Lenker og kjærlighet

Denne novellen er vist 9758 ganger.

Du går gjennom byen, anonym, men samtidig omgitt av mennesker, hvis øyne streifer deg i det du går forbi. Du er pinlig klar over at du er småkåt, spesielt siden du ikke har noe undertøy på under det korte skjørtet. Det var en del av avtalen. Du er også grundig dusjet og ren på alle måter… Du håper ingen legger merke til at brystvortene dine knopper seg, drevet frem av den sitrende følelsen du får av å gå med kjønnet ditt blottet under skjørtet.
Heldigvis er du fremme nå, og du slipper å innbille deg at noen av blikkene som sendes deg av fremmede på gaten inneholder glimt av viten.

Du kommer til en ulåst inngangsdør, som skjuler en mørk gang, opplyst av tallrike vokslys som leder deg innover dem mørklagte boligen. På gulvet finner du en konvolutt. Du blir oppmerksom på at det trange skjørtet strammer seg rundt rumpeballene dine i det du bøyer deg ned for å plukke den opp. Med sirlig handskrift står det;

"Kle deg naken"

Du lyder ordene, og vrenger av deg tøyet som har skjult de fine formene dine for verden. Det er ikke kaldt i gangen, men du har gåsehud, og knottene dine er harde av forventing.
Helt naken følger du de tente vokslysene inn på et rom.

Foran en lys saueskinnsfell, står en sort smijernsseng. Du kjenner det sitre langs ryggraden når du ser hånd og fotjernene som er festet i hvert sitt hjørne av sengen. På en pute, i kontrast til det sorte sengetøyet finner du en ny hvit konvolutt og et svart tørkle. Det er nesten ikke nødvendig å lese instruksjonene, inventaret taler sitt eget språk. Men du gjør det likevel, du nyter å følge de skrevne kommandoene.

"Click" sier det, i det du klarer å lukke det siste håndjernet rundt armen din. Du har allerede tatt på deg fotjernene og bindet for øynene, og ligger nå med rumpen i været uten mulighet til å unnslippe. Silkelakenet føles godt mot din smukke kropp, og du angrer på at du ikke la puten på plass under ditt nå bankende kjønn. For sent nå. Bortsett fra din lett økte respirasjon, hører du ikke en lyd, og du ser ingenting gjennom bindet. Du venter nå, og føler at du bare blir kåtere. Det er gjennomtrekk, og du kjenner en lett bris blåse over den glatte stumpen din.
"Jeg vil pules hardt, nå med en gang!," tenker du, mens du ligger fastlåst i sengen.
Med ett brytes stillheten, og du hører at noen kommer inn i rommet. Et stønn og litt utålmodig sliting i håndjernene kommer fra deg. Du hører at noen kommer nærmere, og føler med ett at noen står over deg.

Du strammer deg opp, skrever mer og venter på å kjenne noe mot fitten din. En fitte som allerede kjennes god og fuktig. I stedet kjenner du fingre som leker med brystvortene dine, kontrollerer at de er harde og struttende. Like plutselig som de kom, forsvinner fingrene igjen. De erstattes av noe som strammes rundt knoppene dine. Noe med et belegg av gummi, som holder fast rundt brystvortene, og drar dem litt ned, som om en liten vekt hang i dem. Det kjennes ikke spesielt vondt, følelsen de gir har mye mer preg av vellyst enn smerte. Du kommer med et lite klynk som gir utrykk for lysten de gir deg.
Plutselig kjenner du noe varmt dryppe på øverste delen av ryggen din. Væskestrømmen tiltar, og begynner å renne ned langs ryggraden din. Den samles i en dam der dine vakre former danner bunnen av buen som går videre oppover mot rumpen din. Der blir den ikke lenge.
Sterke hender glir ned i væsken, masserer korsryggen din, og drar oljen utover rumbeballene dine. Det kjennes så deilig med den varme oljen, som nå sildrer ned rundt analåpningen din, og nedover mot den allerede våte fitten. Rumpen din knas, og innsiden av lårene, hender glir lekent rundt fitten din og analåpningen, og du klarer ikke å holde noen høye stønn tilbake.
"Hysssj," sier jeg, og du får noen rappe klask på en oljet bak. Du holder inne med flere høye lyder, så godt du kan.
Den varme oljen er overalt nå. Du føler at du ikke holder ut lengre, lengter etter noe hardt som trenger inn i deg. Du sitrer mer og mer etter hvert som lar fingrene rumpeballene dine være mer i fred, og sirkler stadig nærmere analåpningen din. Samtidig kjenner du fingre gli langs de svulmende fitteleppene dine. Noen dråper av dine egne safter renner ut og blander seg med oljen. Føler at du ikke klarer stort mer, du må ha noe inne i deg. Et nytt stønn gir deg et nytt klask, og en rødmusset rumpe.

