Jobbintervjuet

Denne novellen er vist 37615 ganger.

Linn stryker den ene hånden igjennom det korte brune håret. Dette gjør hun alltid når hun er nærvøs eller spent. Som et mirakel, det ville i hvert fall moren hennes ha ment, er hun ikledd en nokså finslig genser og bukse. Til vanlig har hun på seg slitte jeans og kule hettegensere, men siden hun er mer eller mindre dessperat etter å få denne jobben, har hun pyntet seg litt ekstra for annledningen. Dama i resepsjonen hadde bedt henne vente inne på kontoret, "Nina Helgesen, altså sjefen som du skal møte kommer snart," hadde dama sagt.

Kontoret er lite, men både ryddig og koselig på en gang. Et familiefoto i brun ramme er plassert på pulten foran Linn og viser ei lita jente og ei kvinne på omtrent tretti. Klart er jenta søt, men det er kvinnen som fanger og beholder Linns blikk. Kvinnen ser ikke beibe-aktig ut, til tross for det flotte blonde håret, men mer som ei bisniess kvinne – ei flott bisniess kvinne med glitrende blåe øyne som vaker oppsigt alene.

Linn hører døra bak henne åpne seg, noen travle skritt iført høyhælte sko komme inn og en oppkavet stemme, alt farende mot henne på en gang; "Du må være… Linn Jensen, var det det?" "Linn Jespersen, ja," sier Linn og reiser seg med utsrakt hånd for å prøve å skape et godt første-inntrykk. "Nina Helgesen," smiler Nina og Linn ser at det er kvinnen på bildet. Kroppen hennes er slank og øynene lyser av klokskap. Vagt oppdager hun at munnen har glidd opp og lukker den fort igjen. Nina viser ikke tegn til å ha lagt merke til det. "Var det skriver for avisen du søkte om?" lurer Nina på da de har satt seg, Linn på stolen foran pulten og Nina på kontorstolen på baksiden av pulten. "Ja," nikker Linn nervøst. "Skrive daglig i en spalte hadde jeg tenkt." Nina folder hendene og lykkes i å se ut som en proffesjonell sjef til fingertuppene. Blikket og bevegelsene har allikevel en viss form for myk – og vennlighet.

"Og hvilket tema?" spør hun. "Eh…" Linn tar seg tid til å rense halsen før hun fortsetter. "Hvordan det er å være lesbe, erfaringer og slikt…" Ansiktet til Nina fortrekker ikke en mine, proffesjonell såvisst! "Jaha, det kunne jo vært interessant, " sier Nina sakte. "Hvor gammel sa du at du var?" "Tjuetre," svarer Linn fort. "Har du noen utdannelse i journalistikk?" spør Nina videre uten å fortrekke en mine. "Nei."

De blir sittende tause på kontoret en stund, Linn med nervøs mage og Nina med et betraktende, nesten vurderende blikk på henne. "Klart det ville være interessant for lesber, men det finnes nå i grunnen flere hetrofile som leser avisen vår vil jeg tro. Kanskje viss du prøver hos…" begynner Nina, men Linn avbryter før hun får tenkt seg om. "Tror du ikke det ville være interessant for hetro folk også? Jeg tror de ville ha funnet det døds interessant!" utbryter hun. "Som sagt, viss du heller prøver…" begynner Nina nok en gang, men nå er Linn i gang og bare gudene vet hvordan å stoppe henne nå.

"Det kan jo til og med hende at noen lurer på hva legningen deres er og…" sier Linn, men denne gangen er det hun som blir avbrutt. "Dette er nå tross alt ikke et tennåringsblad, men en avis for voksne saklige folk," avbryter Nina bestemt. "Du mener altså at ikke voksne saklige folk kan lure på slike ting? Være nysgjerrige?" spør Linn hett og merker plutselig at hun har reist seg. "Jeg prøver bare å si at det er folk som har orden, som vet hvordan livet er innrettet og som er mer interessert i aksjer, som vil kjøpe denne avisen!" freser Nina og reiser seg også. "Du mener at de som kjøper aksjer har hele livet forutbestemt og vet hvordan de skal reagere på alt som vil skje dem? Hva om de for eksempel går seg vill i en homo-bar og…?!" roper Linn, men blir avbrutt. "Gå seg vill i en homo-ba…? Det tror jeg ikke det er stor sjanse for. Dessuten er jeg en som kjøper aksjer og styrer denne avisen, og er nok en gjennomsnittlig kunde. Og jeg ville i hvert fall ikke vært interessert, har livet styrt og i orden, og…!" roper Nina enda høyere. "Så du mener at du har orden på livet, vet hvordan du skal reagere på alt som kan skje i det?" snerrer Linn vanntro.

"Ja!" roper Nina bestemt tilbake og folder hendene, kaster noe av det blonde håret som har kommet i veien vekk med en brå hodebevegelse og stirrer selvsikkert mot henne, med de flotte øynene sine. "Jaha, får se hvordan du da reagerer på dette," sier Linn triumferende, skritter kjapt til henne, folder hendene om Ninas hofter og drar henne tetter mot seg. En svak og herlig forførerisk duft siger pirrende inn i nesen til Linn. Så strekker hun seg opp mot det vakre ansiktet til Nina og presser leppene sakte og mykt mot hennes. Linn angrer med det samme, hun ville aldri få jobben nå. På den annen side ville hun nok uansett ikke ha fått den.

