Kjellerstuen vår

Denne novellen er vist 26838 ganger.

Jeg og min samboer, vi har ikke et dårlig sex liv. Det er ikke himmelstormende, men det er ikke dårlig. Vi gjør alle de vanlige tingene. Vi kysser, praktiserer en tre-fire stillinger og oralsex. Men jeg ønsket mer. Jeg vil ha litt spenning, noe min samboer har fått forskjellige hint om. Med varierende hell. Så jeg har forsonet meg med situasjonen, og konkludert med at sex er ikke alt.

Jeg leser mye. Og jeg eeelsker butikkpocket a là Superstjerne. Historisk romantikk, happy ending og spennende settinger. Alt dette for den nette sum av 69,90. Min kjære er av den mening at husmorpornoen har satt griller i hodet mitt, og at jeg er en notorisk skap-romantiker. Han har nok rett i det. Lite kunne jeg ane at han hadde smuglest.

Vi har en jordkjeller. Jeg synes ikke den er romantisk i det hele tatt. Den er mørk, lukter vondt, og det er sikkert edderkopper der også. Det er bare et mørkt hull. Den er så dårlig at vi ikke vil lagre noe der en gang. Det eneste fortrinnet til kjelleren, er at den er ganske stor. Noe som sikkert vil medføre mye arbeid for min stakkers samboer den dagen jeg bestemmer at nå vil jeg ha kjellerstue.

Jeg tror det var maset om at NÅ vil jeg du skal finne noe spennende vi kan krydre sexlivet vårt med, kombinert med stadig tydeligere hint om det ikke hadde vert fint å gjort noe med kjelleren, som førte til den hendelsen jeg nå vil fortelle om. Jeg tror Mannen min fikk for seg, at var det spenning jeg ville ha, så skulle jeg få det til gangs.

Jeg skulle klart å legge sammen to og to, men jeg kunne aldri forestille meg at gubben kunne være slik en snik. Jeg skjønte faktisk ingenting. Jeg skjønte det ikke en gang da han ba meg komme ned i kjelleren en tur. Jeg like ikke kjelleren. Jeg vil helst ikke være der nede. Han måtte faktisk lokke meg med planlegging av den nye kjelleren. Som kvinner flest gikk jeg fem på.

Men sakene begynte å demre når han dyttet meg inn i det innerste rommet og smelte igjen døren. Det lille jeg rakk å se av rommet var nok til å konkludere at det var like ekkelt som før. Jeg viste han var sterk, men jeg hadde aldri prøvd å vri meg ut av grepet hans før. Jeg skulle ikke streve mye før jeg skjønte at det var nytteløst.

Han dyttet meg ned på gulvet. Han dyttet meg! Pertentelige, forsiktige mannen dyttet meg. Han dro av meg sokkene. Jeg vil ikke påstå at jeg var paralysert, med noe motstand av betydning klarte jeg ikke å oppdrive. Buksen forsvant også. Jeg prøvde å finne ut hvordan jeg skulle håndtere denne uvante situasjonen, og for å redde ansikt ville det være bedre å prøve å snakke fornuft med dette romvesenet som hadde byttet ut mannen min, heller enn å sprelle som en kengeru. Mine spørsmål om dette opplegget ble ikke besvart.

Mens jeg prøvde å snakke min kjære til fornuft, hadde han dratt av meg genseren også. Jeg begynte for alvor å skjønne at han hadde en plan han ikke aktet å avvike fra, da jeg kjente at jordgulvet var ennå eklere enn jeg hadde forestilt meg. Det var kaldt, muggent og lukten alene var nok til å sette fantasien i sving for å forestille seg hvilke eksistenser gulvet består av. Jeg var glad da han dro meg opp fra gulvet, selv om det gikk litt hardhendt for seg. I et kort blaff følte jeg at balansen var gjenopprettet, siden jeg kom opp fra gulvet. Men jeg fant fort ut at verre skulle det bli. Brått var jeg alene, klærne han hadde datt av meg vart borte, og det var mørkere enn i en kullsekk.

