En ikke så fjern slektning

Denne novellen er vist 28975 ganger.

Jeg satt og kjedet meg en smule ved inngangen til festlokalet. Femtiårslaget til onkelen min så ut til å bli en typisk familieaffære; store mengder mat og drikke, musikk for de oppe i årene, og oss under tretti samlet ved et eget bord. Alle de drøyt hundre gjestene hadde finstasen på, og den gamle låven på gården var dekorert for anledningen med en passelig mengde pynt. Jeg følte meg alltid en smule utilpass på disse festene. Mine fettere og kusiner var hyggelige nok, men settingen tillot ikke akkurat festing i ungdommelig stil. Onkler og tanter var det også nok av, men de var tjue til tretti år eldre enn oss. I tillegg var det selvfølgelig en bråte gjester jeg knapt nok kjente igjen – venner av familien eller jubilanten, eller fjerne slektninger som var kjent for andre, men som jeg ikke hadde sett siden en eller annen konfirmasjon for ti-femten år siden. På slike fester hadde jeg en tendens til å gli over til stereoanlegget og ta meg av musikken for å ha noe å gjøre, men denne gangen hadde tantene ansatt en DJ til å ta seg av miksebordet. Jeg fant imidlertid snart noe å gjøre på; blande drinker til folket. Det sto oppstilt en mengde ulike alkoholvarer og blandevann like ved inngangen, og siden jeg kunne et snaut halvdusin oppskrifter hadde jeg utnevnt meg selv til bartender for kvelden.  Det gikk for det meste i vodka blandet med en eller annen brus, med lime eller sitron kastet oppi for syns skyld, men det var kjekt å ha noe å sette fingrene i for å unnslippe kjedsomheten. Hver gang noen kom bortom bordet, blandet jeg ivrig sammen noe som smakte godt for å spre litt glede hos de som eventuelt kjedet seg. Mest meg selv, kanskje. Og det var ikke det eneste jeg gjorde den kvelden, selvsagt, men etter at middagen var unnagjort var det mest drikking, synging, dansing og tørrprat som gjaldt for resten av timene festen skulle vare. Denne tørrpratingen var verst. Det var grenser for hvor mange ganger jeg syntes det var interessant å fortelle en eller annen obskur slektning om hvordan det gikk med studiene og fotballen, og likeledes hvor morsomt det var å høre på andre fortelle om det samme. Bare en sjelden gang dukket det opp en diskusjon som var verd å ta del i, og dersom det ikke var noen slike i sikte, var jeg rask til å komme meg tilbake til bordet med spriten. Jeg begynte å blande sammen vodka og crème de menthe idet jeg så Victoria komme inn døra. Hun satte kursen rett mot meg, med et tomt glass i hånda.

Hun var kledd i en hvit kjole med en utringning som var sømmelig, men akkurat såpass dyp at blikket til enhver mann uunngåelig ville glippe nedover med jevne mellomrom. En mørkerød krøllete hårmanke sto i skarp kontrast til de lyse klærne, men passet godt til den solbrune huden. Victoria hadde nok rundet førti for et par år siden, men var ganske så flott å se på. Hun var akkurat den typen litt eldre kvinne man godt kunne tenkt seg å ha et lite eventyr med, dersom anledningen hadde bydd seg. Jeg tenkte idet hun nærmet seg at dersom hun ikke hadde vært gift med min fars fetter (eller noe i den duren), og dersom hun hadde vært en sånn ledig og smådesperat husfrue man hører om, så hadde det vært svært så fristende å la seg friste… Men disse tankene var nok mer preget av at det begynte å bli en stund siden sist. Siden bruddet med min forrige kjæreste hadde jeg ikke hatt sex i det hele tatt, og det var snart to år siden. Det var delvis på grunn av studiene, delvis på grunn av jobb.. men også delvis på grunn av at jeg hadde blitt lei. Jeg gadd rett og slett ikke anstrenge meg for tiden – men dette hadde selvfølgelig den negative konsekvensen at jeg ble seksuelt frustrert. Den siste tiden hadde jeg begynt å våkne litt til live igjen, og øynene hadde hvilt litt ekstra lenge på kvinner med attraktive former. En kvinne som Victoria, altså. Selv om hun var utilgjengelig, begynte øynene å gli opp og ned den flotte kroppen hennes for å gi den skitne fantasien noe å arbeide med i fremtiden.

