padleren ned på rygg igjen, slik han hadde begynt, og fikk henne til å legge seg oppå ham, men på ryggen. Først protesterte hun, men da opplegget gikk opp for henne våknet kåtskapen på nytt og hun samarbeidet villig. Pikken hans lå opp mellom bena hennes, og Geir smurte både den og analen hennes godt med saftene fra kjønnet. Så fikk han henne til selv å styre pikken inn i det trangeste hullet. Hun greide det fint, det var ikke første gangen, og opphisselsen hennes økte underveis. Da hun var godt utvidet og hadde begynt å jukke forsiktig opp og ned, vinket jeg nestemann i retning munnen hennes. Med en pikk svaiende foran seg og en annen i analen klynket hun:
«Geir, kom inn i meg, fort!» Så lukket hun leppene rundt pikkhodet og sugde ham som besatt. Geir la seg på henne og trengte inn i fitta. Det var trangt, nesten som etter en orgasme, men hun likte det tydeligvis, for akkurat i det han gled på plass løsnet det endelig for henne. Hun skrek, og Geir kjente de voldsomme sammentrekningene hennes rundt pikken. Det samme gjorde mannen under henne, og begge kom midtveis i orgasmen hennes, som bare fortsatte og fortsatte.

Da hun endelig var ferdig, hadde mistet interessen for pikken hun hadde i munnen og slapp den, sprutet også den og traff henne på brystene og nedover magen.
«Oj» smilte hun matt «nå må jeg nesten bade også.»

Italienerne så de ikke noe mer til den sommeren, og noe liknede skjedde aldri igjen. Hendelsen på stranden ble en hemmelighet mellom bare dem, som de henter fram og deler når de har behov for litt ekstra krydder i samlivet. Med et par gode hjelpere i silikon klarer Geir nesten å få Anne til samme høyder som fire italienske gigolos og en norsk greide.

Legg igjen en kommentar