Garasjegutt og Frøken Frekk feirer halloween

Denne novellen er vist 23225 ganger.

Ettermiddagen går over til kveld, og jeg gjør de siste forberedelsene til mitt lille halloween-party i kjelleren, mens jeg smiler for meg selv. Jeg er veldig fornøyd med planene jeg har lagt for kvelden, og jeg håper gjesten min vil bli fornøyd også. Dette er nemlig en liten, privat og eksklusiv fest, for kun spesielt inviterte… Sånn ca oss to.
Ute begynner det allerede å bli mørkt, og på trappen står et enslig gresskar og lyser.

Jeg har leid dette huset i kveld, nettopp fordi det var midt i blinken til vår lille fest, og jeg gleder meg villt. Du har fått adressen, og skal komme kl 20.00. Jeg har sagt du skal være PRESIS, ellers vil du bli straffet. Men du skal selvsagt få belønning også. HVIS du er snill gutt og gjør som du får beskjed om uten protester. Jeg har nemlig en aldri så liten overraskelse på lager…

Jeg går opp på rommet, og kler av meg. Jeg skal i allefall ta meg en god, lang dusj, og være klar når du ankommer festen. På sengen ligger kostymet mitt klart. Jeg gleder meg til å ta det på meg, jeg kommer til å bli den perfekte dominante, Herskerinne i det antrekket, håper jeg.
Det er deilig å dusje, og etter jeg har barbert fitta mi helt glatt og myk, så leker jeg litt med meg selv mens jeg fantaserer om deg. Jeg synes jeg har fortjent det, jeg har tross alt vært småkåt hele dagen omtrent.

Etterpå tuller jeg det sølvblonde, lange håret mitt inn i et håndkle, og tar på meg en lett morgenkåpe av tynn, svart silke. Jeg begynner å legge kveldens make up på ansiktet mitt. En slik heftig kveld, krever litt heftig, rå make up også, så jeg lar det gå i svart/grått/lilla. Jeg blir kjempefornøyd, og synes jeg ser passe tøff og dominant ut.

Jeg tar på meg den korte ermeløse latexkjolen, og den sitter så tett at brystene mine blir presset sammen, og ser enorme ut. Kjolen rekker meg til rett under rompa, og er skinnende svart. Jeg har kjøpt inn et par svarte, lange støvletter også, som er minst like skinnende svarte som kjolen. Støvlettene rekker meg til midt på låret, og oppover hele foten er de åpne, men med sikk-sakk knytting oppover hele veien. Hælene er skyhøye, og jeg håper jeg ikke kommer til å gå på tryne i trappa.
Til slutt tar jeg på meg matchende latexhansker som rekker meg til albuen. De er også åpne langs underarmen med sikk-sakk knytting. Jeg ser meg fornøyd i speilet, og innser at jeg er en fordømt, flott herskerinne!

Jeg er klar. Det er enda 10 minutter igjen til du skal komme, så jeg finner meg et glass rødvin. Disse kinky greiene er fullstendig nytt for meg, så litt alkohol er helt på sin plass synes jeg. Selv om dette er nytt terreng for meg, så kjenner jeg spenningen i hele kroppen, og det kribler av lyst mellom beina mine.

Presis kl 20.00 hører jeg bilen din komme. Jeg trekker pusten, og håper du er klar for å møte den dominante siden av meg. Du bruker ca et halvt minutt på å parkere. Og enda noen sekunder på å gå opp trappen. Jeg ser på den store klokken som henger i hallen. Sekundene tikker. Du banker på døren når klokken er 20.01.
Jeg smiler for meg selv, du skal straffes.
Jeg åpner døren, og der står du med en pose med drikkevarer, og sier HAPPY HALLOWEEN med ditt varmeste, mest sjarmerende smil.


Du er kledd som en katolsk prest av alle ting. Og ser helt annerledes ut enn jeg hadde forventet. Hvis jeg ikke hadde visst bedre kunne du ha lurt meg, for kostymet ser helt ekte ut. «Led meg inn i fristelse, og gi meg ditt daglige brød» tenker jeg inni meg… Til og med som prest tenner du meg. Jeg blir kjempekåt av deg, og kjenner den truseløse fitta mi nesten surkler når jeg går.