«Det er du som er sjef for spriten i kveld, ja?» sa hun smilende.

«Jepp,» svarte jeg og rettet på dressjakka.

«Lag meg noe godt, da,» fortsatte hun, og jeg blandet sammen noe jeg visste pleide å falle i smak hos de fleste. «To stykker. Gubben begynner vel også å bli tørst, tenker jeg.»

«Hvor er’n hen?» spurte jeg for å ha noe å spørre om.

«Åh, et eller annet sted,» svarte hun og hørtes en smule oppgitt ut. Jeg så spørrende på henne og rakte henne drinkene, men forventet ikke egentlig noe svar. «Han snakker vel motor med Arne eller noe, tenker jeg. Han driver nesten bare med mekking for tiden. Men hvordan går det med deg?  Ferdig med studiene snart?»

I løpet av de neste to minuttene hadde jeg gjort gode miner til slett spill og enda en gang liret ut av meg den vanlige samtalen. Victoria fikk drinken sin og smakte på den, syntes den var herlig, og tok med seg et glass til den opptatte gubben. Idet hun tasset bortover gulvet i den gamle låven kastet jeg et blikk etter baken hennes. Kjolen var ikke akkurat tettsittende, men hun var slank og virket smidig. Straks begynte igjen hjernen å jobbe – joda, jeg skulle nok få noe å kose meg med i fantasien fremover. Jeg fortsatte å blande drinker, og lagde en til meg selv også. Vodka, tonic water og sitron smaker faktisk ganske så ålreit. Jeg sa opp bartenderjobben for en stund og gikk ut. Låven lå plassert på et gammelt gårdstun, ved en gård som nå ble brukt som rideskole. Den store, åpne plassen utenfor var ideell som parkeringsplass, og nedenfor låven lå det en skrånende gressbakke med flere store trær. Det var bekmørkt, noe jeg syntes var veldig koselig. Det sto en mengde folk utenfor inngangen, siden det ikke var røyking innendørs, og praten og musikken kunne høres langt av gårde. Fint at stedet lå litt avsides.

Jeg merket at jeg var en smule full. Hvor mange drinker hadde det blitt i løpet av kvelden? Fem, seks? I tillegg til vinen som kom med maten? Ble litt susete av det, ja, og jeg var ikke den eneste. Støynivået på flere av gjestene hintet om at noen hadde drukket en god del allerede, og flere sjanglet selv om kvelden ennå var ung. Vel, var det fest og gratis drikke så var det vel bare å ta for seg. Jeg gikk inn igjen og lagde meg en til. Den skulle også nytes ute; det var faktisk koseligere å være ute på gresset under stjernehimmelen – gjerne på nedsiden av låven, hvor luften var friskere. Jeg ruslet rundt der ute og nøt den brusende drinken, pratet med folket og var generelt i ganske godt humør. Tisset bak en diger, gammel eik, og fortsatte vandringen. Da jeg gikk tilbake til bardisken var Victoria blant dem som sto der og holdt på med vodka, konjakk og andre godsaker.

«Å, hei du! Kan ikke du lage en sånn maken til den du lagde i sted? Den var så god,» spurte hun og slukte den halvferdige drinken hun holdt på med. Jeg satte i gang og lagde to drinker, men hun sa at hun bare trengte én.

«Da tar jeg den andre selv,» repliserte jeg og gikk ut igjen.

Hun fulgte etter. Det sto en hel gjeng utenfor nå, og jeg slo av en prat med enkelte av dem mens jeg ruslet nedover bakken. Jeg oppdaget at Victoria hadde gått samme veien, og vi begynte å prate igjen. Såpass bedugget som jeg var, tok jeg meg selv i å flørte med henne. Hvis det kunne oppfattes som flørt, da. Jeg sa vel noe om den brune huden hennes, som ledet videre på en sydentur familien hadde vært på, og morsomme anekdoter derfra… men etter hvert som samtalen gikk, så ble jeg mer og mer oppmerksom på at hun flørtet, hun også. Hun sjanglet en aldri så liten smule da hun gikk, og jeg skjønte at hun trolig var like omtåket som jeg var. Vi fortsatte å vandre langsomt nedover gressbakken mot baksiden av låven, og ingen av oss gjorde tegn til å snu for å gå opp igjen. Jeg tenkte at det kunne hende jeg ble skikkelig flau neste gang jeg traff henne, men jeg fortsatte den forsiktige flørtingen. Prøvde å kamuflere det som komplimenter, men for meg var det i hvert fall ikke tvil om at jeg flørtet med henne. Hun var vel en 15-20 år eldre enn meg, men hun var deilig, jeg var småfull, og jeg ga blaffen. Jeg fortalte henne at kjolen hennes var flott, at hun hadde god smak.. Hun sa at hun egentlig hadde kjøpt den for å gjøre inntrykk på mannen i huset, og jeg kjente at bare å nevne familien fungerte som en bøtte isvann nedover hodet. Det var da hun fortsatte med å slippe ut frustrasjonen med ektemannen:

