Min kone, slavetøsen

Denne novellen er vist 37502 ganger.

Min kone hadde lenge hatt en fantasi om å bli brukt av flere menn. Bundet fast, kneblet og ute av stand til å røre seg eller protestere. Hun var min lille underdanige slave, og ba alltid pent om lov til å leke med andre, men denne fantasien var drøy – derfor nølte hun med å spørre. Jeg mener, hvem har vel ikke fantasert om skitne ting, og drømt så smått om å sette drømmene ut i live? Det er et stort sprang derfra til å gjennomføre det. Vi hadde et fritt og utsvevende sexliv, men samtidig var vi voksne, ansvarlige, foreldre til to barn – vi ville ikke sette det på spill for en fantasi. Selv om vi kunne fantasere om løssluppen gruppesex med kjente og ukjente ble det alltid med tanken. Så også når fruen fantaserte om å bli grovpult av fremmede menn; hun drømte om å bli fylt med pikk og la dem sprute hvor de ville, ta bilder og filme overgrepene, bruke kroppen hennes og ydmyke henne grenseløst. I virkeligheten var vi derimot forsiktige, brukte alltid kondomer og tillot aldri at det ble lagd bilder eller videoer som kunne havne på Internett. Det skitne og uforsiktige holdt vi mellom oss selv – slik at vi egentlig var trygge.

I forholdet vårt hadde vi eksperimentert med andre partnere tidligere, med en viss suksess, og Line hadde etter hvert fått lyst på mer. Mye mer. Denne ene tanken hadde etter hvert begynt å bli en besettelse; en fantasi hun stadig vendte tilbake til og satte på ønskelisten «for fremtiden». Jeg visste godt hvor mye hun ønsket seg dette – men hun ville aldri kreve å få oppfylt fantasien mot mine ønsker. Og jeg ønsket det ikke. Jeg ønsket ikke at hun skulle avtale et møte med ukjente menn og la dem gjøre som de ville med henne. Jeg måtte ha kontrollen. Måtte vite at selv om hun følte at hun ble utnyttet på det groveste, så var det egentlig trygt. Idet jeg innså dette, forsto jeg også at det ville bli opp til meg å oppfylle drømmen hennes. Derfor begynte jeg å planlegge …

Line hadde nettopp kommet hjem fra en helg på tur med venninnene. Jeg møtte henne i gangen og tok henne straks med inn på soverommet. Der begynte hun å få et bilde av hvordan kvelden skulle arte seg – jeg hadde hengt en huske i taket, og festet lenkene til sengestolpene. Jeg sa at hun skulle kle seg naken og stille seg foran meg. Hun lystret. Smilte en smule, men ble alvorlig igjen da hun så ansiktsuttrykket mitt. Herren hennes var ikke humør til å flire.

«Ta på deg lærkorsettet ditt, og de sorte støvlene,» sa jeg kaldt, og Line fulgte befalingen.

Jeg nøt å se henne smyge seg inn i det trange kostymet og stramme snøringen foran slik at formene hennes ble tydeligere. De fyldige puppene presset seg mot det sorte skinnet. Deretter støvlene med høye hæler, slik at hun ble seende ut som den tøsete slaven hun var. Den neste befalingen hun fikk var å stille seg på alle fire på tvers av senga. Hun lystret og lot meg lenke henne fast på hender og føtter. Det myke huskesetet lå under magen hennes og gjorde at hun ikke kunne legge seg flatt ned på magen; hun var lenket fast i doggy og sto med rumpa bar like ved sengekanten. Jeg hadde god lyst til å ta meg til rette med akterspeilet hennes der og da, men det var ikke det som var planen. Det var ikke herren som skulle ha sex med henne i kveld … det var vennene hans.

            Jeg hadde arrangert en fest for kameratene mine hjemme hos meg. En av dem hadde hatt 30-årslag og trengte en pause fra slekt og bløtkake, så jeg hadde invitert gjengen på øl, chips og TV-fotball. I tillegg skulle de få all den pauseunderholdningen de måtte ønske …

«Du skal ha på deg skinnhetten,» sa jeg og tok frem den siste delen av kostymet.

