Jobbreisen

Denne novellen er vist 43715 ganger.

Jeg var på jobbreise for et par mnd siden, på en jobbreise på et litt avsides sted. Stedet består av en nærbutikk, endel spredt bebyggelse fra 50 tallet og tidligere, har pensjonat som ble brukt mens jeg var der i tre dager.
Et TV team var der også, for å gjøre noen opptak. Hva slags tema og hvor dette var kan jeg nesten ikke si.
Andre kvelden min der, kom en dame fra teamet, en dame i midten av aller slutten av 60, med et dypt gjennomtrengende blikk. Det var noe kjent med henne, men jeg klarte ikke helt å bestemme hvorfra, jeg vet jo nå, men ikke da dette skjedde.

Jeg satt på stedets frokostsal/resteurant/pub. Klokka var såpass på ettermiddagen at det var mest pub. De hadde øl på flaske. Ringnes. Valgfriheten besto i å ikke drikke øl. Det var et slik sted. Jeg gjorde notater ifbm jobben og var nede i min andre 033 med Ringnes, da denne damen spurte om det var ledig ved siden av meg. Det var nok andre tomme bord, og jeg skulle egentlig se litt mer på notatene, men det er jo hyggelig med selskap på et slik sted og. Jeg klappet sammen notatmappen og bød henne at sitte.

Hun tok også en øl, selv om jeg nok syntes hun så mer ut som en rødvinsdame, men rødvin hadde de nok ikke på dette stedet. Hun snakket lett, men veldig bestemt, Jeg syntes fort hun var en dame som det var vanskelig at motsige.Vi satt og snakket over en time, jeg følte raskt at hun var en slik person man føler man kjenner fort. Jeg tente på henne…
Ble kåtere og kåtere..
Vi snakket om helt trivielle ting, men jeg var fort veldig veldig kåt og skiftet sittestilling ofte.
Plutselig sa hun bare et tall.
Jeg skjønte ikke no.
Hun gjentok tallet, og sa rumnummer. vent 5 minutter.
så gikk hun

Jeg så på klokka. Jeg gikk til mitt eget rom, dro av meg trusa fra under skjørtet og fant en klut og vasket min alltid helt glatte mus.
Jeg gikk til hennes rom. Jeg skulle til å banke på da hun åpna døra innenfra, og slapp meg inn.
Hun lukket døra og dro meg inntill seg og vi klina som ci aldri hadde gjort annet med en gang.
Hun befølte meg over kroppen og dro skjørtet opp og kente på den nakne huden under.
«Frekke pike» sa hun da hun kjente jeg ikke hadde truse, og stakk en finger inn i musa mi.
Men hun holdt tommelen på utsiden og kløp hardt sammen, samtidig som hun la en hånd over munnen min for å dempe skriket. Hun sa jeg ville få et kraftig knebel om jeg ikke holdt kjeft, og styrte meg bort på senga, så jeg landte på magen. Hun fant raskt frem et par håndjern som hun satte på meg, på ryggen-
Jeg fikk klar beskjed om å holde munn og ikke skrike. Hun dro skjørtet mitt opp så musa og rumpa var synlig og tilgjengelig, før hun kledde av seg forran meg. Hun beholdt de pene strømpene og hofteholderen, mens hun dro av seg trusa, holdt den foran meg og lot meg lukte på den. Det lukta VÅT og KÅT dame.
Hun stappet den inn i munnen min og tryllet fram et ball-gag som hun tok på utsiden der igjen.
Bena mine låste hun fast meget skrevende og overkroppen ble surret ned. Jeg satt fast og kunne hverken rope eller trampe eller rømme.
Herregud så kåt jeg var

Hun slo meg på rumpa, ikke noe prøvende eller pent, 5-6 harde rapp Jeg kunne ikke annet enn å vræle inn i kneblet.
Hun kløp meg i leppene og slo igjen.
Hun sa ikke så mye, bare gjorde ting,
Plutselig ble hun borte fra synsfeltet mitt en stund, før jeg kjente noe kald væske på anelenåpningen. Glidekrem,
Så kjente jeg strapon dildoen, Hun fingret meg ikke engang, bare gikk rett på dildoen. Det var vondt, men jeg kunne ikke si fra, eller trekke meg unna. Alt jeg kunne var å ta imot, og jeg tok imot. Åpningen bak prøvde etter beste fattige evne å lukke henne ute, uten at jeg klarte å åpne meg. Det var i grunn ganske vondt. Men hun trengte den inn mens jeg skreik inn i kneblet og tårene trillet. Hun kom seg i bunnen og ble der til jeg hadde klart å slappe av. Jeg kjente at hun hadde brutt seg inn, men den akutte smerten ble etterhvert borte. Hun begynte sakte å jukke, mens hun klorte seg fast i rumpa mi. De karrakteristiske lange og velpleide neglene hennes boret seg inn i rumpa mens hun holdt seg fast og jukket mer og mer.
Hun jukket meg ganske lenge, og på bevegelsene og ivrigheten var det tydelig at hun brukte en dildotype hun kjente i seg selv og. Hun virkelig KOM og la seg over meg. Hun la seg slik at jeg ble presset ned på magen og hun la seg oppå og ble liggende med dildoen inni meg lenge.
Hun trakk seg ut og erstattet dildoen med en self sitt butt-plugg, en diger en. Jeg var nok ganske åpen da for den gikk så rett inn det er mulig, men uten motstand gikk det ikke før den var helt inne. Det var deilig å kjenne ringen bak ikke bli tøyt ut men fy fader jeg var full bak der . Buttpluggen var lang.

