Ti år senere

Denne novellen er vist 15864 ganger.

Ti år. Ti år hadde hått siden sist vi så hverandre. Jeg slo av tenningen, og lente meg tilbake i bilsetet mens blikket gled ut i det skumrende landskapet, og tankene og minnene strømmet innover meg. Hun var den vakreste jenta i verden. Jenta jeg hadde vært så stolt av å være sammen med. Det uunngåelige bruddet hadde føltes vondt, men ikke så lenge. Hun var for herlig til å forbli sint på. Allikevel hadde historien ført oss fra hverandre, men nå var hun tilbake. Helt plutselig. Ut av det blå. Et avisoppslag om min karriere hadde gitt henne lyst til å sende en gratulasjonsmail, og derfra var veien kort til et møte.

Hun var østens varmeste og herligste skimmer av lys. Hennes vietnamesiske opphav, blandet med et flørtende glimt i kullsorte, dype øyne hadde vært nok til å fange min oppmerksomhet første gang vi møttes. De første ukene hadde vi gått forsiktig frem, men med tiden utviklet vi et lidenskapelig og sultent forhold. Vi var sultne på hverandre. Alltid. Vi kunne våkne omslynget i hverandre, ha et deilig morgennummer, for så å gjenta bedriften raskt på sofaen før hun skulle på ettermiddagsjobb. Kveldene foran tven ble et kjælende forspill til nok en heftig runde før vi sovnet sammen, tett i tett. OG slik gikk dagene. For ti år siden. Og nå satt jeg her i en stadig kaldere bil, og ventet på at hun skulle komme til meg.

Telefonen ringer. Hun er her straks. Lurer på om hun skal kjøpe meg noe drikke til meg. Jeg takker nei, mest av høflighet, men kjenner pulsen stige bare ved lyden av stemmen hennes. Jeg er spent på hva kvelden bil bringe. Om vi vil være tilbake der vi en gang var, eller om vi må starte på begynnelsen for å bryte isen. Men i spenningen ligger også engstelse. Ti år…Vil hun fremdeles like det hun ser når hun ser meg?

En mørk, stor bil svinger inn ved siden av meg. Jeg hopper ut og setter meg inn ved siden av henne. Den lille angsten tar overhånd i noen sekunder, og jeg husker knapt at vi hilser på hverandre. Jeg angrer plutselig bittert på at jeg takket nei til noe drikke, for munnen min er plutselig helt tørr. Hun rygger ut av parkeringsplassen hvor vi har møttes og legger på vei ut i mørket.

Småpraten blir altså starten. Ikke noe heftig kyss før vi utveksler ord. Det hadde blitt for brått. Det blir småprat først. Ganske godt egentlig. Det er jo ti år siden sist! Mellom alle «hvordan er jobben» og «jeg hører foreldrene dine har fyttet», beveger tankene seg til chatten vi hadde kvelden i forveien. En samtale som tok en meget seksuell vending. Fra å prate om alle de deilige minnene vi hadde sammen, var vi plutselig kastet inn i et heftig cyberknull. Utviklingen hos oss begge var tydelig. Utprøvende tenåringer var nå erfarne voksne. Trygge på seg selv, trygge på språket. Trygge på grenser, men allikevel utfordrende. Vi hadde konkludert med at vi ikke hadde noe annet velg enn å treffes, for så å se hvor det ville bære. Og her satt vi allerede neste kveld, midtveis mellom våre respektive bosteder, i en bil på vei mot et stille sted hvor vi kunne være uten å bli forstyrret.

En time går. Vi har turt å touche innom den deilige chatten kvelden før. Vi forsøker oss inn små stikkveier i håp om å finne ubebodde områder, men vi har ikke noe hell. Praten fortsetter, men stadig møtes blikket vårt, og smilene sitter løst. Noen må bryte den seksuelle spenningen. Vi sitrer begge to. Jeg vet hun vil jeg skal ta det første skrittet; og det gjør jeg. Fra passasjersetet løfter jeg opp armlenene våre og legger venstre hånd på låret hennes. Hun slipper fra seg et lettende sukk og smiler til meg.

