Jeg, en puledukke

Denne novellen er vist 58222 ganger.

Jeg var trøtt og sliten den dagen jeg kom hjem og fant min mann i hagen med en øl. Irritert glefset jeg til han at han kunne i det minste laget middag til meg, når han likevel hadde hatt fri hele dagen. Han reiste seg fra hagestolen han satt i, satte ølflasken fra seg på hagebordet og gliste mot meg. – Jeg har så visst ordnet noe til deg i dag, du kan bare glede deg, pus! Jeg stirret sint, men også litt nysgjerrig på han. – Hva da? Han svarte ikke, bare ristet litt på hodet og kom nærmere meg. Fra bukselommen trakk han opp et sort silkebånd. – En overraskelse til prinsessen min, sa han, mens han knyttet silkebåndet foran mine forbløffede øyne. Sinnet var nå som strøket, i stedet kjente jeg en kriblende spenning fra magen et sted. – Kom her, sa han, tok hånden min og geleidet meg inn døren.

Jeg kjente selvsagt mitt eget hus, så jeg ble forbløffet da jeg merket at han ikke leiet meg inn til soverommet vårt, som jeg hadde forventet, men til finstuen. – Fra nå av er du helt stille, jente, så skal vi oppfylle alle dine kåte små drømmer, sa mannen min, og gned den ene hånden over mitt allerede fuktige skritt. Jeg stønnet svakt av forventning og lyst, men en liten stemme hvisket i bakhodet mitt; vi? Med et sikkert grep løftet han meg opp, og da jeg ble lagt ned igjen, var det på vårt dyre spisebord i tre. Jeg lurte på hva som nå skulle skje, da han begynte å kjærtegne kroppen min. Med den ene hånden kjælte han forsiktig med den ene brystknoppen min, mens den andre med et enkelt knep åpnet BH – en min. Videre begynte han å kle av meg toppen, buksen, og til slutt undertøyet.

Jeg dirret av kåtskap da han ertet klitten min med en finger. – Se hvor vakker hun er, så plutselig en fremmed stemme fra den ene kanten av bordet. Jeg skvatt til. Hva var det som skjedd? – En nydelig barbert fitte, så en stemme fra den andre kanten. Plutselig var det flere hender enn min manns som kjærtegnet kroppen min. Noen strøk over hodet mitt, en knep forsiktig i brystene og en tredje – min mann? – tok bena mine fra hverandre og  begynte ivrig å slikke fitta mi. Litt skremt, men veldig opphisset gav jeg meg over til å bare nyte det som skjedde. Hendene ble bare mer og mer krevende mot den kåte kroppen min. – Jeg tror jenta er klar for kuk, jeg, sa den første fremmede som hadde snakket. Han tok en finger prøvende i munnen. Jeg ville gjerne suge kuk, så jeg slikket fingeren hans det jeg var god til. Jeg hørte han klatret opp på bordet, og før jeg visste ordet av det, hadde jeg en stor og steinhard kuk i munnen. Han løftet hodet mitt opp og holdt det fast i et godt grep mens han pulte munnen min. Den første fremmede inspirerte tydeligvis han som slikket meg, for rumpen min ble løftet opp, og en ny kuk fylte fitta. Mannen stod på gulvet og holdt meg fast rundt lårene, og den spesielle stillingen gjorde at fitta mi ble kjørt til bunns.

Jeg følte meg som en skikkelig puledukke – mennene tok ikke noe hensyn, bare kjørte kukene i meg som stempel, hardt, rått, fort – men jeg nøt det til fulle, der jeg lå og ble knullet til himmels. En kjent stemme, mannen min, ville tydeligvis også være med nå. – Løft henne opp, jeg vil rævknulle kona mi. Jeg ble løftet av bordet, og med hjelp av de to fremmede ble jeg plassert på fanget til mannen min, som tydeligvis satt på en stol. Etter litt fomling hadde jeg kuk i rumpen. Mannen min løftet meg opp og ned, og stønnet hardt. Det trange rumpehullet mitt gjorde tydeligvis godt. Men festen stoppet ikke der. Jeg ble lagt bakover mot mannen min, og et øyeblikk senere kunne jeg kjenne enda en kuk gli inn i meg. Jeg stønnet hardt, nøt å bli sandwichet for første gang i mitt liv. En kraftig mannshånd tok tak i hånden min, og ledet meg mot pikken sin, den tredje. Jeg følte meg som en dronning!

Stønnene ble hardere og hardere. – Legg henne ned, sa til slutt den første fremmede, som pulte fitta mi med alle sine krefter. Sakte ble jeg løftet av mannen min, og lagt på gulvet. Det var tydeligvis avtalt spill på forhånd, at alle ville dunke meg i sperm. En hånd lekte med fitta mi, og en annen med brystene mine. Jeg hørte de surklende lydene av hender som runker kuk.  Leken var hardhendt men nydelig. En deilig følelse av orgasme spredde seg igjennom hele kroppen min og jeg ristet og skalv av nytelse. – Den vesle hora likte visst dette, hørte jeg mannen min si, før han kjørte kuken sin i munnen min og kom av alle krefter. Jeg holdt godt tak i pikken hans og slikket den ren. Dette tente visst de andre gutta. I tur og orden tok jeg i mot spermen fra de fremmede, og takket med å slikke kukene deres rene. Jeg sank utslitt, svett og lykkelig utpult sammen på golvet etterpå. – Takk, lille hore, sa den ene. Jeg hørte de reiste seg og gikk, utgangsdøren smalt igjen. Da fjernet mannen min det sorte silkebåndet. Jeg smilte til han, et varmt smil fra en gjennomknullet kvinne.

Legg igjen en kommentar