Damen ble borte litt, men på lukta tydet det på at hun vasket strapon eller noe

Jeg var sååå full bak der, og nå kjente jeg strapon dildoen mot musa mi. Der var det ikke noe motstand annetenn at plassen var litt opptatt i endetarmen. Hun jukket meg helt inn og helt ut fra begynnelsen, det var ikke noe problem. Jeg kjente det veldig godt, fullt som det var der nede, men jeg var så våt i musa som jeg sjelden er. Hun jukket meg helt på kanten av å komme en liten stund, før hun påny boret de fine neglene i rumpa mi. Da kom jeg. Å herregud som jeg kom, Jeg holdt nesten på å svelge trusa hennes, så mye pusta jeg. Det bråket veldig i nesa, så hu åpnet kneblet og fisket ut trusa. Jeg hev lenge etter pusten og skalv enda lenger i musa og hele bekkenet.

«Holder du kjeft så skal du få slippe knebel» sa hun til meg..
«Jeg skal holde munn», hvisket jeg , og straks dro hun hardt i buttpluggen.
Jeg skrek opp et kort skrik selvsagt.
«Det virker ikke slik » svarte hun, og ble litt borte.
Hun kom tilbake med et hullete ball-gagg, som hun satte på meg meg
HunTrengte inn i meg igjen og jukket, jeg var enda ikke helt kommet meg etter siste orgasmen, og det bygde seg fort opp igjen, jeg tror hun merket detfor hun tok tak i håret og presset ansiktet mitt i puta mens jeg kom, og kom og kom, mens hun jukket meg. På rytmen og ivrigheten merket jeg også at hu skulle til å komme, og hun tok hardt i med jukking og negler, mens vi begge kom og kom og kom
Hun la seg på rygg og hev etter pusten, mens jeg gjorde det samme gjennom ball gaggen

Da hu kom seg og låste meg opp og bandt meg opp. Endelig. Det var godt å kunne røre på seg igjen
Hu hjalp meg av med ball gaggen også, men buttpluggen beholdt jeg
Hu tok tak i håret mitt og tvang meg til å slikke og suge strapondildoen ren for meg selv
Så tok hun den ut og ganske riktig, det var en FeelDoe hun hadde,men hun brukte belte på den, jeg fikk slikke hennes ende ren også.
Vi klinte ganske lenge etterpå, slik etter orgasme slapp klining.
Hu var som ventet god på det også. Vi stod opp og gikk på badet, hun pekte på dusjkabinettet og bare sa «SITT».
Jeg skjønte jo hva dette var og tok av meg klærne og satte meg på kne. Hun stilte seg forran meg og tok tak i hodet og presset meg inn i musa mens hu tisset. Hun hadde jammen endel på lager, ikke noe slapp blære der i gården, men det trodde jeg heller ikke. Jeg svelget litt og resten rant unna, Da hun var ferdig med å tisse holdt hun grepet og jeg slikket tappen hennes, og leppene.
Hun hadde deilig mus, den eldste jeg har smakt, men muligens den beste
Jeg har slikket litt mus og vet sånn ca hvordan man får en dame til å komme, og jammen klarte jeg å få henne til å komme på tunga og
Hun kledde av seg og vi dusja og klinte, dusja og klinte litt til. Rett før jeg skulle dra tok hun ut buttpluggen i rumpa. Den var virkelig diger. 23 cm tykk og med ett hull på langs.
Jeg følte meg bare sååå lettet da den ble tatt ut.
Vi klinte litt mer.
Hun fikk telefon nummeret mitt, jeg fikk ikke hennes. Jeg fikk streng beskjed om ikke kontakte henne.
Ville hun ha meg mer og fikk anledning skulle hun kontakte meg. Det er gått et par mnd nå. og jeg har ikke hørt fra henne. Sårene etter neglene brukte et par uker på å gro skikkelig. Ringen i rumpa var ganske øm i 4-5 dager, men jeg gjør det igjen med henne, any time

Legg igjen en kommentar