– Finn et sted å stoppe snart! hvisker jeg, og hun nikker. Jeg lar hånden gli oppover låret hennes, klemmer, lar den gli ned mot kneet. Jeg ser på henne, og hun merker det selv om blikket er festet på veien. Konturen av ansiktet hennes mot forbipasserende gatelys er nydelig. Et sort fossefall av hår , store, skinnende øyne, og de hevede kinnene som indikerer et smil i mørket.

– Så slank og deilig du er, sier jeg, mens jeg lar de store hendene mine klemme om hennes smale, men trente og faste lår. Slik kjører vi i enda noen minutter. Hendene mine beveger seg oppover og nedover. hver gang jeg glir opp lar jeg fingrene presse mot lysken hennes, og noen ganger tett mot kjønnet hennes. Hun har spredt bena nå, og jeg kjenner små men tydelige bevegelser mot hånden min.

– Nå skjønner jeg hvordan du hadde det når du kjørte hjem den gangen og jeg sugde deg hele veien, sier hun plutselig og ser på meg med et smil. Jeg ler og bekrefter at det var en veldig frustrerende tur. Hun holdt meg på kanten lenge, men vi hadde til slutt svingt inn i et skogholdt og knullet i baksetet. Jeg vil aldri glemme det.

Brått svinger hun inn en vei som fører inn i skogen og videre ned mot et vann. Jeg tar til meg hånden og speider ut i mørket. Langt der nede, i enden av veien, ser vi et hus hvor det lyser. Vi enes om at dette må være trygt. Det er sent. Ingen kan se oss i mørket, og vi har ikke sett tegn til liv den siste halve timen. Hun rygger inn på en lett klarning like ved veien, og slår av motoren. Vi ser på hverandre, hun ler lett men uten lyd. Jeg lar den ene hånden gli gjennom håret hennes, og som på kommando lener hun seg mot meg. Lepper og tunger møtes, og for første gang på ti år kjenner jeg smaken av henne igjen. Den kjente, nydelige smaken av denne perfekte jenta. Små klynk understreker hvor kåt hun er. Selv er jeg steinhard under buksene, og jeg lengter etter å komme meg fri. Hun trekker seg unna, tar av seg skinnjakka, og jeg løsner beltet og knappene i buksa. Resten lar jeg være så lenge. Jeg vil la henne gjøre som hun vil. Munnen hennes er der igjen. Kyssene er nesten voldsomme, lengtende og bitende. Jeg kjenner en hånd der nede, og før jeg rekker å trekke pusten i et stønn har hun frigjort pikken min fra stramme boksershorts, og holder den i et fast grep mens leppene hennes stadig er presset mot mine. Hun runker meg lett, og nå må jeg trekke meg unna for å puste. Hun smiler, setter seg på kne i førersetet og lener seg over fanget mitt. Nesten automatisk glir den ledige venstrehånden min over ryggen hennes og legger seg over den stramme, sexy rumpa. Trangt dongristoff er alt som ligger mellom meg og hennes glødende, nydelige bak. Min faste behandling av rumpa hennes får henne til å stønne. Årene har gjort henne sikrere på seg og sin seksualitet. Det er ingen tvil. Hu er ikke redd for å slippe seg løs. Ansiktet hennes er rett over pikken min, og hun ser opp et øyeblikk.

– Får jeg lov? hvisker hun. Jeg nikker. Sekundet senere kjenner jeg den varme, lille munnen hennes omslutter meg. Hun glir nedover, nedover og nedover. Det kjennes ut som hun kan ta hele meg ned i halsen, men hun stopper snart. Godt over halvveis nedover. Nå er det jeg som stønner. Blikket glir opp på nattehimmelen, og selv om jeg faktisk kan se stjerner der oppe, er det som om små prikker av nytelse dannes foran øynene mine. Med makt presser jeg hånden inn under buksa hennes. Hennes ledige hånd åpner beltet sitt for å slippe meg lettere til, og mens hun fortsetter å suge meg dypt og rytmisk glir hånden min ned til hennes varme, deilige hull. Jeg kjenner klissvåte lepper møte meg der nede. De glir til side for langfingeren min, og snart kjenner jeg innsiden av den deilige, myke fitta hennes presse om fingrene mine. Hun drar hodet opp, gisper, legger kinnet mot låret mitt og runker mg raskt mens jeg lar fingrene jage inn i henne. Jeg kjenner henne godt. Vet at hun ikke trenger lange ømme forspill. Hun liker det hardt. Røft. Rett på sak. Stønnene hennes er nytelse og forløst frustrasjon på en gang. Hun løfter hodet igjen og presser seg ned på meg igjen. Munnen hennes klemmer, suger og arbeider med de rette områdene. Jeg kjenner meg helt gåen allerede. Hun ser meg inn i øynene.