Jeg har alltid sett på meg selv som et fornuftig menneske, og mener jeg er utstyrt med en god slump logisk sans. Jeg har alltid vert flink til å la fornuftens stemme trenge gjennom de blaffene av skrekk de fleste får når man er på vei hjem etter å ha sett skrekkfilm sammen med venner og bestemmer seg for å ta snarveien gjennom skogen. Vel, sjansen for å få en varulv etter seg er ganske liten. Denne gangen var fornuftens stemme uvanlig svak, og mine forsøk på å fortelle meg selv at det var heeelt O.K. å brått være alene og nesten naken i en ufyselig jordkjeller, var ganske halvhjertede. For en gangs skyld var jeg ordentlig redd. Jeg begynte å spekulere på hvor godt jeg egentlig kjente min samboer, prøvde å huske tilbake om jeg hadde sett tegn på at han kunne være en voldsmann, eller verre, den norske versjonen av Bundy. Min dårlige samvittighet over disse tankene gav meg nok en vond følelse i mellomgulvet, og som en nødløsning mot å rope og hyle, begynte jeg å planlegge neste ukes middager, og midt i funderingen på å prøve en ny oppskrift på fiskesuppe, hørte jeg skritt i trappen.

Det går an å være lettet og redd på en gang. Jeg var lettet over å ikke være alene lenger, men jeg fryktet de neste påfunnene hans. Han hadde tydeligvis bestemt seg for ett eller annet.

For meg har alltid fantasien om å være i ett fangehull, og blitt alene sammen med en mørk, streng mann som skulle forhøre meg, vært en sikker vinner de gangene jeg ikke fikk orgasmen før etter min kjære hadde sovnet. En med mørke skjeggstubber, grove, strie klær og overveldende autoritet. Jeg satte meg selv inn i en rolle som en ung enke av adelen, som hadde vært gift med en gammel livsnytende slask med mye penger. Arrestert på grunn av en misforståelse, og skulle nå forhøres. Men i mine fantasier ville den kjølige luften i kjelleren avkjølen min hete, pulserende hud mens jeg ble forført av en streng, lidenkapelig mann. Ikke sitte redd i en illeluktende, kvelende gjørme og lure på hva i all verden som har stukket min samboer.

Jeg så bare et glimt av ham i det han smatt inn døren, og håpet han hadde kommet til fornuft. Det hadde han ikke. Før jeg visste hva som hadde skjedd, var jeg smekket fast med to håndjern som sniken tydeligvis hadde gjort klar på forhånd,og skrudd fast høyt oppe på veggen. Han klippet av meg BH-en, og jeg kjente at klærne hans ikke føltes som vanlig. De var rue, og de stakk. Jeg skvatt da jeg kjente materialet mot siden.

-Jasså, du liker ikke den nye skjorten min? Jeg har laget den selv.

Om gulvet i kjelleren var ekkelt, var ikke veggen mye bedre. Lene seg mot den kom ikke på tale. Heller bruke krefter på å unngå den. Slimete konsistenser er ekstra ille når man ikke kan se dem. Jeg sto og lyttet til hva den besatte manne drev med, men kunne ikke bli klok på lydene. Det ble stille, og jeg knytte meg ennå mer. 

Jeg svatt til, i det han gned det stikkende materialet over magen min. Det føltes som grov strie, og det føltes ikke behagelig mot huden. Jeg ville trekke meg unna, og kom borti veggen med overarmen og hoften. Det var iskaldt, og like ekkelt som jeg hadde forestilt meg, så et like hvin unnslapp meg.

-Ble du våt og kald? Jeg får vel gni deg, da.

-Nei altså, hør nå her da, det stikker, prøvde jeg å forklare mannen jeg trodde jeg kjente.

-Enten er du stille av deg selv, eller så må jeg gjøre noe som får deg til å være stille, enten du vil eller ikke.