Med ett smyger en finger seg inn gjennom analringen din, og lager små sirkelbevegelser, mens den glir sakte inn og ut. En finger blir til to, godt hjulpet av oljen som fyller opp hullet sammen med fingrene. Samtidig kjenner du at to andre klemmer seg rundt det røde kirsebæret som svulmer i fitten din. Det kjennes så deilig, den glatte penetreringen sammen med presset og bevegelsene rundt klitten. Noe bygger seg opp inne i deg, mens du sliter i håndjernene av ren nytelse, kjenner klemmene rundt brystvortene og bare nyter.

Så forsvinner fingrene fra ditt private hull. Et øyeblikk er det bare fingrene som koser med klitten din som er der. Så kjenner du noe større gli sakte men sikkert inn i den oljete plassen som før var fylt av langt tynnere fingre. Du forsøker å presse deg mot dildoen, og fremskynde dens inntog. Du lærer fort at det ikke hjelper, presser du deg mot den trekkes den bare litt ut. Du må igjen ligge helt rolig, mens den sakte fyller deg opp. Du stønner mer, mens to fingre grådig utforsker vagina. I stedet for straff, får du denne gang trukket en pute inn under deg, som løfter den stramme rumpen din enda mer opp. Rumpen ligger der og synes å be om å bli pult hardt. Det kjennes ekstra stramt der bak nå, med dildoen godt plassert i anus mens du blir fingerpult i fitten.

Med ett skjer flere ting samtidig. En vibrering starter i klypene du har rundt brystvortene, som får deg til et nytt nivå. Du visste ikke at klemmene også kunne vibrere… Signaler om vellyst sendt ut fra alle de mest erogene soner du har smelter sammen i hjernen din til et lite fyrverkeri. Du kan ikke se, men skimter allikevel farger på netthinnen. Borte er fingrene, og du kjenner en ekte kuk fylle deg opp. Du klarer ikke å holde deg lengre, følelsen av å bli fylt opp og stimulert overalt blir for mye, og du kommer med et rop. Spasme etter spasme skyller gjennom deg.

Men det er langt fra over…du ligger der fremdeles bundet fast, med virrende pulasjon rundt brystvortene, og fylt opp i begge hull. Du kjenner kuken min gli inn og ut mellom fitteleppene dine, og dypt inn i ditt indre, mens du kjenner presset fra bakveggen og dildoen som har penetrert der, og nå bare ligger der rolig mens kuken min står for de rytmiske bevegelsene.
Du blir tatt hardt og godt, vår felles glede stiger ved hvert støt.
Jeg har flere overaskelser på lur, og med ett våkner dildoen du har der bak til liv. Hele underlivet ditt vibrerer, og du får en sitrende følelse som iler opp og ned i hele ryggraden. Tid og sted forsvinner, alt du er klar over er de intense sansesignalene du mottar. Du kjenner at du snart kommer igjen, mens du roper ut uforståelige ord, og strammer musklene om båndene som holder deg fast. Du hører meg pruste deg i nakken, der jeg klasker hoftene inntil rumpen din ved hvert støt.
Nærmest gal av ren lyst roper du ut i det du kjenner at noe sprutes inn i fitten din, og du begynner dine spasmer like etterpå. Du vet ikke hvor lenge du ligger og rykker i lenkene mens du kjenner orgasmen bre seg i bølger.

I det ringvirkningene ebber ut mor bredden, og etter å ha fridd deg fra vibrerende leker, stryker jeg der over ryggen og kysser deg. Snart er du også fridd for lenkene som holdt deg, og vi kan ligge sammenkveilet og kose…enn så lenge.

Legg igjen en kommentar