Line ante ingenting. Jeg kunne se på uttrykket hennes hvordan hjernen hennes spant på høygir for å finne ut av hva jeg pønsket på. Blikket var villig og interessert, og jeg så en antydning til et smil idet jeg trakk hetten ned over det korte, bustete håret. Hetten var uten hull til øynene og munnen; etter at jeg hadde knyttet igjen lissene bak, var nesen hennes det eneste som ikke var dekket. Hun var blindet. Og hun hadde ingen anelse om hva som ventet henne.

            Hun skvatt til et øyeblikk idet det ringte på. Jeg reiste meg, gikk ut i gangen og lot henne gruble på hva som skjedde nå. Det første hun tenkte var sikkert at det var noen tilfeldige som ringte på; kanskje noen av nabobarna som ikke visste at vennene her i huset var hos besteforeldrene. Etter noen sekunder ville hun begynne å tenke, spekulere, fantasere. Da jeg ikke kom tilbake ville tankene gå raskere. Idet hun hørte stemmer utenfor rommet ville hun skjønne at det hadde kommet noen … men hvem? Jeg hadde valgt dem nøye. En gjeng på åtte karer, alle passende til det jeg trengte. Det var lite sannsynlig at hun ville gjenkjenne stemmene deres, for det var ingen som Line kjente godt fra før. De kjente heller ikke henne særlig godt; de ville i hvert fall ikke gjenkjenne henne når hun sto slik i dette kostymet. Det var folk jeg kunne stole på, som ville benytte sjansen når den bød seg, uten å fortelle det til hele verden. Jeg hadde planlagt kvelden nøyere enn min kone hadde anelse om.

**

Jeg gikk inn på stua med gutta og satte på TVen. Oppvarmingen til kampen var i gang, med studioprat og analyser, og vi satte oss rundt leirbålet med hulemannens øl og kampsnacks. Jeg satt og tenkte på Line der hun sto på alle fire inne i senga, forventningsfull og undrende med stussen naken. Hun måtte høre lyden fra TVen. Hva tenkte hun på? Hva trodde hun kvelden ville inneholde? Kanskje hun trodde at jeg ville la henne vente. Lenge. La henne lide og først ta meg av henne etter at kameratene hadde dratt. Hun skulle snart få vite det. At hun var mine venners hore for resten av kvelden.

«Madammen ute av huset?» spurte Roy midtveis uti første omgang.

«På jentetur,» var svaret, og det neste fra Roy var en typisk hulemannskommentar vi kunne komme unna med når det ikke fantes kvinner i nærheten:

«Synd, det, vi kunne trengt en servitrise til å hente øl.»

«Ja, og til å underholde oss i pausen,» skjøt Richard inn. «Med striptease eller noe.»

Latter fulgte, men jeg holdt meg alvorlig og nevnte likefrem at jeg hadde ordnet underholdning av en annen type. Kampen gikk til pause før det ble nevnt igjen:

«Nåh, hvor ble det av underholdninga du snakka om?» kom det igjen fra Roy.

«Står på soverommet. Jeg har skaffet en billig tøs til å tilfredsstille seg på.»

            Latter igjen. Jeg strevde med å holde masken, men klarte det så vidt. Holdt meg alvorlig og snakket med vanlig stemme, som om det var en selvfølge at det sto en hore til disposisjon for gjengen i fotballpausen.

«Hva heter’a?» fortsatte den rappkjeftede Roy.

«Hvem bryr seg? Si heller hva hun har på seg,» supplerte noen andre.

«Lakk og lær, så vidt jeg så. Korsett og støvler. Hun er surret fast der inne, så det er bare å ta for seg.»

Enkelte flirte fremdeles, men det begynte sakte å gå opp for dem at jeg ikke tullet. Jeg holdt masken med største selvfølgelighet, og lot det synke inn hos dem at det faktisk var som jeg sa: Det sto en billig tøs der inne, naken og klar til bruk når de måtte ønske.

«Hvor … eller …» begynte en av dem, men var tydelig usikker på hva han skulle si.

«Dere kan ikke si noe til Line, selvfølgelig. La meg sjekke at hun står bundet ordentlig fast; straks tilbake.»

