Kimberly’s hårete fitte

Denne novellen er vist 23356 ganger.

Det har alltid vært noe sexy med ei hårete fitte. Om kvinnen har hår som er malt med solnedgangen og en busk som gir preg av fallende løv om høsten, så vil jeg kaste meg inn i busken og fomle meg fram til hennes klitoris. Der skal min tunge vanne rosen og sørge for at den aldri visner.

  Jeg fører min finger nedover notisblokka, den glir så lett på blokkas kritthvite sider. Jeg finner nummeret til Sara Kimberly, og jeg tar opp telefonrøret og taster tallene. Hei, Kimberly, lyst å komme over? Stemmen hennes er som en farlig og sexy melodi som pirrer ørene mine. Selv om det eneste hun sier er et ja, gir hun det med en slik intens hete at det rister i buksene mine. Kimberly er kvinnen som pleide å være kjæresten min, men som dumpet meg til fordel for hennes trang for polygami. Jeg har ofte sagt til henne at vi kan finne ut av det, men hun fortsetter å gjenta at jeg ikke ville klart det. Isteden nøyer jeg meg med å knulle henne fra tid til annen, og da med særlig intensivitet som et resultat av sinne og sjalusi.

 

Så står hun der i aleen, kun innført en rød nettingtrøye og lærstøvler. Hun skal til å ta dem av, men jeg ber henne beholde skoene på, der jeg elsker å gni låra mine mot stramt lær. Vi setter oss ned i soffaen, skåler med røvin og senker lyset til det blir halvmørkt i rommet. Da legger jeg hånda mi i fanget hennes, stirrer inn i hennes dype grønne øyne og kysser henne. Hun presser tunga si inn i munnen min og sprer lårene sine akkurat så mye at den rødbrune busken sprer sine knopper. Jeg legger ansiktet mitt inni busken og lukter. Det er så deilig å kjenne duften av en innestengt fitte som skjuler svette av lår som har gnidd mot hverandre i hele dag, samtidig som fitta i seg selv har åpnet sine porer for å gi slipp på eksotiske væsker, der de gir en lukt som er både stiv og klam, men samtidig erotisk oppvekkende for penisen min. Jeg har lyst til å befri denne innestengte fitte, så kan jeg gape over duftene – som hårene i busken har tatt vare på med den største skånsomhet for sårbarheten – og så slikke kjønnsleppene og klitorisen i tilfelle duftene har klistret seg inntill kjønnsveggene. Dens lyserøde, nærmest rosa farge mot min klissvåte og kåte tunge vil gå som hånd i hanske og ikke la noe separere dem. Jeg ønsker å høste denne busken for alle dens frukter, for så å vandre gjennom og inn i hennes gylne hule. Og så jeg gjør!

 

Det spruter av væsker og Kimberly hyler og skriker, og når jeg kaster et blikk opp mot henne, ser det ut som om hun blir torturert til døde, der svetten pipler fra panna hennes, tårene spretter ut av øyene og neglene på fingertuppene klorer seg omkring brystvortene. Jeg stopper for et kort sekund, trekker pusten og forsikrer meg om at hun har det bra. Men hun dytter hodet mitt ned igjen, stapper det inn i skjødet så tunga mi presses hardere og hardere mot klitorisen. Hun bykser sammen og setter fingerspissene inn i ryggen min. Jeg kommer! Jeg kommer! Og om hun kommer, jeg ser porene i fitta åpne seg og sprute ut væsker. Jeg åpner munnen min for å ta dem i mot, og jeg fylles opp til ganen med fittesaften av denne nydelige fitta med en rødbrun busk.

 

Så reiser hun seg opp, gjemmer busken mellom lårene sine og vandrer med lette skritt ut mot kjøkkenet. Jeg er sulten, har du noe å spise? Jeg vandrer etter henne, kneppende opp min egen bukse.

Legg igjen en kommentar