«Han er så opptatt med mekking for tiden at han nesten ikke rører meg,» sa hun og flirte ironisk. «Men du har vel ikke det problemet, du er nok populær hos jentene, ja?»

«Vel…» mumlet jeg og regnet spørsmålet for å være retorisk, bare for å oppdage at hun ventet på svar.

«Ingen kjæreste?»

«Nei…» sa jeg og trakk på skuldrene. «Det har blitt mye jobb i det siste, så…»

«…så du trenger å få deg et nummer, du og!» flirte hun og dultet borti meg. En sånn kommentar ville jeg vanligvis ledd av, tatt for å være en spøk og latt være å svare. Jeg vet ikke om det var alkoholen som gjorde meg rappere i kjeften, men uansett kom ordene ut av meg:

«Ja, det hadde vært noe… Må bare finne noen først; blir vanskelig å gjøre det alene.»

«Men du trenger jo bare å finne noen for én kveld?» fortsatte hun blidt mens vi fortsatte å rusle nedover bakken.

«Mhm, melder du deg frivillig…?»  

Jeg kunne knapt tro ordene komme ut av munnen min. Jeg kjente rødmen bre seg i ansiktet, og ventet på den uunngåelige reaksjonen av avsky og avvisning som måtte komme av et så dårlig forslag. Det var bare det at den ikke kom. Victoria svarte ikke noe, hun bare så ned i gresset mens hun fortsatte å tusle nedover mot enden av den store låven. Jeg syntes at et lite smil kunne tydes på munnen hennes, men det var såpass mørkt at det var vanskelig å se. Det var nå jeg oppdaget at hun hadde ledet oss ned mot hjørnet av låven, og med noen små skritt gikk hun ned på baksiden. Med noen små skritt fjernet hun oss fra mulig synsvidde for de andre festdeltakerne, og med bare et par ruslende skritt til ledet hun meg inn bak en gammel bod slik at vi ikke kunne ses fra innkjørselen heller. Nedenfor bygningen lå det bare et jorde og en skog.

«Her var det stille..» sa jeg, og merket at jeg hadde vanskelig for å si noe. Klumpen i halsen vokste.

«Ingen ser oss her nede,» sa Victoria og vendte seg mot meg… fortsatte den sakte gangen og kom nærmere og nærmere. Jeg svelget. Den hvite kjolen sto i skarp kontrast til mørket i kroken, hun var som en engel midt inne i det mørkeste helvete. «Romantisk, er det ikke?» hvisket hun og så opp på den klare nattehimmelen.

«Vakkert…» fikk jeg stotret fram med skjelvende lepper.