            Jeg gikk tilbake til soverommet, fullt klar over at de alle satt og stirret etter meg, før de så på hverandre og lurte på hva tusan som foregikk. Litt som min kone, tenkte jeg – fantasien deres måtte allerede være godt i gang med å tenke ut mulige scenarioer for kvelden. Line sto slik jeg hadde forlatt henne, lenket og bundet i samme stilling. Jeg gikk over til baken hennes og så hvordan hun prøvde å vri på seg, tydelig nyfiken. Jeg strøk to fingre over spalten mellom bena hennes og kjente fuktigheten fra musa. Hun var dampende, våt og varm … Jeg gikk rundt senga, bøyde meg ned til hodet hennes og sa klart og tydelig:

«Jeg skal ikke knulle deg i kveld. I stedet skal jeg bruke deg til å tilfredsstille vennene mine. Du skal stå her og bli brukt av alle som vil knulle deg. Jeg slipper deg ut når festen er over.»

Hun stivnet til, og ble stående uten å gi en lyd idet jeg gikk. Jeg lot døra stå åpen og gikk tilbake til stua til den ventende gjengen.

«Hva skjer?» sa en av dem.

«Jo da, jenta er klar, hun. Det er bare å ta henne i bruk. Det ligger kondomer på kommoden og glidemiddel hvis dere vil ta henne bak.»

            Jeg satte meg i sofaen og så på fotball med en flaske øl i neven, mens gutta vekslet blikk mellom meg og hverandre.

«Hva faen …?» sa Roy og reiste seg raskt, og gikk ut mot soverommet for å se.

Han kom tilbake med et uttrykk i ansiktet som minnet om en blanding mellom vantro og latter. De andre skjønte at det var sant, og måtte ut og se, de også. Straks etter sto alle åtte trengt sammen ved døråpningen til soverommet og stirret og flirte av synet.

«Dere kan jo trekke lodd om hvem som skal få begynne,» sa jeg idet jeg skjønte at ingen av dem tok initiativ til å hoppe i det.

Naturligvis var det et ganske stort sjokk; det var vel ikke akkurat dette de hadde ventet seg da jeg inviterte til fotballkveld. Men det lot ikke til at noen ville stikke av riktig enda heller, og jeg håpet at de par halvliterne de hadde fått i seg kunne bidra til å fjerne noen hemninger … Et par av dem ble stående ved døra mens flesteparten kom tilbake til sofaen, fremdeles flirende og usikre på hva de skulle foreta seg. Jeg lente meg tilbake i sofaen og spiste potetchips mens jeg holdt et øye med soveromsdøra i øyekroken. Til slutt skjedde det endelig noe …

            Kristian og John sto og ristet hendene mot hverandre. Stein, saks, papir. En liten latter, og Kristian forsvant inn på soverommet og lukket døra bak seg. John gikk ut på kjøkkenet. Like etter kunne vi høre klare tegn på at tøsen holdt på å bli tatt i bruk av sin første herre for kvelden. Kvalte lyder, dempet av en hette av skinn som dekket munnen hennes – stadig høyere, snart akkompagnert av mannlige stønn. Det varte noen minutter, og karene i sofaen hadde sluttet å flire. Av uttrykkene deres å dømme holdt de på å bestemme seg for om de skulle delta eller ikke – benytte seg av dette enestående tilbudet eller nøye seg med å være tilskuer. Den bråkjekke Roy hadde blitt noe mindre frampå, også han usikker på hva han skulle gjøre. Jeg gjorde et forsøk på å knuffe dem i riktig retning.

«Ikke hver dag man har en sexslave tilgjengelig, hm? Dere får benytte sjansen … eller så kan dere jo bruke de neste fem årene til å tenke på kvelden dere kunne ha brukt henne, men lot være …»

            Kommentaren lot til å gjøre inntrykk, for nestemann var allerede på vei mot soverommet idet døra gikk opp. Kveldens første hadde gjort seg ferdig.

«Dæven, hu var kåt,» sa Kristian da han kom tilbake. «Glatt som olje.»

«Var’a trang nok ’a?» kom det fra Roy, og han så ut til å få mer lyst da han fikk et entusiastisk bekreftende svar; Kristian ble sittende og skryte foran de andre, og jeg la merke til at flere så ut til å få det trangt i buksene …

«Jeg er neste,» sa John og hoppet inn fra kjøkkenet til soverommet.