«Du er 1 minutt for sen,» sier jeg, så kaldt at man kan høre isen knake i stemmen min. Smilet ditt forsvinner, jeg ser at du er usikker på om jeg er sur på ordentlig, eller om dette er en del av opplegget. Jeg har ikke tenkt å gi deg noe svar. Du unnskylder deg med at du var her presis, men at du måtte jo få parkere bilen og… Jeg gir deg et isende kaldt blikk, «Du vil bli straffet, glem ikke det» sier jeg, og snur ryggen til.

Gi meg drikkevarene dine, kommanderer jeg, og du rekker meg posen uten å blunke. Jeg setter den på kjøkkenbenken, uten å ofre den et blikk. Jeg drar ut en skuff, og tar opp et halsbånd i lær. Du ser spørrende på meg når jeg fester det rundt halsen din, du aner hvilken retning denne kvelden tar. Halsbåndet passer perfekt, og jeg fester et bånd i ringen sånn at jeg kan leie deg som en hund. Jeg kan se du er kåt allerede.

Fra kjøkkenskuffen fisker jeg opp et par håndjern, og du legger villig hendene dine bak på ryggen slik at jeg kan smekke dem på deg. Du liker dette.
Sånn! Med halsbånd, bånd og håndjern har jeg hele kontrollen på deg.
Jeg finner frem en flaske øl, og tømmer den oppi en hundeskål som jeg setter på bordet foran deg.
-Hvis du søler får du ikke mer å drikke, forstått? sier jeg bestemt.
– Ja, Herskerinne, jeg forstår, sier du ydmykt.

Med hendene på ryggen bøyer du deg frem og prøver å slurpe i deg litt øl. Det går selvsagt ikke lange stunden før du har klart å søle en liten dråpe. Det er alt som skal til.
Stemmen min er hard som stål, og blikket mitt er iskaldt når jeg napper hardt i båndet og sier «Du har sølt på bordet din skitne hund!»
«Unnskyld, Herskerinne» sier du med senket blikk.

Jeg går helt bort til deg, jeg står så nær at jeg kunne kysset deg. Jeg tar hodet ditt mellom hendene mine, og stryker deg silkemyk over kinnet, mens jeg ser deg i øynene. Leppene mine er en millimeter fra dine, og nå er stemmen min pusete og myk som silke når jeg snakker…
«Du er en skitten, liten hund, er du vel ikke, Bjørnar? Du skjønner vel at sånne skitne hunder som deg ikke kan få sitte med bordet i et slikt fint hus som dette?»

Du ser taust ned i bordplaten. SVAR MEG, brøler jeg, og smeller knytteneven i bordet foran deg. «Ja, Herskerinne, jeg forstår» sier du, fortsatt med senket blikk.
Jeg tar tak i båndet og leier deg ut fra kjøkkenet. Vi går ut i den store hallen, og jeg åpner en sidedør som går ned til kjelleren. Jeg skyver deg foran meg, og med hendene bakpå ryggen går du forsiktig nedover den bratte, gamle trappen for ikke å snuble i den fotside prestekappen du har på deg. Over oss henger det ekte, tjukt spindelvev…

Så snart vi er nede leier jeg deg innover i kjelleren. Gangen er smal, og i enden er det en gammel, solid tredør. Hengslene knirker skjærende når jeg skyver døren innover.
«Inn med deg» sier jeg hardt, og du adlyder.
Du stopper like innenfor døren og ser deg rundt i rommet.

