Klassekameraten

Denne novellen er vist 48254 ganger.

Hun titter over på meg mens jeg ikke ser. Først la jeg ikke merke til det, men tilslutt klarte jeg ikke å la være å tenke på det. Jeg møtte blikket hennes et par ganger og så iveren I øynene hennes. De var nydelige. Hasselbrune og lyset fra taket fikk dem til å skinne som mørke stjerner! Det var noe med henne, noe som fikk meg til å ville se litt mer enn jeg burde, tenke litt annerledes enn jeg burde og si ting jeg absolutt ikke burde si. Jeg klarte bare ikke å la være. Jeg tyvtitter over drinken min for å møte blikket hennes. Vi har gått i samme klasse i snart to semestre og har alltid hatt en lett og flørtete tone. Det har alltid vært noe med henne, de mørke øynene, det ekstra sekundet med øyekontakt eller så var det den sjokoladebrune huden med libanesiske aner. Noe er det i alle fall som gjør at jeg vil presse henne oppetter veggen, kysse henne og massere den deilige rumpa hennes. Hva visste vel jeg at jeg snart skulle få drømmene mine oppfylt.

Det har alltid vært en spenning mellom oss, men ikke slik som det var nå, denne kvelden. Vi var akkurat ferdig med en tung eksamensperiode og var på sommerfest hos en i klassen, vi var glade for at sommerferien hadde begynt og var ekstra vårkåte ettersom det blir lite kos og avkobling mellom skippertakene. Kvelden fortsatte og vi begge begynte å bli ganske godt humør da hun plutselig drar meg inn på et av soverommene og lukker døren bak meg. Jeg skjønner ikke helt med en gang hva som skjer, men av ren refleks låser jeg døren. Hun snur seg mot meg, den lille kroppen som jeg så mange ganger har kledd av med tankene mine er foran meg pent pakket inn i en blå stripete skjorte og mørke jeans. Litt i drømmeland står jeg og fantaserer, og før jeg rekker og reagere, ligger armene hennes rundt halsen min og hun kysser meg. Ømt, varmt og lenge. Jeg trekker henne til meg og besvarer kysset, klemmer henne mot meg med en hånd på rumpa og en rundt midjen. Jeg blir nesten svimmel av kysset og det eneste jeg vil er å ha henne naken foran meg, kysse og leke med de spretne brystene hennes, og til syvende og sist fylle henne med lemmet mitt. 
Knappene på skjorten åpner nesten seg selv, og før vi vet ordet av det står vi i bare undertøyet. Hun hekter av seg bhen og ut hopper to deilige runde pupper som ber om å bli knadd og sugd på, og like fort som bhen forsvant havner den lille sorte blonde stringen på gulvet. Nå står hun naken som dagen hun ble født og stirrer meg rett inn i øynene. Jeg klarer ikke mer, så jeg kaster henne ned på senga og legger meg over, kysser henne intenst, suger henne til meg. Legger en hånd bak hodet hennes og styrer henne dit jeg vil, leppene finner nakken. Kysser henne på halsen og kravebenet mens jeg drar inn den fantastiske lukten av parfymen og håret hennes. Jeg beveger meg nedover og munnen min finner puppene hennes, de mørkebrune niplene hennes er steinharde og skyter ut i været, som to knopper og allerede ved første berøring gir hun fra seg et stønn av nytelse. Hånden min beveger seg nedover langs magen og ned mot den glattbarberte åpningen hennes, jeg forstår at hun er klar for hun løfter underlivet opp mot hånden min, og klynker svakt. Jeg beveger meg ned mot den dampende grotta som jeg har drømt om så lenge. Kysser henne på innsiden av lårene, en varm og fast hånd masserer puppene, stryker den andre hånden langs roten av de hovne ytre kjønnsleppene, før jeg stikker tungen inn mellom de, som nå ber om å bli slikket. Ah, herregud så godt hun smaker, tenker jeg for meg selv og fortsetter tungebehandlingen og sakte stikker en, så to fingre dypt inn i henne. Nå fingerpuler jeg henne og slikker klitten hennes det jeg klarer, underlivet hennes løfter seg og tar imot alt jeg kan gi henne. Jeg kjenner hånden begynner å nærme seg krampen, og setter inn enda en finger. Nå går tre fingre inn og ut av henne i et tempo jeg selv er imponert av, noe hun blir og, for behandlingen får henne til riste og skriker ut i en vanvittig orgasme.

Bare så vidt ligger hun stille for å få igjen pusten, så farer hun opp, dytter meg ned på sengen og kysser meg, samtidig som hun griper tak i den tjukke kuken min som sitrer av kåthet. Jeg må ha vekket dyret i henne, tenker jeg. For hun går rett på sak og slikker av dråpene med pre-cum fra hodet før hun sluker i seg nesten hele lengden. Denne jenta kan virkelig kunsten å suge, med lange, dype drag presser hun seg ned på pikken og lager små brekningslyder som tenner meg enda mer, hvis det er overhodet mulig.      

Hun slipper taket fra pikken min og dytter meg ned på ryggen, posisjonerer seg over og sikter den beinharde staken inn mot hullet og fører den inn. Den går rett til bunns i en eneste bevegelse. Nå har hun full kontroll over meg, og jeg ser hun elsker det. Nedenfra ser jeg de runde, brune og perfekte c-cup puppene veive opp og ned i takt med kroppen hennes, for et syn. Jeg kjenner må konsentrere meg for å ikke komme for tidlig, så jeg drar henne ned mot ansiktet mitt, holder hendene mine rundt hodet og ryggen slik at jeg kommer bedre til og kan virkelig kan knulle deg så hardt som du fortjener, mumler jeg. Noe jeg også gjør. Pikken min går som et stempel under henne, hardt fra roten til hodet og inn igjen. Like hardt klasker jeg henne på den høyre skinka, noe som får kroppen hennes til å riste og hun bryter ut i en voldsom orgasme. Orgasmen hennes strammer seg rundt kuken min og får det til å knyte seg i ballene mine og jeg bryter ut i et høyt stønn og sender ladningen min dypt inn i henne.

Da vi får roet pulsen hører vi det bankes hard på døren, i litt panikk kler vi på oss og går smilende lurt ut i folkemengden og fortsetter festen. Velvitende at dette bare er starten på mye moro.

Legg igjen en kommentar