To av gutta ble stående utenfor og vente på tur. Nye lyder begynte å kunne høres der inne fra, og jeg ble sittende i sofaen og smile.

**

Andre omgang av kampen begynte. Den jevne susingen av tribunestøy blandet seg med lydene fra soverommet. Senga knirket, vi kunne høre stønn og kvalte lyder både fra hunkjønn og hankjønn. Min kone ble brukt på det groveste av karene i løpet av den neste timen, og at resultatet ble 3-0 var det få som fikk med seg. Kampen var over, men kvelden hadde sluttet å dreie seg om fotball nå. Etter hvert som ølet gled ned mennenes struper, og snakket ble grovere, var det ingen som kviet seg for å ta turen inn på soverommet. Historiene om den lille tøsens egenskaper ble erstattet av anekdoter om hva hver enkelt hadde gjort med henne – pult henne, fingret henne, fått henne til å komme både en og to ganger … og det var ingen som kviet seg for å komme med innrømmelser heller.

«Det gikk for meg nesten med én gang, så jeg må få ta henne en gang til etterpå,» var det en som sa.

«Det må du gjerne – hun er her hele kvelden,» svarte jeg velvillig, lik en butler som bare skulle sørge for at gjestene fikk det de ønsket … og jeg fortsatte: «Er det noen som har pult henne i rumpa enda, eller? Hun har flere hull, ikke sant …»

«Jeg vil prøve det. Jeg gjør’e nå,» svarte en småbrisen Roy, som endelig tok mot til seg og resolutt gikk ut på soverommet.

Straks etter kunne vi høre kvalte skrik. Jeg visste hvordan Line reagerte dersom hun ble tatt i bakhullet på riktig måte; hun kunne komme igjen og igjen, til det rant av henne og hun knapt kunne stå oppreist. Om min kone noen gang fikk sprutorgasmer, så var det ved analsex. De kvalte, desperate hylene hennes tydet på at Roy ga henne nettopp dette. Han kom ut igjen vel et kvarter senere med et grisete flir om munnen.

«Det likte’a. Satan, hora kom så det spruta,» lo han og gikk inn på badet.

            Det ble ingen lang pause for den stakkars tøsen – etter Roy sto Thomas klar, og etter han sto flere til. De ville pule henne – alle åtte. Og idet de alle hadde vært innom én gang var det flere som ville ha henne igjen. Jeg hadde kjøpt fem tipakninger med kondomer, i håp om at mange ville bruke min kone. Det gikk som jeg håpet, og innkjøpet hadde lønt seg – slaven fikk gjennomgå til de grader etter hvert som mann etter mann gikk inn for å tilfredsstille seg på henne. De knullet henne i begge hull om hverandre, fingret henne mens de holdt på, gned klitten hennes, dasket baken til den var øm og rød, jukket så hardt at senga banket mot veggen …

            Etter hvert var det nesten som at festen flyttet seg inn på soverommet; det sto alltid noen der inne som tilskuere med et glass øl, noen kommenterte eller ga slaven et klaps mens en annen tok henne bakfra … og da jeg sto der inne selv, nøt jeg synet av den gjennompulte tøsen som bare jeg visste at var min kone. Jeg nøt synet av kåte menn som holdt henne fast og jukket i henne. Nøt synet av hvordan den lille skinnkledde kroppen hennes maktesløst ble ristet og kastet frem og tilbake; hvordan hun tydeligvis var så sliten at hun ikke engang kunne holde seg oppreist, men bare fikk bakparten holdt oppe av huska som hang i taket. Jeg nøt lydene av skrikene hennes, kvalt av skinnhetten som dekket munnen. Jeg nøt de gryntende stønnene mennene som knullet henne utbrøt mens de holdt på, de kåte orgasmebrølene som ble sendt ut i rommet idet de nådde toppen. Luktene av svette og sex som fylte rommet. De røde skinkene hennes, som hadde blitt dasket såre av den røffe behandlingen. Jeg nøt å se min kone bli brukt slik. For jeg visste at hun nøt det også.