Det er en mørk, grov murkjeller av lecablokker, og rommet er forholdsvis stort. I taket henger en gammel, stor lysekrone med levende lys. En gammel peis dominerer den ene kortsiden av rommet, og det brenner lystig der. Flammene er alt lyset vi har i kjelleren, de kaster flakkende skygger på veggene i kjelleren. I motsatt ende står en stor dobbeltseng, dekket av et svart, glinsende latexlaken. Over sengen henger det solide jernringer i murveggen. I fotenden på sengen er det montert samme type ringer, så her kan man bindes godt fast. Men du skal ikke i sengen enda…

Jeg binder deg i en ring som henger på veggen et par meter unna sengen. Både halsbåndet, og håndjernene blir nå festet i murveggen. I tillegg får du noen solide fotlenker på, som også festes i veggen. Du kan nesten ikke bevege deg. På en krok like ved henger en nihalet pisk som jeg plukker ned. Nå får du stå her en stund, som straff, det har du jammen godt av, sier jeg og setter meg på sengekanten. Jeg sitter lett skrevende, bare for å vise deg at jeg ikke har truse på. Blikket ditt er som limt fast mellom beina mine. Du ser sulten og kåt ut, og jeg vet at under prestekappen står kuken din rett til værs. Tanken får meg til å smile fornøyd for meg selv.
«Ser du noe du vil ha, Bjørnar»? spør jeg uskyldig, mens jeg lar pisken gli over håndflaten min.
«Ja, Herskerinne, jeg ser noe jeg vil ha».
Jaja, det var jo kjekt for deg, sier jeg likegyldig.

Jeg lener meg tilbake og blir liggende på rygg, med beina mine utenfor sengekanten. Jeg begynner å pjuske meg selv med pisken, den kiler meg deilig. Det er så pirrende. Jeg stryker den over innsiden av lårende, og over den nakne fitta mi. Jeg hører du trekker pusten.
Bak halvlukkede øyne ser jeg at du følger med på meg. Du nyter det. Jeg sprer bena mer, og vet at du ser rett inn i eventyrland, Jeg lar fingrene mine gli ut og inn noen ganger, fitta mi er SÅ klissvåt og klar!

Brått høres et «PLING», jeg har fått en melding på telefonen. Jeg reiser meg opp, og svarer på sms`en. Jeg ser du er nysgjerrig. Jeg går helt bort til deg, kysser deg lekent, og kjenner at munnen din svarer villig. Du vil vi skal gå videre nå. Snart, hvisker jeg sultent, snart… og så begynner jeg å klippe av deg prestekappen. Du skal til å protestere, men tier når du ser blikket mitt. Oppfører du deg fint nå, er belønningen nemlig innen rekkevidde.

Når kappen er klippet helt av deg, og ligger i en haug på murgulvet i kjelleren, ser jeg at du ikke hadde undertøy under, din deilige grisegutt! Du står helt naken, bundet fast i murveggen, og har håndjern og fotlenker på. Et deilig syn. Så går jeg bort til en liten cd spiller, og setter å en cd med helt lav, rolig saxofon. Den raspende lyden av altsaxofonen er den mest erotiske lyden jeg vet om.
«Ehh …. Er musikken belønningen min, Herskerinne»?
*SMEKK* Jeg smeller pisken hardt over rumpa di «Har jeg sagt at du kan snakke til meg?», freser jeg rasende mot deg.
«Unnskyld, Herskerinne, det skal aldri gjenta seg.»

«Still deg med ansiktet inn mot veggen» befaler jeg. Du adlyder uten å blunke. Flink gutt.
Jeg finner frem et blindfold som du skal ha på. «Du skal ha dette på mens jeg finner frem belønningen din. Nå kan festen begynne snart… Hvis du tar det av, forsvinner belønningen straks. Forstått»?
«Ja, så klart»
Jeg smekker den nihalete pisken over rompa di et par ganger til, du rykker til, og jeg ser noen flotte røde merker på den deilige rumpa di.
«Hva heter det»?
«Ja, Herskerinne, jeg har forstått»
Ser man det var bedre ja. Sånn skal det låte.
«Du får stå her til jeg kommer tilbake.»
Jeg slenger pisken på sengen, og går i fra deg, og den pirrende lyden av saxofon blir svakere og svakere bak meg. Døren knirker når jeg lukker den bak meg. Jeg lurer på hva du tenker nå…

