Drømme læreren på klassetur

Denne novellen er vist 81762 ganger.

Jeg hadde lenge sett på læreren vår, Elise. Hun hadde blond hår, store deilige pupper og en fast og fin rumpe. Hadde tenkt på henne flere ganger når jeg låg i sengen og runket. Hun var i 40 årene og var tydlig en MILF. Vi hadde hun noen ganger i gymtimen og etter en jogge tur var vortene på puppen til Elise utrolig store. Fikk meg en kul i shortsen da

Vi skulle på klassetur og jeg jublet inni meg når jeg hørte at læren vår skulle være med. Tenkte at det kunne kanskje bli et ligg på meg inne på Elise sitt soverom, men sjansen for det er ganske små. Jeg pakket klærne mine og tok med meg en pakke med kondomer og glidemiddel. Jeg hadde en nokså veltrent kropp med six pack og litt over gjennomsett stor kuk.

Vi reiste sammen og når vi kom fram pakket vi ut klærne våre. Alle hadde sitt eget rom og når jeg sog på romm listen var Elise rett ved siden med meg. HALLELUJA tenkte. Håper hun har med seg en dildo sånn at jeg hører stønne lydene på kvelden. Uten å tenke noe videre på det var det snart kveld og Elise som ledet hele klassen sa alle skulle legge seg nå. Vi gikk opp må våre egene rom og begynte å ta kveld. Akkurat før jeg skulle kle av meg hører jeg at det er noen som banker på døren. Det er Elise som står der. Hun lurer om jeg og hun kunne ta en elevsamtale på hennes rom. Jeg ble så knall kåt når jeg hørte at jeg skulle inn på Elises rom, og jeg nølte ikke med å si at det gikk fint. Så følte jeg etter Elise inn på rommet og hun sa at jeg kunne sitte i sengen, mens hun satt seg i en stol. Jeg såg at Elise bare hadde en tynn singlet på seg og de store saftige puppene var lett synlige. Hun begynte å snakke om hvordan jeg hadde det på skolen og dem vanlige tingene. Brått måtte Elise på do. Når Elise var uten for døren nølte jeg ikke med å se etter undertøyet til Elise. Det var bare fult av string truser og kanon store bher. Jeg såg også at hun hadde den største dildoen jeg noen gang har sett. Den var lagt av glass og hun hadde også med seg kondomer. Før jeg får sagt noe kommer Elise inn. Jeg snur meg i full fart og ser at Elise står der kliss NAKEN. Det var som en gud som sto der. Puppene var større enn jeg hadde forventet og hun spurte om jeg likte det jeg såg. Jeg nølte fram et svakt ja. Kuken vokste til et fjell og banka så hard at jeg den skulle eksplodere. Hun kom mot meg og hun drog av meg buksa og sa: Denne kuken er jo større en dildoen min. Jeg var så kåt. Så tok hun hele kuken i munnen. Elise stønnet og sukka. Det var så deilig. Jeg stønnet og hylte av nytelse. Hun sa jeg måtte være stille så ingen hørte oss. Så la hun seg på alle fire i sengen og sa jeg skulle ta henne bak i fra. Jeg sa at jeg kunne ikke før jeg hadde på meg kondom, men hun sa at hun kunne ikke bli gravid. Så da var det bare å kjøre på. Glidemiddel var helt unødvendig for hun var helt igjennom våt. Jeg gled kuken inn i henne å det var som jeg var kommet i en annen verden. Hun ropte at jeg måtte være raskere. Jeg brølte ut i en herlig orgasme. Så begynte Elise å suge igjen. Å så deilig det var. Aaaaaaaaaaa ååååååååååååå kom det fra Elise. Jeg sprutet ut alle jeg hadde av sæd i kroppen ned i halsen på Elise. Begge to datt i fra hverandre i sengen og såg lurt på hverandre. Dette var ikke siste gang vi og Elise hadde samleie i lag..

Dette er en ekte historie

Legg igjen en kommentar