Jeg vedder på at du ikke tør…

Denne novellen er vist 16190 ganger.

Jeg og samboeren hadde nettopp hatt en lengre samtale om hvordan vi kunne få litt fart på sexlivet igjen, vi hadde fått to barn og vi hadde liksom ikke kommet helt i gang etter dette. Det var jeg som var den største pådriveren, hun virket heller likegyldig til om vi hadde noe sexliv eller ikke.

Vi hadde satt oss på trappa for å ta en røyk og nyte de siste solrestene før sommersola gikk ned for kvelden. Jeg stod og tittet på henne, hun var veldig vakker. Hun hadde nydelige blå øyne, langt brunrødt hår og noen fantastiske pupper. Kjolen var sort, tettsittende og veldig utringet, den fremhevet den deilige kroppen hennes ekstra godt. Jeg la merke til at hun ikke hadde noen strømpebukser på, det hadde hun alltid. Hun så hvordan jeg analyserte henne med blikket, hun ga meg det nydeligste smilet du kan tenke deg før hun forsiktig visket “jeg har ingen truser på heller”. Hun spredde forsiktig bena, slik at den deilige glattbarberte fitta hennes kom til syne. Jeg kunne se herfra at hun var våt, hun studerte bulen i buksa mi som begynte å bli tydeligere etter hvert som pikken min vokste.

Hun lot hånden forsiktig gli over pikken min før hun smilte til meg og sa “jeg vedder på at du ikke tør ta den frem”. Jeg tittet meg rundt, vi hadde veldig mange naboer, selv om de fleste var på jobb nå midt på dagen. Hun hvisket forsiktig “pyyyyse, pyyyyse”, med det nydeligste smilet du kan tenke deg rundt munnen.
 
– “Hvis du tar den frem så skal jeg suge deg”, det var alt hun trengte å si for å overbevise meg, jeg åpnet buksesmekken og den stive pikken min formelig spratt ut. Hun fortsatte håndarbeidet, nøt pikken min i hånden før hun forsiktig bøyde seg frem og sugde meg mens hun med den ledige hånden fingret seg selv. Jeg stønnet forsiktig i det mengder med varm sæd fylte munnen hennes, hun fortsatte å suge, nå var pikken min så følsom at det nesten var uutholdelig godt. Hun kikket på meg og sa –”jeg er så kåt, jeg må ha deg her og nå”. Pikken min var fortsatt stiv som en påle, så jeg satte meg ned på trappen og hun presset seg nedover den stive staken min. Hun ridde meg hardt og bestemt, vi hadde nesten glemt at vi satt nakne på en trapp midt i byen. Begge to ga fra seg noen forsiktige stønn i det jeg gikk inn i henne.
Vi forstod begge at dette var starten på et nytt og spennende sexliv, vi skulle ha barnefri denne helga, så det måtte vi utnytte til det fulle. Senere den kvelden så kom hun opp med en bag fra kjelleren, den var full av sexleketøy, som vi hadde kjøpt tidligere når sexlivet var på topp. Hun tok frem en stor butplugg og en penisring, hun ba meg om å legge meg ned på sofaen. Hun smurte butpluggen godt inn med glidemiddel før hun støtvis presset den inn i rumpa mi, hun smilte til meg og tredde penisringen over pikken min. Hun smilte til meg og ba meg om å ta på meg igjen, jeg begynte å ta ut butpluggen, men hun stoppet meg. –”Jeg sa ikke at du kunne ta de ut, ha de på deg under klærne”. Så forklarte hun idèen, jeg skulle ha det på meg under klærne, så skulle vi ta en tur ut på byten. Hun skulle selvfølgelig ha fjernkontrollen til både penisringen og butpluggen. Jeg likte hvor dette førte, så jeg fant frem en strap-on, snudde denne slik at dildoen isteden ble spendt fast inn i henne. Hun plukket opp en klitorisstimulator fra bagen og festet denne, mens hun ga fjernkontrollen til meg.
 

Vi danset, drakk og hygget oss ute, vi hadde ikke vært ute i mer enn en times tid før kåtskapen tok overhånd. Vibrasjonene ble sterkere og sterkere, jeg tok henne i hånden og trakk henne med inn på et toalett, vi formelig rev klærne av hverandre mens vi rå klinte, jeg klarte nesten ikke å vente før jeg lot den stive pikken min få smake på kjønnet hennes. Jeg støtet henne hardt og vi kom begge to, jeg vet ikke hva som var sterkest rusen av alkohol eller den herlige rusen som sexen ga. Vi gikk begge smilende ut fra toalettet hånd i hånd, mens vi fikk noen missunnelige blikk fra folk i do kø.

Begge to tente veldig på å gå med sexleketøy offentlig og enda mer pirrende var at man ikke selv hadde kontrollen på vibrasjonene. Vi gjorde derfor det samme dagen etter når vi skulle på Coop og gjøre unna helgehandelen, men denne gangen var det ingen toaletter vi kunne fullbyrde kåtskapen. Hun kikket lurt på meg og kjente på lagerdøra, den var åpen. Vi snek oss inn på lageret, rev av hverandre klærne og jeg tok henne oppå noen banankasser. Vi ble ikke oppdaget denne gangen heller, så vi smøg oss ubemerket ut i butikken igjen.

Vi oppdaget etter hvert mange andre måter vi kunne sprite opp sexlivet på, jeg angrer ikke ett sekund, for nå har vi et fantastisk sexliv, hverdagslige ting som husarbeid og handling har fått en ny mening om du skjønner hva jeg mener.

[Total: 0   Average: 0/5]

Legg igjen en kommentar