Etter 5 minutter kommer jeg ned igjen til deg, og nå har jeg med meg overraskelsen. Bare så synd for deg at du ikke kan se henne. Hun er virkelig deilig! Samme antrekk som meg, bare i knall rødt. Samme trange, blanke, latexkjole, hansker og frekke støvletter.
Jeg og venninnen min går bort til deg, og vi ser at du har alle sanser på vakt. Selv om du ikke kan se, eller røre oss, så hører du jo at det nå er to par føtter som går over gulvet. Det gjør deg usikker…

«Her er den deilige guden min, er han ikke bare helt perfekt vel?» sier jeg stolt til venninnen min. I mine øyne er du den mest perfekte mannen vår herre har skapt.
– Vanskelig å si uten å ha kjent på han.
– Du kan bare kjenne på han, og du må gjerne smake på han også, han liker det, sier jeg.
Jeg hører du trekker pusten fort. Pulsen banker i tinningen din.

Både jeg og venninnen min begynner å ta på deg. Hendene våre stryker over hver centimeter av kroppen din. Kuken din står rett til værs, og du puster tungt mens vi beføler deg. Du sliter med å stå stille så deilig er det.
Jeg setter meg på huk, og lar den stive kuken få gli inn i munnen min. Jeg suger deg langsomt, og runker deg helt lett. Samtidig stryker venninnen min hendene over hele deg, og kysser brystvortene dine lekent, hun lar tennene nappe lett i dem, og du sukker høyt av begjær.

«Kom og smak den harde kuken hans, vel» sier jeg, og venninnen min bøyer seg ned på huk sammen med meg, og vi bytter på å suge deg. Vi suger og smatter og slikker og stønner. Ingen tvil om at venninnen min liker kuken din. Jeg gir henne en dildo, og ber henne kjøre den opp i rumpa di. Hun lar seg ikke be to ganger, og mens jeg suger, og slikker og leker med kuken din, så sørger hun for at dildoen glir ut og inn av det trange rumpehullet ditt. Du stønner, og klarer ikke stå stille lenger.

Vi vet at vi er fordømt gode på det vi holder på med, og vi vet at du kommer ikke til å holde lenge. Vi kan friste en stakkars mann rett inn i himmelriket på denne måten.
Det er best du får en pause, for festen er ikke over enda…

«Har du lyst at jeg skal ta blindfoldet av deg nå, Bjørnar»?
«Ja takk, Herskerinne, det ville jeg sette pris på» Stemmen din skjelver så kåt er du.
Jeg fjerner blindfoldet, og du blunker et par ganger for å venne deg til det oransje lyset fra flammen i peisen.

Jeg og venninnen min sitter på kne i sengen, og kysser hverandre lekent. Vi vet at du ser på oss, og det får det til å krible ekstra godt mellom beina mine. Jeg er klissvåt!
«Kanskje Bjørnar vil se på at du slikker den varme fitta mi» spør jeg venninnen min, og så stiller jeg meg på alle fire, selvsagt med den nybarberte, våte fitta rett mot deg.
Venninnen min stryker meg over latexkjolen og bøyer seg mot meg, og lar tungespissen leke ertende i den våte sprekken min. Du puster tungt der du står bundet fast i veggen. Du skulle nok gjerne ha runket den harde kuken din mens du ser på oss, men håndjernene hindrer deg i det.

Venninnen min slikker meg, og det er så deilig at jeg stønner høyt… Åh ja… slikk den varme fitta mi… herregud…åhhh…. Deilig deilig … Og så tar hun en ganske stor vibrator frem, og den presser hun langsomt inn i fitta mi. Jeg holder på å skrike høyt av nytelse. Hun knuller meg med vibratoren, mens hun fingrer seg selv. Vi stønner i kor mens vi leker med hverandre rett foran øynene på deg.
Orgasmen er overveldende, og det kjennes ut som hele kroppen eksploderer. Ååhh jaaaa, roper jeg høyt…

Det var en kjempeopplevelse å være i sengen med en annen kvinne, og jeg er så andpusten at det nesten er vondt å puste. Venninnen min går bort til deg, og spør «Likte du det du så, Bjørnar» mens hun masserer sine egne pupper, som nesten presses ut av den knallrøde latexkjolen.
Du er blank i øynene så kåt er du nå, kuken din står i giv akt, og du puster tungt når du svarer «Ja, det likte jeg absolutt».