– Så deilig stor kukk du har! ordene kommer uventet på meg. Visst var chatten vår forrige kveld veldig dirty, men jeg har aldri hørt henne uttrykke seg sånn før. Hun ser at det tenner meg, og fortsetter den nydelige behandlingen. Hun er så god. Jeg forsøker å gjengjelde ved i fingre henne dypere, bølger bevegelsene inn og ut av henne. Hun er så god! Kriblingen starter allerede. Å bli sugd er alltid deilig, men slett ikke alle gjør det like herlig. Men denne fantastiske, vakre jenta kan dette. Hun kan suge meg til orgasme hvis hun fortsetter slik. Jeg griper hodet hennes og knuller munnen hennes. Ser henne lukke øynene og ta imot… Billys!

Virkeligheten innhenter meg så brutalt raskt at jeg skvetter. Det kommer en bil. På denne ensomme, forlatte bondeveien midt ute på landet – og midt på svarte natta – kommer det en bil! Jeg gjør henne oppmerksom på hva som skjer. Hun setter seg opp, retter på klærne, og strammer beltet. Buksa mi er på igjen idet bilen nærmer seg. Den stopper foran oss. Jeg kjenner pulsen er i høygir. Den eller de i bilen ser nok på oss. Kanskje lyser billysene hans opp ok til å se oss? Vi kan ikke se ham…eller dem. Antiklimakset er nesten komplett, og jeg forventer at bilføreren straks kommer ut for å inspisere, da den endelig kjører videre. Vi ser på hverandre, lettet og glade. Vi veksler noen ord om at det var nære på, men snart er vi omfavnet i nok et kyss. Hun spør om jeg vil fortsette eller dra videre, men fornuften har koblet helt ut. Jeg vil bare at hun skal suge meg igjen. Jeg har allerede åpnet buksa og presser hodet hennes ned mot fanget mitt. Hun er ikke motvillig. Hun svelger meg ned igjen og jeg lar fingrene gli inn under buksa hennes og beføler henne. Forteller henne hvor sexy hun er, hvor deilig det er å ta på henne. Hun svarer med å fortelle at hun elsker å suge den store kuken min, og at hun vil se meg naken. Hånden hennes glir under t-skjorta mi, og jeg kjenner en viss usikkerhet. Er dette tid og sted? Fingrene mine fyller henne opp igjen og hun kollapser i fanget mit. Munnen suger meg inn igjen, og den nydelige tunga hennes jobber rundt hodet på pikken min. Men så ser jeg lysene igjen. De kommer tilbake nå, og i måneskinnet ser jeg at det er samme bil. Nå er det nok. Vi setter os opp, og hun vrir om tenningen. Med fulle lys på vet vi at den lokale bilen ikke vil kunne se oss. Vi svinger ut mot ham rett før han passerer, og forsvinner ut den gamle skogsveien.

Så…er stemningen ødelagt nå? Vil hun ha mer? Jeg lar spørsmålet og skuffelsen over å ha blitt avbrutt forbli usagt. I stedet kjører vi videre. Praten går igjen, og heldigvis tar det ikke lang tid før jeg forstår at hun slettes ikke er ferdig med meg.

– Kan vi ikke bare stoppe her langs veien? Det er jo nesten ingen biler her. sier hun. Hun har rett, men jeg rister p hodet. To sjokk får vær nok for i kveld. Jeg ber henne kjøre mot der vi møttes igjen, så kan vi se om vi finner et mer avsidesliggende sted der. Vi farer gjennom nattemørket. Ivrige etter å finne et nytt sted. Det er hun som griper låret mitt nå, og snart sitter vi å holder hender med hverandre.

