Mailing ble til det virkelige

Denne novellen er vist 17203 ganger.

Jeg hadde lenge tastet med han på mail. Vi hadde fortalt hverandre fantasier om hva vi ville gjøre med hverandre. En morgen satt jeg foran pcen og surfet rundt på nettet. Plutselig dukket det opp en ny mail fra han på pc skjermen. Jeg var så nysgjerrig på hva det stod, at jeg åpnet den, og der stod det » Vær nydusjet og nyshavet, ha på deg sexy undertøy og sett deg i sofaen. Vær klar klokka 12.00″ . Jeg kjente det kriblet inni meg. Kjønnet ble litt våt av tanken, men jeg passet på klokka. Klokken var 09.00 når jeg mottok den. 

Mens jeg ventet på at klokka skulle bli litt mer, satt jeg for meg selv og fantaserte om hva som skulle skje.» Kommer han til å voldta meg? Binder han meg fast? Er det flere enn han som kommer?» Klokken nærmest seg 11.00, og jeg gikk i dusjen. Vasket meg godt med såpe på hele kroppen, og shavet det lille av håret som var på musa mi. Jeg fant fram det mest sexy undertøyet mitt. Svart undertøy med blonder på, og tok det på meg. Stelte meg og sminket meg. Så gikk jeg til sofaen og satte meg der. Jeg satt og ventet. Jeg både gruet meg, og veldig spent på hva som skulle skje. Det siste kvarteret av ventetiden var lang. Jeg satt og tittet på klokken nesten for hvert minutt som gikk.

Plutselig kjenner jeg noen fingre rundt halsen. Hvor kom han fra? Jeg hørte jo han ikke komme. Han må ha listet seg inn veldig stille.  Jeg fikk nesten ikke puste der han stod og klemte om halsen min. Han tok bind for øynene mine, og tok tak i armen min. Han dro meg til senga og kastet meg nedi den.   Jeg fikk beskjed om å stelle meg på knær. Han fant frem tau og bandt armene mine, så jeg ikke fikk bruke dem. Jeg merket at den deilige fitta mi bare ble enda mer våt og at jeg ble enda mer opphisset. Når han hadde bindt fast armene mine tok han tak i håret og hodet, og dyttet den ned i senga. Han tok to fingre inni kjønnet på meg, og fingret meg hardt og lenge.  Jeg stønnet og slet med å puste. Plutselig kjente jeg noe i analen min, også. Nå hadde han to fingre i kjønnet mitt og en i analen. Han spyttet og gjorde det så vått han bare kunne. Så presser han penisen sin inni analen min, og begynner å knulle meg så hardt at jeg skriker og ber om nåde. Det gjør så vondt at jeg ikke vet hva jeg skal gjøre.

Han tar penisen sin ut av analen min etter en stund med mye skrik. Han snur på meg og putter den i kjeften min. Han straffe knuller meg i munn til han får orgasme.  Så sier han «deilige tøsa! Det er sånn det skal være» Deretter tar han penisen hans ut, kler på seg og reiser. Jeg ligger der fortsatt bindt fast, og aner ikke hva jeg skal gjøre.

Legg igjen en kommentar