Pusten min har roet seg, og jeg reiser meg fra sengen. Herregud så tissetrengt man blir av sånne kjempeorgasmer, men jeg får holde meg litt til…
Du kan løsne han fra veggen nå, sier jeg til venninnen min. Det glimter til i øynene dine, og du håper intenst at du skal få kjøre kuken din inn i oss nå. Men det skal du selvsagt ikke, lille venn… Den som venter på noe godt venter ikke forgjeves, hvisker jeg i øret ditt, og suger lett på øreflippen din, mens jeg slipper et lavt stønn…

Jeg bøyer meg ned, lar tungen min leke seg over kukhodet et par ganger, og ser på deg med stål i blikket. Nå skal jeg ta av deg håndjernene, men du må ikke et øyeblikk innbille deg at du er en fri mann av den grunn, sier jeg kaldt. Du har fortsatt halsbåndet på, og jeg leier deg bort til fotenden av sengen, og ber deg legge deg på gulvet. Du adlyder, uten et ord, og legger deg rygg på det kalde murgulvet. Ser man det ja, flink gutt!

Hvis du beveger deg nå, så få du smake pisken så det synger over rumpa di, sier jeg, og da snakker jeg ikke om et eller to slag, jeg snakker mange, vonde, harde piskeslag, som har fint lite med nytelse å gjøre. Forstått? Spør jeg.
«Ja, Herskerinne, jeg forstår.»
Jeg og venninnen min stiller oss foran deg, og kler av hverandre de åletrange latexkjolene. Hanskene forsvinner også. De lange, glinsende støvlettene beholder begge to på seg. Bortsett fra dem er vi helt nakne.

Du ligger stille, og puster tungt. Jeg og venninnen min setter oss over skrevs på deg, og mens du må ligge musestille uten å røre deg, sitter vi to jentene oppå deg og begynner å leke med hverandre. Vi råkliner heftig, og beføler hverandre mens vi sukker og stønner av nytelse. Vi fingrer hverandre lekent, og suger på hverandres deilige pupper. Mens jeg og venninnen sitter slik på huk over deg, ser vi hverandre i øynene, og nikker enig til hverandre. Et taust «NÅ» som vi er enige om. Og så tisser vi på deg begge to samtidig. Det renner varmt over kroppen din der du ligger. Herregud som du sliter med å ligge stille nå… Et lite øyeblikk synes jeg nesten synd på deg, for nå er kuken så hard at det ser ut som den skal sprenges hvert øyeblikk.

Jeg sier til venninnen min at det ser ut som vi skal gå videre til neste nivå av denne deilige leken vår. Hun nikker. Reis deg opp, Bjørnar, kommanderer jeg, og du reiser deg skjelvende. Legg deg på rygg i sengen, sier jeg med streng stemme, og selvfølgelig adlyder du meg. Nå får du på deg håndjern og fotlenker igjen, og de festes i metallringen i veggen. Du ligger med armer og bein ut, og vi jentene har tilgang til hele deg. Stakkars, deilige kuken som har ventet på fitte i hele kveld, nå er det vel på tide å la den få slippe til…

Jeg, og venninnen min klatrer oppi sengen til deg, og jeg sitter på huk over ansiktet ditt. Venninnen min setter seg på huk over kuken din som er klar som et egg, men den får ikke komme inn i henne helt enda.
– Nå skal du høre her, din kåte garasjegutt, sier jeg bestemt, du skal slikke den våte fitta mi helt til jeg sier stopp, og jo bedre du slikker meg, jo lenger inn i fitta til venninnen min kommer kuken din. Hvis jeg blir misfornøyd gir jeg venninnen tegn til å reise seg og forlate kuken din. Mens vi holder på skal du ligge HELT stille, Forstått?

