Lørdag morgen

Denne novellen er vist 19316 ganger.

Jeg følte meg i bra form da jeg våknet, så jeg stod tidlig opp for å rydde litt i huset. Jeg fant frem et dongeriskjørt som jeg syntes var greit til bruk i huset hvis jeg skulle gjøre litt. Det var ikke av det mest praktiske slaget, men greit nok.

Jeg begynte med å lage meg en liten kopp kaffe å lese litt i avisen før jeg satte i gang med ryddingen.

Alt gikk så lekende lett denne morgenen, og kroppen kjentes så lett, selv om det var kl. 08.00 en lørdags morgen. Vi hadde lagt oss tidlig kvelden før, etter noen hektiske dager på jobben. Mannen min lå litt lenger, og jeg unte ham det, fordi han hadde jobbet så mye utenfor itillegg til sin vanlige jobb, og nå var det blitt så stilig ute i hagen. Jeg stod i vinduet å beundret den før jeg satte i gang med å rydde på badet.

Jeg hørte mannen min stod opp og kom inn på badet. jeg tenkte at det bare var for å gjøre et nødvendig ærend, men det var ikke bare derfor. Han sa han hadde hørt meg gå å synge, og skjønte at humøret var fint denne dagen, så han fikk lyst til å nyte mest mulig av dagen sammen med meg, sa han.. "Det er jo en del som står igjen ute også" sa han og smilte til meg.

Han gikk i dusjen, mens jeg holdt på å rydde på badet. Jeg stod å tørket over vasken i det jeg løftet hodet å så inn i speilet. Jeg kunne se mannen min i speilbildet, og ble stående en stund å beundre ham. Han var  kortklippet på hodet, men måtte likevel sjamponere seg. Jeg ble stående å se på ham i speilet mens han vasket håret, og kunne se såpen gli sakte nedover ryggen hans.
Han hadde brede skuldre og kraftige armer, og han minnet meg litt om en kroppsbygger, selv om han ikke gikk på noe treningsstudio. Han var naturlig kraftig av et fysisk tungt arbeid.
Såpen gled videre nedover ryggen og over rumpen. Rumpen var spenstig og faktisk ganske lekker, så jeg kunne godt tenke meg å være såpen akkurat da.

Kjente plutselig at jeg ble yr i kroppen, og at brystvortene knoppet seg og ble fastere mens jeg stod der, og angret et lite øyeblikk på at jeg hadde stått opp. Jeg kunne egentlig tenke meg å kjenne kroppen hans tett inntil min, og rett og slett hatt et skikkelig morgenknull…

Mens jeg stod slik å smådrømte, kunne jeg se at han tok den ene hånden ned mot skrittet sitt å begynte å onanere. Ikke så lenge, men nok til at jeg skjønte at han koste seg, der han stod i dusjen. "så fin du er der inne" sa jeg i det jeg gikk ut fra badet en for å hente noe skittentøy som skulle vaskes. Jeg lot døren stå på gløtt mens jeg gikk for å hente klærne som lå på soverommet. Da jeg kom tilbake kunne jeg se ham gjennom dørsprekken, og jeg klarte ikke å dy meg for å se på ham en stund før jeg gikk inn. Han stod der å bare lot vannet renne nedover kroppen for å skylle av seg de siste såperestene. Jeg kunne se at han hadde en halverigrert penis som fikk et siste lite hånd-jag før han stengte av vannet og kom ut fra dusjen.

Jeg gikk inn på badet igjen med klærne, og gav ham et kyss før jeg bøyde meg ned å la klærne inni maskinen. Jeg skulle akkurat til å reise meg igjen da jeg kjente et par kraftige hender tok meg over hoftene. Åhh, jaa, tenkte jeg og stivnet til der jeg stod bøyd fremover og holdt i vaskemaskinen.

Deretter tok han tak i skjørtet mitt og løftet det opp, og presset sin fuktige kropp inntil min. Jeg kunne kjenne det halvstive lemmet hans mellom lårene mine og jeg kjente hvordan det vokste og ble hardt mens jeg stod slik. Jeg tok ene hånden mellom lårene mine og fikk tak i lemmet hans. Han trykket seg enda hardere inntil meg og da kjente jeg at jeg var i ferd med å bli skikkelig fuktig nedentil. Mens jeg stod slik bøyd fremover med lemmet hans i hånden begynte jeg å bevege litt på hoftene samtidig som jeg jukket ham forsiktig. Han ble glinsende og våt fremme på tuppen, og fingrene mine ble smurt med en klar glatt væske som kom ut av ham. Denne brukte jeg til å smøre rundt lemmet hans, og da rykket han til og ga fra seg et stønn.
Deretter strøk han meg oppover magen, vippet elegant vekk bhen min og tok et fast grep rundt brystene mine. Brystvortene knoppet seg til og ble enda hardere, så kneip han meg forsiktig i brystvortene, samtidig som han kysset meg på ryggen.

Nå var jeg blitt så kåt at jeg merket at fuktigheten strømme ut av meg, så jeg slapp lemmet hans og tok tak i trusekanten min og dro den sakte ned. Han syntes tydelig det gikk for sakte, så han hjalp til og fikk den ned på knærne mine. Så tok han et nytt grep rundt hoftene mine og gled inni meg…

Legg igjen en kommentar