**

Da det hele var over og sistemann hadde gått, ble huset dørgende stille. Jeg lukket ytterdøra, og klikket fra låsen lød som et drønn i øret. Alle lydene fra de siste par timene lå fremdeles i minnet som et øredøvende bråk; de var det eneste ørene mine var innstilt på. Alt annet var stillhet. Ikke en lyd i hele huset, ingen musikk eller fotballjubel. Ingen kåte skrik fra soverommet.

            Jeg gikk inn til Line og begynte å løsne lenkene. Slapp ned huska og så hvordan hun slapt kollapset ned på senga, fullstendig tømt for krefter. Jeg la meg ned ved siden av henne og lyttet til hvordan hun rolig pustet gjennom nesen; nesten som om hun sov. Idet jeg tok av henne hetten sto det bustete håret hennes til alle kanter, og ansiktet var herjet. Hun blunket flere ganger, som om hun nettopp hadde våknet.

«Går det bra med deg?» spurte jeg og strøk henne over kinnet.

Et øyeblikk ble jeg nesten bekymret, for hun svarte ikke; hun bare lå der og så på meg med et tomt blikk. Så nikket hun, før hun falt helt sammen på senga. Hun hikstet og hulket, øynene var hovne og røde av tårer, men smilet hennes talte allikevel et tydelig språk.

«… jeg er helt ferdig …» hikstet hun. Stemmen skalv og hun stammet frem flere av ordene. Det var så vidt hun orket å snakke. «Hv-hvor lenge …?»

«Et par timer,» sa jeg.

Det var så lenge hun hadde stått bundet fast der. Fitta hennes var oppsvulmet og hoven, musklene dirret bare hun prøvde å røre seg … selv leppene hennes skalv. Jeg strakte meg ned på gulvet og plukket frem en flaske vann som jeg ga henne. Jeg måtte hjelpe henne med å drikke – så utkjørt var min kjære slave.

«Du har vært flink i kveld, men du er ikke riktig ferdig,» sa jeg, og hun så på meg med spørrende øyne. «Du har blitt knullet av vennene mine, men selv har jeg ikke blitt tilfredsstilt. Jeg ble kåt av å se deg bli tatt av andre, så nå er det min tur.»

«Sto du og så på mens …» begynte hun, tydelig påvirket av tanken av at jeg hadde sett henne bli knullet av andre menn, og at jeg hadde likt det jeg så.

«Hysj! Du skal ikke bruke munnen til å snakke. Bruk den til å gi herren din den orgasmen han fortjener.»

Jeg hadde blitt så kåt av å se på henne i løpet av kvelden at jeg var knallhard; pikken spratt frem fra buksene straks jeg dro dem ned, og Line la den varme munnen sin over hodet og sugde meg som bare hun kunne. Sakte og rolig, hun hadde ikke krefter til annet. Det gikk for meg etter bare noen minutter, og hun lot meg gli inn mot halsen og svelget alt, som den lydige slaven hun var. Jeg hjalp henne av med det stramme kostymet, bar henne inn i dusjen og vasket av henne all svetten og saftene. Deretter tok jeg henne tilbake til sengs og holdt ømt rundt henne til vi sovnet.

            Neste morgen lurte hun på hvem det var om hadde herjet slik med henne. Hvem som hadde knullet henne så rått og deilig, kjørt pikkene sine i både det ene og det andre hullet og fått henne til å sprute utover lakenet til det nærmest var gjennomvått.

«Var det noen jeg kjenner?» spurte hun mens vi lå i senga og kjælte med hverandre.

«De vet ikke at det var deg de fikk pule, og du får ikke vite hvem de var heller, bare at det var mange av dem. Åtte stykker … alle brukte deg, noen av dem flere ganger.»

Hun sperret opp øynene da jeg sa hvor mange det var, men lot ikke til å være misfornøyd, selv om jeg nektet å røpe navnene.

«Det er kanskje best slik,» innrømmet hun. «Men det er nå ikke helt slutt med dette.»

«Å?» svarte jeg, og så hvor lurt hun smilte.

«Nei, for hver gang jeg ser en av kameratene dine heretter, kommer jeg til å lure på om han var en av de som kjørte pikken sin i meg …»

Legg igjen en kommentar