Victoria smilte og stanset opp foran meg. Hun sto så nær at jeg kunne kjenne duften av henne. Et øyeblikk virket det som om hun tenkte seg om; nesten som om hun sto på kanten av et stup og lurte på om hun skulle ta sjansen på å hoppe eller ikke. Jeg hadde den samme følelsen; det var ennå ikke for sent å snu. Ingenting hadde skjedd, overhodet ingenting som behøvde nevnes igjen. Det var mulig, ja, det var best å snu før det skjedde noe vi ikke kunne ta tilbake… Victoria tok avgjørelsen for oss. Med et lite museskritt kom hun helt inntil meg og jeg kjente armen hennes gli rundt livet. Hun dro meg varsomt inntil seg. Den flotte kroppen presset seg mot min så hardt at brystene svulmet i kjolen. Hennes lange, slanke fingre smøg seg opp langs kinnet mitt og holdt meg forsiktig, lot meg ikke få sjansen til å tvile.. pusten hennes var knapt merkbar, hun var så rolig, så fantastisk rolig. Jeg skalv som et aspeløv i vinden. Jeg kjente neglene hennes stryke meg i nakken idet leppene hennes traff mine. Hun kysset meg forsiktig, som om hun ville smake på noe sårbart uten å forandre dets form eller egenskaper. Munnen hennes trykket seg forsiktig mot min og holdt seg der i en evighet. Ingenting annet skjedde. Allikevel hamret hjertet mitt som om det skulle eksplodere, og fingrene skalv av alt annet enn kulde. Jeg hadde aldri kjent en slik blanding av nervøsitet, redsel og pur kjønnsdrift. Jeg var nervøs fordi dette var galt på så mange måter… allikevel kunne jeg ikke motstå henne. Jeg lukket øynene og nøt følelsen av leppene hennes. Varmen spredte seg i ansiktet og jeg var sikker på at jeg rødmet noe voldsomt. Hånda hennes holdt meg så forsiktig, nesten som en påminnelse; hun kunne holde meg igjen hvis jeg strittet imot.. men det ble slett ikke nødvendig. Jeg trakk meg slett ikke unna. Hånda hennes rundt nakken min fortalte at det ikke var et uhell; hun hadde lent seg fremover og kysset meg… og det var en vidunderlig følelse.

«Mer…?» hvisket hun og smilte idet leppene hennes forlot mine.

Jeg prøvde å svare, men ordene satte seg fast i halsen. Jeg bare nikket svakt og hun kysset meg igjen. Dypere denne gangen, mer lidenskapelig, og jeg kysset henne tilbake. Den deilige myke kroppen hennes presset seg inntil meg og hendene mine forsvant rundt på baksiden. Håndflatene kjærtegnet henne gjennom det myke kjolestoffet, fra korsryggen og oppover til nakken, og nedover… hun slapp fra seg et lite fnis idet hendene mine strøk henne over rumpa. Jeg hadde åpnet munnen og tungene våre hilste lekent på hverandre. Vi fortsatte å kysse og kjærtegne hverandre jeg vet ikke hvor lenge; vi sto nede på baksiden av låven og klinte som et tenåringspar, en gift kvinne på over førti og en enslig student som knapt hadde rundet halvparten. Det eneste vi egentlig hadde felles var at vi var stormende kåte… og at vi ville ha hverandre.

Midt i seansen merket jeg at den ene hånda hennes var på vei ned i buksene mine. Hun dro ned glidelåsen og stakk fingrene innenfor. Strøk over den knallharde kulen i boksershortsen, på leting etter mer. Fingrene lette seg frem til gylfen og smøg seg innenfor… Det var først nå jeg la merke til hvor kald hun var på hendene. Det var en kjølig kveld, ikke egentlig egnet til å være ute i lengre perioder. Hun stakk hånda inn og varmet seg på meg. Grep forsiktig rundt det harde skaftet og sukket tilfreds.

«Å, den var god, den…  Stooor og tjukk…» stemmen var grøtete og blikket hennes flakket frem og tilbake, men det var hånda hennes jeg la best merke til.

De kjølige fingrene la seg forsiktig rundt den stive, varme pikken, som for å varme seg i den kalde natteluften. Neglene hennes skrapet varsomt over den tynne huden, og hun begynte sakte å runke meg mens vi kysset lidenskapelig inntil låveveggen. Til slutt begynte hendene mine også å dra på leting. Jeg hadde holdt rundt henne og til og med kjent på de runde, fine brystene, men det hun drev med gjorde meg like vågal som henne. En av hendene gled over stussen hennes og videre ned til låret. Jeg rakk rundt og fikk lagt hånda mellom bena hennes. Hun stønnet da jeg nærmet meg, men den lange kjolen hennes var i veien. Det var tydelig at hun var kåt, og jeg ville gjerne kjenne på henne med fingrene… jeg ønsket at hun ikke hadde på seg kjole; at den var av den korte sommertypen, men det var den ikke. Jeg fortsatte å kjæle med henne, kjærtegne alle de stedene jeg kunne komme til… jeg ville kjenne på hver eneste flik av kroppen hennes, smake på alt og nyte følelsen av en moden, kåt kvinne så tett på meg. Victoria fortsatte den forsiktige runkingen, men snart var det tydelig at kåtheten hadde tatt overhånd. Vi kunne ikke styre oss selv lenger, og måtte gå et steg videre. Dette var det hun som innså først…