En halv time går før hun plutselig rykker til.
– Gikk det ikke opp en vei der? spør hun brått og bremser ned. Jeg har ikke sett noe. Hjernen er et annet sted. I mørket ser jeg ingenting, men hun rygger, og snart ser jeg den. En bratt bakke opp fra hovedveien, og ingen tegn til lys noe sted. Forsiktig kjører hun opp, og snart forstår vi hvor det bærer. Inne blant bjørk og og kratt står en strømtransformator og ei arbeidsbrakke. Alt er mørkt, og ingen biler er å se.

– Hit kommer det ingen! sier jeg. Hun nikker, men for sikkerhets skyld rygger hun til bilen slik at den peker mot en rask exit.

Klikk! Bilbeltene forsvinner, og denne gang er vi ferdig med å være prøvende. Vi kysser, løsner på klærne og snart sitter hun overskrevs på fanget mitt, mens tungene våre spiller over hverandre. Jeg lar hendene gli opp under toppen hennes, og presser underlivet mot henne idet jeg legger hendene om d herlige brystene hennes. Hun er liten, nesten petit, men puppene hennes er faste og deilige. Brystvortene hennes knopper seg gjennom bhen mot hendene mine, og jeg stønner mot halsen hennes, og biter henne lett. Jeg er så hard at det nesten gjør vondt! Jeg dytter henne fra meg, og hun setter seg i setet. Jeg river opp beltet hennes, og drar både buksa og trusa hennes nedover mot knærne hennes. Jeg stiller meg på kne i setet ved siden av. Bilen har god plass under taket, men jeg er høy. Jeg må bøye meg over henne, og i mørket føler jeg at jeg fremstår som en veldig ruvende skikkelse over denne deilige, lille damen. Jeg dytter knærne hennes mot brystet hennes, slik at den nydelige, perfekte rumpa blottlegges. To fingre glir inn i den trange, varme fitta, og mens jeg stirrer henne inn i øynene begynner jeg for alvor å fingerpule henne. Hun stønner, sier navnet mitt, og puster høylytt mens munnen er åpnet i et løst gap. Jeg kjenner at armen min skjelver i spenning, og setter meg ned igjen. Halvnaken og hivende etter pusten r hun over meg igjen og for tredje gang i natt kjenner jeg verdens herligste munn suge meg inn. å jobber hun! Hun tar meg så dypt hun kan. gang på gang. Jeg vet ikke om det er leppene, tungen eller halsen som kjennes best, men hun ser noen ganger på meg, og jeg vet at hun vet at dette er noe jeg elsker Jeg støter imot nå. hun reiser seg opp på armene og holder hodet i ro. Hun lar meg gjøre seg jeg vil. Hun tar imot støtene der jeg knuller munnen hennes. Hun liker det. Jeg vet hun liker det. Hun liker å ha munnen full av pikk. Hun liker å bli brukt sånn. Hun er så sexy! Hun oser av sex! Hun ER sex!

Hun slipper meg md munnen. Setter seg ned og samler seg. Jeg får tid til å roe ned pulsen, men nå merker jeg en ekstrem tenning. Den dirty chatten fra kvelden før, de to forstyrrelsene tidligere på kvelden. Denne perfekte blowjobben. Alt har samlet seg til et punkt hvor jeg ikke vet hvordan jeg skal klare å holde meg tilbake.

– Har du lyst? hvisker hun? Spørsmålet virker retorisk. Jeg ser på henne i noen sekunder. Toppen er dratt or puppene som strutter under en søt, nydelig bh. En veltrent mage er blottlagt. Buksa er bare en bylt omkring anklene hennes, og mellom de spredte bena venter et pulserende, vatt og trangt kjønn på meg. Hun ser på meg.

– Hvordan vil du knulles? spør jeg.
– Hardt!
Jeg løfter henne opp. Hun føles som en fjær i mine sterke armer. Jeg plasserer henne på fanget mitt. Hun sitter md ryggen mot meg. Dette er vår stilling. Vi oppdaget den sammen for ti år siden. En stilling som passet oss. En posisjon hvor vi begge kunne jobbe. Vi kunne knulle hverandre. Nå sitter hun der igjen. Voksen, mer erfaren, deiligere enn noen gang… Og idet hun løfter opp den hjerteformede rumpa og glir ned på meg er det som om tiden er borte. Den trange, nydelige fitta er så kjent. Jeg merker at jeg har savnet denne følelsen. Følelsen av å gli inn i denne perfekte, spreke jenta. Følelsen av å bunne i henne slik som nå. Følelsen av å høre henne stønne navnet mitt idet også hun kjenner det hun ikke har kjent på ti år. Vi nyter øyeblikket i noen sekunder.