Det kommer en slags lyd fra deg, og jeg tror det betyr «Ja, Herskerinne, jeg har forstått», men du er sannsynligvis for kåt til å klare å snakke ordentlig nå.

Jeg lar den våte, deilige fitta mi møte munnen din og du slikker meg villig. Jeg stønner, og nyter det. Etter noen sekunder får venninnen min lov å senke fitta si så pass lengt ned at kukhodet ditt så vidt er borti fittesprekken hennes. Du løfter underlivet mot henne for å få den lenger inn, men da gir jeg straks tegn til venninnen min om at hun skal reise seg lenger opp slik at kuken din ikke får være borti henne i det hele tatt. Du stønner høyt, og jeg er ikke sikker på om det er av nytelse, eller frustrasjon, samme kan det være, for du SKAL adlyde Herskerinnen din!

Vi prøver igjen. Du er utrolig dyktig når du slikker, og snart lar jeg venninnen senke seg litt ned igjen. På nytt er kukhodet ditt så vidt borti den våte sprekken hennes. En svettedråpe renner nedover tinningen din. Pusten din er tung og anstrengt. Det er tydeligvis ikke lett å være deg akkurat nå. Siden du fortsetter å slikke meg så deilig, så lar jeg venninnen senke seg lenger og lenger ned. Til slutt er hele den knallharde kuken inni den varme fitta hennes. Hun rir deg drevent mens de deilige puppene hennes gynger lett, og jeg ser at du nyter det. Og samtidig nyter jeg å bli slikket av deg, munnen, leppene og tungen din er magisk og fitta mi får gjennomgå den beste oralsexen jeg noen sinne har opplevd. Åhhh…. Jaaa… slikk meg… mmmm… Herregud, du er så deilig!

Vi vet at du kommer snart, du klarer ikke holde igjen så mye mer nå, så det er best å innta finaleplassen. Vi reiser oss og løsner deg fra håndjern, halsbånd og fotlenker. Venninnen min legger seg på rygg med spredte bein oppå latexlakenet, og knar de deilige puppene sine, mens hun stønner og vrir seg. Jeg stiller meg på alle fire mellom beina hennes, og lar munnen min smake på fittesaftene hennes, hun har en deilig, våt fitte, og jeg nyter å få slikke den. Din plass er bak meg igjen, og nå får du endelig lov å kjøre kuken rett inn i den våte, villige fitta mi. ENDELIG!

Vi høres sikkert ut som ville dyr mens vi holder på, men nå er vi så kåte at vi knapt nok vet hvor vi er. Venninnen min knar puppene sine og masserer klitoris mens hun roper at hun kommer snart, jeg slikker den deilige fitta foran meg, og lar to fingre gli inn i venninna mi, og fingerpuler henne samtidig som jeg slikker henne. Du jager kuken din så hardt inn og ut av den våte, villige fitta mi, at jeg jeg klarer nesten ikke puste. Knull meg, Bjørnar…åh herregud… mmm…. Ta meg…. Ta meg hardt…. Ahhhh….mer….
Kroppen til venninnen spenner seg, og hun stønner høyt når orgasmen kommer, og jeg ser henne synke sammen som et slakt mot lakenet mens orgasmekrampene jager gjennom henne.

Du fortsetter å banke kuken til bunns i meg, om igjen, og om igjen… ahh…jaaa… kom igjen… og det er så deilig at jeg blir nesten gal! Fitta mi får virkelig gjennomgå nå.
Du avslutter med et monsterjukk som sender kuken så langt inn i meg at det er et mirakel at ikke ribbeina mine knekker. Jaaaaaaa… Nååå! Jeg eksploderer!
Vi kommer sammen i en kjempeorgasme, og jeg hyler så deilig er det. Herregud… Hele kroppen min vibrerer av orgasmen som jager gjennom meg… Spermen din er langt, langt inni meg, og kroppen min rister.
Vi er andpustne, svette og fornøyde der vi ligger i en haug i sengen. Nakne kropper, fittesaft, sperm og svette godt blandet sammen. Mens pusten roer seg tenker jeg at jeg håper gjesten min ble fornøyd…

Legg igjen en kommentar