Jeg kom frem til at om jeg er stille, så kanskje han gjør seg ferdig med det tullet han holder på med, så jeg slipper ut herfra. Jeg nikket, og stålsatte meg til et nytt møte med det stikkende stoffet. Jeg spente magemusklene og ventet. Han gned meg hardt nedover overarmen, og jeg kunne faktisk kjenne at huden ble rød og varm. Han forsatte å gni, snart svidde jeg over hele ryggen, armene og rumpen. Og som det sved. Jeg måtte konsentrere meg for å ikke åpne munnen å be ham slutte da han begynte å gni baksiden av lårene. Like før jeg skulle til å rope at han måtte stoppe, stoppet han, og jeg slappet av noen få sekunder før han begynte å gni over magen og hoftene mine. Han gned nedover utsiden av lårene, og jeg begynte å føle det som om hele kroppen sved og brant.

Han la hånden over munnen min, i det han gned meg over kravebenene, og jeg skjønte at han hadde tenkt å gi brystene mine samme behandling. De var nok lurt, eller så hadde nok alle naboene kommet løpende og trodd vi ble ranet.

Når man fryser, har man følsom, nuppete hud og helt stive brystvorter, og det siste man vil, er å få huden raspet av grov strie. Heldigvis for nabofasaden klarte jeg bare å presse ut noen halvkvalte gryntelyder. Å si det var vondt, vil ikke være å overdrive. Huden brant, og til min overraskelse sitret litt av varmen helt ned til kjønnet mitt. Kanskje dette kunne bli gøy allikevel? Jeg må ha slappet litt av, for han tok bort hånden som lå over munnen min.

-Ikke så motvillig lenger, spurte han.

Jeg ristet på hodet.

-Jeg får ta og kjøle deg ned litt, da.

Føre jeg ante ordet av det, var hånden tilbake over munnen min. Så la han den andre hånden mellom skulderbladene mine, og dyttet brystene mine mot den kalde slimete veggen. Jeg kavet etter luft, og prøvde å få til å skrike etter hjelp. Han brukte så hele kroppen til å klemme meg mot veggen. Det var veldig kaldt, og ufattelig slimete. Jeg strevde for å komme løs, og ble ganske for tom for pust og vilje. Når jeg så ble stående rolig, løsnet grepet over munnen slik eg klarte å puste ordentlig. Han brukte overkroppen til å holde meg fast mot veggen, og jeg skvatt til i det han som pleide å være så var og forsiktig, bestemt kjørte to fingre rett inn mellom kjønnsleppene mine bakfra.

-Du er ikke helt tørr, heller. Du er litt av et ludder.

Jeg prøvde å riste på hodet, men da presset ham meg bare ennå nærmere veggen. Jeg kjente at han grep etter noe, og jeg kunne høre noe som raslet.

-Visst er du et ludder, og jeg skal bevise det for deg også.

Han kjørte fingrene inn og ut noen ganger, så saftene gjorde meg klissete mellom lårene. Og jeg skammet så rødmen min nesten lyste opp det skitne rommet vi var i.

Jeg kjente at han presset noe inn i meg, som jeg ikke kunne kjenne igjen fra de få lekene vi hadde. Det var glatt, tykt og ikke så langt. Det hadde også en fot i enden. Da denne tingen var på plass, kjente jeg at han tuklet med noe der bak. Så hørte jeg en fsssst-lyd. Jeg hoppet himmelhøyt i det jeg kjente det som var inne i meg utvidet seg litt. Han rettet seg opp, men holdt fortsatt hånden mellom skulderbladene mine.

Han pumpet et par ganger til, og jeg kjente det ble liten plass der inne, og stønnet.

-Det var ikke meningen du skulle like det, sa han, og pumpet kjapt et par ganger til.

Jeg trodde jeg skulle sprekke, og vred på meg.

-Stort for deg, spurte han?

Jeg nikket.

-Det driter jeg i, så lenge rumpa di blir trang for meg når jeg skal presse meg inn i deg.

Jeg kjente tårene presse på. Jeg var redd, ydmyket og skammet meg som en hund over at tanken fikk meg til å føle både avsky og spenning. Jeg kjente at saftene strømmet striere, og at kroppen begynte å venne seg til det som var inni meg. Han smurte inn en av fingrene sine med saftene mine, og presset den sakte men bestemt inn der bak. Det var både godt vondt på en gang, Og jeg skammet meg desto mer. Jeg kjente at han grep etter pumpen en gang til, og jeg ville gitt alt for at det skulle vert lysere her inne, så jeg hadde hatt en sjanse til å se i øynene han at han ikke ville gjøre meg noe vondt. Han pumpet en gang til, og jeg forberedte meg på smerte. Og smerten kom, men ikke på den måten jeg hadde ventet. Det presset vondt på gode plasser, og jeg kjente kroppen min våkne ennå mer, og lette etter nytelse i dette vonde og uvante.