Ninas lepper er myke og gode. Skrittet til Linn blir fuktig med et samme. Hun har ikke lyst til å stoppe, men merker hvor stiv kroppen til Nina har blitt og slipper munnen hennes omsider. Det er en usikker Nina Linn nå ser. Halsen hennes beveger seg, som om hun svelger gjentatte ganger på rad. De står der tause og ser på hverandre. "J-jeg…" stamrer Nina tilslutt. Linn svelger nervøst. "Du har ingen rett…" svelger Nina, men klarer ikke å avslutte setningen. "Jeg beklager om jeg har satt deg i klemme, i forlegenhet. Ville bare vise deg…" mumler Linn angrende. "Du har ikke satt meg i… i forlegenhet. Jeg…" svelger og stottrer Nina. "Jeg…" prøver Nina seg igjen, men stopper opp nok en gang, trolig av mangel på ord. Linn kunne ønske at skrittet hennes ville stoppe å banke. Hun merker hvordan trusen hennes holder på å bli gjennomvåt.

"Men nå ser du jo at…" sier Linn forsiktig. "Jeg ble ikke forlegen har  jeg jo sagt! Så du hadde IKKE rett!" avbryter Nina indignert. Stemmen hennes er mye stødigere nå. "Og bare så det er sagt, så er jeg ikke i tvil om legningen min. Så nå tror jeg vi er ferdige her…" Nina traver med stødige skritt mot døra. Som på kommando har Nina igjennom fått den proffesjonelle minen. Linn kan ikke la være å merke seg brystene hennes som beveger seg under genseren, idet hun beveger seg. Hendene til Linn ville akkurat ikke klart å dekke dem. "Driver du å stirre p-på puppene mine?" svelger Nina og Linn kan se en klar rødfarge i kinnene. Rødme? Utrykket til Nina var nå i hvert fall ingenting annet enn støtelse. Eller… hva var det glimtet i øynene hennes?

Det glimtet som viser seg i alles øyne selv om de prøver å skjule det i all kroppspråk. Var det virkelig… lyst? "Ut," snerrer Nina idet hun når døra. Linn går sakte forbi henne og griper om dørhåndtaket. Den forføreriske lukten stiger nok engang inn i nesen hennes og gjør trusen gjennomvåt. I stedet for å åpne døra, låser Linn den og vender seg mot Nina. Så dytter hun Nina inn mot den ene veggen og ber henne samtidig om å si ifra om hun ikke vil. Nina svarer ikke. Da stryker Linn hendene sakte oppover fra hoftene og videre mot puppene hennes. Nina glipper ut en mengde luft idet Linn begynner å massere begge brystene, først forsiktig og derretter hardere. Så gir hun Nina et langt kyss som blir overraskende gjenngjeldt. Da drar Nina fort av seg både genseren og skjorten med en opphissende fart. Linn følger eksempelet og river også bh-en vekk. Knepper deretter av bh-en til Nina og kysser henne lett på brystvortene som knopper seg hardt og struttende ved berøringen.

Nina stønner lavt før hun legger begge hendene om Linns ansikt og løfter ansiktet hennes opp. Så lar hun hendene falle nedover halsen, skuldrene og videre mot puppene til Linn, som hun pirrende såvidt berører. Åndedragene til Linn blir kortere. Skrittet hennes renner uutholdende. "Åh," stønner Linn i ekstase mens hun kjenner hvordan hånden til Nina knepper opp buksen, presser den ned i den trange buksen og er såvidt borti fitten hennes. Så fortsetter hånden på innsiden av låret. Trusen til Linn er for lengst gjennomvåt og det våte stoffet klistrer seg småkaldt mot leppene og øker bare effekten. Det deilige blonde håret til Nina stryker henne i nakken og den herilge duften siger inn i nesen hennes. "Sprik med beinet," hvisker Nina, mens hun styrer det høyre beinet til Linn opp og plasserer det på en kommode. En skulle tro at Nina ikke hadde gjort annet enn å knulle jenter, så bra som hun gjør det, tenker Linn vagt, mens hun merker at Nina bøyer seg ned foran Linn og drar ned både buksen og trusen hennes sakte. Kroppen til Linn sitrer av spenning og det er like før hun får en orgasme med det samme. Den varme tungen til Nina glir lekent over leppene min og nedover mot hullet mitt. Så suger Nina henne hardt mellom leppene og stikker to fingre i henne samtidig. Linn stønner av ren nytelse. Kroppen hennes begynner å skjelve og Nina slikker ivrig for harde livet. Så hyler Linn idet hun oppnår den herligste orgasmen på lenge og synker sammen av utmattelse på gulvet.

Linn samler seg fort og bestemmer seg for å vise Nina hvordan en sann erfaren lesbe kan gi tilfredstillelse. Kanskje vil hun få jobben allikevel?

 

Legg igjen en kommentar