Kos i sofaen

Denne novellen er vist 19092 ganger.

Jeg tenner så på han! Min kjære. Når jeg ligger på fanget hans og lukter kroppslukten hans. God, varm, mannelukt. Ingenting tenner meg mer enn det. Han er den typen som aldri bruker parfyme, men allikevel lukter bedre enn noen mann jeg har kjent lukten til før. Jeg ligger på fanget hans på sofaen, hjemme hos han. Vi slapper av i hverandres selskap. Bare ligger i sofaen med noe på tv. Prater litt innimellom. Han har tatt av seg på overkroppen, noe han gjør stadig vekk når han blir litt for varm, til min store glede! Så nå er han kun iført bokser og «kosebukse», som er en fleece bukse i mykt, svart stoff, som viser mer enn det skjuler. Også til min store glede!

Jeg ligger med ansiktet mot tv, men jeg snur meg mot han for å se han når vi snakker. Jeg blir liggende med ansiktet mitt mot magen hans. Han er en skikkelig mann i mine øyne. Breie skuldre, stram brystkasse, og det jeg kaller runde muskler. Sexy mann, med hår på brystet og en fantastisk lukt. Jeg ligger på det ene låret hans, mens han har det andre benet over kroppen min, så man kan si det sånn at jeg ligger fint til. Og jeg kan ikke ligge lenge her uten å ta på den deilige kroppen hans. Jeg lar hendene mine stryke over brystet og magen hans. Stryker og stryker, samtidig så kysser jeg han forsiktig nederst på magen, der jeg kommer til. Jeg hører han sukker og kikker opp på han. Han har lagt hodet bakover på putene. Jeg kikker skrått ned og ser at det er kommet en bul på buksa hans. Det skal som regel ikke mye til for å tenne min kjære, og det er jeg veldig glad for. Jeg stryker forsiktig hånden min over bulen i buksa hans, mens jeg fortsetter å kysse han på magen. Han puster tungt og presser den harde pikken mot hånden min, som stryker over gang på gang. Jeg begynner å gni litt hardere og masserer pikken hans gjennom stoffet i buksene. Han stønner lavt og spenner musklene i underlivet igjen, og presser pikken hardt opp mot hånden min. Selv kjenner jeg at jeg er blitt skikkelig varm i underlivet og at det kribler i hele musa. Det er ingenting som tenner meg mer enn å gjøre det deilig for min kjære.

Jeg kan ikke vente lengre og drar i buksene og bokseren hans ned, så den deilige pikken spretter frem. Den er steinhard og legger seg hardt oppover magen hans. Den er fuktig ytterst på hodet. Jeg legger meg godt til rette mellom beina hans og holder rundt staken med et fast grep. Så fører jeg munnen min mot den bankende pikken hans og slikker litt rundt, så tar jeg pikkhodet i munnen og suger forsiktig. Jeg smaker på det forsiktig først, og det smaker fantastisk. Jeg bruker hånden forsiktig og runker han, mens jeg har pikkhodet i munnen hele tiden. Jeg lar tungen min sirkle over det og suger litt innimellom. Han stønner forsiktig og strammer stadig musklene i underlivet. Jeg beveger hånden og munnen sakte i takt over pikken hans, tar mer og mer av den i munnen mens jeg bruker hånden samtidig. Kjenner selv at jeg begynner å bli skikkelig våt og varm nedentil og at det kribler mer og mer. Jeg fukter hele pikken hans med spytt og runker han helt forsiktig. Jeg hører på stønningen hans, som holder på å bli mer intens, at han ikke har så langt igjen før det går for han. Jeg bruker munnen og hånda mi sakte, men fast og rytmisk, og pikkhodet er inni munnen min hele tiden. Når han er skikkelig kåt, som nå, så skal det ikke alltid så mye til for at det skal gå for han. Men jeg tenker at jeg skal prøve å dra det ut så langt det går, for å gjøre det ekstra godt for han. Jeg sakker enda litt i farten, så mye jeg tør. Bruker leppene og tungen ivrig rundt pikkhodet hans. Han presser pikken og underlivet hardt mot meg, og strammer musklene i underkroppen. Han stønner høyt og nyter behandlingen han får. Jeg skjønner at det er like før nå og bruker et fast grep med hånden, og med sakte bevegelser runker og suger jeg han. Han presser underlivet hardt mot meg, og stønner høyt før han kommer, jeg merker at det er mer intenst enn det pleier å være og fortsetter sakte. Han spruter i munnen min, mens jeg fortsetter bevegelsene. Han spruter flere ganger og stønner høyt hele tiden. Jeg tar imot alt med munnen og fortsetter å runke og suge til han er tom. Jeg svelger unna, mens jeg stryker hånda forsiktig over pikken hans. Jeg kikker opp på han, og vi smiler til hverandre. Jeg er utrolig varm og våt og vannvittig kåt på han nå, så nå er det hans tur… J

 

Legg igjen en kommentar