Fingeren jeg hadde inne i rumpa mi begynte å dytte tingen inne i meg mot et punkt fremme i skjeden, og jeg hadde plutselig glemt den kalde veggen sto klemt mot. Jeg prøvde å spre bena mer, men jeg turte ikke flytte på meg i frykt for å sprekke.

-Nå er du stille, ellers pumper jeg til du eksploderer.

Jeg nikket, og hånden forsvant. Jeg hørte at han kledde av seg, og jeg begynte allerede å grue meg til å få ham inn der bak. Fingeren forsvant ut av rumpa min, hentet mer safter, og smurte meg inn bak, gang på gang. Jeg kjente penishodet mot baksiden av kjønnsleppene mine, og kjente ham smøre inn seg selv med mine safter.

-Jeg skal runke den så stor jeg kan, så du skal merke det skikkelig når jeg tar deg.

Jeg begynte å skjelve så vidt, og jeg flyttet litt på det ene benet for å stå litt bedre, nå som jeg begyne å venne meg mer til det som var inne i meg.

-Jasså, er du så klar ar du står og tråkker som ei katte i løpetid?

-Det er greit, du skal få så det holder.

Jeg turte verken si noe eller røre meg i frykt for at han skulle pumpe mer opp, det der inne. Jeg hadde jo ikke peiling på hvor stort det kunne bli.

Jeg stivnet i det jeg kjente tuppen av kuken hans mot rumpehullet mitt, og stivnet fullstendig. Jeg tenkte på det jeg hadde lest om analsex. Slappe helt av var vist veldig viktig. Ja, ikke sant. Det får man til i en slik situasjon! Han begynte å presse seg inn. Det var ikke godt, men det var langt i fra så vondt som jeg trodde det ville bli. Når han kom så langt inn at han presset på det jeg hadde inne i meg, og til min overraskelse gikk støt av nytelse gjennom meg. Han presset seg sakte helt inn, og jeg følte meg så oppfylt at jeg knapt turte å puste. Så begynte han å ta meg i lange seige tak. Presset mot g-punktet gjorde stadig merkelige ting med meg, og jeg begynte å bli matt i hele kroppen. Nå var hele fokuset på å ikke la ham vite at noe stort begynte å bygge seg opp i meg på grunn av det han gjorde mot meg.

Han må ha merket det, for han rettet seg opp og kom ennå lenger inn i meg. Før jeg ante det, hadde han pumpet to ganger til, og dyttet underlivet mitt mot veggen så jeg fikk press på g-punktet fra to kanter. Det var både så godt og så vondt at det svimlet for meg, og det gnistret framfor øynene mine. Knærne mine var helt uten styrke, og jeg kjente at han vokste inne i meg, og støtte med stadig større intensitet og lengre støt. Jeg klynket, hikstet etter pusten og følte meg helt ute av kontroll. Jeg var helt på kanten av ett eller annet. Så kjente jeg at han fant en vriknapp i bunnen av det som var inne i meg, og det begynte å vibrere med voldsom styrke. Da eksploderte verden.

I en tåke, langt, langt borte, hørte jeg ham brøle, og synke sammen bak meg. I små glimt husket jeg at han løste meg og bar meg opp, vasket av meg jord og gugg, og la meg i sengen. Når jeg våknet, var alt som vanlig. Strien, håndjernene og det han hadde brukt inne i meg var borte.

Vi snakket aldri om det. Jeg gjemte denne opplevelsen som en skatt langt bake i hjernen, og tar den frem og suger på den som ett sukkertøy nå og da. Jeg maser aldri mer om mer spenning i sexlivet.

Og nå har vi kjellerstue.

Legg igjen en kommentar