Hun åpnet knappen i buksa og dro både den og boksershortsen ned såpass langt at pikken sto ut i friluft. Det var så kaldt ute at det dampet av den; så varme og opphissede var vi at vi svettet så dampen sto som ut av en åpen badstu. Victoria bøyde seg ned mot gresset. Det så ut som at hun ordnet noe med kjolen, men da hun var ferdig og jeg tittet ned kunne jeg se den lyse trusa hennes ligge på bakken. Jeg svelget. Flere ganger. Det hjalp ikke. Klumpen i halsen satt bom fast og jeg fikk ikke fram et ord. Jeg kjente varmen spre seg som en ild i hele kroppen idet det gikk opp for meg at dette faktisk holdt på å skje. Victoria stilte seg tett inntil meg og løftet det ene benet opp og halvveis rundt meg. Hun løftet kjolen opp mot magen slik at det var mulig å komme til. En kald hånd med lange, deilige negler grep forsiktig rundt pikken og ledet meg mot åpningen. Jeg kjente pikken treffe det varme, ventende hullet og gli en centimeter innenfor. Hun tok vekk hånda idet det var klart at jeg hadde truffet målet, og at jeg kunne komme inn i henne ved egen hjelp. Victoria mumlet noe og rugget på underlivet, som om hun prøvde å træ seg nedpå… men slik vi sto, oppreist langs veggen, var det vanskelig å få til. Det var liten tvil om at det var jeg som måtte gjøre jobben. Det var jeg som hadde meldt meg på dette løpet, og det var jeg som måtte fullføre. Alle hemninger var forsvunnet som dugg for solen for lenge siden, og uansett hadde vi nå kommet så langt at det var for sent å snu. Jeg hadde allerede pikken halvveis inne i fitta hennes, det ville være fåfengt å ikke gå hele veien nå… Jeg la begge hendene bak ryggen hennes og holdt igjen mens jeg presset lemmet inn.

«Jaah…!» stønnet hun lavmælt ut i mørket.

Jeg stønnet jeg også, trolig mye mer høylytt. Følelsen var ubeskrivelig. Hun var glatt og trang på samme tid. Det var en vidunderlig følelse å synke til bunns i det varme skjødet hennes, og jeg følte meg uendelig velkommen der inne… Jeg grep tak rundt henne og fikk løftet henne opp slik at hun kunne legge begge bena rundt meg. Sånn ble vi stående inntil veggen mens vi jukket forsiktig mot hverandre. Stønnene våre blandet seg med dunkene fra musikken i det fjerne, den milde vinden opp fra jordet og de små klaskelydene vi lagde hver gang vi støtte litt hardt i hverandre. Hun fortsatte å kysse meg med den lidenskapelige munnen og jeg merket ikke engang at armene mine begynte å bli slitne. Jeg merket ikke at det gjorde vondt i ryggen hver gang jeg traff den harde låveveggen, eller at lårene begynte å fylles med melkesyre. Det eneste jeg la merke til var de lekne hendene hennes som strøk meg gjennom håret, de varme leppene som kysset meg og tennene som småbet meg i hals og øre, og den herlige fitta som klemte rundt meg som om den var levende.

«Åååå, så deiliiig…!» nesten ropte jeg mens jeg jukket meg taktfast i bunn på henne.

«Jahh, ååå ja ja…!  Å, herreguuud så hard pikken din er…!» svarte hun like høylytt.

Det var vel lite trolig at noen kunne høres oss uansett hvor høyt vi ropte, men vi hadde sluttet å tenke på det. Opphisselsen var så stor at vi ikke enset annet enn hverandre; samtlige av festdeltakerne kunne stått rundt oss og sett på, og vi ville ikke ha merket det. Vi knullet hverandre som ville dyr, jeg jukket pikken i henne i kraftige hugg.. nærmest sparket underlivet mot Victoria – ville komme dypere, hardere, hardere inn i den herlige fitta hennes og jeg ville aldri stoppe…

 

Til slutt var det for sent. Jeg eksploderte som en vulkan inn i henne og fylte henne med varm sperm, og jeg hadde ikke engang merket at orgasmen nærmet seg.

«Oi..! Der sto spruten rett inn, gitt!» utbrøt hun overrasket.