Hun legger seg mot meg. Jeg har lent passasjersetet tilbake og lagt meg ned. Hendene mine omslutter puppene hennes igjen. Hun vrir hodet mot meg og kysser meg. Jeg presser hoftene ned mot setet, glir ut av henne, og slipper meg opp igjen. Jeg klarer ikke skjelne hendelsene lenger. Jeg hører ikke stønnet hennes som annet enn nytelse. Jeg setter hendene under rumpa hennes og dytter henne opp. NÅ kan jeg støte inn med full kraft. HARDT, hadde hun bedt om, og det var ikke noe annet jeg heller ville. Jeg jaget inn og ut av henne. Kjente hvordan innsiden av den våte fitta hennes masserte meg hver gang jeg presset meg inn. Hun lente seg på brystet mitt med en hånd, hele kroppen hennes ristet av de voldsomme støtene. Jeg Klemte omkring de lydelige halvkulene i hendene mine og bet meg i underleppen for ikke å skrike ut. Jeg stønnet ut navnet hennes i det hun la seg fremover mot dashbordet. Jeg klarte ikke å fortsette. Jeg ble liggende mens hun dro seg opp og satt seg ned igjen på meg. Hun satt der en liten stund og støtte mot kuken min så hardt hun kunne. Da jeg omsider så ned var synet mer enn jeg hadde mulighet til å kontrollere. Den hjerteformede baken hennes som ble opplyst av det svake måneskinnet. Den store pikken min som spiddet henne. Igjen var nytelsesflekkene der og tilslørte blikket mitt. Jeg dro meg ut og dro henne mot meg igjen. Hun lente seg mot meg, hev eter pusten og jeg lot fingrene gli nedover magen hennes og ned til den nypulte fitta hennes. Fingrene mine spilte ovr klitten hennes før to fingre gled inn. Jeg dro dem ut igjen, puttet dem i munnen og lukket øynene. Den nesten forglemte smaken av henne vekket alle fordums minner igjen. Den var så kjent. Som varm, honning. Søt, sexy og bare hennes.

– Jeg klarer ikke holde igjen lenge, hvisket jeg. Hun stønnet at det ikke gjorde noe, og plutselig var jeg inni henne igjen. Nå var det ingen kontroll lengre. Ikke for henne, ikke for meg. Vi jukket mot hverandre. Kysset, stønnet og knullet. Jeg visste at hun likte å få varm sæd sprutet over puppene sine og magen, og det var alle de hundrevis av minnene om nettopp dette som brakte meg over kanten. Jeg dyttet henne av men bilens begrensede rammer gjorde det ikke mulig å få snudd henne i tide. Hun ble sittende på låret mitt halvveis vridd mot meg. Jeg kjente orgasmen skylle gjennom meg, og snart sto den første spruten oppover midjen hennes. Hun satt stille og hev etter pusten mens hun stirret på stråle etter stråle som rakte bra bh-linjen til rumpa hennes.

Jeg husker ikke hva jeg sa. Utløsningen etter ti års lengsel etter denne perfekte kvinnen var for mye de neste sekundene. Fantasier, frustrasjon og kåthet hadde forløst seg i et og samme øyeblikk.

Snart hadde hun funnet noe å tørke vekk væskene mine, og hun satte seg skrevs over meg. Hun dro toppen ned igjen og vi møttes i et kyss. Det var deilig å bar ligge der. Hun satte seg opp, og selv om jeg mest kunne se den vakre silhuetten hennes mot stjernene og måneskinnet, ble ansiktet hennes stadig opplyst av flyktige lysglimt fra bilene som passerte på veien nedenfor. I disse korte glimtene så jeg de mørke, dype øyene hennes. En perlerad av hvite tenner som smilte og den lette rødmen som spredte seg over kinnene hennes. Jeg hadde alltid likt den rødmen. Den var det mest spesielle særpreget hennes. Det var lidenskapen som lyste henne opp. Det var som det røde i solnedgangen. Og akkurat som ti år tidligere fikk den meg fremdeles til å smile.

Legg igjen en kommentar