«Unnskyld…» begynte jeg nølende, og plutselig slo virkelighetens verden inn igjen. En lett stigende følelse av panikk begynte å gripe meg idet jeg skjønte at jeg hadde kommet i henne… Victoria var imidlertid ikke bekymret.

«Jeg hadde tenkt å ta det i munnen, men det går bra sånn også, for nå slipper jeg å få grønske på kjolen…» sa hun rett frem.

«Mener d…»

«Ååå ja, jeg liker begge deler,» sa hun mens et salig smil bredte seg over leppene. Hun lukket øynene og presset underlivet mot meg mens den bankende pikken fremdeles sto som en påle opp i henne. «Mmmmmm… ahh, jeg kjenner det surkle inni der, varmt og glatt… åååå, så fantastisk deilig..» fortsatte hun uten å oppfatte at jeg var flau over at det hadde gått for meg så tidlig. «Press deg i bunn på meg en stund, så kan jeg melke ut alt sammen,» hvisket hun i øret mitt.

Jeg gjorde som hun sa og kjente det bløte kjønnet hennes klemme til rundt pikken som om hun ville klemme vannet fra en svamp. Hun slapp igjen og strammet til på nytt, og jeg stønnet av nytelse. Ble stående med ryggen mot låveveggen og stirre opp på stjernene mens Victoria forlenget orgasmekrampene mine med flere små etterskjelv.

Nå merket jeg også at jeg ikke ville klare å holde henne oppe slik stort lenger. Jeg slapp grepet rundt baken hennes og satte henne forsiktig ned. Pikken skled ut av henne og havnet inne i kjolestoffet. Hun fniste idet hun tok et steg unna og slapp ned den hvite kjolen. Pikken var fremdeles halvstiv og dirret i takt med hjerteslagene mine. Den glinset av kjønnssafter i månelyset.

«Se her, skal jeg tørke av deg,» fniste hun, løftet opp kjolen igjen og tørket av pikken med det myke stoffet før hun dyttet den inn i buksa igjen.

Jeg dro opp glidelåsen og ble stående et øyeblikk, usikker på hva jeg skulle gjøre videre. Victoria plukket opp glassene vi hadde sluppet på det duggvåte gresset, og trusa hun hadde lagt igjen ved låveveggen. Hun puttet den i en liten lomme slik at ingen skulle lure på hvorfor hun hadde tatt den av seg. Virkeligheten kom på besøk igjen et øyeblikk, og jeg lurte på om hun brukte prevensjon av noe slag. Hun flirte og sa at det ikke var nødvendig; hun hadde fått egglederne surret fem år tidligere, siden hun ikke hadde lyst på flere barn.

«Og det er jo kjekt,» la hun til, «for da kan jeg bli fylt opp av en ung, viril hingst hvis jeg føler for det!»  Hun ga meg et hastig kyss og skulle til å snu seg igjen da hun ombestemte seg og kysset meg på nytt. Hardt. Lidenskapelig. Hun tok pusten fra meg.

«Mhh…» stønnet jeg og gispet etter luft da hun endelig slapp taket.

Hun dasket meg på rumpa og smilte lurt idet hun rundet hjørnet på låven og satte kursen opp gressbakken igjen. Jeg rettet på klærne og fulgte etter henne, fremdeles øm i underlivet etter den heseblesende rideturen. Vel oppe ved inngangen var ingenting forandret. Folket sto fremdeles rundt omkring og pratet, lo, sang eller danset. Musikken spilte lystig innenfra og mat og drikkevarer gikk fortsatt ned på høykant. Ingenting tydet på at noen hadde lagt merke til at to av oss hadde blitt borte fra festen en stund; faktisk ble folk borte hele tiden, de gikk opp og ned til toalettene, gikk ut for å røyke, ta en prat med noen som var utenfor… Vi var bare to stykker i et mylder av mennesker. Drinkene hadde folket begynt å ordne på egen hånd. Jeg vandret tilbake til bordet og blandet en til meg selv. Victoria hadde jeg mistet synet av, men hun dukket plutselig opp igjen idet jeg var på vei ut døra. Hun tappet meg på skulderen og jeg snudde meg mot henne. Der sto hun og smilte med et lurt uttrykk i ansiktet.

«Ikke forlat festen enda da, bartender… det kan hende jeg trenger påfyll…»

Legg igjen en kommentar